Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οι Κρομανοειδείς και η ψυχοσύνθεση των λαών της βορείου Ευρώπης

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η ψυχοσύνθεση των λαών της βορείου Ευρώπης είναι απόρροια των ψυχικών χαρακτηριστικών του Νορδικού φυλετικού τύπου. Σωρεία συγγραφέων, ανθρωπολόγων και μη, έχουν επισημάνει την "Νορδική" συμπεριφορά της βορείου Ευρώπης. Είναι όντως έτσι τα πράγματα, ή μήπως η πραγματικότητα είναι διαφορετική;

Οι Νορδικοί περιγράφονται ως δολιχοκέφαλοι με ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ματιών. Κάποιος που εξετάζει ακόμα και επιφανειακά το ζήτημα, θα διαπιστώσει κατ'αρχάς ότι στην βόρεια Ευρώπη υπάρχει σημαντικότατο ποσοστό ανθρώπων με καστανά μαλλιά. Μελετώντας περισσότερο, θα διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της βορείου Ευρώπης ανήκουν στον Κρομανοειδή φυλετικό τύπο, με μεγάλο ύψος, γερές μεσομορφικές σωματοδομές, μαλλιά καστανά έως ανοιχτά καστανά, αρκετές γωνίες στο πρόσωπο, όπως έντονο σαγόνι, ζυγωματικά και οστέινο εξόγκωμα στα φρύδια, με μάτια βαθιά τοποθετημένα. Παρά τα περί Νορδικής βορείου Ευρώπης που λέγονται, οι περισσότεροι βορειοευρωπαίοι είναι Κρομανοειδείς, με τους Νορδικούς να είναι μεν ένα εμφανές ποσοστό, ενώ υπάρχουν και οι ενδιαμεσοι Νορδικοί-Κρομανοειδείς, καθώς οι Νορδικοί φαίνεται να προήλθαν εξελικτικά από τους Κρομανοειδείς.

Η πραγματικότητα αυτή αποτυπώνεται και στη συμπεριφορά των λαών της βορείου Ευρώπης. Οι Κρομανοειδείς είναι...
δραστήριοι, πειθαρχημένοι, ευκολόπιστοι, χωρίς ιδιαίτερες πνευματικές ικανότητες. Έχουν δυνατή σωματοδομή που τους κάνει αθλητικούς, έχουν κάπως πρωτόγονα ένστικτα, αλλά παρ'όλα αυτά είναι μαζεμένοι στη συμπεριφορά τους. Αυτά είναι τα γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν τους λαούς της βόρειας Ευρώπης και όχι τόσο αυτά των Νορδικών ή Ατλαντοειδών, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερες πνευματικές ικανότητες και ηγετικές ικανότητες, λιγότερο ενστικτώδεις συμπεριφορές, αλλά και περισσότερη αλλαζονεία οι Νορδικοί και πιο καλλιτεχνική φύση οι Ατλαντοειδείς. Οι λαοί αυτοί, ως κυρίως Κρομανοειδείς, είναι ευκολόπιστοι και πειθαρχούν εύκολα, με αποτέλεσμα να καταπίνουν όλη την πολυπολιτισμική εθνομηδενιστική σιωνιστική προπαγάνδα, γινόμενοι πιόνια τους. Οι κοινωνίες τους είναι αθλητικές και δραστήριες, με αποτέλεσμα να μην ρεμβάζουν στις καφετέριες, αλλά να γυμνάζονται και να οργανώνονται σε συλλόγους πάσης φύσεως. Οι Κρομανοειδείς είναι εργατικοί και πειθαρχημένοι, βοηθώντας στο να εδραιωθούν ευημερούσες οικονομικά κοινωνίες, όμως σπανίως πολιτισμικά ευημερούσες. Είναι μάχιμοι και θαρραλέοι πολεμιστές, πειθαρχώντας σε ότι τους ζητηθεί, καθώς είναι και ευκολόπιστοι.

Οι περισσότεροι βορειοευρωπαίοι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους σε πρακτικούς κλάδους εξειδίκευσης και όχι να σπουδάζουν για δεκαετίες σε πανεπιστήμια, όπως γίνεται στην νότια και ανατολική Ευρώπη. Πιθανότατα εδώ φαίνεται η διαφορά της νοοτροπίας των δραστήριων και ενστικτωδών Κρομανοειδών, σε αντίθεση με τους μελετηρούς και νωθρούς Αλπικούς που ο ασφαλέστερος τρόπος για αυτούς να ανελιχθούν είναι μέσω χαρτιών και πανεπιστημιακών τίτλων. Αυτό είναι ένδειξη της Κρομανοειδούς βόρειας Ευρώπης και της Αλπικής νότιας. Οι άλλοι φυλετικοί τύποι που είναι πιο γνωστοί, όπως Νορδικοί, Μεσογειακοί, κτλ είναι μειοψηφίες στην Ευρώπη, παρότι είναι υπεύθυνοι για τα σημαντικότερα πνευματικά, καλλιτεχνικά και ιστορικά επιτεύγματα. Ακόμα και οι Σκανδιναβικές χώρες, η λεγόμενη κοιτίδα των Νορδικών, είναι περισσότερο Κρομανοειδείς παρά Νορδικές, ειδικά η Νορβηγία.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η φυλή είναι αυτή που καθορίζει κυρίως τον τρόπο ζωής στις κοινωνίες και όχι το κράτος, το κλίμα και άλλες "αιτίες" που αποτελούν συνήθως την εύκολη "απαντηση". Το ειδικότερο συμπέρασμα είναι ότι στη βόρεια Ευρώπη οι περισσότεροι είναι κυρίως Κρομανοειδείς, επιβάλλοντας την ψυχοσύνθεσή τους στις περιοχές αυτές και όχι οι Ατλαντοειδείς και Νορδικοί, που είναι οι πλέον γνωστοί για τα κατορθώματά τους ανά τους αιώνες.

