Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Τα φυλετικά στοιχεία της Μελανησίας

Η Μελανησία είναι μια νησιωτική περιοχή στον Ειρηνικό Ωκεανό. Βρίσκεται βόρεια και βορειοανατολικά της Αυστραλίας. Η συγκεκριμένη περιοχή παρουσιάζει φυλετικές, γλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές σε σχέση με τις άλλες δύο περιοχές της Ωκεανίας, την Μικρονησία και την Πολυνησία. Το όνομά της το έλαβε από τον εξερευνητή Jules Dumont d'Urville, ο οποίος είχε κλασική παιδεία και την ονόμασε Μελανησία, από το μέλας = μαύρος + νήσος. Προφανώς η ονομασία δόθηκε για φυλετικούς λόγους, δηλαδή να δείξει ότι στην Μελανησία κατοικούν μαύροι, εν αντιθέσει με τις άλλες δύο περιοχές. Μία ανάλυση των φυλετικών στοιχείων που κατοικούν στην Μελανησία παρουσίασε ο William White Howells, καθηγητής ανθρωπολογίας στο Harvard University, στα Papers of the Peabody Museum of American Archaeology and Ethnology του ιδίου Πανεπιστημίου, σε άρθρο με τίτλο "The racial elements of Melanesia".

Αρχικά ο Howells επισημαίνει ότι η Μελανησία περιλαμβάνει όλα τα νησιά του Ειρηνικού με μαύρο πληθυσμό...
εκτός από την Αυστραλία, καθώς οι Αβορίγινες διαφέρουν εμφανώς από τους κατοίκους της Μελανησίας, παρότι αμφότεροι νεγροειδείς. Όταν εξετάζουμε την ανθρωπολογία νησιών, πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι τυχόν νεοεισελθόντες κατοικούν σχεδόν πάντοτε στα παράλια, ενώ στο εσωτερικό ή σε περιθωριακές περιοχές παραμένει ο γηγενής πληθυσμός.

Στη Μελανησία οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν χαμηλό ανάστημα, μαύρο χρώμα δέρματος, εξωμορφική σωματοδομή, πλατύ στόμα με παχιά χείλη, δολιχοκεφαλία και συνήθως μεσο-λεπτοπροσωπία. Υπάρχει τάση πλατυρρινίας, αν και η ρίζα της μύτης δεν είναι πιεσμένη, ενώ μερικές φορές το σχήμα είναι κυρτό. Έχουν σκούρα κατσαρά μαλλιά και δεν έχουν τα έντονα υπερόφρυα τόξα των Αβορίγινων. Οι ανθρωπολόγοι τους κατατάσσουν στον φυλετικό τύπο Melanesid, που είναι ο πλέον χαρακτηριστικός τύπος της περιοχής.

Ωστόσο, εντοπίζονται και άλλα φυλετικά στοιχεία. Στο εσωτερικό της Νέας Γουινέας καθώς και σποραδικά σε άλλα νησιά, εντοπίζονται Negritos, συνήθως μεσο-βραχυκέφαλοι, με πολύ χαμηλό ανάστημα, πολύ κοντό πρόσωπο και πλατιά μύτη. Έχουν συγγένεια με τους υπόλοιπους Νεγριτικούς πληθυσμούς της ευρύτερης περιοχής. Στη βόρεια Νέα Καληδονία και στο Αρχιπέλαγος του Βίσμαρκ, εντοπίζονται κάτοικοι με Αυστραλοειδή στοιχεία, δηλαδή έντονα υπερόφρυα τόξα, μέτωπο με έντονη κλίση, πλατύ στόμα και έντονη πλατυρρινία. Νεγρίτος και Αυστραλοειδείς φαίνεται ότι προϊστορικά κατοικούσαν σε μεγαλύτερη έκταση και σταδιακά περιορίστηκαν.

Στα βορειότερα νησιά, όπως η Νέα Ιρλανδία, έχουν εισέλθει στοιχεία από τη Μικρονησία, ενώ στα ανατολικότερα νησιά, όπως στο Βανουάτου και στα νησιά Φίτζι, βρίσκουμε πληθυσμούς με μογγολικές συνάφειες, έχοντας πιο ανοικτό χρώμα δέρματος, υψηλότερο ανάστημα, πιο ευρεία και ισχυρή σωματοδομή, σχετικά ίσια μαλλιά, τάση λεπτοπροσωπίας και πιο λεπτή, μεσόρρινη μύτη. Αυτοί ταξινομούνται στον φυλετικό τύπο Polynesid, που αποτελεί τον τυπικό κάτοικο της Πολυνησίας, ενώ και στη Μικρονησία, οι κάτοικοι ανήκουν, αν όχι στον ίδιο τύπο, σε τοπικό υποτύπο.

Συνεπώς, οι κάτοικοι της Μελανησίας ανήκουν τυπικά στον φυλετικό τύπο Melanesid. Σποραδικά εντοπίζονται Negritos, σε ένα ή δυο περιορισμένα σημεία Australoid, ενώ στα βόρεια και ανατολικά νησιά έχουν εισέλθει Polynesid σε εμφανείς αριθμούς. Η ανάλυση επιτρέπει στον Howells να ιχνηλατήσει την φυλετική προϊστορία της περιοχής. Αρχικά στην Μελανησία βρέθηκαν οι Australoid και εν συνεχεία ήλθαν Negritos. Με επόμενο κύμα ανθρώπινων μεταναστεύσεων κατέφτασαν οι Melanesid παραμερίζοντας σταδιακά τους προηγούμενους. Τελευταία μεταβολή ήταν η διείσδυση Polynesid στα βόρεια και ανατολικά νησιά.

Και δύο φωτογραφίες για να φανούν οι διαφορές μεταξύ Melanesid αριστερά και Polynesid δεξιά.


143 σχόλια:

  1. http://3.bp.blogspot.com/-IcgbP0GgEIo/UdQDz7LPwRI/AAAAAAAAH7E/RYtm4dltq3o/s640/Horia+Sima+-.jpg

    Ένας άριος μεσογειακός πραγματικός

    http://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2015/09/mitsotakis_meimarakis.jpg

    Και ένας μεσογειακός σύμφωνα με έναν ψυχοπαθή θαμώνα του μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά τώρα,υπήρξε κάποιος ο οποίος υπεστήριξε πως ο Μεϊμαράκης είναι Μεσογειακός;

      Διαγραφή
    2. Εδω επιμένει ότι ο βολανης είναι ευρωπαϊκής καταγωγής.

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε Στράιχερ δεν έχεις δει ότι επιμένει ότι τουρκιά δεν ανηκει στον αρμενοειδη τύπο ότι η meltem cumbul δεν είναι αρμενοειδη άλλα μεσογειακή.

      http://www.biyografi.net.tr/wp-content/uploads/-meltem-cumbul-kimdir-1.jpg

      Διαγραφή
  2. http://4.bp.blogspot.com/-RakoTPF3QJg/VPxbCG0Wh0I/AAAAAAAACfQ/Uy1fR2jzmM4/s1600/Vasile_Marin.jpg

    Ένας κρομανοειδής πραγματικός

    http://www.sport24.gr/incoming/article4121566.ece/ALTERNATES/w940/spo2.jpg

    Ένας κρομανοειδής σύμφωνα με έναν ψυχοπαθή θαμώνα του μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι δυο είναι (και) κρομανοειδείς. Ο ποδοσφαιριστής έχει κι αλπική επιρροή.

      Διαγραφή
    2. 5:30 μ.μ. αλπικό-αρμενοειδης είναι δεν βλέπεις την γαμψια μύτη είναι υπέρ-βραχυκεφαλος δεν το βλέπεις άμα ήταν κρομανοειδης-αλπικός θα έπρεπε να ήταν μεσοκεφαλος.

      Διαγραφή
    3. Αφού δεν έχει κανένα αρμενοειδή χαρακτηριστικό όπως μεγάλη κλίση προσώπου, υψικρανία, εξαφανισμένο σαγόνι κλπ. Πως θα τον κάνουμε αρμενοειδή, επειδή το θες εσύ;

      Διαγραφή
  3. https://wwromania.files.wordpress.com/2013/04/corneliu-zelea-codreanu.jpg

    Ένας άριος μεσογειακός πραγματικός

    http://2.bp.blogspot.com/-9mR63pBQWUs/UpCu_rdvw6I/AAAAAAAAaXU/1c5kUT6S00I/s1600/POLITIKO+SAFARI+notis.png

    Και ένας μεσογειακός σύμφωνα με έναν ψυχοπαθή θαμώνα του μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/Jourdan.jpg/250px-Jourdan.jpg

    Ένας άριος αλπικός πραγματικός

    http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/05/dioketai-tourkos-dimosiografos-eixe-grapsei-tin-elliniki-katagogi-tourkon-620x315.jpg

    Και ένας αλπικός σύμφωνα με έναν ψυχοπαθή θαμώνα του μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέχισε να λες ασυναρτησίες περί τρολ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://1.bp.blogspot.com/-GkyHziMJxcg/U6YDJhGI6sI/AAAAAAAABN0/aPCz8cmBqSc/s1600/socrates.png

    Ένας πραγματικός αλπικός

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100009427576747&fref=ts

    Και μια αλπική σύμφωνα με έναν ψυχοπαθή θαμώνα του μπλογκ.

