Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Οι Negritos της Μαλαισίας

Σε απομονωμένες δασώδεις περιοχές της χερσονήσου της Μαλαισίας, κατοικούν εθνότητες που φυλετικά ανήκουν στους Negrito. Η ανακάλυψή τους κίνησε το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων ερευνητών που έσπευσαν στην περιοχή για να τους μελετήσουν. Από πλευράς φυσικής ανθρωπολογίας, τους Negrito της Μαλαισίας μελέτησε ο C.B. Kloss σε άρθρο του στο Journal of the Federated Malay States Museums με τίτλο "Measurements of some Sakai of Sungkai and Slim, South Perak, with notes on the same". Οι πιο γνωστοί λαοί με χαρακτηριστικά των Negrito είναι οι Sakai και Semang, οι οποίοι φαίνεται να ειναι συγγενείς.

Βασική παρατήρηση του συγγραφέα είναι ότι οι Sakai, που αυτοαποκαλούνται Senoi, έχουν χρώμα μαλλιών μαύρο και διαθέτουν ελάχιστη τριχοφυΐα σώματος. Μετρήσεις και παρατηρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε δείγμα 53 ατόμων, εκ των οποίων 44 άνδρες. Από τις παρατηρήσεις προκύπτει...
ότι τα μαλλιά είναι κατά κανόνα κατσαρά και η τριχοφυΐα προσώπου ελάχιστη. Δεν υπάρχουν μογγολικά στοιχεία στο βλέμμα, δηλαδή ούτε κλίση, ούτε επίκανθος, κάτι που τους διακρίνει εμφανώς από τους υπόλοιπους κατοίκους της Ινδοκίνας. Τα χείλη είναι αρκετά παχιά και το χρώμα του δέρματος είναι πολύ σκούρο.

Οι μετρήσεις δίνουν την μέση τιμή του κεφαλικού δείκτη στο 78,7 κάτι που σημαίνει ότι οι Sakai είναι δολιχοκέφαλοι. Το ανάστημα είναι χαμηλό. Το πρόσωπό τους είναι εμφανώς κοντό, κάτι που αποτυπώνεται στον προσωπικό δείκτη που βρέθηκε 81,9 δηλώνοντας ευρυπροσωπία. Η μύτη τους είναι Νεγροειδής πλατύρρινη, με τον μέσο ρινικό δείκτη να βρίσκεται στο 88,8. Ο Kloss βρίσκει παρόμοια αποτελέσματα μετρήσεων στους άνδρες με αυτά των Annandale και Robinson που ήταν οι πρώτοι που μελέτησαν τους Negrito της Μαλαισίας.

Οι Negrito αυτοί, παρότι έχουν συγγένεια με τους υπόλοιπους Negrito της νοτιοανατολικής Ασίας και Ωκεανίας, εμφανίζουν επιμέρους διαφορές σε σχέση με τους Andamanid των νησιών Andaman, τους Veddoid της νότιας Ινδίας, τους Aetid των Φιλιππίνων και τους Toalid της Ινδονησίας. Συνεπώς, οι ανθρωπολόγοι κατατάσσουν τους Negrito της Μαλαισίας στον ξεχωριστό φυλετικό τύπο Semangid. Είναι προφανές ότι οι Semangid διαφέρουν άρδην από τους τυπικούς μογγόλους κατοίκους της Ινδοκίνας, τους Palaemongolid. Επίσης διαφέρουν από τους Proto-malayid της Ινδονησίας που εμφανίζουν και ελαφρά μογγολοειδή γνωρίσματα, αν και ορισμένες φορές έχουν μιχθεί με τους Semangid.

Το συμπέρασμα είναι ότι στην Μαλαισία κατοικούν νεγροειδείς πληθυσμοί με κατσαρά μαλλιά, σκούρο δέρμα, δολιχοκεφαλία, ευρυπροσωπία και πλατυρρινία, οι οποίοι εντάσσονται στον τύπο Νεγριτικό φυλετικό τύπο Semangid και διαφέρουν πλήρως από τους μογγόλους συμπολίτες τους.