60 σχόλια:

  1. Αυτοί οι άνθρωποι πολλές φορές (όσο και να τους θαυμάζω για το κοινωνικοπολιτικό σύστημα που διαθέτουν) είναι πειθήνιοι και μαλθακοί και καταπίνουν αβέρτα ότι νεοταξίτικο έκτρωμα τους πλασσάρουν. Εδώ ''ο'' νορβηγός υπουργός υγείας, πήγε στο Σότσι με τον ..άντρα του!! Μια στις τέσσερις Σουηδέζες θα πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της. Είναι γενναίοι οι βόρειοι οκ, αλλά τους βλέπεις όταν έρχονται στα νησιά το καλοκαίρι γίνονται τρισχειρότεροι και πιο γελοίοι και από το τελευταίο γυφτοκάγκουρα. Μη μιλήσω και για την αθέ'ι'α εκεί πάνω και για λοιπά παιδοφιλικά κόμματα (Ολλανδία) και μπορντέλα κτηνοβασίας (Γερμανία).
    Τι να πω.. χίλες φορές στο τσιφτετελιστάν με τους μαυριδερούς βαρύμαγκες γαμψομύτηδες γύρω σου και με την έστω "εκκλησία'' της Ελλάδος (που κρατάει έστω τα προσχήματα, στα ήθη των κατοίκων της), παρά ένας εκφυλισμένος, ξεφτίλας βόρειος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 卐 Ἄθεος Ναζιστὴς Νταής 卐13 Μαΐου 2014 στις 6:37 π.μ.

      Ἡ ἀθεϊα εἶναι ἡ μεγαλύτερη κατάκτησι τοῦ Ἑλληνικοῦ πνεύματος & τὸ πολυτιμότερο δῶρο της στὴν ἀνθρωπότητα. Ὅπως εἶπε καὶ ὁ Δημόκριτος "ὑπάρχει μόνον ὕλη καὶ κενό".

      Διαγραφή
    2. Προς 12:03 : Και η γυφτια ξεφτιλα ολκης ειναι.

      Διαγραφή
  2. Βασικά ένα καλύτερο ερώτημα πότε οι Βόρειοι-Σκανδιναβοί (η Γερμανία εξαιρείται φυσικά) ιστορικώς παρουσίασαν πολιτισμική εξέλιξη ανώτερη των Νοτίων και ηγετικές προσωπικότητες που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναρτηση λεει οτι οι δολιχοκεφαλοι Μεσογειακοι-Ατλαντοειδεις-Νορδικοι (εγω προσθετω και οι βραχυκεφαλοι Διναρικοι σε μικροτερο βαθμο) ειναι αυτοι που διαμορφωσαν τον πολιτισμο και οι μονοι οι οποιοι εβγαλαν μεγαλες προσωπικοτητες που εγραψαν την Ιστορια.
      Δυστυχως ομως σημερα πλειοψηφια στην Ευρωπη ειναι οι δολιχοκεφαλοι Κρομανοειδεις και οι βραχυκεφαλοι Αλπικοι-Βαλτικοι που ειναι οι υπευθυνοι της σημερινης καταντιας.

      Διαγραφή
    2. Η Ευρώπη δεν έχει διαφοροποιηθεί και πολύ φυλετικά από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα. Στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ίδια. Η παρακμή της οφείλεται κατά κύριο λόγο στην επικράτηση των φιλελευθέρων και των κουμουνιστών μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω απολυτως,δεν πρεπει να γενικευουμε οσον αφορα Ευρωπαικες φυλες,ολες ειναι υπεροχες.
      Η παρακμη της πατριδας μας της Μεγαλης Ευρωπης οφειλεται σε ιδεολογικα αιτια.

      Διαγραφή
  3. o thanasis tsaltampasis se poion fyletiko typo anhkei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν είναι 1.60 με τα χέρια στην ανάταση;;; Πως γίνεται να είναι νορδικός; Αλπικό θα τον έλεγα

      Διαγραφή
    2. νορδικος??????? πατε καλα ρε ο τσαλταμπασης δεν ειναι ουτε ξανθος ουτε γλανος ουτε οστεικο εξογκωμα ουτε πολυ ασθενης φρυδια ειναι αλπικομεσογειακος

      Διαγραφή
  4. Ευγε την αναρτηση αξιοτιμε κυριε διαχειριστα που βουλωνει στοματα αφου αποδεικνυει οτι η παρακμη της Ευρωπης οφειλεται στην ελειψη των περιακτικων Μεσογειακων-Ατλαντοειδων-Νορδικων.
    Και παλι Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Ευγε για την αναρτηση.(απο τον ενθουσιασμο μου εκανα λαθος)

      Διαγραφή
    2. ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ13 Μαΐου 2014 στις 7:02 μ.μ.

      ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

      Διαγραφή
    3. Η παρακμή της Ευρώπης οφείλεται στην κατάκτηση του κόσμου από τους Ατλαντοειδείς-Νορδικούς Άγγλους και Αμερικάνους για λογαριασμό των Εβραίων.

      Διαγραφή
    4. Πριν γραψεις την μαλακια σου διαβασε πρωτα την αναρτηση.
      Οι Αγγλοι και οι Αμερικανοι και γενικοτερα οι βορειοευρωπαιοι δεν ειναι ουτε Ατλαντοειδεις ουτε Νορδικοι αλλα Κρομανοειδεις οπως και οι νοτιοευρωπαιοι δεν ειναι Μεσογειακοι αλλα Αλπικοι,σε αυτο το γεγονος οφειλεται η παρακμη της Ευρωπης.
      Τον κοσμο για λογαριασμο των εβραιομασονων τον κατεκτησαν οι χαζοτουμπανιαριδες Κρομανοειδεις.
      Επαναλαμβανω πριν ξαναγραψεις την οιανδηποτε μαλακια να διαβαζεις πρωτα την αντιστοιχη αναρτηση.

      Διαγραφή
    5. Αν και το ιστολόγιο έχει αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και κάνει αρκετά καλή δουλεία ο διαχειριστής δεν είναι ο απόλυτος οδηγός ανθρωπολογίας. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Οπότε καλά θα είναι εσύ πριν γράψεις την δική σου μαλακία ρίξε μια ματιά εσύ ο ίδιος στους Αγγλούς και στους Αμερικάνους, περισσότερο στους Άγγλους βέβαια καθώς η Αμερική είναι μια χώρα γεμάτη μίξεις και δες ότι έχει κυρίως Νορδικούς και Ατλαντοειδείς.
      Βέβαια αυτοαναιρείσαι σε αυτό που λές καθώς αν οι Κρομανοειδείς είναι "χαζοτουμπανιαριδες" όπως λες, πώς κατέκτησαν τον κόσμο;
      Και τέλος η "ανώτερη περιακτική" φυλή σας δεν υπάρχει. Εκτός αν νομίζεις πως η μαυριδερή μεσογειακή σου φάτσα έχει καμία σχέση με τις φάτσες των Νορδικών και Ατλαντοειδών.