    ΥΓ τα περί τρολ και αλητείας άστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ψευτιά και η συκοφαντία τρολάκι και βρομόστομο αλητάκι του δρόμου είναι στο αίμα σου. Για τον Μεϊμαράκη είπα ότι είναι Μεσογειακός με Αρμενοειδή ή Διναρική ανάμειξή, δεν μπορώ να ξέρω, αλλά κάνεις την πάπια. Για τον Σαλπιγγίδη εγώ δεν είπα τίποτα, αλλά τα φορτώνεις σε εμένα. Από ότι βλέπω πρόκειται για caucasid/mtebid(Διναρο-Αρμενοειδή) όπως έχουν επισημάνει και άλλοι και είναι και φυσικό για την καταγωγή του. Για τον Σφακιανάκη είπα ότι ίσως έχει orientalid/iranid ανάμειξη, όπως μερικοί Έλληνες, αλλά πάλι κάνεις την πάπια. Τον Τούρκο τον στέλνεις μαυρισμένο ενώ είναι άσπρος http://www.hurriyetdailynews.com/images/content/dc5hur-5kha3ce4jfs72axh2ra_original.jpg για αυτόν είπα ότι φαίνεται να έχει και κάποια Ιρανική ανάμιξη. Δεν είπα εγώ ότι είναι Αλπικός, Μεσογειακό-Ιρανικό τον είπα, αλλά πάλι κάνεις την πάπια. Για την τελευταία εγώ δεν είπα τίποτα, αλλά από ότι βλέπω είναι Μεσογειακή-Αλπική.

    Όσο για τα ψυχοπαθή, να πας να σε κοιτάξει κανάς γιατρός γιατί έχεις πάθει ψύχωση με αυτούς που έχουν εξωευρωπαϊκή ανάμιξη ή με άλλους που απλώς εσύ υποστηρίζεις ότι έχουν, λες και δεν υπάρχουν παντού σε όλη την Ευρώπη ανάμικτοι με εξωευρωπαϊκά στοιχεία. όλη η Ευρώπη έχει μπάσταρδους, δεν είναι μόνο η Ελλάδα, κανένας δεν είναι τελείως καθαρός, άντε τράβα να διαβάσεις καμία γενετική μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη τσιμπας ρε αυτες τις αντιδρασεις περιμενουν τα τρολλιδια

      Διαγραφή
    2. 2.36 ο ίδιος είσαι βρε μαλακά στον εαυτό σου μιλάς βρε νούμερο.

      Διαγραφή
    3. https://el-gr.facebook.com/people/Agapw-Enan-Maxiti/100009427576747

      Μεσογειακή-Αλπική σύμφωνα με εσένα

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/AduC_231_Oudinot_%28N.C.,_duc_de_Reggio,_1767-1847%29.JPG

      Ένας πραγματικός αλπικό-μεσογειακός.

      ΥΓ στο τέλος θα βρίσκεις μεσογειακούς και στα τσαντίρια της άγιας Βαρβάρας.

      Διαγραφή
    4. Κανείς σαν τους ανθρωπολογους της Αρμενίας πότε βγάζεις τους τουρκους μεσογειακους πότε ιρανικούς πότε διναρικους ενώ χιλιάδες χάρτες τους βγάζουν αρμενοειδης.

      Διαγραφή
    5. https://el-gr.facebook.com/people/Agapw-Enan-Maxiti/100009427576747

      Γυφτακι απο τσαντιρι !

      Διαγραφή
    6. https://el-gr.facebook.com/people/Agapw-Enan-Maxiti/100009427576747


      άμα θεωρείς αυτή εδώ αλπικό-μεσογειακή είσαι άρρωστος και επικινδύνως για την ανθρωπολογία.

      Διαγραφή
    7. Βρε ο Carleton Coon βρίσκει βραχυκεφαλους μεσογειακούς

      Διαγραφή
    8. https://fyletika.blogspot.gr/search/label/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF%20%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82

      όλοι μα όλοι χάρτες την τουρκιά και την αρμενια την βγάζουν αρμενοειδείς εσυ επιμένεις το βιολί στο τέλος θα μας πεις ότι οι αρμενοειδείς είναι είδος προς εξαφάνιση έχεις μεγάλη ψύχωσή να βγάλεις ότι η τουρκιά δεν είναι αρμενοειδης ακόμα επιμένεις ότι εγώ έχω το κόμπλεξ.

      Διαγραφή
    9. http://fyletika.blogspot.gr/2016/06/blog-post_8.html

      Στην πιο ευρωπαϊκή πόλη της Τουρκιάς ο αρμενοειδης τύπος είναι πλειοψηφία τώρα τι λες εσυ δεν ξέρω.

      Διαγραφή
    10. Και ένα τελευταίο οποία φωτογραφία πετάξει ο καθένας και πει ένας σχολιαστής ότι είναι αρμενοειδης πετάγεσαι εσυ και λες δεν έχει τίποτα αρμενοειδη τελικά οποίος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει η παρόμοια.

      Διαγραφή
    11. http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/meltem_7546.jpg

      Meltem Cumbul

      Διαγραφή
    12. "Βρε ο Carleton Coon βρίσκει βραχυκεφαλους μεσογειακούς."

      Ε και; Ανθρωπολόγος είναι και ο Άρης Πουλιανός βρίσκει βραχυκέφαλους Μεσογειακούς, από αυτό και μόνο θέλεις να αναιρέσεις όλες του τις μελέτες;

      Διαγραφή
    13. "https://fyletika.blogspot.gr/search/label/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF%20%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82

      όλοι μα όλοι χάρτες την τουρκιά και την αρμενια την βγάζουν αρμενοειδείς εσυ επιμένεις το βιολί στο τέλος θα μας πεις ότι οι αρμενοειδείς είναι είδος προς εξαφάνιση έχεις μεγάλη ψύχωσή να βγάλεις ότι η τουρκιά δεν είναι αρμενοειδης ακόμα επιμένεις ότι εγώ έχω το κόμπλεξ."

      Μα είσαι τελείως άσχετος. Οι χάρτες επισημαίνουν ότι ο επικρατέστερος τύπος είναι ο Αρμενοειδής στην Τουρκία, όχι ότι όλη η Τουρκία είναι Αρμενοειδής, ειδικά στην περιφέρεια. Όπως όταν ένας χάρτης γράφει ότι η Ελλάδα είναι Μεσογειακή εννοεί ότι επικρατέστερος τύπος είναι ο Μεσογειακός, όπως όταν γράφει ότι η Σκανδιναβία είναι Νορδική εννοεί ότι επικρατέστερος είναι ο Νορδικός, έτσι εννοεί ότι επικρατέστερος τύπος στην Τουρκία είναι ο Αρμενοειδής, όχι ότι όλη η Τουρκία είναι Αρμενοειδής. Ποιο βιολί μου; Ο Carleton Coon το λέει ο Ανθρωπολόγος, καταλαβαίνεις;

      Μέχρι και το blog έχει αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι η Τουρκία δεν είναι αποκλειστικά Αρμενοειδή, άλλα ανάμεικτη. Καλά δεν διαβάζεις τίποτα;

      https://fyletika.blogspot.gr/search?q=%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1

      Διαγραφή
    14. "Και ένα τελευταίο οποία φωτογραφία πετάξει ο καθένας και πει ένας σχολιαστής ότι είναι αρμενοειδης πετάγεσαι εσυ και λες δεν έχει τίποτα αρμενοειδη τελικά οποίος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει η παρόμοια."

      Μα εγώ μιλάω για όλους τους ανθρωπολογικούς τύπους και τυχαίνει να έχω διαβάσει και για τους Αρμενοειδείς, απλώς όταν διαφωνεί κάποιος μαζί σας για το αν κάποιος είναι Αρμενοειδής αμέσως τον αποκαλείται Αρμενοειδή και ότι έχει την μύγα και μυγίαζεται, λες και τρέχει τίποτα να είναι κάποιος Αρμενοειδής. Και η Νότιο Ιταλία γεμάτη από Αρμενοειδής είναι από την αρχαιότητα. Μέχρι τώρα με έχουν αποκαλέσει Νέγρο, Μεσανατολίτη, γύφτο, Εβραίο, Λεβαντίνο, Τούρκο, Αλβανό, Σλάβο, λες να με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας.

      Διαγραφή
    15. Έχεις φαγωθεί ότι η τουρκια δεν είναι αρμενοειδη δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

      Διαγραφή
    16. Εχει φαγωθει το παιδι γιατι καποιοι αλλοι εχετε φαγωθει να βγαζετε οτι δε σας καθετε καλα αισθητικα αρμενοειδη κι απ'την αλλη οτιδηποτε αξιολογο αισθητικα η πολιτιστικα να το βγαζετε μεσογειακο η νορδικο.Ναι πολλες τουρκοφατσες ειναι αντιαισθητικες,δεν σημαινει απαραιτητα ομως οτι προκειται για αρμενοειδεις.Κακες ναζιστικες απομιμησεις ειναι καποιοι εδω μεσα,εχουν εξυμνησει μεσογειακους,υποβιβασει διναρικους που οι ναζι ειχαν τους πρωτους του πεταματος και τους δευτερους ως την δευτερη καλυτερη ευρωπαικη φυλη και ο διαχειριστης φυσικα εχει παραποιησει και προσθεσει σαλτσες στα αρθρα περι ψυχικων χαρακτηριστικων.

      Διαγραφή
    17. 7:04 Βρε μαλάκα ο ίδιος είσαι και απαντάς και σαν άλλος σχολιαστής πάλι ξέχασες τα ψυχοφάρμακα.

      Διαγραφή
    18. Τελος πάντων θα σου απαντήσω τα βοσνιακα και τα αλβανικά SS ήταν επί το πλείστον διναρικοι συν ότι στο ναζιστικό κόμμα υπήρχαν πολλοί διναρικοι αυτούς που λες εσυ διναρικους παράδειγμα βολανη είναι αρμενοεδης ρε καθυστερημένε.

