Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

1 χρόνος ΦΥΛΕΤΙΚΑ! Το ιστολόγιο γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του


Η φυλή είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει τη συμπεριφορά των λαών και των προσώπων. Συνεπώς η φυλετική ανθρωπολογία πρέπει να αποτελεί κτήμα όλων των ανθρώπων. Οι ανθρωπολογικές γνώσεις σήμερα βρίσκονται στην αφάνεια, όμως με τη βοήθεια του διαδικτύου και της συνεχούς επιστημονικής αναζήτησης, κάποια στιγμή η αλήθεια θα θριαμβεύσει και η φυλετική ανθρωπολογία θα επιδράσει καταλυτικά στην ανθρώπινη σκέψη. Όταν οι ανθρωπολογικές γνώσεις γίνουν ευρύτερα γνωστές στο λαό, τα πάντα θα έχουν αλλάξει, από το επιστημονικό, μέχρι το κοινωνικό και πολιτικό πεδίο.

Οι Έλληνες οφείλουν να είναι πρωτοπόροι σε αυτόν τον επιστημονικό δρόμο για την ανάδειξη της φυλετικής ανθρωπολογίας. Στον αγώνα αυτό συνεισφέρουμε και εμείς, οδηγούμενοι από την λατρεία της επιστημονικής αναζήτησης, που αποτελεί αιώνια παρακαταθήκη του Ελληνικού πνεύματος.

4 σχόλια:

  1. Να τα χιλιοστήσεις και να διαδοθεί η ακόμη μεγαλύτερη προσμενόμενη εργασία σου πάνω στην επιστήμη της φυλετικής ανθρωπολογίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον Αϊχμαν! Heil Mein Fuhrer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακάμπτω τους χαζούς που σχολιάζουν παραπάνω και εύχομαι το ιστολόγιο να γίνει ο φωτεινός φάρος του εθνικοσοσιαλισμού που θα φωτίσει τον μελλοντικό μας Ηγέτη και σεις κ. Διαχειριστά ο σπουδαιότερος καθηγητής-διαπαιδαγωγός του μελλοντικού Ελληνικού Ράιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.