Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

O Erwin Baur για το αναλλοίωτο των φυλετικών γνωρισμάτων


"Κάθε καθαρή φυλή μας δείχνει ότι κληρονομικώς παραμένει εξόχως σταθερή, δηλαδή διατηρεί τις κληρονομικές της ιδιότητες, ακόμη και αν ευρεθεί υπό πολύ διαφορετικές περιστάσεις. Οι κληρονομικές ιδιότητες της φυλής δεν αλλάζουν από τις εξωτερικές επιρροές, στις οποίες θα βρεθούν τα άτομά της. Δια της παιδείας, της πίεσης, του τρόπου διαβίωσης είναι δυνατόν μεν να υποστεί αλλαγή το άτομο, αλλά όχι η κληρονομική του υπόσταση, η οποία ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη γίνεται. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα, το οποίο κάθε κοινωνιολόγος πρέπει να πληροφορηθεί εκ του μαθήματος της κληρονομικότητας"

Erwin Baur, Untergang der Kulturvölker
im Lichte der Biologie


Ο Γερμανός γενετιστής Erwin Baur υπήρξε μία από τις σημαντικότερες μορφές στον τομέα του, φτάνοντας σε υψηλές διευθυντικές θέσεις στο διάσημο...
Kaiser Wilhelm Institute. Μεταξύ άλλων, ασχολήθηκε με την κληρονομικότητα στον άνθρωπο. Ο Baur διαπιστώνει ότι κάθε φυλή έχει τα δικά της κληρονομικά γνωρίσματα, τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα, ασχέτως επιδράσεων του περιβάλλοντος. Η παιδεία, η εξωτερική επιβολή, ο τρόπος ζωής αλλάζουν το άτομο, αλλά δεν επιδρούν στην κληρονομικότητα. Αυτό είναι ένα από τα βασικά διδάγματα που πρέπει να μάθει κάθε κοινωνιολόγος, αλλά και κάθε μορφωμένος άνθρωπος.

Ο Baur είχε κάνει μια εξίσου μνημειώδη διατύπωση για την σχέση φυλής και πολιτισμού. Είχε κατανοήσει σε βάθος τις κληρονομικές φυλετικές διαφορές, οι οποίες είναι όχι μόνο σωματικές, αλλά και ψυχικές, κάτι που σημαίνει ότι η φυλή επιδρά σε κάθε έκφραση του ανθρωπίνου βίου.

19 σχόλια:

  1. Βρήκα μια πολύ ωραία απάντηση για το ότι δήθεν θα ξεσηκωθεί ο λαός και τέτοια, που εξηγεί γιατί δεν υπάρχει ενα ενιαίο πράμα που λέγεται λαός και το βάζω εδώ αν και άσχετο αν μου επιτρέπετε. Συμφωνείτε?

    δυστυχως δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα και μεις δεν ειμαστε τοσο αισιοδοξοι.
    οι μαρξιστες αριστεροι κομουνιστες αναρχικοι δηλαδη συνηδειτοι μισελληνες προδοτες ειναι το εν τριτο του πλυθησμου εδω μεσα, η μεγαλη πλειοψηια της νεολαιας καιεχουν την απολυτη εξουσια στον ιδεολογικο πολιτικο και πνευματικο τομεα. ειναι οι αριστερη νομενκλατουρα που κυβερναει απο το 74 μεχρι σημερα ειτε μεσω πασοκ ειτε μεσω σφαλιαρονουδουλας ειτε μεσω τσυριζα σημερα
    το αλλο εν τριτο του πληθυσμου εχει ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ειναι σκορπιο μεσα κυριως στη χαζονουδουλα στη χρυσαυγη λαος ανελ ή στο σπιτι του. αυτο πρεπει να το ενοποιησουμε να το κανουμε ενα εθνικολαικο κινημα
    το αλλο εν τριτο ειναι οι αδιαφοροι οι απολιτικοι όι ασχετοι οι βλακες φιλελεδες πανηλιθιοι αστουληδες χριστιανουληδες και λοιποι σαχλαμαρες και φυτα. αυτοι μπορουν να γινουν παλι ελληνες με σκληρη προσπαθεια εκ μερους μας, οι αριστεροι δεν μπορουν να γινουν με τιποτα ελληνες και τσαμπα ο κοπος ορισμενων δικων μας πατριωτων που καθονται και συζητουν μαζι τους και τους εξηγουν με ολοκληρα κατεβατα....αρα πρεπει να τους εξαφανισουμε μαζι με τους λαθρο τους
    αυτη δυστυχως ειναι η μονη αληθεια και πανω σαυτη την πραγματικοτητα πρεπει να κανουμε τους υπολογισμους μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://s582.photobucket.com/user/B1830188/media/unian/6601e599.jpg.html?t=1266606549

    Aυτός είναι armenoid assyroid?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, είναι καυκάσιος ή όπως οι ίδιοι ονομάζουν τον εαυτό τους mtebid.

      Διαγραφή
    2. http://s876.photobucket.com/user/786512/media/08a/c2e825e5.jpg.html

      Ε τότε ο Καραγκούνης είναι καυκάσιος.

      Διαγραφή
    3. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203165803159272&set=pb.1033364687.-2207520000.1457973866.&type=3&theater

      Τι φυλετικός τύπος?