      Διαγραφή
    6. Κατ'αρχην δεν ειμαι Μεσογειακος.Δεν ξερω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα.
      Ειμαι Διναρικοτατος,σε βαθμο που να με μπερδευουν με καποιους Αλβανους(απο τους Διναρικους,οχι απο τους αλλους).
      Ειμαι ανοιχτος καστανος με ροδιζουσα επιδερμιδα και ανοιχτα,ξεπλυμενα θα ελεγα,γαλανα ματια.
      Παμε παρακατω.Εγω δεν διακρινω καποια ιδιαιτερη διαφορα αναμεσα στους καστανομελαχρινους δολιχοκεφαλους Μεσογειακους και τους καστανους δολιχοκεφαλους Ατλαντοειδεις.
      Επισης οι μονες μαυριδερες φατσες που βλεπω γυρω μου ειναι αυτες των προσωασιατικων,δεν ξερω εσυ τι σχεση μπορει να εχεις με αυτην την κατηγορια του πληθυσμου εφοσον αναφερεσαι σε μαυριδερες φατσες.
      Εννοειται οτι το ιστολογιο δεν ειναι ο απολυτος οδηγος ανθρωπολογιας,για αυτο κοιταζοντας τους Αγγλους βλεπω κυριως Νορδικους και Κρομανοειδεις και κοιταζοντας τους Λευκους Αμερικανους βλεπω κυριως Κρομανοειδεις,οι οποιοι σαν χαζοτουμπανιαριδες που ειναι αποτελουν τον ιδανικο στρατο στα χερια του αναλογου καθοδηγητη.
      Επεκτεινοντας το θεμα δεν μπορω να μην αναφερθω στην μαλακια που προφανως πιστευεις και εσυ μεταξυ πολλων αλλων οτι για την παρακμη του Λευκου κοσμου ευθυνεται η αποικιοκρατια,δηλαδη η επιβολη επι των κατωτερων φυλων.
      Αυτη ειναι μια απο τις χειροτερες πλανες που κυριαρχουν και μεταξυ ανθρωπων φυλετικα σκεπτομενων-υποτιθεται-και ειναι η πλεον περιτρανη αποδειξη της απολυτης,σε καθε επιπεδο,ιδεολογικης επικρατησεως του εχθρου.

      Διαγραφή
    7. Το μαυριδερές φάτσες είναι συγκριτικό όχι αντικειμενικό. Προφανώς στην σύγκριση μεταξύ νορδικών και μεσογειακών οι μεσογειακοί είναι μαυριδεροί μπροστά τους.
      Για την παρακμή δεν φταίει η αποκιοκρατία αυτή καθ΄αυτή αλλά το ότι αυτή έγινε (από τους Άγγλους) για λογαριασμό των εβραίων

      Διαγραφή
    8. Κοιτα,φανταζομαι καταλαβαινεις οτι δεν θελω να διαπληκτιζομαστε,απλως παρεξηγησα πρωτη σου αναφορα επι της αποικιοκρατιας,νομιζα οτι ησουν και εσυ συριζοεθνικι απο αυτα τα οποια πλεον δεν ανεχομαι αλλο για αυτο και αντεδρασα με προκλητικο τροπο,ετσι οπως θετεις-διευκρινιστικα-το ζητημα της αποικιοκρατιας συμφωνω απολυτως μαζι σου και επαυξανω.
      Ειμαι ιδιαιτερως οξυθυμος και αρπαζω ευκολα μεχρι διαστροφης,προφανως αυτο σχετιζεται αμεσα με τον φυλετικο μου τυπο.
      Χαιρομαι εν τελει παντως που απο οτι φαινεται συνεννουμαστε.

      Διαγραφή
    9. *παρεξηγησα την πρωτη σου αναφορα.

      Διαγραφή
  5. Ο Δημήτριος Σωτηρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια", σε ποιον τύπο ανήκει;
    Επίσης, ο έγκλειστος στα κελλιά της Τιμής, Χρήστος Παππάς, είναι αλπικός ή βαλτικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παππας ειναι διναρικος. Ο σωτηροπουλος αλπικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παππας ειναι κυριως αλπικος. Συγγνωμη για το λαθος.

      Διαγραφή
  7. Μωρέ χίλιες φορες διναρικη η αρμενοειδης Ελλάδα παρα νορδικη και κρομανοειδης.90% διναρικοι και 10% Μεσογειακοί θα ήταν το ιδανικότερο,μια 100% μεσογειακή Ελλάδα θα ήτο καταδικασμένη στον φιλελευθερισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αρμενοειδείς δεν έχουν καμία δουλεία στην Ελλάδα, είναι εξωευρωπαικός φυλετικός τύπος.
      Πάντως συμφωνώ στο κομμάτι με τους Διναρικούς. Οι διναρικοί είναι κατά πολύ ανώτεροι και σκληραγωγημένοι από τους φλώρους καλοπερασάκηδες μεσογειακούς.

      Διαγραφή
    2. Οι αρμενοειδεις δεν ανηκουν στην Λευκη Ευρωπαικη φυλη,ως εκ τουτου δεν εχουν καμμια απολυτως δουλεια εν Ελλαδι.

      Διαγραφή
    3. <<90% διναρικοι και 10% Μεσογειακοί θα ήταν το ιδανικότερο,μια 100% μεσογειακή Ελλάδα θα ήτο καταδικασμένη στον φιλελευθερισμό.>>

      Σήμερα, 4 χρόνια ωριμώτερος του άρθρου, να φανταστώ ότι το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το χρωστάμε στο 10% των Μεσογειακών; Οι 'Ναιναίδες' ήταν το 90% των διναρικών;;; Δε βγαίνει.

      Συμπεραίνω μάλλον ότι και από τον Κρόνο να είσαι ... άμα σε ταϊζουν σανό, πάλι γάιδαρος θα γίνεις.

      Διαγραφή
  8. Οι Διναρικοί είναι επιφανειακοί και άκρως υλιστές!Θα ήταν καταδίκη για την Ελλάδα και τον πολιτισμό αν κυριαρχούσαν οι Διναρικοί! Οι ''καθαροί'' Διναρικοί είναι απολίτιστοι,αγροικοι,εγωιστες και απείθαρχοι! Η μόνη περίπτωση να ευδοκημήσει αυτός ο τύπος είναι ύπο την καθοδήγηση μεσογειακών! Οι Διναρικοί είναι μάχιμοι αλλά μόνον εκεί που τους παίρνει! Δεν έχουν καμία θέση να πλειοψηφούν στην Ελλάδα διότι θα καταστραφεί η εθνική συνείδηση με αυτόν τον τρόπο! Η μόνη μέση λύση είναι μείξη μεσογειακών με διναρικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ψυχικά χαρακτηριστικά των μεσογειακών μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν (τεμπελιά, καλοπέραση, συναισθηματισμός και κοιτάω μόνο την πάρτη μου)

      Δεν μου αρέσει να γενικεύω έτσι αλλά και εσύ το ίδιο κάνεις οπότε προσπαθώ να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος.