      Διαγραφή
    19. Και ξέρω ότι είσαι ο τύπος που λες όλη την ώρα την κλασσική πρόταση το αλητάκι του δρόμου στα σχόλια εμείς οι δυο μιλάμε δεν υπάρχει άλλος σχολιαστή μπρε και αποφάσισε τι είμαι τρολ αρμενοειδη η νορδικιστης απο την βόρεια ευρωπη.

      Διαγραφή
    20. https://www.google.gr/search?q=der+sturmer&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjGo-jcsMHOAhXEsxQKHcuoBTEQ_AUIBigB#tbm=isch&q=der+sturmer+cartoons&imgrc=WMjL3f1BTI8j2M%3A

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208793870196762&set=p.10208793870196762&type=3&theater

      Κάνει μπαμ η ομοιότητα με της αφίσες του der sturmer δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παλικάρι.

      Διαγραφή
  8. Horia Sima

    http://3.bp.blogspot.com/-IcgbP0GgEIo/UdQDz7LPwRI/AAAAAAAAH7E/RYtm4dltq3o/s640/Horia+Sima+-.jpg

    Ο blogger εδώ τον βγάζει Μεσογειακός με ελαφρά Αλπική επίδραση, εγώ Μεσογειακό τον βλέπω. Εσύ πάλι τον βγάζεις πραγματικό άριο μεσογειακό(;;;}.

    Άριος στην τυπολογία της φυσικής ανθρωπολογίας δεν υπάρχει, αυτόν τον όρο τον χρησιμοποιούν μόνο Ναζιστές για τα Νορδικούς.

    Corneliu Codreanu

    https://wwromania.files.wordpress.com/2013/04/corneliu-zelea-codreanu.jpg

    Ο blogger εδώ τον βγάζει Μεσογειακό, ενώ έχει τριγωνοειδές κεφάλι και πεταχτά αυτιά, μάλλον έχει Διναρική ανάμιξη. Εσύ πάλι τον βγάζεις πραγματικό άριο μεσογειακό.

    Vasile Marin

    http://4.bp.blogspot.com/-RakoTPF3QJg/VPxbCG0Wh0I/AAAAAAAACfQ/Uy1fR2jzmM4/s1600/Vasile_Marin.jpg

    Ο blogger εδώ τον βγάζει Κρομανοειδή με πιθανή Μεσογειακή επίδραση. Εγώ εδώ βλέπω έναν Νορδικό που ίσως έχει Κρομανοειδή και Διναρική ανάμιξη. Εσύ πάλι βλέπεις πραγματικό κρομανοειδή. Οπότε υπάρχουν τρεις διαφορετικές απόψεις.

    Και όταν στέλνεις Μεσογειακούς, κοίτα να είναι από την Μεσόγειο, όχι από του διαόλου τι μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επιτελούς σταμάτα να μιλάς βλέπω games of thrones ρε άριε μεσογειακέ μειμαρ.

      Διαγραφή
  9. Απάντηση στο σχόλιο 2:07 εσύ έχεις ψύχωση να βγάζεις τους αρμενοειδεις πότε μεσογειακούς βλέπε Meltem Cumbul πότε τουρκους πασάδες πότε τους Αρμένιους του βγάζεις διναρικους πάρε τα φάρμακα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://4.bp.blogspot.com/-tJJB4K_gHDQ/V63E2qvpvBI/AAAAAAAAEKI/Etp6jJrtNecW65pqCmNuMIN2G4ZwTnvWwCLcB/s1600/12.jpg

    Κωνσταντινουπολίτης της εποχής αυτή ο Ίωνα Δραγούμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Και επιτελούς σταμάτα να μιλάς βλέπω games of thrones ρε άριε μεσογειακέ μειμαρ."

    Βρε λάθρα Αλβανό, ούτε Νορδο-Αριος είμαι, ούτε σαν τον Μεϊμαράκη που έχει είτε Αρμενοειδή, είτε
    Διναρική ανάμιξη. Μεσογειακός είμαι.

    "Απάντηση στο σχόλιο 2:07 εσύ έχεις ψύχωση να βγάζεις τους αρμενοειδεις πότε μεσογειακούς βλέπε Meltem Cumbul πότε τουρκους πασάδες πότε τους Αρμένιους του βγάζεις διναρικους πάρε τα φάρμακα σου."

    Την ψύχωση την έχουν οι Ανθρωπολόγοι φαίνεται όχι εγώ βρε αμόρφωτο κατακάθι. Διάβασε εδώ για το τι είναι οι Τούρκοι.

    http://www.the-savoisien.com/blog/public/img8/Coon_Carleton_Stevens_The_Races_of_Europe.jpg

    Δεν είπα εγώ ότι οι Αρμένιοι είναι Διναρικοί αλλά διάβασε εδώ για το πόση Διναρική ανάμιξη έχουν οι Καυκάσιοι.

    http://www.theapricity.com/snpa/gloss1.htm#CAUCASID

    Όσο για την ψύχωση εσύ την έχεις με τους Αρμενοειδείς και για τα φάρμακα, επειδή φαίνεται δεν σου κάνουν δουλειά από το στόμα, βάλτα από πουθενά αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν έχεις αρχιδια ρε μουνοσπερμα να παραδεχτείς ότι είσαι ο τύπος που επέμενε ότι Meltem Cumbul ότι είναι μεσογειακή και όταν σου λέγαν ότι είναι αρμενοειδη έλεγες δεν έχει τίποτα αρμενοειδη εσύ είχες και έχεις ψύχωση όχι εγώ.

      Διαγραφή
    2. Μάθε να μιλάς βρε ζώο σαν άνθρωπος, πάλι σαν πουτανάκι του πεζοδρομίου μιλάς σίχαμα. Τόσο πολύ θέλεις να την βγάλεις Αρμενοειδές τερατούργημα; Φυσικά και είμαι αυτός που έλεγα, λέω και θα λέω ότι η Mεltεm Cumbul είναι Μεσογειακή με Αρμενοειδή μύτη, μόνο που η συγκεκριμένη μύτη πιο πολύ για πεσμένη Αλπική μου φαίνεται, η κανονική Αρμενοειδή μύτη είναι γαμψή σε σχήμα 6.

      Διαγραφή
    3. http://fyletika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_13.html

      Βρε μαλάκα οποί σε συμφέρει υπερασπίζεσαι τον διαχειριστή οπού σε συμφέρει λες ότι λέει μαλακίες.

      Διαγραφή
    4. Εγώ θέλω την βγάλω ο διαχειριστής την έβγαλες αρμενοειδη αφού είναι ρε σκατό πρέπει να σε πολύ κακάσχημος στην τελική σαν αυτόν εδώ πέρα κοντός χόντρος καμπούρης.

      http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_07/TSAKASBIG.jpg

      Διαγραφή
    5. Άντε ρε γύφτο πήγαινε να χώσεις το σκατό στο στόμα σου, μας έπρηξες με τους Μεϊμαράκηδες και τους Βολάνηδες εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    6. Πήγαινε παντρέψου την Meltem Cumbul στην Τουρκία και άι στα τσακίδια από δω μέσα. Μας πρήξατε με τους γύφτους, τους Τούρκους και τους Αρμενοειδείς.

      Διαγραφή
  12. http://fyletika.blogspot.gr/2016/03/blog-post_24.html

    Βρε βλάκα τα σχόλια μένουν είσαι αυτός που επιμένες ότι ο Βολανης δεν είναι αρμενοειδης άλλα μεσογειακός με διναρικη επίδραση καλύτερα Βούλωστο γιατί μια ζωή θα ξεφτιλίζεσαι και όχι δεν είσαι μεσογειακός ούτε μια στο εκατομμύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "http://fyletika.blogspot.gr/2016/03/blog-post_24.html

      Βρε βλάκα τα σχόλια μένουν είσαι αυτός που επιμένες ότι ο Βολανης δεν είναι αρμενοειδης άλλα μεσογειακός με διναρικη επίδραση καλύτερα Βούλωστο γιατί μια ζωή θα ξεφτιλίζεσαι και όχι δεν είσαι μεσογειακός ούτε μια στο εκατομμύριο."

      Βρε γελοίο απόβρασμα, φυσικά και δεν είναι Αρμενοειδής, άλλωστε οι Ινδικής καταγωγής λευκοί, οι μόνοι που μπορούν να αυτοαποκαλεστούν Άριοι, δεν είναι Αρμενοειδής, ούτε άλλωστε οι υπόλοιποι Ινδοί.

      Βρε σκουπίδι θα μου πεις εσύ να το βουλώσω και ότι εξευτελίζωμαι; Βεβαίως και εξευτελίζομαι, αφού μιλάω με βρομόστομα αλητάκια του δρόμου σαν και εσένα που δεν έχουν ιδέα περί φυσικής Ανθρωπολογίας τι κάνω, δεν εξευτελίζομαι; Ε βέβαια και δεν είμαι Μεσογειακός, όποιος διαφωνεί μαζί σου μόνο γύφτος Αρμενοειδής μπορεί να είναι.

      Διαγραφή
  13. Είμαι αυτός που όλα τα ανήλικα αλητάκια του δρόμου του επιτίθεστε εδώ μέσα. Άλλα, λόγο του ότι είστε Ναζιστάκια βορειοκεντρικούληδες ανθέλληνες και άλλα λόγο του ότι είσαστε Ανατολιστές Αρμενοειδολάτρες της Τουρκίας και της Αρμενίας, και αυτοί ανθέλληνες, τουλάχιστον έτσι το παίζετε, μάλλον Αλβανοί είστε. Σκατά στην ανθελληνική σας Ευρώπη και στην Τουρκία σας, Ζήτω η Ελλάς και οι Έλληνες.

