Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο θρίαμβος της Δαρβίνειας θεωρίας και η προσπάθεια διαστρέβλωσής της

Η ανακάλυψη του μηχανισμού της εξέλιξης μέσω της φυσικής και σεξουαλικής επιλογής από τον Δαρβίνο, επέφερε δραματικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης της ανθρωπότητας. Ο Δαρβίνος έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο λαμπρούς επιστήμονες όλων των εποχών.

Όταν σχηματοποίησε τη θεωρία της εξέλιξης στο μυαλό του, αρχικά δίσταζε να την δημοσιοποιήσει, καθώς διαπίστωνε ότι αυτή η ανακάλυψη θα άλλαζε τον κατεστημένο τρόπο σκέψης, προκαλώντας αντιδράσεις. Ωστόσο σύντομα ξεπέρασε τις αναστολές, ιδιαίτερα όταν έμαθε ότι και ο Wallace άρχιζε να φτάνει σε αντίστοιχα συμπεράσματα. Δημοσιοποιώντας την θεωρία της εξέλιξης το 1859 στο διάσημο βιβλίο του "The Origin of Species", περίμενε αντιδράσεις, τόσο από επιστημονικής, όσο και από κοινωνικής, πολιτικής, θρησκευτικής σκοπιάς, πράγμα που συνέβη.

Οι σιωνιστές στην Αγγλία αρχικά καλοδέχτηκαν την θεωρία του Δαρβίνου, καθώς...
φάνταζε αρκούντως παρακμιακό για τους ίδιους ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο, αλλά κυρίως για το ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί προπαγανδιστικά για να χτυπηθεί ο χριστιανισμός. Συνεπώς ο σιωνιστικά ελεγχόμενος τύπος της Βρετανίας δίνει βήμα στον Δαρβίνο και η θεωρία γίνεται διάσημη, εστιάζοντας στην δήθεν κόντρα Δαρβίνου και ιερέων. Διάφορα εμπρηστικά άρθρα και γελοιογραφίες γεμίζουν τις φυλλάδες, ενώ η εξελικτική θεωρία με τα ατράνταχτα επιχειρήματα του Δαρβίνου, σύντομα καθιερώνεται.

Ωστόσο, οι σιωνιστές, όντας τελείως άσχετοι με την έννοια της επιστήμης, αδυνατούσαν να κατανοήσουν την επίδραση της θεωρίας του Δαρβίνου στην πολιτική σκέψη. Ένας ολόκληρος κλάδος της βιολογίας δημιουργήθηκε, αυτός της φυλετικής ανθρωπολογίας. Η σκέψη του Δαρβίνου τροφοδότησε την επιστημονική μελέτη των φυλών στον άνθρωπο και αναπόφευκτα έγιναν αντιληπτές οι ψυχικές διαφορές των φυλών. Το γεγονός αυτό έδωσε ώθηση στον Εθνικισμό, με πιο λαμπρό παράδειγμα αυτό του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού. Ο Δαρβίνος εξήγησε τον τρόπο βελτίωσης της φυλής, ανοίγοντας τον δρόμο στην ευγονική. Εξήγησε επιστημονικά την φυλετική διαφοροποίηση στον άνθρωπο, ανοίγοντας τον δρόμο στον φυλετικό διαχωρισμό.

Η άνοδος του Χίτλερ στη Γερμανία αποτέλεσε το καμπανάκι για τους σιωνιστές, ώστε να αλλάξει η στάση τους απέναντι στην εξελικτική θεωρία. Μετά την επικράτηση των σιωνιστικά ελεγχόμενων δυνάμεων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Δαρβίνος δεν ήταν πλέον ο λαμπρός επιστήμονας, αλλά άρχισαν να τον αμφισβητούν με πρόσχημα τις "νέες θεωρίες" της αναπτυσσόμενης γενετικής. Δεν ίσχυε πλέον αναντίρρητα η εξελικτική θεωρία, αλλά η "εξελικτική σύνθεση". Όλο αυτό έγινε για να πείσουν ότι οι επίκτητες αλλαγές δήθεν κληρονομούνται, πράγμα που είχε συντρίψει ο Δαρβίνος και έπειτα οι έρευνες του DNA! Με λίγα λόγια, θέλουν να πουν αντιεπιστημονικώς ότι το περιβάλλον αλλάζει τους ανθρώπους, ώστε να επιβάλλουν τον πολυφυλετισμό, αφού μετά από καιρό δήθεν θα γίνουν όλοι ίδιοι. Ο Δαρβίνος απέδειξε ότι οι αλλόφυλοι δεν αφομοιώνονται ποτέ, εφόσον οι φυλές αλλάζουν μόνο μέσω κληρονομικότητας.

Ακόμη πιο φαιδρά, οι σιωνιστές, πιστοί στις αντιεπιστημονικές παραμυθολογίες του ιουδαϊσμού, άρχισαν να εφευρίσκουν απίθανες θεωρίες περί "έξυπνης δημιουργίας", γελοιοποιώντας κάθε έννοια επιστήμης. Βέβαια αυτό δεν εκπλήσσει, καθώς και οι ίδιοι θεωρούν ότι ο κόσμος "δημιουργήθηκε" πριν 5774 χρόνια, ενώ παρόμοιες γραφικότητες για 7ήμερη "δημιουργία" λέει και ο χριστιανισμός!