      Διαγραφή
    2. Συγγνωμη που επεμβαινω στον διαλογο σας,αλλα ως Διναρικος θα ηθελα να πω την γνωμη μου.
      Πιστευω οτι οι Διναρικοι και οι Μεσογειακοι ειναι αξιολογοτατοι εξισου και οτι η μειξη τους,οπως προταθη,βγαζει απο τα καλυτερα αποτελεσματα.

      Διαγραφή
    3. Πως γινεται οι βουνισιοι οι αγροικοι διναρικοι που ζουνε λιτα να ειναι υλιστες ενας θεος το ξερει

      Διαγραφή
  9. Εγώ βλέπω ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία λες ταιριάζουνε μόνο σε Αλπικούς! Ποιος δημιούργησε τον πολιτισμό οι Διναρικοί; Συν τοις άλλοις αν δεις προσεκτικά το πόσοι Μεσογειακοί υπάρχουνε στην Ελλάδα δεν θα βρεις και πολλούς! Η απώλεια αυτού του αίματος στην Ελλάδα οδήγησε στην καταστροφή απο φυλετικής απόψεως! Ο συναισθηματισμός είναι όντως μεσογειακό στοιχείο αλλά ίσως είναι και αυτό που του δίνει την μεγαλύτερη ενεργητικότητα και δημιουργικότητα στον βίο του διότι έτσι μπορέι και αντιλαμβάνεται αφηρημένες έννοιες,υψηλά οράματα και ιδέες τα οποία τον καθιστούν ικανό για εθνική αναπτέρωση και οργάνωση! Δεν γενικεύω απλώς εσύ με το σχόλιό σου παραπάνω ότι οι Διναρικοί είναι ανώτεροι και σκληραγωγημένοι γενίκευσες πρώτος και δεύτερον μόνον η δολιχόκρανη Ευρώπη αποτελεί όραμα ευγονικής γι'αυτούς που έχουν μελετήσει στατιστικώς τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές προσωπικότητες και το Διναρικό στοιχείο υπήρχε μόνον σε περιπτώσεις μίξης και ποτέ καθαρό και πάντα σε σχέση με κάτι δολιχόκρανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα αδελφε επιτελους,μονον η δολιχοκρανη Ευρωπη αποτελει οραμα ευγονικης για οσους εχουν μελετησει στατιστικως τις μεγαλυτερες Ευρωπαικες προσωπικοτητες,αυτο το λεω εγω ενας βραχυκεφαλος Διναρικος,βεβαια και εμεις οι Διναρικοι εχουμε βγαλει μεγαλες προσωπικοτες,αλλα ειναι αυτονοητο οτι η Λευκη Περιακτικη δολιχοκεφαλια ειναι απλως η μονη οδος του μελλοντος του συμπαντος κοσμου.
      Πεστα αδελφε με τους προβληματικους που εχουμε μπλεξει.

      Διαγραφή
    2. Άλλο ένα κακό ψυχικό χαρακτηριστικό των μεσογειακών είναι ότι δεν μπορούν να πάρουν ευθύνη πάνω τους. Πρέπει οπωσδήποτε να μετατοπίσουν το φταίξιμο στους αλπικούς!!!
      Δηλαδή το 20% του πληθυσμού δεν είναι αρκετοί μεσογειακοί; ή μήπως πιστεύεις ότι στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν περισσότεροι; Και στην αρχαία Ελλάδα οι αλπικοί ήταν πλειοψηφία.
      Τώρα αυτό που λες για τις προσωπικότητες δεν ισχύει. Υπήρχαν πάρα πολλές μεγάλες προσωπικότητες που ήταν βραχυκέφαλοι.

      Διαγραφή
    3. Αν εκλάβουμε ως αρχαία Ελλάδα από στερεά και κάτω μεχρι Κρήτη τότε λυπάμε γιατί κάνεις τεράστιο λάθος. Η πλειοψηφία ήταν μεσογειακοί με κάποιος διναρικούς και ελάχιστους αλπικούς. Αυτό φαίνεται σε κάθε έκφανση της ζωής της νοτίου Ελλάδος, από τον πόλεμο, την ανδρεία, την πειθαρχία και τα υψηλά ιδανικά, έως τις συναισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις.
      Οι ανακρίβειές σου σκοτώνουν τη φυλετική μνήμη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό που λες δεν αποδεικνύει τίποτα. Το μόνο που αποδεικνύει είναι η έπαρση των μεσογειακών. Τα θετικά ψυχικά χαρακτηριστικά τα βγάζετε όλα δικά σας. Αντίθετα τα αρνητικά πρέπει να τα φορτώσετε είτε στους αλπικούς είτε στους διναρικούς. Πραγματικά έχετε καταντήσει χειρότεροι και από τους νορδιστές.

      The physical anthropologist Larry Angel who measured hundreds of Greek skulls identified the original Dorians as being predominately brachycephalic and had a "Dinaroid-Alpine Central trend".
      Οι Δωριείς χαρακτηρίζονται ως βραχυκέφαλοι. Και βεβαια δεν είναι τυχαίο το ότι και η Ήπειρος από όπου προήλθαν είναι ακόμα και σήμερα έτσι (αλπική-διναρική).
      Οι Δωρικές πόλεις τις νότιας Ελλάδας λοιπόν ήταν κυρίως βραχυκέφαλες εφόσον προέρχονταν από τους παραπάνω. Προφανώς στον Ιωνικό κόσμο υπήρχαν περισσότεροι μεσογειακοί αλλά και πάλι υπήρχε έντονο ποσοστό αλπικών (βλέπε Σωκράτης και Πλάτων στην αρχαία Αθήνα).

      Διαγραφή
    5. Εάν οι Δωριείς ήταν βραχυκέφαλοι φίλε θα ήταν ή αλπικοί ή διναρικοί. Ο αλπικός χαρακτήρας δεν είναι ηρωικός και δραστήριος συνεπώς αποκλείεται. Ο διναρικός χαρακτήρας παρά τα παρόμοια χαρακτηριστικά του με τους μεσογειακούς είναι ψηλός. Οι Σπαρτιάτες ήταν αρκετά κοντοί.
      Ας λέει ο κάθε λαρρυ ότι θέλει. Τα επιχειρήματά σου καταρρίπτονται από την ιστορία.