    Ασχολούμαι με την φυσική ανθρωπολογία 15 ολόκληρα χρόνια, αλλά τέτοιες ασυναρτησίες δεν τις έχω ξανακούσει, σηκώνω τα χέρια ψηλά και σας αφήνω στην μοίρα σας(να τρολλάρετε το blog), δεν υπάρχει σωτηρία μαζί σας, μιλάω σε τοίχο.

    Συνεχίστε να λέτε ότι οι Έλληνες είναι γύφτοι, Τουρκόσποροι, Αρμενοειδείς, νέγροι, Αλβανοί κτλ.

    Συνεχίστε να λέτε ότι όλοι οι Τούρκοι είναι Αρμενοειδείς και ότι όλοι οι τσιγγάνοι, ειδικά στην Ευρώπη, είναι Ινδίδες και Δραβίδες, όταν υπάρχουν οι Βορειο-Ινδίδες με την Ευρωπαϊκή ανάμιξη μέχρι και στη Ινδία.

    Είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως, χαβαλέδες και μπαχαλάκηδες. Χάνω τον χρόνο μου μαζί σας και την αξιοπρέπεια μου. Αν ήσασταν μαθητές σε τάξη Εθνικιστικού κράτους με μάθημα την φυσική Ανθρωπολογία θα τρώγατε τέτοια σφαλιάρα και κλωτσιά που θα φεύγατε τρέχοντας από το σχολείο, τσογλάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα εθνικιστικό κράτος θα σου εφάρμοζαν μια ευγονική και θα ξεβρόμιζε ο τόπος από το γονίδιο σου απλούστατα.

      Διαγραφή
    2. Μην φοβάσαι λαθραλβανό ή νορδοναζίκουλά, ανήκω στον Μεσογειακό τύπο και τα γονίδια μου είναι Ευρωπαϊκα. Οι Νόρδες με γουστάρουν και οι φίλοι μου με παρομοιάζουν με αρχαίο Έλληνα Ήρωα. Την Αλβανία κοίτα που είστε μες τους γύφτους και την Γερμανία σου που είστε μες τους Τούρκους και έχουτε Σιβηρική και Μογγολο-Ουνική καταγωγή. Εθνικιστικό κράτος και κρέμασμα απ'τα άντερα όλων των ανθελλήνων και λαθρομεταναστών αλβανιάριδων. Θάνατος στους ανθέλληνες.

      Διαγραφή
    3. Δεν είσαι άριος μεσογειακός γύφτος είσαι από το πακισταν που του κάναν πλάκα ότι μοιάζει αρχαίο άγαλμα ελληνικό.

      Διαγραφή
    4. Γύφτος είσαι και φαίνεσαι από τον τρόπο που μιλάς, άιντε χώσουν πίσω στα τσαντίρια σου σίχαμα.

      Διαγραφή
  14. http://www.tralala.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A3.jpg

    Ελληνας μεσογειακός με διναρικη μύτη σύμφωνα με της γνώσεις του γνωστού ανθρωπολογου ψυχοπαθή σχολιαστή.

    http://m.eirinika.gr/sites/default/files/styles/article_portrait/public/4_1131.jpg?itok=aJ__LLFh

    Άρια Ελληνίδα σύμφωνα με ανθρώπους φυσιολογικούς

    ΥΓ συνέχισε να λες ασυναρτησίες περί τρολ και μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα τούβλο, εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Βολάνης είναι Έλληνας, εγώ είπα ότι έχει ευρωπαϊκή ως επί το πλείστον καταγωγή.

      Ινδοί

      https://fyletika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_10.html

      Εσύ τούβλο που θα τον κατέτασσες, στους Ινδίδες, στους Ινδο-Βραχίδες, στους Ινδο-Μελανίδες, στους Βεδδίδες, στους Παλαιο-μογγολίδες ή στους Βορειο-Ινδίδες που είναι πιο κοντά στους Ευρωπαίους και έχουν σε μεγάλο βαθμό Ευρωπαϊκή ανάμιξη;

      Όσο για τα ψυχοπαθής, σου είπα ότι έχεις ψύχωση και ότι πάσχεις από παθολογική μανία συκοφαντίας απέναντι στους άλλους, σου είπα να πας να κοιταχτείς, αλλά δεν με άκουσες, κρίμα, συνεχίζεται η αρρώστια.

      Διαγραφή
    2. Ο Μεσογειακός τύπος κατά τον διαχειριστή

      https://4.bp.blogspot.com/-94gDp5-3YBs/VPsY0LXGmpI/AAAAAAAACbo/dRNasFf8IFk/s1600/Caterina%2BMurino.jpg

      http://www.fifa.com/imgml/tournament/worldcup2010/players/xl/216820.png

      http://4.bp.blogspot.com/-xthPS64UnCY/U6ScKsK3UII/AAAAAAAABIA/b5tS219HqRg/s1600/83137-caterina-murino-637x0-1.jpg

      http://3.bp.blogspot.com/-SmfZFKk00eg/U6Scu030UVI/AAAAAAAABII/hxL9BK2_q_o/s1600/Cartier+Christmas+Party+Cvpl-Q-Z0iDl.jpg

      http://2.bp.blogspot.com/-t04PAWYxbMI/U6SdOohDoSI/AAAAAAAABIQ/gn8kleXdbtc/s1600/elisavet_spanou_athens_xclusive_designers_week_athensbars.jpg

      Πως τους βρίσκεις Τούβλο, Τουρκόσπορους, γύφτους ή Αρμενοειδεις;

      Διαγραφή
    3. Ο βολανης ευρωπαϊκής καταγωγής τι λες βρε ψυχοπαθη είσαι τρελός για δέσιμο.

      Διαγραφή
    4. Ρε δεν έχεις αρχιδια να παραδεχτεί ότι είσαι αυτός που επέμενε ότι ο βολανης είναι μεσογειακος με διναρικη μύτη ξεφτιλισμενη κότα

      Διαγραφή
    5. Ο βολανης είναι υπέρ-βραχυκεφαλος ο ινδικό τύπος είναι δολιχοκεφαλος ρε σκατο άρα πως ανήκει στο ινδικό τύπο ο βολανης.

      Διαγραφή
    6. Το λευκό του δέρμα το είδες;

      http://img.youtube.com/vi/drjGijp6N20/0.jpg

      Ποιος είναι ψυχοπαθής και τρελός για δέσιμο, εγώ ή εσύ; Εδώ μέχρι και οι Βορειο-Ινδίδες είναι σημαντικά Ευρωπαίοι.

      https://fyletika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_10.html

      Τι νόμιζες, ότι Ευρωπαίοι δεν έχουν πάει στην Ιδία και δεν έχουν ανακατέψει στην Ευρώπη, έστω και σε μικρό βαθμό, τους τσιγγάνους;

      http://www.istockphoto.com/photo/romanian-gypsy-gm183267033-14474059

      http://img2.izismile.com/img/img4/20110901/640/modern_gypsies_of_england_640_high_10.jpg

      http://www.huffingtonpost.com/2013/10/21/iain-mckell_n_4110136.html

      Οι τσιγγάνοι στην Ευρώπη έχουν αναμειχθεί με Ευρωπαίους και στην Ελλάδα φυσικά. Τελείως άσχετος είσαι.

      Διαγραφή
    7. "Ρε δεν έχεις αρχιδια να παραδεχτεί ότι είσαι αυτός που επέμενε ότι ο βολανης είναι μεσογειακος με διναρικη μύτη ξεφτιλισμενη κότα."

      Καταρχάς μιλάς σαν την τελευταία πόρνη του πεζοδρομίου, αλλάς μιας και ισχυρίζεσαι ότι είσαι άντρας, θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν πάω με τραβέλια.

      Φυσικά και το παραδέχτηκα ότι είμαι ο ίδιος που το είπε αυτό, γιαυτό άλλωστε απάντησα. Χαμηλό iq έχεις.

      Διαγραφή
    8. Οι γύφτοι στην Ελλάδα είναι μίξη ινδικοί και αρμενοειδη τύπου.

      Διαγραφή
    9. Που είναι η Ανθρωπολογική πηγή για αυτό που μόλις είπες;

      Διαγραφή
  15. http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2014/04/14/314004/main/5791b7ca07016fd1d4c5846d9219b7be.jpg

    http://luben.tv/wp-content/uploads/2015/01/D99FD992D156AAD9EADCBCFD12FC4F2B.jpg

    Ευρωπαϊκές φάτσες σύμφωνα με τον ψυχοπαθή

    http://i46.tinypic.com/2ewoem8.jpg

    http://www.istitutocalvino.it/immagini/albo/2007-08/chiara.jpg

    Ευρωπαϊκές φάτσες σύμφωνα με φυσιολογικούς ανθρώπους

    ΥΓ οποίος βαριετέ ας ασχοληθεί με αυτό τον μαλάκα θα περάσει η ώρα του.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ινδίδες Αρμενοειδής σύμφωνα με τον Sieg Heil Fuhrer sieg heil.

      https://i.ytimg.com/vi/OW4d6gRHRNk/hqdefault.jpg

      https://lh5.googleusercontent.com/-DPcSsOrfDDk/UWQ54auLHAI/AAAAAAAAARI/NAarI_-l9Io/s400/xrisi-diskothiki.jpg

      Δεν μας λες καλύτερα ότι μισείς τους τσιγγάνους και τους νότιους Ευρωπαίους να σε καταλάβουμε;

      Οι Άριοι Εβραίοι τώρα, κοιτάξτε τις κεφάλες τους που θυμίζουν Αρμενοειδείς Εβραίους.

      http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.145631!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_970/alg-hitler-jpg.jpg

      http://www.famousbirthdays.com/thumbnails/goebbels-joseph-large.jpg

      http://skepticism-images.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/images/jreviews/Himmler-1930.jpg

      http://photocdn.sohu.com/20060306/Img242148569.jpg

      Χα, χα, χα, χα!!!

