Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

O Konrand Lorenz για τα ξένα φυλετικά στοιχεία


"Υπάρχει μια στενή αναλογία μεταξύ ενός ανθρώπινου σώματος στον οποίο εισβάλλει καρκίνος και ενός έθνους που δέχεται υποπληθυσμούς των οποίων τα εγγενή ελαττώματα τους καθιστούν κοινωνικό πρόβλημα. Όπως με τον καρκίνο, που η καλύτερη θεραπεία είναι να εξαλείψουμε την παρασιτική ανάπτυξή του όσο πιο γρήγορα γίνεται, έτσι και η ευγονική άμυνα ενάντια στις δυσγονικές κοινωνικές επιπτώσεις των εν λόγω υποπληθυσμών πρέπει αναγκαστικά να περιοριστεί σε αντίστοιχα δραστικά μέτρα... Όταν αυτά τα κατώτερα στοιχεία δεν εξαλείφονται αποτελεσματικά από έναν (υγιή) πληθυσμό, τότε - όπως και με τα κύτταρα ενός κακοήθους όγκου επιτρέπεται να εξαπλώνονται εντός ενός ανθρώπινου οργανισμού - καταστρέφουν τον ξενιστή καθώς και τον εαυτό τους."



Ο διάσημος Γερμανός ζωολόγος περιγράφει γλαφυρά την επίδραση ξένων φυλετικών στοιχείων στο σώμα ενός έθνους. Αν τα διαφορετικά κληρονομικά ψυχικά γνωρίσματα που φέρουν οδηγούν σε κοινωνικά προβλήματα, τότε η λύση είναι συγκεκριμένη. Η καλύτερη θεραπεία...
είναι η εξάλειψη των ξένων στοιχείων, όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς τα στοιχεία αυτά θα βλάπτουν διαρκώς την κοινωνία και πιθανότατα θα εξαπλώνονται. Η καταστροφή της κοινωνίας ή για τα να το θέσουμε καλύτερα, η αλλοίωση και υποβάθμιση των θεμελίων της, είναι αναμενόμενη. Ο μόνος τρόπος για να αναστραφεί αυτό, κατά τον Lorenz, είναι η εξάλειψη των ξένων στοιχείων, λόγω των διαφορετικών τους εγγενών ψυχικών γνωρισμάτων.

Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας καταστροφής των Ευρωπαϊκών κοινωνιών μέσω της φυλετικής αλλοίωσης. Το διαφορετικό βιολογικό υπόβαθρο, πόσω μάλλον μαζί και το πολιτισμικό, οδηγεί σε κατακερματισμό, συγκρούσεις και παρακμή. Είναι κάτι που ακόμα και ο πιο αδαής το καταλαβαίνει. Είναι βασικός κανόνας στην βιολογία, ότι η είσοδος ενός ξένου στοιχείου σε έναν οργανισμό, ειδικά αν είναι κάτι πολύ διαφορετικό, οδηγεί σε βλάβη, δυσλειτουργία ή και καταστροφή.

16 σχόλια:

  1. Να σε ρωτησω κατι, διαχειριστα;
    Ο λογος των προσπαθειων μας για οτιδηποτε, πρεπει να ειναι η ηθικη ικανοποιησις οτι πραττουμε ορθα ή το αλγεβρικο αθροισμα αυτων των πραξεων μας να ειναι θετικο;

    Εννοω: βλεπεις οτι η Ευρωπη πεθαινει. Βλεπεις οτι οι αγελες εθελουσιως οδηγουνται σε βιοπολιτισμικο αφανισμο και αντικαταστασιν. Δεν ειναι εισβολη. Ειναι αυτοκτονια. Διασωζεις τον αυτοχειρα απο μια αποπειρα, απο δευτερη, απο τριτη...εεε μετα λες δεν γαμιεσαι, κατσε ψοφα αν το θες τοσο πολυ.