      Διαγραφή
    6. Εσύ μιλάς με υποθέσεις εγώ μιλάω με στοιχεία. Δεν καταρρίπτονται τα επιχειρήματα μου γιατί ο Larry Angel δεν κάνει υποθέσεις, αυτό που λέει βασίζονται σε μετρήσεις που έχει κάνει ο ίδιος. Επίσης όπως σου είπα η κοιτίδα των Δωριέων, η Ήπειρός ήταν και είναι αλπική-διναρική.
      Πάντως εφόσον αποκλείεις τους αλπικούς επειδή δεν είναι δραστήριοι και τους διναρικούς επειδή δεν είναι κοντοί τότε θα έπρεπε να αποκλείσεις και τους μεσογειακούς γιατί δεν είναι σκληροί, δεν νομίζεις;
      Οι συναισθηματικοί μεσογειακοί δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιδεικνύουν τόση σκληρότητα όπως οι Σπαρτιάτες. Ο Larry Angel χαρακτηρίζει τους Δωριείς σαν αλπικούς-διναρικούς πάντως όχι σκέτο αλπικούς, ούτε σκέτο διναρικούς.

      Εσύ στην ουσία παίρνεις κάποια στοιχεία γενικού κανόνα και τα συγκεκριμενοποιείς θεωρώντας ότι ισχύουν πάντα, Για παράδειγμα παίρνεις σαν δεδομένο ότι ένας αλπικός δεν μπορεί να είναι δραστήριος και ηρωικός(ηρωικός δεν είναι κανένας, μέχρι να αποδείξει το αντίθετο) και παίρνεις σαν δεδομένο ότι ένας διναρικός δεν μπορεί να είναι κοντός. Ε, λοιπόν υπάρχουν δραστήριοι Αλπικοί και κοντοί διναρικοί. Σαν παραδείγματα θα χρησιμοποιήσω τους δυο κορυφαίους ηγέτες του 20ου αιώνα. Ο Αλπικός Μουσολίνι μια χαρά δραστήριος ήταν και ο Νορδικός-Διναρικός Χίτλερ ήταν 1.73. Οπότε αυτό που λες δεν είναι δεδομένο.

      Διαγραφή
    7. Μαλακα μεσογειακέ πόσο ηλιθιος είσαι χάχαχαχα λειε κοντοί ήταν οι Σπαρτιάτες, ΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΊ ΑΠΟ ΤΏΡΑ ΑΦΟΎ ΟΛΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΉΤΑΝ ΚΟΝΤΟΤΡΤΗ ΠΑΛΙΌΤΕΡΑ. Επίσης έχουν βρει σκελετούς Σπαρτιατών με ύψος μέχρι και 1.85 γίγαντας δηλαδή για τότε. Εννοείτε πως ήταν διναρικοι και αλπικοι οι Δωριείς (Μακεδόνες Σπαρτιάτες ηπριροτες) αλλά οι Δωριείς της Σπάρτης όντως μπορεί και να μιχθηκαν με μεσογειακους, αλλά οι βόρειοι (Μακεδόνες και Ηπειρώτες) δεν μηχθηκαν γιατί ευτυχώς δεν υπήρχαν μεσογειακοι εκεί πάνω.

      Διαγραφή
  10. Νορδισμός και Μεσογειακισμός ,αν μου επιτραπεί ο σχηματισμός του όρου, είναι χαζοδόγματα τα οποία καταντούν στείρα και ανορθολογιστικά! Αυτό που πρέπει να τονιστεί στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως το ιστολόγιο είναι ένα ιστολόγιο ελληνικού εθνοφυλετισμού και είναι φυσικό να υποστηρίζει τον φαινότυπο ο οποίος είναι αυτός που με τα κατορθώματά του κατάφερε να δοξάσει την ιστορία της Ελλάδος!Αν ένα εθνοφυλετικό ιστολόγιο έδραζε στην Γερμανία τότε θα αναδείκνυε τους Νορδικούς καθ'ότι αυτοί αποτελούν τον φαινότυπο ο οποίος είναι ο αξιότερος και δημιουργικότερος της Γερμανικής ιστορίας! Και οι δύο αυτοί φαινότυποι και μαζί με αυτούς Ατλαντο-Μεσογειακοι και Ατλαντοειδείς φαίνεται ιστορικώς να είναι υπέθυνοι για τα μεγαλύτερα κατορθώματα της Αριοευρωπαϊκής Ιστορίας. Αυτό αν το θέλεις το δέχεσαι ή μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις την έρευνα και να παρατηρήσεις (Ηγέτες,επιστήμονες,καλλιτέχνες,φιλοσόφους,).Προσοχή! Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπήρξανε Διναρικοί και Αλπικοί αξιόλογοι, απλώς στατιστικώς φαίνεται να κυριαρχούν ισχυρότατα οι δολιχόκρανοι!Παραδείγματα υπάρχουν πολλά όπως (θα πω τα τρία σημαντικότερα) Ιούλιος Καίσαρας,Ναπολέων Βοναπάρτης,Αδόλφος Χίτλερ! Το αν είναι έπαρση να λες πως οι Μεσογειακοί είτε οι Νορδικοί είτε ο οποιοςδήποτε άλλος τύπος έπραξε πολιτισμικούς άθλους επειδή έτσι έχει καταγραφεί ιστορικώς τότε δεν έχεις δουλειά εδώ μέσα διότι ασχολούμαστε επιστημονικώς με το ζήτημα και εσένα φαίνεται αυτό να σε ενοχλεί . Από την άλλη πλευρά οι Διναρικοί είναι όντως μαχητικοί και σκληραγωγημένοι όπως προείπες και δεν δέχονται πολλά-πολλά πράγμα που τους καθιστά εγωϊστές αλλά δεινότατους πολεμιστές !Όμως αν συγκρίνεις μία αρκούδα με έναν Διναρικό και ρωτήσεις ποιος θα κυριαρχήσει νομίζω πως η απάντηση που θα πάρεις είναι εμφανής,τι θα μου πεις δλδ πως η αρκούδα είναι ανώτερη και σκληραγωγημένη επειδή κομματιάζει τον Διναρικό! Επομένως η σωματική ρώμη(σωματικό) και η σκληρότητα(ψυχικό) είναι προτερήματα αλλά σωματική ρώμη και σκληρότητα δείχνουν όλες οι φυλές του κόσμου (δες Ζουλού,δες Ινδιάνους)! Συν σε όλα αυτά αν πάρουμε ως δεδομένο αυτό που λες για τις δωρικές πόλεις π.χ την Σπάρτη ότι ήταν κυρίως βραχυκέφαλη συγκεκριμένα Διναρική τότε φαίνεται ακριβώς αυτό που έλεγα παραπάνω περί σκληρότητος δηλαδή οι Σπαρτιάτες νικήσανε στον Πελοποννησιακό πόλεμο αλλά μετα την νίκη τους αντι να την χρησιμοποιήσουν πολιτειακά απλώς εξαφανίστηκαν και έπεσαν σε παρακμή απο την οποία δεν επανήλθαν ποτέ ιστορικώς! Επομένως η αγωνία σου να βαφτίσεις έπαρση την στατιστικώς πιο πιθανή αλήθεια δείχνει πως δεν έχεις αριστοκρατικές-εθνικοσοσιαλιστικές θέσεις και δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς το αυτονόητο!(Είμαι ο σχολιαστής που πρότεινε μίξη Μεσογειακών-Διναρικών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χαρακτήρισα ως έπαρση τα επιστημονικά δεδομένα. Χαρακτήρισα ως έπαρση το να λέει κάποιος (γιατί προφανώς ο ίδιος είναι μεσογειακός) ότι οι μεσογειακοί έχουν μόνο καλά χαρακτηριστικά και για την παρακμή οφείλονται μόνο οι αλπικοί και οι διναρικοί.