      Διαγραφή
    2. Έχεις κάψει φλάντζα δεν είμαι νάζι ρε απλώς γελάω με την πάρτι σου.

      Διαγραφή
    3. Δεν μας λες καλύτερα ότι μισείς τους τσιγγάνους και τους νότιους Ευρωπαίους να σε καταλάβουμε

      Δεν μισώ κανένα ρε βλάκα ίσα ίσα σέβομαι όλες της φυλές του κόσμου απλώς προσπαθώ να σε προστατέψω απο τον διαχειριστή που θα σε εξαφάνιση σε περίπτωση που πάρει την εξουσία η χρυσή αυγή.

      Διαγραφή
    4. Η φάτσα σου σε κανένα der sturmer νομίζω θα την ποσταρουν για αυτό θέλω να σε προστατέψω από τους ναζιστές ακούς εγώ ναζιστής.

      Διαγραφή
  16. http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2015/04/beggar-gypsy-660x330.jpg

    Άρια ευρωπεα σύμφωνα με τον ψυχοπαθή

    http://imagenes.hola.com/noticias-de-actualidad/2009/11/04/1imag-ines-sastre1.jpg

    Άρια πραγματική σύμφωνα φυσιολογικούς ανθρώπους





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 99% τον φυσιολογικών ανθρώπων τους Sieg Heil Αρίου σου απλώς τους φτύνουν στα μούτρα. 1% είστε Ναζιστές στην Ελλάδα και 5% στην Ευρώπη, το απόλυτο τίποτα.

      Διαγραφή
  17. http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/frontpage_thumb/article/2015_10/Tsakas.jpg

    Σαν αυτόν εδώ πρέπει να σε ψυχοπαθή ανθρωπολόγε κοντός χόντρος άσχημος και καμπούρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια, Εβραίος είμαι, όπως και το 99% των Ελλήνων που διαφωνούν με Ναζίκουλες βορειοκεντριστές σαν και εσένα. Γιαυτό δεν κάνατε τόσα εγκλήματα στην κατοχή, επειδή είμαστε Αρμενοειδείς Εβραίοι.

      Χα, χα, χα, χα!!!

      Ρε βλάκα και ο Τσίπρας απ'την άλλη Εβραϊκης καταγωγής είναι, αλλά δεν λες τίποτα.

      ΚΑΛΟΣ ΝΑΖΙ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΚΔΚΗΣΗ!!!

      Διαγραφή
    2. Αποφάσισε επιτελούς την μια με λες αρμενοειδη τρολ την άλλη νορδο νάζι ανθέλληνα

      Διαγραφή
    3. Οι εβραίοι αρμενοειδης μπροστά σου θα νε μοντέλα και αποφάσισες τι είμαι βόρειο Ευρωπαίος η τρολ αρμενοειδή.

      ΥΓ παρατήρησα ότι έκανες ορθογραφικά λάθη πρώτη φορά σκέψου πόσο νευριασες τώρα βάζω στοίχημα έχεις διαλύσει το δωμάτιο όλο εγώ έχω πάρει ποπ-κορν παρήγγειλα και πίτσα.

      Διαγραφή
    4. Καλά εσύ δεν μας είπες ότι θεωρείς τον Hitler που σκότωσε την μισή Ευρώπη και αν τον αφήναμε θα σκότωνε και την άλλα μίση ότι ήταν "απελευθερωτής των λαών" και δεν μου είπες να αποκαλέσω σωστά τον Ναζισμό ως Εθνικοσοσιαλισμό; Εσύ δεν αποκαλείς τον έναν και τον άλλο Έλληνα ως Αρμενοειδή, μέχρι και εμένα χωρίς να με ξέρεις; Αν δεν θέλεις να ακούς χαρακτηρισμούς να μας πεις εσύ τι πραγματικά είσαι, εκτός από φιλο-Χιτλερικός.

      Διαγραφή
    5. Απλώς γράφω γρήγορα. Για το μόνο που μπορείς να χαίρεσαι είναι ότι μου τρως την ώρα, δεν βλέπεις ότι σου έβαλα και γέλια, σιγά να μην νευριάσω με βλακείες πιτσιρικάδων

      Διαγραφή
    6. http://fyletika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_13.html

      Διαγραφή
    7. http://s1.zetaboards.com/anthroscape/single/?p=728824&t=4657216

      Διαγραφή
    8. Βρε μαλακά δεν βαρεθηκες να στέλνεις τα ίδια και τα ίδια άντε στην ψυχιατρική πτέρυγα.

      Διαγραφή
    9. Εδώ δεν βαρέθηκες εσύ που είσαι και βαρεμένος, θα βαρεθώ εγώ που είμαι υγιέστατος.

      Διαγραφή
    10. Υγιέστατος δεν νομίζω όταν θεωρείς ευρωπαϊκή καταγωγή τον Βολάνη.

      http://www.nightstories.gr/wp-periexomena/uploads/2013/02/04/sotis-volanis-live-cavalieri-kaminia-0202/DSC_0228.jpg

      Διαγραφή
    11. Τα ίδια λέτε και για τους μαυρισμένους Χρυσαυγίτες, δεν μου κάνει καμία εντύπωση.

      http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/02/vouleutes_xa.jpg

      Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας τσιγγάνος Ευρωπαϊκης καταγωγής, όλοι Ινδιδες Αρμενοειδείς είναι.

      Διαγραφή
    12. Τελείωσες μωρή πουτάνα άντε για ύπνο.

      Διαγραφή
    13. Μα τι γύφτος είσαι εσύ, τέτοια γλώσσα μιλάτε στα τσαντίρια σας;

      Διαγραφή
    14. 2:18 βρε μαλάκα πήγαινε άκου βολανη.

      Διαγραφή
    15. Εσύ ασχολείσαι συνέχεια με τον Βολάνη και άλλους λευκούς τσιγγάνους, εγώ να πάω να των ακούσω; Εσύ να πας να τον ακούσεις και όλο σου το σόι. Όσο για το μαλάκας, μαλάκας είναι ο πατέρας σου που δεν τραβήχτηκε και πετάχτηκε ένας τέτοιος ηλίθιος σαν και εσένα.

      Διαγραφή
  18. http://www.patranews.gr/sites/default/files/styles/panopoly_image_full/public/terlegkas-bas-708.jpg?itok=60r29N17

    Ελληνική ομορφιά σύμφωνα με τον ψυχοπαθή.

    http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2015/11/26/407231/main/oikonomopoulos_ora_7098.jpg

    Ελληνική ομορφιά από φυσιολογικούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Classify Meltem Cumbul

    http://w11.zetaboards.com/anthroworld/topic/11585026/1/

    Λίγα Αρμενοειδή στοιχεία βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την άλλη φορά έλεγες progressive armenoid τώρα λες μεσογειακή εδώ θα μου πεις έβγαλες την Αλβανίδα γύφτισσα μεσογειακή-αλπική στην Meltem Cumbul θα κολλήσεις που μια χαρά γυναικά είναι στην τελική.

      Διαγραφή
    2. Εδω ρε τον αρμενοειδη σακη μπουλα τον βγάλαν μεσογειακό το apricity όποτε σε συμφέρει λες θα πάρω σοβαρά τα πιτσιρίκια που σχολιάζουν στο apricity

      Διαγραφή
    3. Εδώ έχετε βγάλει όλα τα Βαλκάνια και όλη την νότιο Ευρώπη γύφτους, στη Meltem Cumbul θα κολλήσετε.

      Διαγραφή
    4. Βρε πάλι ξέχασες τα χάπια σου.

      Διαγραφή
    5. "Εδω ρε τον αρμενοειδη σακη μπουλα τον βγάλαν μεσογειακό το apricity όποτε σε συμφέρει λες θα πάρω σοβαρά τα πιτσιρίκια που σχολιάζουν στο apricity"

      Μα εδώ δεν σχολιάζουν πιτσιρίκια αλλά Κούρδος-Τούρκος που ασχολείται αποκλειστικά με τους Αρμενοειδής και είναι και ο ίδιος Αρμενοειδής. Όταν οι ίδιοι οι Ανατόλιοι Αρμενοειδείς βρίσκουν ελάχιστα Αρμενοειδή την Melteμ Cumbul τι να πεις, χρειάζεται να πεις κάτι άλλο;

      Διαγραφή
    6. 3:51 βρε μαλάκα ο ίδιος σχολιαστής είσαι αποφάσισε τι είμαι Κούρδος-Τούρκος η νορδικιστης ρε χαμένε.

      Διαγραφή
    7. Βρε μαλάκα άμα δεν είναι αρμενοειδης Meltem Cumbul γιατί ο διαχειριστής να την βάλει ως δείγμα αρμενοειδη μαζί με τον αρμενοειδης Κίσινγκερ σου έχει στρίψει τέλειος και σχολιάζεις και καλά σαν άλλος σχολιαστής.

      Διαγραφή
    8. "3:51 βρε μαλάκα ο ίδιος σχολιαστής είσαι αποφάσισε τι είμαι Κούρδος-Τούρκος η νορδικιστης ρε χαμένε."

      Καλά εδώ μιλάμε εσύ έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο, εσύ το 'χεις χάσει εμένα λες χαμένο. Κούρδος-Τούρκος είναι είναι αυτός που έχει το forum και σχολιάζει για την Meltem Cumbul, όσο για εσένα, εσύ είσαι απλώς ένας ηλίθιος αντι-ρατσιστής που τρολλάρει τους φυλετιστές.