    Κρατιεμαι απο μια κλωστη. Ποιος ο λογος να καταστρεφω την ζωη μου, να καθισταμαι κοινωνικος αποκληρος, να μη μπορω να βρω μια κοπελα, να...για ενα σκοπο ηδη χαμενο;

    Δεν υπαρχει θεραπεια πλεον. Ο καρκινος μετεσταθη. Ο οργανισμος ειναι καταδικασμενος.

    Εκτος και εαν εχεις καποιον τροπο να συνεχιζεις που εγω δεν εχω. Σε παρακαλω, δωσε μου ενα λογο να συνεχιζω. Εχω φτασει στα ορια μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει λογος να εισαι αποκληρος επειδη μπορείς να συνειδητοποιησεις περισσότερα απο τους πολλους Δωστους το μηνυμσ. Μιλα στην γλωσσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκληρος διοτι αδυνατον να διαγεις την ζωη τους. Αδυνατον να ακολουθησεις τις συνηθειες τους, αφου ειναι αρρωστες. Πως να μην εισαι αποκληρος, οταν για να βρεις παρεα η κοπελα, πρεπει να ακολουθεις αυτην την σαπιλα. Αλλιως εισαι ο περιεργος. Το εχω βιωσει.

      Η θα ακολουθησεις ιδεολογικο μοναχικο δρομο η θα κοινωνικο παρακμιακο.

      Διαγραφή
    2. Οδυσσεύ έτσι ήμουν και εγώ και ακόμη άλλωστε είμαι. Η ελληνική κοινωνία δυστυχώς δεν έχει δύναμη έχει γεράσει και φυσικά με την υπογεννητικότητα και πνευματικά. Έχεις δίκαιο σε όλα όσα λες. Σκέψου πόσοι πριν από εμάς σε περιόδους παρακμής ζήσανε και βιώσανε τις ίδιες εμπειρίες. Πρέπει αναγκαστικά να ζεις στο "περιθώριο" και φυσικά μακρυά από παρέες της μάζας της μπάλας και της ψευτομαγκιάς. Ειδικά εάν είσαι Ελλάδα δυστυχώς δεν δύνασαι να κάνεις και πολλά. Μόνον να περιμένεις την Ώρα μίας Επαναστάσεως ή εάν μπορείς να δράσεις μονος σου με κίνδυνο να πας φυλακή. Πάντως να είσαι πάντοτε περηφανος που πας κόντρα στο σάπια ελλαδικό κύμα της μάζας και είσαι επανασταικος. Εάν μεχρι τα 18 δεν εισαι επαναστάτης εισαι χαμένος. Και εσύ είσαι επαναστάτης...

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντινοπολίτη πιστεύω οτι πρέπει να οργανωθούμε τώρα και να διώξουμε την νεοελληνική σαπίλα..

      Διαγραφή
    4. Υπερηφανος και με ψυχολογικα προβληματα. Η μοναξια ειναι αφυσικη και οδηγει σε ασθενειες. Το βιωνω.

      Πολλες φορες ευχομαι να λησμονουσα οτι ηξερα, να μειωνα την νοημοσυνη μου και να ζουσα μεσα στην αγνοια χαρουμενος. Αλλα εαν λαβεις ερυθρο χαπι, δεν υπαρχει γυρισμος.

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα. Η μοναξιά είναι...αφύσικη;; Ούτε καν! Για τους λίγους ζωντανούς σε κόσμο ερειπίων, για τον μοναχικό ήρωα είναι άκρως απαραίτητη! Παναγιά μου κράτα μας μακρυά από τις μάζες!

      Διαγραφή
    6. Όλοι οι νεαροί έτσι είναι. Μετανάστες και γηγενείς στην Δύση. Απλώς οι πρώτοι βρίσκουν καταφύγιο στο Ισλάμ ενώ οι δεύτεροι στα ναρκωτικά(το χασισ πάει σύννεφο στην Ελβετία στην νεολαία), την μπάλα και το ποτό. Η διαφορά μας έγκειται ότι βρίσκουμε "καταφύγιο" σε μία Ιδεολογία 10 φορές αξιότερη της παρούσης φιλελεύθερης αλλά δυστυχώς μας λείπει η οργάνωση και η δράση.