13 σχόλια:

  1. Αρμενοειδής ξεσκίζει αριστερό τουρκολάγνο καθηγητή.
    Μαχαίρι και σκοινί σε κάθε αριστερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το δημογραφικο της Ελλαδας.Λοιπον εκανα μια ερευνα και στο wiki ή και google οταν πατας Ελλαδα λενε οχι μενουν 11.03εκ ανθρωποι συμφωνα με την τελευταια απογραφη που εγινε το 2011.Απο τους 11.03εκ οι 9.3εκ ειναι "Ελληνες" απ'οτι παρατηρησα η Ελλαδα ειχε πληθυσμο το 1970 8.793εκ απο τοτε 70/80 μεχρι σημερα και η Ελλαδα δεν ανοιγε συνορα και εκανε μαζικες ελληνοποιησεις?Στην Ελλαδα εχουμε ομως και τους παρανομους/λαθρο μεταναστες το 11.03 ειναι οι "νομιμοι" μαζι με τους Ελληνας,λοιπον απο το 1970 μεχρι 2017 σιγουρα θα εχουν φυγοι και εκατονταδες χιαλιαδες Ελληνες για να μη πω εκατομμυριο ή και παραπανω και το συμπερασμα μου ειναι πως ο πληθυσμος Ελληνας,νομιμων μεταναστων,"νομιμων" μεταναστων και λαθρο ειναι 12εκ με 13εκ(ισως και παραπανω) απο αυτους ειναι 7/8.5εκ Ελληνες αν και εγω πιστευω ειναι 7.5 μετα 1.5/2.5 ελληνοποιημενοι επισης στην Αθηνα πιστευω πως οι Ελληνες ειναι λιγοτερο απο 50% καπου 20 μεταξυ 45% βαρια με λιγα λογια στην Ελλαδα κατοικουν 7.5εκ ελληνας και καπου 4-6εκ(δεν ξερω αμα ειναι παραπανω) μη Ελληνες.Εσας ποια ειναι η γνωμη σας για τα δημογραφικα της Ελλαδας ποσοι να ειναι οι Ελληνες και οι μη Ελληνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι πανω κατω σωστος. Θα εχουμε την ιδια μοιρα με τους σκανδιναβους. Σε 100 χρονια δεν θα υπαρχουμε και εδω θα θεωρουνται ελληνες, αφροασιατικα ορκ μαζι με τους αρμενοειδεις υπανθρωπους.

      Διαγραφή
    2. συγνωμη για καποια "ορθογραφικα" λαθοι που εκανα αλλα οδυσσευς υπαρχουν κι αλλα προβληματα οπως η μεταναστευση των Ελληνων στο εξωτερικο μη επιστρεφοντας πισω στην Ελλαδα(αφου δεν εχει και τιποτα) αλλα και οι μικτοι γαμοι μεταξυ Ελληνων μεταναστων και μη σε μεγαλο βαθμο ειδα πως στην Αμερικη το 75-90% των Ελληνων κανουν μικτους γαμους,μη μποροντας να κανουν παιδια στην Ελλαδα,οι μικτοι γαμοι στην Ελλαδα ολο και αυξανονται ενω στους γηγενεις Ελληνες ολο και μειωνεται αλλα και η γηραντοποιηση των Ελληνων αλλα ετσι υπαρχει ολο ενα και λιγοτερο "καθαροι" Ελληνες για αναπαραγωγη με αλλους Ελληνες και βλεπω οτι η Ελλαδα μετατρεπεται σε ενα κρατος σαν την Αμερικη αλλα την ιδια στιγμη εξαφανιζονται και οι Ελληνες μεσω μεταναστευσης,μικτων γαμων κλπ... και αναρωτιεμαι μεχρι το 2060 για παραδειγμα ποσοι Ελληνες θα υπαρχουν σε ηλικια 15-40?απ'οτι βλεπω οι Ελληνες του εξωτερικου εξαφανιζονται και στην Ελλαδα θα μεινουν κατι εκατονταδες χιλιαδες(και λιγοτεροι ισως αναλογα με τη ζημια) "καθαροι"σε αναπαραγωγικο σταδιο μεχρι την τελικη εξαφανιση ισως μια μερα οι Ελληνες να ειναι και κατι δεκαδες χιλιαδες(αναπαραγωγη) στο κοντινο μελλος για παραδειγμα 2100...και απο τι βλεπω "ολη" η Ευρωπη πανω κατω σε τετοια κατασταση ειναι...

