Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Το τελευταίο μήνυμα του Léon Degrelle



Επ' αφορμή της επετείου του θανάτου του.

"Κοιτάζοντας πίσω, δεν έχω παρά ένα συναίσθημα, μια μεγάλη απολογία, μετανιώνω που...
δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον Ευρωπαϊκό κόσμο που θα ήταν ο κυρίαρχος του πλανήτη για πάντα, ο οποίος θα διασφάλιζε στην λευκή φυλή την πρωτοκαθεδρία, την κυριαρχία επί του πνεύματος.

Και όταν κοιτάζουμε αυτό που βρίσκεται μπροστά μας, τα 30 χρόνια της νίκης των άλλων το τι έχουν φέρει, αυτή η αναρχία στον κόσμο, αυτή η κατάρρευση της λευκής φυλής, αυτή η ερημιά σε όλον τον κόσμο. Όταν βλέπουμε στις δικές μας χώρες, την κατάρρευση των ηθών, την διάλυση της πατρίδας, την διάλυση της οικογένειας, την διάλυση της κοινωνικής τάξης, όταν βλέπουμε αυτήν την λαιμαργία για υλικά αγαθά που έχει αντικαταστήσει την μεγάλη φλόγα του ιδανικού που μας διέπνεε.

Ε λοιπόν, αλήθεια... Ανάμεσα στα δύο, επιλέξαμε την σωστή πλευρά. Αυτή η μικρή μίζερη Ευρώπη του σήμερα, με αυτήν την περιορισμένη κοινή αγορά, δεν μπορεί να δώσει ευτυχία στους ανθρώπους. Η καταναλωτική κοινωνία σαπίζει την ανθρωπότητα αντί να την ανυψώνει. Λοιπόν, εμείς οι άλλοι ονειρευτήκαμε κάτι άλλο μεγαλειώδες και δεν έχουμε παρά μία επιθυμία, ότι αυτό το πνεύμα θα ξαναγεννηθεί. Και με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι την τελευταία μέρα της ύπαρξής μου, θα αγωνιστώ γι'αυτό: ώστε οι μάχες μας και το μαρτύριό μας να σημάνουν μια μέρα την ΑΝΑΣΤΑΣΗ."


Léon Degrelle, το πνεύμα σου ζει.

19 σχόλια:

  1. Léon Degrelle. Μεγάλος και τρανός αγωνιστής. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποτε ρωτήθηκε, λίγο πριν τον θάνατό του, αν είχε καμία λύπη για τον πόλεμο, η απάντησή του ήταν: "Μόνο ότι χάσαμε!".
    Έτσι απαντούν οι εθνικοσοσιαλιστές ιδεολόγοι-αγωνιστές ''ψευτοδημοκρατικά'' σκουπίδια που οδηγείτε τα έθνη της Ευρώπης στον αφανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΠΙΚΟΣ Ο DEGRELLE ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ......Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΠΙΚΟΥΣ ΝΩΘΡΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλπικός+ΚΜ (έχει ονομαστεί κι ο ιδιαίτερος "τύπος" των αλπικών Βέλγων ως waloon borreby). Και ο Σκορτσένυ παρομοίως.