      Διαγραφή
  11. Κανένας φαινότυπος δεν έχει μόνο καλά ούτε μόνο κακά χαρακτηριστικά! Απλώς τα κακά χαρακτηριστικά των δύο αυτών τύπων που υποστηρίζεις είναι αυτά που φαίνεται να κυριαρχούν στατιστικά στην παλαιότερη και σύγχρονη κοινωνία σε περιόδους σήψης και παρακμής! Και υποσημείωση το να βάλεις τον Αδόλφο Χίτλερ δίπλα στον Μουσολίνι νομίζω πως είναι εγκληματική σύγκριση!(για το παραπάνω σχόλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριαρχούν τα χαρακτηριστικά των αλπικών γιατί είναι η πλειοψηφία σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Τα χαρακτηριστικά των διναρικών δεν θα έλεγα ότι κυριαρχούν.

      Το ότι βρισκόμαστε σε περίοδο παρακμής απλά βγάζει στην επιφάνεια τα κακά χαρακτηριστικά τους σε αυτούς που αναζητούν ευθύνες. Αποκηρύσσοντας τους αλπικούς, κάποιος αποκηρύσσει την μισή Ευρώπη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι Ευρωπαϊκοί φυλετικοί τύποι είναι ικανοί και για το καλύτερο και για το χειρότερο αλλά το να κάνουμε αφορισμούς ανάμεσα σε Ευρωπαίους φυλετικά όπως ορισμένοι εδώ μέσα είναι εγκληματικό.

      Τέλος δεν σύγκρινα τον Χίτλερ με τον Μουσολίνι απλά τους χρησιμοποίησα σαν παραδείγματα λόγω των φυλετικών τους τύπων. Πάντως δεν νομίζω ότι διαφωνείς ότι ο Μουσολίνι είναι από τους κορυφαίους ηγέτες. Τον Χίτλερ από την άλλη τον θεωρώ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΓΕΤΗ σε όλη την παγκόσμια ιστορία.

      Διαγραφή
  12. Πρώτος εσύ ξεκίνησες να κάνεις αφορισμούς λέγοντας ότι Διναρικοί είναι ανώτεροι και πιο σκληραγωγημένοι απο τους Μεσογειακούς !Δεύτερον όχι δεν θαυζάμω τον Μουσολίνι! Τρίτον οι Διναρικοί έχουν σαν χαρακτηριστικό τους το να μην θέλουν ευθύνες όντας απείθαρχοι και κάφροι!Τέταρτον μάλλον έχεις διναρική-αλπική επίδραση ή δεν είσαι δολιχόκρανος γιατί σαν επιχείρημα χρησιμοποίησες μία υπόθεση ότι κάποιος είναι μεσογειακός από τους σχολιαστές επομένως θεωρώ και για σένα εφαλτήριο υποκειμενισμού το γεγονός ότι λές ότι κάποιος είναι επηρμένος επειδή είπε καλό λόγο για κάτι το μεσογειακό και πως είναι μεσογειακός ο ίδιος! Πέμπτον: Ναι ο Αδόλφος Χίτλερ είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ιστορίας! Τέλος ναι θα αποκηρύσσουμε τον οποιονδήποτε είναι ανίκανος και ανεπίδεκτος μαθήσεως ασχέτως φυλετικού τύπου μέσα στην Ευρώπη όμως πρέπει να βάζουμε υπόψιν μας ότι οι δύο αυτοί τύποι ανήκουν συχνότερα σε αυτήν την κατηγορία και πρόσεχε λέω συχνότερα όχι πάντα ! Φιλικά πάντοτε ως γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής και συναγωνιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Δηλαδή μου λες ότι οι Μεσογειακοί δικαιούνται να λένε τους υπόλοιπους κατώτερους ενώ οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλια για αυτούς; Αν δεις όλα τα παραπάνω σχόλια τα μισά είναι για το πόσο ανώτεροι είναι από τους υπόλοιπους, εγώ απλά είπα ότι οι μεσογειακοί είναι καλοπερασάκηδες κάτι το οποίο είναι και αλήθεια.
      2.Ο Μουσολίνι ήταν πρωτοπόρος. Θεωρώ ότι ο μόνος λόγος που απέτυχε είναι γιατί δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τον βασιλιά. Βέβαια δεν είναι αυτό το θέμα μας οπότε πάω παρακάτω.
      3.Ισχύει αυτό που λες αλλά εγώ μίλησα σαρκαστικά για την μετατόπιση ευθυνών από τους υπερ-μεσογειακούς γιατί τα ρίχνουν όλα στους αλπικούς (και λιγότερο στους διναρικούς), ξεχνώντας πως οι ριζοσπαστικές αλλαγές ξεκινάνε πάντα από τους λίγους. Αν είναι όντως τόσο άξιοι όπως λένε οι ίδιοι μπορούν και πάλι να κάνουν την διαφορά ακόμα και αν είναι λίγοι. Οπότε αυτά που λένε είναι δικαιολογίες.
      4.Είμαι αλπικός με διναρική επίδραση ναι. Σωστά συμπέρανες. . Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε μαλθακό ούτε απείθαρχο. Όλοι είμαστε υποκειμενικοί πάντως κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι απόλυτα αντικειμενικός. Η διαφορά είναι ότι οι υπερ-μεσογειακοί βγάζουν τελείως άχρηστους τους συμπατριώτες τους αλπικούς και διναρικούς και ψάχνουν να βρουν ομοιότητες με τους νορδικούς. Δεν θεωρώ άχρηστους τους μεσογειακούς απλά αντιδρώ στην δική τους εριστικότητα.
      Δεν είναι κακό το να υπερασπίζεται κάποιος τον φυλετικό του τύπο. Οι αλπικοί είναι πολύ καλοί σε θεωρητικό επίπεδο (είναι υπεύθυνοι για πολλούς από τους φιλόσοφους)και οι διναρικοί από την άλλη είναι αρκετά μαχητικοί(έχουν βγάλει ικανότατους πολεμιστές), με όποια κακά μπορεί να έχουν δεν παύω να θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός φυλετικών τύπων.
      5.Χαίρομαι που συμφωνούμε!
      6. Βεβαίως και να αποκηρύξουμε τους ανίκανους αλλά αυτό που ξεχνάνε οι περισσότεροι οι ανίκανοι δεν βρίσκονται μόνο σε ένα ή δυο φυλετικούς τύπους.