      Διαγραφή
    7. Μολονότι δεν ασπάζομαι τις θρησκευτικές απόψεις του ιστολογίου τούτου, στον Ε/Σ και την Φιλοσοφία με εξαίρεση τον Σελινικό νιχιλισμό, με βρίσκει σύμφωνο. Κοίτα εδώ λοιπόν, τί έλεγε ο Σόπενχαουερ:

      http://skoteinosierofantis.blogspot.gr/2014/10/arthur-schopenhauer.html

      Διαγραφή
    8. Η μονη ιδεολογια που με κινει, ειναι ο Εθνοφυλετισμος. Οσον αφορα τις θρησκειες, ειμαι ενθεος αθρησκος.

      Αλλα, το νοημα ειναι ενα. Ο ανθρωπος εκ φυσεως ρεπει κοινωνικως. Εαν ζει μοναχικα, στρεφεται εναντιον της φυσικης ροπης να μετεχει σε κοινωνικες ομαδες. Και αυτο δημιουργει πολλα συναισθηματικα προβληματα που οδηγουν σε ψυχικες ασθενειες.

      Το βλεπω στον εαυτο μου, αφου αναγνωριζω ολα τα σημεια της καταθλιψεως δευτερου βαθμου.

      Διαγραφή
    9. Ναι αλλά διάβασε εάν θες τί έγραψα. Όλη η Νεολαία έχει κατάθλιψη παντού. Και δεν είναι να απορεί κανείς γιατί. Το ότι είσαι άθρησκος απορρέει μεν και από τον νιχιλισμό σου, που δικαίως τον έχεις.

      Διαγραφή
    10. Κουράγιο παιδιά, η αυγή έρχεται λίγο πριν το πιο βαθύ σκοτάδι.

      Διαγραφή
  3. Μολονότι το ανήκομεν στην Δύσιν και την Ευρώπην είναι καταστροφικό, παραδέχομαι ότι ένας Ελληνικός Μεσογειακός φυλετισμός είναι απαραίτητος. Κοιτάξτε όλοι σας το παρακάτω βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=j6dBIuq-EuU