      Διαγραφή
    3. Οι Έλληνες στην χώρα είναι ήδη λίγοι, η στατιστική δείχνει ότι ο πληθυσμός της χώρας έχει πέσει κάτω από τα 11 εκ. γύρω στα 10,7 εκ. Από αυτούς οι τσιγγάνοι, Ρομά και τούρκοι και τουρκογυφτοι της Θράκης είναι γύρω στις 700 χιλιάδες. Αλβανοί ελληνοποιημενοι και μη άλλοι τόσοι, Πακιστανοί, Μπαγκλαντές, Ινδία, Αφγανιστάν, άλλοι 300 χιλιάδες. Σύριοι, ιρακινοί, Ιράν και άλλοι μεσανατολιτες τουλάχιστον 300 χιλιάδες, Αιγύπτιοι, Μαρόκο, Αλγερία, νέγροι από όλη την υποσαχάρια, μαζί και οι μιγάδες όλων αυτών, άλλοι τουλάχιστον 200 χιλιάδες. Βούλγαροι, ρουμανομολδαβοι, και άλλοι βαλκάνιοι μαζί με τις μιξεις με αυτούς το λιγότερο 300 χιλιάδες. Ρωσοουκρανοι, και άλλοι από πρώην σοβιετική Ένωση τουλάχιστον 200 χιλιάδες. Ρωσοποντιοι που έφερε ο εβραιοσιμητης με καθαρά τουρανικα χαρακτηριστικά μεγάλο μέρος αυτών, τουλάχιστον 200 χιλιάδες(είναι τόσοι πολλοί, ώστε όταν ήμουν φαντάρος πριν 12 χρόνια, ήταν κοντά στο 40% των νεοσυλλέκτων). 100 χιλιάδες άλλοι Ευρωπαίοι κυρίως και έχουμε ένα σύνολο τουλάχιστον πάνω από 3 εκ. στην καλύτερη, όποτε μένουν λιγότεροι από 7,7 εκ. έλληνες στην χώρα αυτήν την στιγμή. Αν βάλουμε τους άνω των 65 που είναι πάνω από 2,5 εκ. και σχεδόν όλοι είναι Ελληνες, αφού οι λαθροεπικοι είναι νέοι και γεννάνε σαν κουνέλια, μένουν μόλις 5 εκ. έλληνες στην χώρα κάτω των 65, μέσα στους οποίους υπάρχουν οι εβραιοαριστεροαντιφα, οι φιλελεύθεροι, οι ομοφυλόφιλοι, κ.α. Συνεπώς δεν υπάρχει ελπίδα, εκτός αν οι εναπομείναντες αποσχιστουμε(η αρχή είναι η φυλή και όχι η πατρίδα, τι να την κάνω την κοινή πατρίδα με εβραιοαναρχοαριστερους, και νεγρεκουμπο.) και φτιάξουμε μία εθνικιστική κυβέρνηση σε όποια εδάφη μας ευνοούν, με την προϋπόθεση όταν δυναμώσουμε, να ξαναδιεκδηκισουμε ίσως σε μερικές γενιές την χώρα.

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμος 12:19
      εγω πιστευω πως ο πληθυσμος της Ελλαδας ειναι 12-13εκ,αναρωτιεμαι ομως αυτο μεχρι που θα τραβηξει παντως σιγουρα θα εχει κακα αποτελεσματα,στην Σουηδια που κοιταξα και εκει οι Σουηδοι ειναι καπου 50-60% αν και εχω δει πως σε πολλες πολεις ειναι μειονοτητα οπως Malmo δεν ξερω τι να πω καμια φορα πιστευω το μονο που μας σωζει ειναι κατι σαν "γκετοποιηση" εσυ τι λες εγω προσωπικα πιστευω ουτε μια εθνικιστικη κυβερνηση αρκει ισως αρκει και το συνολο τι λες?

      Διαγραφή
    5. Για να εγκαθιδρυθεί Εθνικιστική κυβέρνηση εξυπνοπούλια μου θα πρέπει πρώτα ο Χώρος να φέρεται όπως ορίζει η ιδεολογία του.

      Ώρες-ώρες απορώ τί ζέχνει περισσότερη στο γραικυλιστάν, η αστική δωσιλογία και ηθική ασυδοσία, η Κομμουνιστική αντεθνική σιωπηλή συνεργασία με το διεθνές Κεφάλαιο των τραπεζων ή η σωρεία πισώπλατων μαχαιρωμάτων και αφθόνου μίσους στην Ελληνική Φασιστικη και Εθνικοσοσιαλιστική σκηνή;

      Εδώ ο Χώρος ούτε καν με ομόδοξα άτομα δεν δύναται να ενωθεί και εσείς ονειρεύεστε Εθνικιστική κυβέρνηση;

      Έχετε γνώθι σαυτόν;

      Διαγραφή
    6. Οδυσσεύ Πελασγέ, μήπως η Ελλάδα αποικίζεται σήμερον από αφροασιατικά όρκ διότι ο ίδιος ο Έλληνας κατήντησε να είναι όρκ με την βούλα της Ευρώπης των τραπεζών;