      Διαγραφή
    9. "Βρε μαλάκα άμα δεν είναι αρμενοειδης Meltem Cumbul γιατί ο διαχειριστής να την βάλει ως δείγμα αρμενοειδη μαζί με τον αρμενοειδης Κίσινγκερ σου έχει στρίψει τέλειος και σχολιάζεις και καλά σαν άλλος σχολιαστής."

      Μαλάκας είπαμε είναι ο πατέρας σου που δεν τραβήχτηκε και γεννήθηκε ένας τέτοιος ηλίθιος σαν και εσένα. Η Meltem Cumbul έχει απλώς Αρμενοειδή μύτη, γι'αυτό την έβαλε ο διαχειριστής. Δεν σχολιάζω σαν άλλος σχολιαστείς, ηλίθιος είσαι.

      Διαγραφή
    10. Έχει αρμενοειδη μύτη χθες έλεγες ότι είναι μεσογειακή με αλπικη μύτη το τερματίσες βρε ψυχοπαθη.

      Διαγραφή
    11. Είσαι τελείως ηλίθιος, είσαι τελείως βλαμμένος. Εγώ πάντα έλεγα ότι η μύτη της είναι Αρμενοειδή αλλά η συγκεκριμένη Αρμενοειδή μύτη μου θυμίζει Αλπική πεσμένη γιατί η κανονική Αρμενοειδή μύτη είναι γαμψή σε σχήμα 6.

      Διαγραφή
    12. Δε ξερω τι λετε αλλα μονο μια "Αρμενοειδης" μυτη δεν αρκει για να ταξινομησεις καποιον αρμενοειδη.

      Διαγραφή
  20. http://www.pame.gr/images/news/MEIMARAKISrh456.jpg

    http://www.parapolitika.gr/sites/default/files/article/2015-08/meimarakisran_0.jpg

    https://sarantakos.files.wordpress.com/2014/01/joumbla.jpg


    Μεσογειακαρα λέμε ο μειμαρ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μειμαρης ειναι αναμιξη μεσογειακου με οριενταλη, αυτο δεν μπορεις να το αρνηθεις.

      οσο για την αλλη που λετε

      https://www.facebook.com/people/Agapw-Enan-Maxiti/100009427576747

      ρε σεις αυτο ειναι γυφτακι του κερατα, ελατε τωρα. Σαν τον σρεκ ειναι, ισως ειναι απλα αλπικη με κατι αλλο αλλα τιποτα μεσογεικο δεν εχει. μην το ξεφτυλιζουμε το θεμα.

      η ελλασ εχει πολλα σκουπιδια για να τσακωνεστε εσεις για 2. καθαρση τωρα

      Διαγραφή
    2. Και τα δυο σχόλια δικά σου είναι ρε ψυχοπαθή ανθρωπολόγε έχεις τρελαθεί τέλειος.

      Διαγραφή
    3. εισαι παρανοϊκος

      Διαγραφή
    4. Ποιος είναι παρανοϊκός εγώ που βλέπω ως πρότυπο άριας ομορφιάς αυτόν εδώ

      https://i.ytimg.com/vi/A_cFSpauoy8/hqdefault.jpg

      Η αυτός που επιμένει ότι αυτός εδώ είναι ευρωπαϊκής καταγωγή

      http://www.tralala.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A3.jpg

      Διαγραφή
    5. Λευκό δέρμα έχει ο Βολάνης που να σκάσεις βλάκα, αυτό δείχνει ότι έχει ευρωπαϊκό αίμα.

      Διαγραφή
    6. Τα χαρακτηριστικά του δείχνουν αρμενοειδη πεντακαθαρος κάνει μπαμ βρε ψυχοπαθη.

      Διαγραφή
    7. Για τον μόνο λόγο που τον λες Αρμενοειδή είναι η γαμψή του μύτη, άσε που οι Αρμενοειδείς της Ανατολίας είναι τουλάχιστον στα μισά τους γονίδια Ευρωπαίοι.

      Διαγραφή
    8. "Μεσογειακαρα λέμε ο μειμαρ σου"

      Μεσογειακάρα με Διναρική ή Αρμενοειδή επιρροή.

      "ο μειμαρης ειναι αναμιξη μεσογειακου με οριενταλη, αυτο δεν μπορεις να το αρνηθεις."

      Γιατί έχεις κανένα test DNA του και το είδες ή απλώς το λες γιατί έχει μαύρα μουστάκια;

      "η ελλασ εχει πολλα σκουπιδια για να τσακωνεστε εσεις για 2. καθαρση τωρα"

      Τι κάθαρση; Οι Έλληνες στα γονίδια τους είναι περίπου 10% Μεσανατολίτες, σπάνια θα βρεις 100% καθαρό Ευρωπαίο Έλληνα, ότι είναι ο Μειμαράκης είσαι και εσύ, τουλάχιστον γονιδιακά, στη ίδια εθνοτική ομάδα ανήκετε. Αν θα κάνεις παιδιά μπορεί κάποιο να βγει σαν τον Μεϊμαράκη.

      Διαγραφή
    9. ...ή και χειρότερος απ'τον Μεϊμαράκη, με σκούρο χρώμα δέρματος π.χ. Αστείο να είναι οι ίδιοι οι Έλληνες ρατσιστές με άλλους Έλληνες, τους εθνοτικούς συγγενείς τους δηλαδή.

      Διαγραφή
    10. 12:45π.μ. το λεω γιατι ειναι υψικεφαλος, εχει μακρυ philtrum (μαλακοι ιστοι παιζουν ρολο, παξε στο google), σημιτικα χειλια ("χαμογελαστα" και παχυ το κατω χειλος) και επισης πλατυινια οπως φαινεται εδω

      http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_76934/stis-brukselles-meimarakis-fwfi-gennimata.w_hr.jpg

      αλλα για να ειμαστε και πιο ακριβεις και να ικανοποιησουμε και τις δικες σου εμφιβολιες, βρες μου μια φωτο που ειναι νεος να τον αναλησουμε (Υ.Γ οχι την ασπρομαυρη που κοιταει σαν κακοποιος)

      Διαγραφή
    11. Υ.Γ. 2 Δεν διαφωνω μαζι σου οτι ειναι μεσογειακος με αρμενοειδη επιρροη, τα ιδια λεμε.

      Διαγραφή
    12. Υ.Γ. 3 Δηλαδη πως ειναι ο 100% καθαρος ελληνας συμφωνα με εσενα?

      εγω αμα κανω παιδια δεν προκειται να βγουνε σαν τον μειμαρ ουτε στο πιο απροσμενο συμπαν, πιστεψε το.

      Διαγραφή
    13. "Υ.Γ. 3 Δηλαδη πως ειναι ο 100% καθαρος ελληνας συμφωνα με εσενα?"

      Δεν υπάρχει, μόνο κάτι Ηπειρώτες είναι 100%, όχι καθαροί Έλληνες, αλλά καθαροί Ευρωπαίοι, έχουν δηλαδή μόνο ευρωπαϊκά γονίδια.

      "εγω αμα κανω παιδια δεν προκειται να βγουνε σαν τον μειμαρ ουτε στο πιο απροσμενο συμπαν, πιστεψε το."

      Τι να πιστέψω; Ότι εσύ ή η μελλοντική μάνα των παιδιών σου θα είσαστε 100% καθαροί Ευρωπαίοι που είναι σπάνιο στους Έλληνες; Εσύ να πας να κάνεις ένα test DNA και μετά να έρθεις εδώ να μας πεις πόσο γενετικά Μεσανατολίτης είσαι, μόνο για τον Μεϊμαράκη ξέρετε να λέτε, αλλά αποδείξεις για το τι είστε δεν στέλνετε.

      Διαγραφή
    14. οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν μεσανατολικο γονιδιο? σε αυτο απαντησε μου σε παρακαλω.

      Οσο για τα αλλα, για εμενα ο φαινοτυπος μετραει. Τωρα το τι γονοτυπο κουβαλαω και οι διαφορες πιθανοτητες για στοιχεια που μπορουν να εμφανιστουν σε απογονους ποσως με ενδιαφερουν γιατι ειναι απλα πιθανοτητες, εμενα με νοιαζει αυτο που βλεπω στον καθρεφτη και αυτο που θα βλεπω σε αυτη που θα θελω να ειναι γυναικα μου.

      Διαγραφή
    15. Ρε παιδιά κοροϊδευόμαστε, εδώ η Ελληνες είναι 30-40% γενετικά Καυκάσιοι και εσείς μιλάτε μόνο για Αρμενοειδεις; Όλοι είμαστε λίγο πολύ γενετικά Καυκάσιοι, νομίζεται ότι την έχετε γλυτώσει; Και τι λέτε για Τουρκόσπορους, αυτή η ανάμιξη πάει τουλάχιστον 9 χιλιάδες χρόνια πίσω, στην Νεολιθική εποχή.

      Caucasian admixture

      The Caucasian admixture was probably brought to Europe by various West Asian people during the Neolithic, Chalcolithic and Bronze Age.

      Distribution of the Caucasian admixture in Europe, the Middle East and North Africa

      http://cdn.eupedia.com/images/content/Caucasian-admixture.gif

      Διαγραφή
    16. "οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν μεσανατολικο γονιδιο? σε αυτο απαντησε μου σε παρακαλω."

      Βεβαίως και είχαν, τα γονίδια μας από τους αρχαίους Έλληνες προέρχονται, δεν έχουν αλλάξει εδώ και 3,000 χρόνια.