      Εννοείται πως ο διάλογος μας είναι φιλικός από την στιγμή που μιλάμε με επιχειρήματα και δεν βριζόμαστε!!!

      Διαγραφή
  13. νομιζω οτι εχετε ξεφυγει ολοι εδω περα
    γινεται μεγαλη καταχρηση της φυλετικοτητας και παραγνωριζετε αλλους σημαντικοτατους παραγοντες.
    δεν εξηγουνται τα παντα γυρω μας, και στην ιστορια με την φυλετικοτητα....

    ξερω αναρχοκομουνιστες φονιαδες που μισουν θανασιμα καθε τι εθνικο και ελληνικο που ειναι ξανθοι νορδικης η κρομανιοειδους καταγωγης. αυτο τι σημαινει? οτι δεν πρεπει να εξοντωθουν απο το εθνικολαικο κινημα??????

    το ιδιο ισχυει και για τουρκαλβανους εισβολεις ουτσεκαδες δολοφονους νηπιων και βιαστες γιαγιαδων

    το ιδιο και εκατομυρια σημερινοι τουρκοι που ειναι μεσογειακοι, η ξανθοι γαλατες (οι τροκμηνοι ή γαλογραικοι της περιοχης βυθινιας εξω απο την αγκυρα)
    so what?????????
    δεν πρεπει να εξοντωθουν ολοι αυτοι οι θανασιμοι και μισητοι εσωτερικοι και εξωτερικοι εχθροι του εθνους μας??????

    ας εστιασουμες και λιγο στις ιδεολογιες η θρησκειες που κανουν τον ανθρωπο μαχητικο η χαλβα

    κεμαλισμος ισλαμισμος αλβανισμος αναρχοκομουνισμος απο τη μια
    χριστιανισμος, αστικος δεξιουλισμος απο την αλλη.

    σαν τους ξεφτιλες μορφωμενους και καλλιεργημενους μικρασιατες το 22 κυριως τους σμυρνιους που σφαχτηκαν σαν τα γιδοπροβατα απο τους αξιοθαυμαστους οσμανληδες πολιτες-στρατιωτες που με τσεκουρια πριονια χατζαρες μαχαιρια φτυαρια κασμαδες κατεβηκαν απο τα γυρω χωρια στη σμυρνη και πετσοκοβαν οτι χριστιανουλικο μορφωμενο και καλλιεργημενο εβρισκαν γυρω τους, με προτιμηση τον βιασμο και την κατακρεουργηση χριστιανων νηπιων.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ζητημα εαν οι ελληνογενεις στην σημερινη τουρκια ειναι 1/16 του συνολικου πληθυσμου της χωρας,τωρα που τους ειδες(σε μετρησιμο ποσοστο)τους ελληνογενεις τουρκαλβανους ειναι αποριας αξιον.

      Διαγραφή
  14. "καθώς οι Νορδικοί φαίνεται να προήλθαν εξελικτικά από τους Κρομανοειδείς".

    Ἐντελῶς ἄκυρη θεωρία. Οἱ Νορδικοὶ προέρχονται ἀπὸ τοὺς Μεσογειακοὺς μὲ ἐνδιάμεσο ἐξελικτικὸ κρίκο τοὺς Ἀτλαντοειδεῖς. Μεσογειακοὶ καὶ Νορδικοὶ ἔχουν σχεδοὸν ἴδια κρανιακὰ χαρακτηριστικὰ καὶ τοὺς διαφοροποιεῖ μόνον ἕνας ἀποχρωματισμὸς τριχῶν καὶ ἴριδας καὶ ἡ ὑπερλεπτορρινία τῶν Νορδικῶν (λόγῳ ψύχους τῶν βορείων περιοχῶν).

    Ἀπὸ ποὺ κι ὡς ποὺ συσχετίζονται ἐξελικτικὰ οἱ δολιχοκέφαλοι Νορδικοὶ (ποῦ διαθέτουν διακριτικὰ ζυγωματικὰ, σαγόνι κ.λπ.) μὲ τοὺς βραχυκέφαλους Κρομανοειδεῖς, τῶν ὁποίων τὰ κεφάλια εἶναι τετράγωνα & μεγάλων διαστάσεων, σὰν κουβάδες, μὲ προτεταμένα ζυγωματικὰ, σαγόνια, ἔντονες γωνίες κ.λπ.;;;

    Ὁ ἀποχρωματισμὸς ὀφείλεται σὲ μία ἀπλὴ, γενετικὴ μετάλλαξι, ἐνῷ οἱ κρανιακὲς ἀλλαγὲς ποὺ χωρίζουν τὸν Κρομανοειδῆ ἀπὸ τὸν Νορδικὸ ἀπαιτοῦν πολὺ μεγαλύτερο χρονικὸ διάστημα γιὰ νὰ συντελεσθοῦν ἐξελικτικά. Τὸ κρανίο εἶναι πολὺ "σκληρὸ" χαρακτηριστικό καὶ ἀλλάζει δύσκολα καὶ πολὺ ἀργά.