      Διαγραφή
  4. καθηγιασμένη ὀμιλία γεμάτη νεῦρο καὶ μῖσος γιὰ τὸν ὑπάνθρωπο νικητὴ τοῦ β' π.π..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε ποτέ όλοι σας σκεφτεί ,ότι ίσως το 1940 δουλέψαμε για χάρη των εβραιόδουλων αγγλων, γαλλων, αμερικανων ,εβραιομπολσεβίκων και καθυστερήσαμε τις στρατιές της Βέρμαχτ να πάνε πιο νωρίς στη Ρωσία (πριν τους πιάσει ο χειμώνας) και συγγνώμη για την έκφραση, να τους γαμήσουν ανάποδα;Βέβαια δε φταίμε μόνο εμείς ,κυρίως έφταιγαν οι μπούληδες Ιταλοί που το ''έπαιζαν ιστορία κι έτσι'' και είχαν μόλις εισβάλλει στην Αιθιοπία και νόμιζαν ότι και εμείς θα είμαστε εύκολος αντίπαλος λες και ήμασταν ...αιθίοπες.
    Αλλά έπρεπε να ενταχθούμε από πριν στις δυνάμεις του Άξονα και όχι να είμαστε σαν την ''καλαμιά στον κάμπο''.Λοιπόν γνωρίζουμε ότι ο βασιλιάς (ο Θεός να τον κάνει) ήταν αγγλόδουλος ,παρόλα αυτά δε γνωρίζουμε επακριβώς τη στάση του Μεταξά.Πολλοί του καταλογίζουν ότι ήταν κι αυτός αγγλόφιλος,άλλοι λένε ότι είχε μεγάλη συμπάθια για την ναζιστική Γερμανία, αλλά οι συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να ''κτίσει'' μια σχέση.Επίσης λέγεται ότι είχε υπογραφεί συμφωνία μεταξύ Τσολάκογλου και Χίτλερ (από εκπρόσωπο του προφανώς) για κοινή εισβολή στην μογγολοτουρκία.
    Εν πάσι περιπτώσει ,είχαμε και εμείς έναν πολύ ικανό στρατό και μπορούσαμε να κρατήσουμε όλη τη Χερσόνησο του Αίμου (βαλκάνια) και ο Χίτλερ θα μπορούσε να εισβάλλει στην εβραιοκομμουνιστο χώρα με όλες του τις δυνάμεις και με την άνεση του.
    Αμφιβάλλει κανείς ότι η Γηραιά Ήπειρος θα ήταν σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση; Χωρίς πιθήκους από τις αφροασιατικές χώρες ,χωρίς πλουτοδημοκρατία ,νεοφιλευθερισμό και το αριστερό-μαρξιστικό δηλητήριο που μας ποτίζουν εδώ και 40 χρόνια και κυρίως ,χωρίς σιωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμπάθεια ήθελα να γράψω , εκ παραδρομής το λάθος*

      Διαγραφή
    2. Η Ευρώπη καλλίτερη , άλλα η Ελλάδα μικρότερη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πως σκέφτηκε ο Μετάξας τότε, εθνοκεντρικά και όχι ευρωκεντρικά. Ο Μεταξάς ήταν Γερμανόφιλος στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο κατά τον οποίο πήρε ένα σημαντικότατο γεωπολιτικό μάθημα. Η θέση της Ελλάδας ήταν με την Αγγλία ως θαλάσσια δύναμη. Η Αγγλία θα κέρδιζε τον πόλεμο καθώς ο χρόνος λειτουργούσε υπέρ της. Ο πόλεμος που έκαναν οι Αγγλία-Αμερική ήταν πόλεμος φθοράς. Αργά ή γρήγορα θα τον κέρδιζαν. Ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο όταν εγκαταληψε το σχέδιο εισβολής στην Αγγλία. Ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας ήταν κίνηση απελπισίας την ίδια κίνηση απελπισίας είχε κάνει ο Ναπολέων καθώς πιεζόταν συνεχώς από τον Ναυτικό αποκλεισμό της Αγγλίας. Δεν είχαν καμία τύχη.
      Το ελληνικό κράτος κράτησε τα εδάφη του εξαιτίας της νίκης της Αγγλίας και πήρε τα δωδεκάνησα. Εάν έχανε τότε οι Βούλγαροι θα κρατούσαν την Αν. Μακεδονία και Θράκη που τους είχε δωθεί από τους Γερμανούς στην κατοχή.
      Φυλετικά η Ελλάδα κατάφερε και βελτιώθηκε πάρα την νίκη ενός μη φυλετικού κράτους. Έδιωξε τους Τσάμηδες στην Ήπειρο, και τους σλαβοκουμουνιστές μετά τον συμμοριτοπόλεμο. Στην χώρα μείνανε μόνο όσοι είχανε ελληνική εθνική συνείδηση.
      Η νίκη της Γερμανίας στην Ευρώπη δεν θα οδηγούσε σε Ευρωπαικό φυλετικό κράτος, άλλα σε Γερμανικό φυλετικό κράτος με δορυφόρους ασχέτως φυλής αν εξυπηρετούσαν τα Γερμανικά εθνικά συμφέροντα. Οι κροάτες, οι αλβανοί και οι Βούλγαροι θα ήταν τέτοια κράτη, Η Ελλάδα θα έχανε.
      Ο Μεταξάς φέρθηκε σωστά σαν γνήσιος Έλληνας εθνικιστής. Εθνικοσοσιαλιστής ήταν όσον αφορά στα συμπεράσματα του εθνικοσοσιαλισμού για τον ρόλο των Εβραίων και του καπιταλισμού. Άλλα δεν ήταν Γερμανοδουλός φιλογερμανός ή οπαδός της άριας φυλής.
      Ο Μεταξάς προσέφερε πολλά στην πατρίδα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1 Απριλίου 2016 - 10:49 μ.μ
      Δεν το είχα σκεφτεί.Ομολογώ πως έχεις δίκιο.Δεν είχα υπολογίσει σωστά κάποια πράγματα.Ευχαριστώ για την απάντηση.