      "Οσο για τα αλλα, για εμενα ο φαινοτυπος μετραει. Τωρα το τι γονοτυπο κουβαλαω και οι διαφορες πιθανοτητες για στοιχεια που μπορουν να εμφανιστουν σε απογονους ποσως με ενδιαφερουν γιατι ειναι απλα πιθανοτητες, εμενα με νοιαζει αυτο που βλεπω στον καθρεφτη και αυτο που θα βλεπω σε αυτη που θα θελω να ειναι γυναικα μου."

      Πολύ ωραία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι μέσα σου καθόλου Μεσανατολίτης και ότι αν θα κάνεις κάποια παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να βγει και ένα με τέτοια ανάμιξη. Το "φυλετικά να καθαριστούμε" για να γίνουμε εξ ολοκλήρου Ευρωπαίοι δεν λέει τίποτα, γενετικά πρέπει να καθαριστούμε και μαζί μας ολόκληρη η Ευρώπη.

      Διαγραφή
    17. 2:06 βλεπω οτι εχουμε τις ιδιες σκεψεις και ειναι δυστηχες που υπαρχει παρανοηση μεταξυ μας, ισως να μην χρησημοποιω τις σωστες λεξεις για να περασω καποια πραγματα.

      Οσο για το αν συμπεριφερομαι σαν μεσανατολιτης (η και οτι αλλο), θα πρεπει να μου περιγραψεις τις συμπεριφορες "καλουπια" του καθε τυπου γιατι η νοοτροπια και συμπεριφορα μου ειναι 100% μεσογειακη απο αυτα που εχω διαβασει στο blog.

      Διαγραφή
    18. "2:06 βλεπω οτι εχουμε τις ιδιες σκεψεις και ειναι δυστηχες που υπαρχει παρανοηση μεταξυ μας, ισως να μην χρησημοποιω τις σωστες λεξεις για να περασω καποια πραγματα."

      Απλώς θεωρώ αστείο να κάθετε τώρα ο καθένας και να λέει ότι ο ένας και ο άλλος είναι Αρμενοειδής, άρα μη-Έλληνας και μη-Ευρωπαίος, όταν λίγο πολύ όλοι είμαστε γενετικά Καυκάσιοι και φυσικά Ανατόλιοι από τους Νεολιθικούς αγρότες.

      "Οσο για το αν συμπεριφερομαι σαν μεσανατολιτης (η και οτι αλλο), θα πρεπει να μου περιγραψεις τις συμπεριφορες "καλουπια" του καθε τυπου γιατι η νοοτροπια και συμπεριφορα μου ειναι 100% μεσογειακη απο αυτα που εχω διαβασει στο blog."

      Δεν είπα εγώ ότι συμπεριφέρεσαι σαν Μεσανατολίτης. Προσωπικά πιστεύω ότι η συμπεριφορά προκύπτει απ'την "κουλτούρα", το πως έχει μεγαλώσει ο καθένας, τι παιδεία έχει, αν και υπάρχουν και προδιαθέσεις.

      Διαγραφή
    19. 1:12 π.μ. Αυτή την φωτογραφία του Μεϊμαράκη είδα και είπα ότι είναι Μεσογειακός είτε με Αρμενοειδή είτε με Διναρική ανάμιξη.

      http://allanea.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82.png

      Διαγραφή
    20. 1:12 π.μ. Υψικρανία και πλατυινία έχουν και οι Διναρικοί.

      http://i653.photobucket.com/albums/uu253/Tyranos/fig19-1.jpg

      http://www.theapricity.com/snpa/bilder/lundraces-fig4b.jpg

      Διαγραφή
  21. Και στο κάτω κάτω στην Βέρμαχτ υπήρχαν όλες οι φυλές Ινδοι αρμενοειδείς καυκάσιοι άραβες σαχαριοι.

    https://www.youtube.com/watch?v=zHHh6-ZbJOU

    http://reichsfolknonracistns.tumblr.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα ξεπατωσατε παλι τα σχολια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρέπει να μην κοιμήθηκες όλο το βράδυ για να έγραψες τόσα σχόλια και απαφασισε επιτελούς ρε ψυχοπαθή τι είμαι αρμενοειδη τρολ η νορδικιστης νάζι η γύφτος έχεις διπροσωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντι-ρατσιστής πιτσιρικάς είσαι με φίλους Αλβανούς και Πακιστανούς που τρολλάρει ή κανάς ηλίθιος, το πιθανότερο. Πάντως μιλάς σαν γύφτουλας.

      Διαγραφή
    2. Αριος ναζιστης με αποκαλεσες χθες πάλια αρμενοειδης τρολ σήμερα αντι-ρατσιστης το εκαψες τέλειος.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω, παλιότερα ήταν γεμάτο το blog από ανθέλληνες Ναζιστο-Νορδιστές γιαυτό σε είπα έτσι. Αλλά από ότι κατάλαβα είσαι απλώς ένας αντι-ρατσιστής πιτσιρικάς, αφού λες ότι θέλεις να μας γλιτώσεις όλους από την κακιά Χρυσή Αυγή .

      Διαγραφή
  24. Έτσι για να γελάσω με την ψυχή μου

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1407817812875791&set=pb.100009427576747.-2207520000.1471161923.&type=3&theater

    Αλπική σύμφωνα με το μάτι του ψυχοπαθή ανθρωπολόγου

    http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/1-leslie-caron-ca-1950s-everett.jpg

    Αλπική σύμφωνα με το μάτι ανθρώπων που σώας τας φρένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λευκό της δέρμα δεν το είδες;

      Έτσι είναι οι τσιγγάνες στην Αλβανία.

      http://news.om.org/photo/r6896

      Αυτή που στέλνεις δεν μου μοιάζει για τσιγγάνα, εκτός αν είναι λευκή τσιγγάνα και εσύ από ότι βλέπω έχεις ιδιαίτερη συμπάθεια στους λευκούς τσιγγάνους..

      Διαγραφή
    2. φιλε δεν ειμαι το τρολλ, ειμαι ο τυπος που ελεγε για τον μειμαρ, εδω πιστευω κανεις λαθος, το κοριτσι εχει σιγουρα εξωευρωπαικες ριζες, τωρα το αν εχει αλπικη επιρροη περιττο μου ειναι, ειναι γυφτοειδες

      Διαγραφή
    3. Εξωευρωπαϊκες ρίζες, δηλαδή δεν προέρχεται από την Ευρώπη, αλλά έχει λευκό δέρμα και προέρχεται από ευρωπαϊκό έθνος, την Αλβανία, μάλιστα, πολύ ωραία. Και τσιγγάνα να ήταν πάλι ευρωπαϊκής καταγωγής τσιγγάνα είναι.

      Διαγραφή
    4. Παντως το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ελληνιδα, ολα αυτα τα αλβανο ανορθογραφα γυφτοειδη τα ιδια κουμασια ειναι, οποτε προς τι η βαβουρα συνελληνες?

      Εγω ειμαι της σχολης οτι καθε φυλη ειναι ενδιαφερουσα οταν καθεται στα αυγα της και αναγνωριζει την υπεροχη αλλων, αποδεδειγμενα καλυτερων φυλων. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους, επισης οπως εχει γραψει και ο διαχειριστης η εμφανιση δεν θα ειχε σημασια αν δεν συνδεοταν με τα ψυχικα γνωρισματα, ε λοιπον κοψε φατσα αλβανιδας, δες και τι γραφει και τα συμπερασματα δικα σου. Ο ορισμος του υπανθρωπου.

      Διαγραφή
  25. Και ξαναρωτάω γιατί έχεις κόλλημα ειδικά με την τουρκιά να αποδείξεις ότι δεν ανηκει στον αρμενοειδη είναι σαν να λες ότι η Αιγύπτο δεν ανηκει στο σαχαριο τύπο το ιραν δεν ανηκει στον ιρανικό τύπο απλούστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει καμία χώρα που να ανήκει σε έναν και μόνο φυλετικό τύπο, είσαι τελείως απληροφόρητος. Εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα, εσύ έχεις κόλλημα από ότι φαίνεται και θες να βγάλεις την Τουρκία καθ'ολοκληρίαν Αρμενοειδή. Σου έστειλα τον Carleton Coon και τις αναρτήσεις του blog που μιλάει για εθνοτικό χάος στην Τουρκία.

      https://fyletika.blogspot.gr/search?q=%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1

      Μέχρι και ο διαχειριστής λέει ότι η Τουρκία είναι Αρμενοειδής, Τουρανική, Ιρανική, Αλπική και ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ.

      Καλά δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις;

      "Στον Πόντο, το Μεσογειακό Ελληνικό στοιχεία κρατά ακόμα, αν και σημαντικά περιορισμένο λόγω της γενοκτονίας των Ποντίων. Οι κάτοικοι του Πόντου θυμούνται την καταγωγή τους και καθώς το Τουρκικό κράτος δεν έχει να τους προσφέρει κάποιο εθνικό ιδεώδες που να ακτινοβολεί, αναμένουν την ώρα που θα ωριμάσουν οι συνθήκες για την απελευθέρωση."

      "Στα παράλια της Ιωνίας και την Ανατολική Θράκη βρίσκονται αρκετοί απόγονοι Ελλήνων, παρά την Μικρασιατική καταστροφή. Ο Μεσογειακός φυλετικός τύπος εντοπίζεται πολύ συχνά στην Τουρκία. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος προσεκτικός, πολλοί διάσημοι "Τούρκοι" ηθοποιοί ανήκουν στον Μεσογειακό τύπο, γι' αυτό και θεωρούνται εμφανίσιμοι από τους Ευρωπαίους. Στην πραγματικότητα αποτελούν απόγονους Ελλήνων της Μικράς Ασίας ή γενιτσάρων που απέκτησαν Τουρκική εθνική συνείδηση."