    Τὸ περιακτικό, δολιχοκεφαλικὸ τόξο Μεσογειακῶν-Ἀτλαντοειδῶν--Νορδικῶν, ποὺ σὰν μισοφέγγαρο περιβάλλει γεωγραφικὰ τὴν βραχυκέφαλη, κεντρικὴ Εὐρώπη, ὑποδηλώνει τὴν μεταναστευτικὴ-ἐποικιστικὴ πορεία τῶν Μεσογειακῶν πρὸς τὶς Βρετανικὲς νήσους, ὅπου λαμβάνει χώρα ὁ ἀποχρωματισμὸς τῆς ἴριδας καὶ ἐπικρατοῦν τὰ μπλέ μάτια, καὶ ἐν συνεχείᾳ οἱ Ἀτλαντικοὶ ἐποικίζουν τὴν Σκανδιναυία, ὅπου συντελεῖται ὁ περαιτέρω ἀποχρωματισμὸς διὰ τοῦ ξανθίσματος καὶ τοῦ τριχώματος.

    Ἡ περιακτικὴ παρουσία τῶν δολιχοκέφαλων σὲ ὅλο αὐτὸ τὸ γεωγραφικὸ τόξο εἶναι ἀπολύτως κατανοητὴ ὑπὸ τὸ πρίσμα τῆς διὰ θαλάσσης ἐπεκτάσεως τῶν Μεσογειακῶν, οἱ ὁποῖοι μὲ τὴν ναυτική τους ὑπεροχὴ (βλέπε Ἕλληνες) ἐποίκιζαν παραλιακὲς περιοχὲς, ἐξαπλούμενοι ἀκτή-ἀκτή, ἐνῷ οἱ μογγολικῆς καταγωγῆς βραχυκέφαλοι ἐπεκράτησαν διὰ εἰσβολῶν στὴν κεντρικὴ Εὐρώπη. Οἱ δολιχοκέφαλοι εἶναι μία συμπαγὴς ὁμοφυλία στὸν Εὐρωπαϊκὸ χῶρο καὶ ὡς ἐκ τούτου ἡ Κρομανοειδὴς ἐπίδρασι (εἴτε σὲ Μεσογειακοὺς εἴτε σὲ Νορδικοὺς) ἀποτελεῖ ἔνδειξι ὕστερης ἐπιμειξίας.

    Οἱ Κρομανοειδεῖς εἶναι πρωτο-σάπιενς, κατώτερος ἐξελικτικὸς κλάδος, πρωτόγονοι ἀνθρωποι ποὺ ἐξηφανίσθισαν σταδιακὰ ἀπὸ τοὺς πιὸ ἐξελιγμένους κλάδους τῶν sapiens. Οἱ Κρομανοειδεῖς εἶναι πιὸ κοντὰ στὸν πίθηκο γι' αὐτὸ πρέπει νὰ τοὺς μισοῦμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε τα ναρκωτικά!
      Οι μεσογειακοί είναι μεσοπρόσωποι σε αντίθεση με τους νορδικούς και τους ατλαντοειδείς που είναι λεπτοπρόσωποι. Επίσης το χρώμα των ματιών και των μαλλιών δεν είναι μικρή διαφορά. Το μογγολικής καταγωγής βραχυκέφαλοι το αφήνω ασχολιάστο...

      Διαγραφή
    2. Σώπα εσυ που θα πεις τους κρομανοειδεις πιθηκους και οτι έχουν εξαφανιστεί που ειναι γεμάτος ο πλανήτης απο δαύτους,ο καλύτερος φυλετικους τύπος μακραν ειναι όπου υπήρξε κρομανοειδεις επίδραση υπήρξε και εξέλιξη. Τωρα οσο αφορά τους ατλαντοειδεις δεν υπάρχουν ειναι δική σας ορολογία γιατι πολυ απλα ειναι μίξη είτε με Νορδικο η μεσογειακό.απορω ποσο άσχετη είστε και δεν βλέπετε καθαρά

      Διαγραφή
    3. Οι Νορδικοι ειναι μεταλλαγμενοι Μεσογειακοι16 Μαΐου 2014 στις 5:53 μ.μ.

      Συνναζιστη Heinrich Himmler Ευγε για την οξυδερκεστατη παρατηρηση σου.Το Περιακτικο φυλο ειναι το μοναδικο ικανο να αλλαξει τον κοσμο,ως Ελληνογενες που ειναι οπως ορθοτατα επισημανες.
      Ζητω οι Ελληνογενεις Περιακτικοι Μεσογειακοι-Ατλαντοειδεις-Νορδικοι!

      Διαγραφή
    4. Τα πουστράκια οι μεσογειακοί έχουν μιχθεί με τους υπάνθρωπους γηγενείς της Ν.Αμερικής, τόσο "ανώτεροι" είναι. Αντιθέτως οι πραγματικά "ανώτεροι" υπεραριοι Νορδικοί τους εξολόθρευσαν όλους.

      Διαγραφή
  15. Ἐκ παραδρομῆς λάθος: ἐκεῖ ὅπου ἀναφέρω τοὺς Κρομανοειδεῖς ὡς "βραχυκέφαλους" διάβαστε "πλατυπρόσωπους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η Ζέτα Μακρυπούλια σε ποιόν φυλετικό τύπο ανήκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ασχολείσαι.Απλά ο καθυστερημένος νομίζει ότι επειδή γράφει στο πολυτονικό, αυτό κάνει αυτόματα τα λεγόμενα του και σοβαρά.
      Την Μακρυπούλια μάλλον κρομανοειδή θα την έλεγα.

      Διαγραφή
    2. κρομανοειδή? παίζει αλλά όχι ''καθαρόαιμη'' δεν έχει ιδιαίτερες γωνίες και η μύτης της δηλώνει κάτι σε αλπικό

      Διαγραφή
    3. Η πρώτη εντύπωση που μου δίνει αυτή είναι. Τώρα βέβαια δεν είναι και απίθανο να έχει αλπική επίδραση

      Διαγραφή
  17. Που να το πω αδέρφια και ποιος να με νιώσει?
    2,3 εκατομμύρια οι Έλληνες το 2100.Χανόμαστε!!!! http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF-2100-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-23-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω γιατι σβηστηκε το σχολιο,φανταζομαι λογω του χαρακτηρισμου που εδωσα σε συγκεκριμενο ιστοτοπο θα το παραλειψω λοιπον αυτο και θα αναφερθω μονο στο δια ταυτα που ειναι οτι ουτως εχοντων των πραγματων ΤΟ 2050 Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΓΑΣ.

      Διαγραφή
  18. Οι κοκκινομαληδες πως μπορουν να χαρακτηριστουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.