Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Lothrop Stoddard: Η φυλή είναι το πιο ζωντανό και πρακτικό ζήτημα σήμερα

"Όλο και πιο πολύ αναγνωρίζουμε την θεμελιώδη σημασία της φυλής στα ανθρώπινα ζητήματα. Όλο και πιο πολύ βλέπουμε ότι ο φυλετικός παράγοντας βρίσκεται πίσω από όλα τα παγκόσμια προβλήματα. Δεν είναι απλά ένα ακαδημαϊκής φύσεως ζήτημα, που θα αφεθεί στη μελέτη των επιστημόνων και των ιστορικών· αντιθέτως, είναι το πιο ζωντανό, το πιο πρακτικό ζήτημα που πρέπει να τραβήξει την προσοχή των σκεπτόμενων ανδρών και γυναικών σήμερα. Μια γενική κατανόηση των φυλετικών ζητημάτων είναι απαραίτητη για μια έξυπνη εκτίμηση των σύγχρονων ζητημάτων."

Lothrop Stoddard, Racial realities in Europe


Ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Lothrop Stoddard υπήρξε μία από τις σημαντικότερες μορφές του ευγονικού κινήματος των ΗΠΑ. Είχε κατανοήσει την σημασία του φυλετικού παράγοντα και έκανε εκκλήσεις και δημόσιες παρεμβάσεις ώστε να ελαττωθεί η μετανάστευση στις ΗΠΑ αλλόφυλων, δηλαδή...
αυτών που δεν σχετίζονται φυλετικά με τους λευκούς που ίδρυσαν το Αμερικανικό κράτος. Μελέτησε και την φυλετική ανθρωπολογία σε συνδυασμό με την φυλετική διαδρομή της Ευρώπης σε ξεχωριστό έργο του, όπου διέκρινε τον φυλετικό κίνδυνο από την εισβολή εκατομμυρίων έγχρωμων στην γηραιά ήπειρο.

Ο Stoddard μας εξηγεί ότι το φυλετικό ζήτημα δεν είναι κάτι το θεωρητικό, αλλά μια ζώσα πραγματικότητα, που επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Πρέπει και να μελετηθεί και εφαρμοστεί στην πράξη φυλετική πολιτική. Η γνώση περί φυλής αποτελεί βασικό πνευματικό εχέγγυο για κάθε μορφωμένο άνθρωπο που θέλει να αποκτήσει πλήρη αντίληψη των σύγχρονων κοινωνικών και ιστορικών φαινομένων. Η σκέψη του Stoddard παραμένει διαχρονική.

15 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Άγγλο αμερικανός και απο το πρόσωπο όντως δείχνει north atlantid.

      Διαγραφή
    2. 卐 Ταγματασφαλίτηϟϟ 卐26 Νοεμβρίου 2018 στις 6:39 π.μ.

      North Atlantid με αλπική επίδραση ο φαινότυπος της σεπτής μορφής του ισόθεου Αγγλοσάξονος φυλετιστού Λόθροπ Στόνταρντ!

      Αιωνία του η μνήμη!

      Διαγραφή
  2. Έχετε ακουστά το φαινόμενο βραχυκεφαλοποίησης που λαμβάνει χώρα κυρίως στην Ευρώπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ευρώπη είναι βραχυκέφαλη κυρίως στο μεγάλο ποσοστό της δεν χρειάζεται να γίνει κι άλλο....δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θες να πεις.Με εξαίρεση της βρετανικές νήσους,την ιβιρική χερσόνησο,την ολλανδία και κάποια τμήματα της σκανδιναβίας το υπόλοιπο κομμάτι της ευρώπης είναι βραχυκέφαλο η ήπια μεσοκέφαλο.Οι δοχιλοκέφαλοι αχνοφαίνονται.

      Διαγραφή
  3. Γνωρίζει κανείς για ποιόν λόγο έχει και μαύρους Γάλλους;Το ιστορικό τους από που ήρθαν και σε τι ποσοστό είναι στην Γαλλία;Η Γαλλία είναι η μόνη χώρα που στο έθνος της συνθέτει ένα φυλετικό προφίλ και με μαύρους πληθυσμούς.Όμως,για τους εθνικιστές θεωρείται σημαντικό έθνος λόγω της Γαλλικής Λεγεώνας και των πολεμικών της αρετών και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων του εθνικιστικού χώρου όπως ο Le Pen και Degrelle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά η Γαλλία είναι από τα ευρωπαϊκά έθνη με μεγάλη ιστορία που πολέμησαν για μια ενωμένη Ευρώπη,δες Αυτοκρατορία Ναπολέοντα.

      Διαγραφή
    2. Ο Leon Degrelle ηταν Βελγος και φανατικος αντικομμουνοστης και καθολικος, γι' αυτο με τις πλατες του Παπα γλυτωσε απο τη μοιρα του Ιnquart και του Quisling, του Musert και του Antonescu. Πολυ σοφα δεν τα εβαλε επισης με τους Εβραιους.

      Διαγραφή
    3. Στο βιβλίο του "Χίτλερ για χίλια χρόνια" μια χαρά τα βάζει με τους εβραιους.Μεχρι και επιστολή στον Πάπα για τα ψεματα του Άουσβιτς είχε στείλει.Επισης,συχνά συζητούσε με τον Χίτλερ και τον Χίμλερ για φυλετικά ζητήματα και ασπάστηκε τις φυλετικές θεωρίες του τελευταίου για μια μεγαλη Νορδική Γερμανία.

      Διαγραφή
    4. Οι μαύροι γάλλοι είναι απο τις αποικίες των Γάλλων στην Αφρική.

      Διαγραφή
    5. Άρα σαν έθνος η Γαλλία θεωρείται μαλακία με βάση τον φυλετισμό;

      Διαγραφή
    6. Η Γαλλία κάι τους μαύρους να μην είχε,ζουν εκεί εκατομμύρια υπανθρωποι μουσουλμάνοι τύπου αλγερινοι,μαροκανοι, κάι άλλοι άραβες. Ίσως το πιο αναγουλιαστικο κρατίδιο της Ευρώπης σήμερα μαζί με την Σουηδία. Δεν πας ούτε για τουρισμό.

      Διαγραφή
  4. Ο Ντεγκρέλ ήταν Βαλλόνος Βέλγος με καταγωγή από τη Γαλλία, από την πλευρά του πατέρα του.Φυσικά όμως,η συνείδηση του ήταν Βελγική.Όπως ο Ναπολέων ήταν ένας ιταλόφωνος Κορσικάνος που απέκτησε Γαλλική συνείδηση και ο Χίτλερ που ήταν ένας Αυστριακός με Γερμανική συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά η φυλετική δομή(DNA) δεν υπερέχει της κοινωνικής συμπεριφοράς και αφομοίωσης;Επίσης,ποια η διαφορά Γερμανών και Αυστριακών;

      Διαγραφή
  5. Ποια η διαφορά Ινδών και Πακιστανών σε φυλετικό επίπεδο;Στην ουσία είναι η ίδια φυλή σε δυο διαφορετικά κράτη μοιρασμένη.Ο εθνικοσοσιαλισμός θεωρεί ανώτερη φυλή τους Ινδούς και την φιλοσοφία τους,δες Savitri Devi,την ιέρεια του εθνικοσοσιαλισμού.Οπότε,γιατί τους Πακιστανούς τους μισούν οι Έλληνες εθνικιστές/εθνικοσοσιαλιστές;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.