      Διαγραφή
  6. Πρόκειται πράγματι για έναν Ήρωα και μία από τις μεγαλύτερες Φασιστικές φυσιογνωμίες, καθότι φανατικός Καθολικός. "Εάν είχα έναν γιο, θα ήθελα να ήταν σαν εσένα", του είχε πει ο Χίτλερ. Πού τέτοιοι ήρωες σήμερα. Ο άνθρωπος είχε ήδη προβλέψει την φιλελεύθερη σαπίλα βλέποντας την κοινωνία του 70'!! Σήμερα εάν ζούσε θα είχε τρελαθεί ή αυτοκτονήσει από τον βούρκο που έχω πέσει μέσα όλη η Οικουμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Vecellio_di_Gregorio_Tiziano_-_autoritratto.jpg

    Διναρικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.facebook.com/802709439818663/photos/pb.802709439818663.-2207520000.1459536719./802709753151965/?type=3&theater

      Διναρικός και αυτός?

      Διαγραφή
    2. https://i.ytimg.com/vi/cayPnatC90w/sddefault.jpg

      https://samuelgreenfield.files.wordpress.com/2014/03/61.jpg

      http://2.bp.blogspot.com/-3ZWwar7hir8/VUbZdtUJVtI/AAAAAAAAOQY/w0bsVcRC1cw/s1600/C.%2BSavich%2BReview%2Bof%2BEpisode%2B7%2BKingdom%2Bof%2BYugo%2BSeries%2Bby%2BSamardzic%2BSerbianna%2BMay%2B3,%2B2015%2B%2811%29.jpg

      Η φυσιογνωμίες αυτες σε ποιο τύπο ανήκουν?

      Διαγραφή
    3. Ο Ντράζα Μιχαήλοβιτσ, ήταν διναρικός με πιθανή ΚΜ επιρροή.
      Στις υπόλοιπες φωτογραφίες με μεμονωμένα πρόσωπα έχουμε έναν ΚΜ κι έναν μάλλον βαλτικό. Στη φωτογραφία με τα 3 πρόσωπα, ο μεσαίος είναι ΚΜ και οι δυο άλλοι διναρικοί. Και στις δυο περιπτώσεις των ΚΜ τσέτνικς πρέπει να υπάρχει διναρική επίδραση.

      Διαγραφή
  8. Αθάνατος αγωνιστής της Ιδέας! Υπάρχει κάπου διαθέσιμη η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή, το 1989; Ή κάποιος που να μπορεί να την ανεβάσει ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο αντίδοτο είχε γίνει η συνέντευξη υπάρχει στο μαύρο κρινο

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.