      Για σκέψου λίγο...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμε 12:39, σίγουρα το πρόβλημα είναι το ίδιο για όλη την λευκή φυλή, και φυσικά όπως τα αναφέρεις για Σουηδία και όλες τις λευκές χώρες. Το πρόβλημα είναι ότι οι σιωνιστές έχουν αποφασίσει να αφανίσουν μέσω του σχεδίου Καλέργη, την μισητή για αυτούς λευκή φυλή. Έτσι χρησιμοποιούν την υπανθρωπη ζωώδη πιθηκοειδη φυλή των νεγρων, τους ισλαμοκανιβαλους, τους σκούρους νεγριτο ινδοπακιστανους, τους τουρανομογγολους, κ.λ.π. Το να αποσχιστουμε από το αριστεροεβραιοσιωνιστικο ελλαδισταν και να φτιάξουμε μία φυλετική-εθνικιστικη κυβέρνηση θα ήταν το ιδανικό για την επιβίωση ενός μέρους της ελληνικής φυλής αυτών που έχουν απομείνει. Το ζήτημα είναι ότι επειδή το διεθνιστικο σύστημα του Ρότσιλντ-σορος, έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να αφανίσει τους λευκούς, θα έχουμε πολλή μεγάλο πόλεμο, στην καλύτερη οικονομικό, και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί αφορμή να χτυπηθουμε από τον στρατό τους, το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ, κ.λ.π. Για αυτό η μόνη λύση θα ήταν μία μεγάλη λευκή δύναμη να μας προστατευε, όσπου να δυναμώσουμε κάποια στιγμή. Όλα αυτά με τα σημερινά δεδομένα όπως αντιλαμβάνεσαι βέβαια είναι ουτοπικά, όποτε ουσιαστικά περιμένουμε την γενοκτονία μας, με το λυκόφως των θεών.

      Διαγραφή
    8. Ανωνυμε 4:47 και ολο αυτο το μισος ομως γιατι?και κατι ακομα και λεμε μετα εξαφανιζονται οι λευκοι τι γινεται?θα ειναι αυτοι δηθεν οι ανωτεροι και λοιποι που λες κατωτεροι?θα προχωρησουν ετσι σαν κοινωνια ή θα αφησουν και καποιους λευκους στην ακρη για παραδειγμα 1-50εκ λευκους για σιγουρα?δεν μπορω να καταλαβω...

      Διαγραφή
  3. Διαχειριστή,υπάρχουν πολλά και διάφορα ψηφιδωτά,μωσαϊκά,αγγειογραφίες και άλλα από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη,που δεν έχουν αναφερθεί εδώ.Κατανοητό βέβαια μιας και είναι αρκετά,αλλά γίνεται να δείς αυτές τις εικόνες που στέλνω,και να ταξινομήσεις έστω την κύρια τάση που υπάρχει σε αυτές;Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει ταξινόμηση σε όλες,λόγω φθοράς ή και μη καλής απεικόνισης κάποιες φορές,επειδή η τέχνη δεν ήταν πάντα στο απόγειο της.
    Δες:

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/files/image/mythology/lexicon/atreides/114.%CE%92%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82%20%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AE%20(Louvre%20G%20146).jpg

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/files/image/mythology/lexicon/atreides/016.%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82%20%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%91%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CF%85%20(Boston%2063.1246).jpg

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/files/image/mythology/lexicon/atreides/033.Orestis-aigisthos.jpg

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/files/image/mythology/lexicon/atreides/217.Helen-Paris.jpg

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/mythology/lexicon/atreides/page_013.html#toc004

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/files/image/mythology/lexicon/atreides/133.Akhilleus_embassy_Staatliche_Antikensammlungen_8770.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν αρκετά άρθρα στο ιστολόγιο σχετικά με τα αρχαία ελληνικά κεραμικά και τους φαινοτύπους που απεικονίζουν:

      http://fyletika.blogspot.gr/2015/06/blog-post_20.html
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/10/blog-post_18.html
      http://fyletika.blogspot.gr/2013/08/blog-post_22.html
      http://fyletika.blogspot.gr/2013/08/blog-post_15.html
      http://fyletika.blogspot.gr/2013/08/blog-post_10.html
      http://fyletika.blogspot.gr/2013/07/blog-post_26.html

      Διαγραφή
    2. Ναι,ευχαριστώ. Ήθελα όμως να μάθω,αν αυτοί οι μυθικοί χαρακτήρες,απεικονίζονται ως Μεσογειακοί,που δηλαδή έτσι μου φαίνεται, απλά ήθελα να το επικυρώσω.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.