      Διαγραφή
    2. Οι σημερινοί αποκαλούμενοι ως καθαρά εθνικά Τούρκοι, στην πλειοψηφία τους ανήκουν στον Αρμενοειδή τύπο απο το αρθρο του διαχειριστη.

      Διαγραφή
    3. "Οι σημερινοί αποκαλούμενοι ως καθαρά εθνικά Τούρκοι, στην πλειοψηφία τους ανήκουν στον Αρμενοειδή τύπο."

      Στην πλειοψηφία τους ναι, αλλά όχι όλοι. Βγάζοντας τους Ιρανικούς Κούρδους έξω, για να μην τους πεις μη-εθνικα Τούρκους, οι Εθνικα Τούρκοι κατά τον διαχειριστή είναι Αρμενοειδείς, Αλπικοί, Μεσογειακοί, Ιρανικοί, Διναρικοί κτλ. Δεν είναι όλοι Αρμενοειδείς όπως υποστηρίζεις.

      Ο Τουρανικός τύπος υπάρχει στην Τουρκία σε μικρό ποσοστό, εκτιμάται στο 10-20% του πληθυσμού.

      Στον Πόντο, το Μεσογειακό Ελληνικό στοιχεία κρατά ακόμα, αν και σημαντικά περιορισμένο λόγω της γενοκτονίας των Ποντίων. Οι κάτοικοι του Πόντου θυμούνται την καταγωγή τους και καθώς το Τουρκικό κράτος δεν έχει να τους προσφέρει κάποιο εθνικό ιδεώδες που να ακτινοβολεί, αναμένουν την ώρα που θα ωριμάσουν οι συνθήκες για την απελευθέρωση.

      Στα παράλια της Ιωνίας και την Ανατολική Θράκη βρίσκονται αρκετοί απόγονοι Ελλήνων, παρά την Μικρασιατική καταστροφή. Ο Μεσογειακός φυλετικός τύπος εντοπίζεται πολύ συχνά στην Τουρκία. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος προσεκτικός, πολλοί διάσημοι "Τούρκοι" ηθοποιοί ανήκουν στον Μεσογειακό τύπο, γι' αυτό και θεωρούνται εμφανίσιμοι από τους Ευρωπαίους. Στην πραγματικότητα αποτελούν απόγονους Ελλήνων της Μικράς Ασίας ή γενιτσάρων που απέκτησαν Τουρκική εθνική συνείδηση.

      Το φυλετικό χάος της Τουρκίας είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των Οθομανών, που αγνοούσε τη φυλή σε βάρος της θρησκείας. Επίσης, οι εξισλαμισμοί και το παιδομάζωμα των γενιτσάρων αποτέλεσαν ένα ακόμη λόγο για τη δημιουργία της σημερινής κατάστασης. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και παλαιότερα αίτια, όπως οι παρόμοιες πολιτικές του Βυζαντίου, ο εποικισμός της Ανατολής από Έλληνες την Ελληνιστική περίοδο και άλλα μικρότερης έκτασης ιστορικά γεγονότα.

      https://fyletika.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2.html

      O Aziz έλαβε ανθρωπολογικές μετρήσεις σε 100 Τούρκους της Μικράς Ασίας και 100 Τούρκους της Ευρωπαϊκής Τουρκίας.

      Βλέπουμε ότι Τούρκοι της Μικράς Ασίας είναι βραχυκέφαλοι, μεσοπρόσωποι και λεπτόρρινοι. Πράγμα που ταιριάζει με την Αρμενοειδή και δευτερευόντως Αλπική σύσταση της περιοχής. Τα υπόλοιπα φυλετικά στοιχεία δεν εντοπίζονται εύκολα σε μέσους όρους. Στην Ευρωπαϊκή Τουρκία ο κεφαλικός δείκτης πέφτει, πλησιάζοντας την μεσοκεφαλία, πράγμα που πρακτικά σημαίνει αύξηση των δολιχοκέφαλων. Επίσης, ο προσωπικός δείκτης αγγίζει το κάτω όριο της λεπτοπροσωπίας, ενώ η λεπτορρινία παραμένει. Φαίνεται ότι οι λεπτοπρόσωποι αυξάνονται, ίσως λόγω αυξημένων ποσοστών Μεσογειακών, Pontid ή Διναρικών.

      https://fyletika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_16.html

      βαθιά στην μικρά Ασία, εκεί όπου κατοικούν κυρίως Αρμενοειδείς. Το φιλοδυτικό κόμμα έχει την μεγαλύτερη δύναμή του κυρίως στα παράλια της Μεσογείου, εκεί όπου κατοικούν απόγονοι Ελλήνων, όντας Μεσογειακοί, Αλπικοί, κτλ.

      Οι Αρμενοειδείς αρέσκονται στην ανατολίτικη νοοτροπία, η οποία τους εκφράζει. Οι Μεσογειακοί σίγουρα την απεχθάνονται και προτιμούν τα δυτικά πρότυπα. Οι Ιρανικοί βλέπουν τον εαυτό τους αρκετά διαφορετικό από τους Αρμενοειδείς και θέλουν να διατηρήσουν την εθνική και πολιτισμική ετερότητά τους, που βαθύτερα, έχει την βάση της στην φυλετική διαφορά.

      https://fyletika.blogspot.gr/2015/06/blog-post_15.html

      Διαγραφή
    4. Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κυριαρχεί η βραχυκεφαλία. Αυτό οφείλεται στην πλειοψηφία Αρμενοειδών, με ή χωρίς Αλπική επίδραση, καθώς και τους μογγόλους, απογόνους των γνήσιων Τούρκων. Στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης, καθώς και βαθύτερα στην Ανατολή ο κεφαλικός δείκτης πέφτει ελαφρά. Ο χαμηλότερος κεφαλικός δείκτης εμφανίζεται στην περιοχή της Προύσας, στα όρια της δολιχοκεφαλίας, πιθανότατα λόγω Μεσογειακών, απογόνων Ελλήνων του Μαρμαρά, ενώ στα ανατολικά, ο κεφαλικός δείκτης πέφτει λόγω Ιρανικών, που συνήθως είναι Κούρδοι ή στον Πόντο από απογόνους Ελλήνων ή Καυκάσιων.

      Τα συμπεράσματα είναι τα εξής. Η Τουρκία έχει πλειοψηφία Αρμενοειδών, με Αλπική επίδραση στα δυτικά, ενώ υπάρχει σημαντικό ποσοστό μογγόλων. Στην χώρα υπάρχουν διάφορες ακόμα φυλές, όπως Μεσογειακοί στα δυτικά και βόρειοανατολικά παράλια, Ιρανικοί στα ανατολικά, Καυκάσιοι στα βορειοανατολικά, καθώς και σποραδικά άλλοι τύποι όπως Κρομανοειδείς, Διναρικοί, Αραβικοί, κτλ.

      https://fyletika.blogspot.gr/2015/05/blog-post_28.html

      Διαγραφή
    5. Κατά τον διαχειριστή οι εθνικά Τούρκοι είναι Αρμενοειδείς, Αλπικοί, Μεσογειακοί, Ιρανικοί, Διναρικοί κτλ.

      +Τουρανικοί.

      Διαγραφή
  26. Και επιτελούς τη πρόβλημα έχεις άμα η τουρκια ανηκει η δεν ανηκει στον αρμενοειδη τύπο αυτό εξήγησε μου και τι κέρδος έχει ο διαχειριστής που έβγαλε ότι η τουρκια ανηκει στον αρμενοειδης τύπο μήπως παίρνει λεφτά στο κάτω κάτω εσυ ελληνας είσαι όπως λες τι σε νοιάζει άμα οι τουρκοι είναι αρμενοειδεις στο λέω ξανά εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα μην συνεχίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοησίες λες και ο μόνος που εκτίθεται είσαι εσύ. Ο διαχειριστής δεν είπε ποτέ ότι η Τουρκία ανήκει καθ'ολοκληρίαν στον Αρμενοειδή τύπο, το αντίθετο είπε και λέει. Το αν ανήκει η όχι η Τουρκία σε ένα και μόνο τύπο δεν είναι θέμα προβλήματος αλλά εγκυρότητος του τι λέμε.

      Διαγραφή
  27. Ο Γκιουλέν νέος

    http://cdn.hizmetnews.com/sds/wp-content/uploads/2013/06/young-gulen1.jpg

    και εδώ γερός μήπως και αυτός είναι μεσογειακός που αρμενοδοποιηθηκε στα γερατειά εεεε???

    http://www.young-diplomats.com/wp-content/uploads/2016/07/Fetullah-Gulen.jpg

    Γιατί ως γερός κάνει μπαμ για αρμενοειδης ο Γκιουλέν και νέος κάνει μπαμ για αρμενοειδη άλλα λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ξαναδιάβασε εδώ.

      Ρε παιδιά κοροϊδευόμαστε, εδώ η Έλληνες είναι 30-40% γενετικά Καυκάσιοι και εσείς μιλάτε μόνο για Αρμενοειδεις; Όλοι είμαστε λίγο πολύ γενετικά Καυκάσιοι, νομίζεται ότι την έχετε γλυτώσει; Και τι λέτε για Τουρκόσπορους, αυτή η ανάμιξη πάει τουλάχιστον 9 χιλιάδες χρόνια πίσω, στην Νεολιθική εποχή.

      Caucasian admixture

      The Caucasian admixture was probably brought to Europe by various West Asian people during the Neolithic, Chalcolithic and Bronze Age.

      Distribution of the Caucasian admixture in Europe, the Middle East and North Africa

      http://cdn.eupedia.com/images/content/Caucasian-admixture.gif

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.