      Διαγραφή
    4. Μπορείς να μας πεις κατά ποιόν ακριβώς τρόπο μοιάζει ο Καραγκούνης με τον πιο πάνω Γεωργιανό;
      Επίσης, μάθε πως ο καυκάσιος αρμενοειδής δεν είναι ούτε σταθερός φαινότυπος. Αυτό συμβαίνει διότι δεν είναι αμιγής, δηλαδή έχει την επιρροή παραπάνω από ενός ή δυο τύπων. Συγκεκριμένα στον ατελή σχηματισμό του έχουν συμμετάσχει όλοι οι βραχυκέφαλοι (διναρικός, αλπικός, βαλτικός κι αρμενοειδής) αλλά ΚΜ.

      Διαγραφή
  3. Μπορούμε να πούμε βασισμένοι στην θεωρία της εξέλιξης ότι οι Μεσογειακή Φυλή και η Νορδική φυλή είναι εξελικτικά παρακλάδια του ίδιου αρχικού Αρίου τύπου ή αυτό θα ήταν εντελώς αυθαίρετο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως έχω διαβάσει ότι συνδέονται και ίσως οι Νορδικοί να είναι Μεσογειακοί που έχουν ''αποχρωματιστεί'' .Πάντως όλα αυτά είναι εικασίες ,αλλά ''όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά''.

      Διαγραφή
    2. http://europasoberana.blogspot.gr/2013/05/the-new-racial-classification-i.html

      Διαγραφή
    3. Έτσι όπως το γράφεις είναι, παρότι μέχρι πριν από ορισμένες δεκαετίες κάποιοι είχαν τις ενστάσεις τους. Είναι δεδομένο, πως τα ανοιχτά μαλλιά και χρώμα δέρματος είναι αποτέλεσμα λίγων μόνο χιλιάδων ετών, και πως ανθρωπολογικά οι μεσογειακοί κι οι νορδικοί είναι σχεδόν πανομοιότυποι αν εξαιρέσεις τις μικρές διαφορές των χρωμάτων. Οι πρώτοι ευρωπαϊκοί φαινότυποι, δεν είχαν ανοιχτά μαλλιά, ήταν πολύ πιο κοντά στον μεσογειακό φαινότυπο και οι φαινότυποί τους επιβιώνουν σήμερα μεταξύ των μεσογειακών. Αν μάλιστα προσέξουμε, θα διαπιστώσουμε πως όλοι οι φαινότυποι έχουν κι το αντίστοιχό τους σε ξανθή εκδοχή ή μελαχρινή, είτε μιλάμε για ΚΜ, είτε για διναρικούς, αλπικούς και βαλτικούς. Με αυτό ως δεδομένο λοιπόν προκύπτει η διαπίστωση, πως ο νορδικός είναι η ξανθή εκδοχή του μεσογειακού (ο λεγόμενος αποχρωματισμός ή depigmentation στην αγγλική βιβλιογραφία). Η διατροφή, οι καιρικές συνθήκες κι ένα υπολειπόμενο γονίδιο, που οδηγούν στην παραγωγή περισσότερης ή λιγότερης βιταμίνης D, είναι οι διαπιστωμένες αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την διαφορά.

      Διαγραφή
  4. Να και ένας καθαρός αλβανός που κάνει μπάμ από χιλιόμετρο. Καμιά σχέση δεν έχει ο ελληνικός πληθυσμός με αυτούς. Σε πια φυλή κατατάσσεται;

    http://s1155.photobucket.com/user/fotografos13/media/klassic%20alv_zpsdqdeckkm.jpg.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://i.ytimg.com/vi/jyYXypEAmjQ/hqdefault.jpg

      Καυκάσιος αλβανός

      Διαγραφή
  5. Τελικά οι Μεσογειακοί και οι Νορδικοί συνδέονται με τον ιρανικό τύπο ή με κάποιον εξωευρωπαικό;Επειδή αν θυμάμαι καλά και μάλιστα σε αυτό το μπλογκ έχω διαβάσει σχόλια αναγνωστών που έλεγαν ότι οι Νορδικοί είναι αφρικανοί αλμπίνο ?? και ότι οι Μεσογειακοί συνδέονται εξελικτικά με τους ιρανικούς αν θυμάμαι καλά.Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω το διαχειριστή του ιστολογίου αν ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι τελείως ανοησία; Έχω μπερδευτεί πολύ με αυτό το θέμα επειδή νόμιζα πως από τη λευκή φυλή ,μόνο οι βαλτικοί έχουν μια δόση εξωευρωπαικής καταγωγής.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να συμπληρώσω ,συγγνώμη αν η ερώτηση μου φαντάζει χαζή ,αλλά αλήθεια το έχω διαβάσει αυτό που έγραψα και έχω μπερδευτεί.

      Διαγραφή
    2. Νορδικοί, Ατλαντοειδείς, Κρομανοειδείς, Μεσογειακοί, Σαχάριοι, Ιρανικοί, Αραβικοί και Βόρειοι Ινδικοί αποτελούν ένα τόξο από δολιχοκέφαλους, λεπτόρρινους, λεπτοπρόσωπους, μεσο-εξωμορφικούς που έχουν απώτερη συγγένεια μεταξύ τους. Για τις συγγένειες των φυλετικών τύπων της Ευρώπης, δες εδώ:
      http://fyletika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_31.html

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  6. https://left.gr/sites/left.gr/files/fileleutheros-kommounistis-kai-star.w_hr.jpg

    http://newpost.gr/storage/photos/master/201506/varoufakis3443.jpg

    Αυτή η σκατόφατσα που ανήκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1011644295545005&set=a.136260469750063.13430.100000983310165&type=3&theater

    Αρμενοειδής η καυκάσιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.