    Σκηνές από την Ελλάδα 2027? Συμμοριοκρατία αλά Βραζιλία με Αλγερινούς και γύφτους, με κέντρα των τα τζαμιά του Νίκου Φίλη; Τί απέγινε η Μεσογειακή ευγενής ομορφιά άραγε...χάθηκε για πάντα...θλίψη μεγάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη και φαινοτυπικά να είναι άριοι - που και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, καθώς καθείς το προσαρμόζει ανάλογα με τη φάτσα του, και ΟΥΔΕΠΟΤΕ στηριγμένοι έστω σε ένα βιβλίο-έρευνα περί αρίων-ινδοευρωπαίων, και πάλι δεν λέει τίποτα. Ψυχοπνευματικά πρόκειται για ράκη που κάνουν ψυχοθεραπεία, χαβαλέ ή απλώς χόμπυ. Η Ελλάδα (αλλά και γενικότερα όλη η Ευρώπη - πλην ίσως ανατολικής) απαρτίζεται από εκατομμύρια άχρηστους και ανώνυμους μαζανθρώπους με πολλά λόγια, πολύ κλάψα και ουδεμία πράξη. Ειδικά στην "Ελλάδα" (κατ' ευφημισμόν) πρωταθλητές στο σπορ της παρόλας με τόνους ψυχοφαρμάκων είναι η "φυλή" των εθνικο-ορθοδοξο-πατριωτών-φετιχοεθνικοσοσιαλιστών. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουνε, δηλ. ακατάσχετη μπουρδολογία στο διαδίκτυο, φραπεδισμός, ολοκληρωτική ανορθογραφία, αισθητική τσαντιριού, βιολογικός αφελληνισμός (για να το πούμε ευγενικά) αδράνεια και πολύς φόβος. Τις διαφορές της εφευρίσκουν και τις μεγαλοποιούν μεταξύ τους για να βρουν νόημα ύπαρξης στην κατά τα άλλα ευτελή ζωή που διάγουν.
    Γι' αυτό τους έχουν πάρει όλοι στην πλάκα. Πίσω από μια Ιδέα Τιτάνων κρύβονται πλέον νάνοι, μαζώξεις από (αυτο)ταπεινωμένα και περιφρονημένα ανθρωπάκια.
    Είναι αυτοί οι συνεχιστές της Μεγάλης Ιδέας, της κλεφτουριάς ή των εθνικοφρόνων μαχητών της οργάνωσης Χ; Η μήπως είναι αυτοί (επί το εθνικοσοσιαλιστικότερον, για τους πολύ "σκληρούς") οι συνεχιστές του πνεύματος των Waffen SS και της θυσίας του Βερολίνου;
    Ακόμη και αν υπάρχουν (που όντως υπάρχουν), κάποιες εξαιρέσεις, κάθε σύγκριση συνιστά από μόνη της πράξη ιεροσυλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς ἀγαπητὲ ἀνώνυμε 9:03, αὐτὰ ποὺ γράφεις εἶναι ΤΟΣΟΝ ἀληθινὰ κι ἀπεικονίζουν ἕνα ποιοτικὸ κατρακύλισμα καὶ μιὰν κατάντια, τῆς ὁποίας ὅμως ἡ τραγικότης ὑποσκάπτεται οὐσιωδῶς ὑπὸ τῆς ἀφορήτου εὐτελείας καὶ κωμικότητός της...
      Διότι πολλοὶ ἀπὸ τοὺς ταὐτοποιημένους (ἐνίοτε...) ὡς ἐθνικοσοσιαλιστὰς κ.ο.κ. δὲν εἶναι ἁπλῶς ἀνίκανοι νὰ ἀντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα - ἀλλὰ φέρουν οἱ ἴδιοι τὸ πρόβλημα μέσα τους. Ἐν συνεχείᾳ δὲ ἡ ἀμετροεπὴς οἴησις καὶ οἱ (διαδικτυακὲς καὶ μή) φαντασιώσεις αὐτῶν τῶν νάνων ποὺ καλύπτονται πίσω ἀπὸ (παρεφθαρμένες καὶ προσηρμοσμένες στὴν κακορρίζικη ἀφεντομουτσουνάρα τους) Ἰδέες Τιτάνων τοὺς κάνει ὄχι ἁπλῶς ἀνικάνους νὰ συνδράμουν κι ἀγωνισθοῦν πράγματι πρὸς τὴν κατεύθυνσιν τῆς Λύσεως - ἀλλὰ τοὺς κάνει ν᾿ ἀποτελοῦν σκουπίδια κι ἄχρηστη μᾶζα ποὺ ΦΡΑΣΣΕΙ τὸν δρόμο πρὸς ὅποια τέτοιαν ἀληθῆ διέξοδο.
      Ἄλλως τε τοὺς εἶναι καὶ πιὸ γαργαλιστικὸ νὰ τὸ παίζουν ... στρατηγοὶ καὶ προφέσσορες (τῆς Βλακείας) στὸ διαδίκτυο - παρὰ νὰ γίνουν πραγματικοὶ Στρατιῶτες τῆς Ἰδέας!
      Γι᾿ αὐτούς, ταιριάζει νἆναι ἠθοποιοὶ-καραγκιοζοπαῖκτες τῶν διαδικτυακῶν σκιαμαχιῶν - παρὰ "ἁπλοῖ" Στρατιῶτες!
      Διότι ἐνδομύχως φοβοῦνται πὼς τοὺς πέφτει ... "βαρειὰ ἡ καλογερική"!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.