Ότι και να πουν, η Δαρβίνεια θεωρία έχει θριαμβεύσει, έχοντας αφήσει ανεξίτηλα την σφραγίδα της στην ανθρώπινη σκέψη. Τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο μετά τον Δαρβίνο.

10 σχόλια:

  1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ13 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:01 μ.μ.

    Καρολος Δαρβινος:"Θα ερθει η εποχη που οι ανωτερες φυλες θα εξολοθρευσουν και θα αντικαθαστησουν τις κατωτερες σε ολοκληρο τον πλανητη.Αυτη θα ειναι μια απολυτως φυσιολογικη εξελιξη,αφου παντοτε μεχρι σημερα τα ανωτερα ειδη εκτοπιζαν και εξολοθρευαν τα κατωτερα".
    Να σημειωθει οτι στο πρωτοτυπο αγγλικο κειμενο αναφερεται ο ορος extermination που παραπεμπει ευθεως σε εντομοκτονια η μυοκτονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Διαχειριστά είναι δυνατόν να σας στείλω κάπου φωτογραφίες για να δείτε αν μπορείτε να κρίνετε τον φυλετικό μου τύπο,διότι δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω απολύτως με βάση τα όσα γνωρίζω από το ιστολόγιό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλε στο mail που δίνεται κάτω δεξιά στη σελιδα, εκεί που λέει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      Διαγραφή
  3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ14 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:37 μ.μ.

    Να σημειωθεί ότι ο Δαρβίνος κατέληξε στην θεωρία του όπως την γνωρίζουμε μελετώντας κυρίως το οικοσύστημα των νήσων γκαλαπαγκος η βιοποικιλότητα των οποίων αποτελεί πραγματικά τον παράδεισο κάθε φυσιοδίφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βλέπω τώρα γράφουμε και με τόνους;

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ14 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:46 μ.μ.

      Ναι,είδες;Αποδεικνύεται η εξελικτική θεωρία στην πράξη.Παραταύτα κάποιοι ηλίθιοι ακόμα την αρνούνται.

      Διαγραφή
  4. Την 7η ημέρα ο 3 σε 1 θεός των χριστιανών πήρε ρεπό. Να μην ξεχνάμε και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ε ναι. Μη σου πω και ότι κάθε μέρα δούλευε οκτάωρο.
      Πάντως φίλε μην βάζεις όλους τους χριστιανούς στο ίδιο τσουβάλι. Εγώ για παράδειγμα έχω ως Θεό τον Χριστό αλλά δεν πιστεύω στας παπαρολογίας της εβραικής βίβλου.

      Διαγραφή
    2. Πως είναι δυνατόν να έχεις σαν θεό τον Χριστό που λέει ότι θα κατασφάξει τα 2/3 της γης πλην των 12 φυλών του Ισραήλ και 144.000 παρθένων μη εθνικών-χριστιανών (και άρα μέτα-Ιουδαίων) και θα πάρει σαν σκλάβους το 1/3 και να αρνήσε ταυτόχρονα την πηγή των παπαρολογιών της εβραϊκής βίβλου;;; Γνωρίζεις ότι ο Χριστός είχε πει "Ήρθα για να επαληθεύσω τους προφήτες (της ΠΔ) και τον Μωσαϊκό νόμο", ότι μέσα στη Καινή ξεχωρίζει ως ψυχή του θεού (Γιαχβέ) τους Εβραίους και αναφέρει αυτοπροσώπως ότι θα τους συγχωρήσει; Γνωρίζεις ότι η Έξοδος είναι άλλο ένα "ολοκαύτωμα" (δηλαδή απάτη) των τότε; Όπως και η έξοδος του Αβραάμ απ'τη Βαβυλώνα ως "διωκόμενου";

      Διαγραφή
  5. O Δαρβίνος δεν υπήρξε ποτέ άθεος! Αντιθλέτως αν διαβασει κανείς την καταγωγή των ειδών(και σίγουρα οφείλει αν θέλει να λέγεται μορφωμένος) βλέπει πως ο Δαρβίνος πίστευε,οτι ανακάλυψε τον υπέρτατο νόμο τον οποίο ο θεός ,η δημιουργός , η θεία πρόνοια , έθεσε ωστε να παρει μπροστά η ''μηχανή της φύσης'' ,παράγοντας μορφές.Ειναι χαρακτηριστικό πως και ο ίδιος ουδ'εποτε θέλησε να γίνει η θεωρία του αντικείμενο εκμετ'λευσης για την προώθηση της ατζέντας άθεων η Σιωνιστών...Οσο για την εξαφάνιση των κατωτερω φυλών απο τις ανώτερες, προφανώς θα αναφερόταν στους πληθυσμούς εκείνους που λόγω σπανι'ότητας τείνουν στην εξαφάνιση καθώς και στις μορφές που είναι κοντά στις προγονικές μορφές του είδους .Προφανώς λοιπόν θα εννοούσε την ήδη εξαφανισμένη σήμερα φυλή των Τασμανών ,τις εξαφανισμένες σήμερα φυλες των Παταγόνων και τις υπο εξφ'ανιση φυλες των Αυστραλών , Βουσμάνων και πυγμαιοειδών ιθιαγενών ,Αφρικής και ΝΑ Ασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.