Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Arthur Thompson: Ο χαρακτήρας είναι κληρονομικός, η έκφρασή του εξαρτάται από το περιβάλλον



"Ο χαρακτήρας στην ευρύτερη έννοια του εξαρτάται θεμελιωδώς από τα εγγενή γνωρίσματα, αλλά η έκφρασή του εξαρτάται ιδιαίτερα από το περιβάλλον."



Ο Arthur Thompson ήταν Σκωτσέζος φυσιοδίφης. Έγραψε βιβλία σχετικά με την κληρονομικότητα, την Δαρβινική θεωρία και γενικότερα την επιστήμη. Οι γνώσεις του στον τομέα του επέτρεψαν να κατανοήσει την βαθύτερη αλήθεια της φύσης. Οι βασικές συμπεριφορικές προδιαθέσεις κάθε οργανισμού εξαρτώνται από την κληρονομικότητα. Δηλαδή ο χαρακτήρας αποτελεί κατά βάση ένα εγγενές γνώρισμα. Το περιβάλλον το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καλλιεργήσει ή να εμποδίσει τα γνωρίσματα του χαρακτήρα που ήδη υπάρχουν, αλλά όχι...
να τα δημιουργήσει εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν παραγνωρίζουμε την συνεισφορά του περιβάλλοντος, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι η πραγματική αξία βρίσκεται στην κληρονομικότητα.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο χαρακτήρας αποτελεί εγγενές γνώρισμα στον άνθρωπο. Σε μια κοινωνία όπου απουσιάζουν τα άτομα με εκ φύσεως ισχυρό χαρακτήρα, όσο ευνοϊκό και αν είναι το περιβάλλον, θα απουσιάζει η ενέργεια, η οργανωτικότητα και η πολιτική και διοικητική ικανότητα. Αν συνδυάσουμε την κληρονομικότητα με τους φυλετικούς τύπους, τότε προκύπτει ότι η φυλή και χαρακτήρας συνδέονται, γεγονός που έχει μεγάλη σημασία για μια κοινωνία.

15 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τις προτομές, σε ποιό φυλετικό τύπο ανήκε ο θρυλικός Έλλην Ισοκράτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Greek civilization is called the Golden Age, and the Greek people were described as a golden people because of the presence of so many blondes. Greek literature is full of descriptions of fair-complected, light-eyed people. Their sculptures record their physical traits, for they were a tall, magnificent people who attended to the health and beauty of their bodies just as they did to their creative minds.The Greeks, much as the Spanish in South America, were few in numbers but conquered and administered over vast populations and land areas. Alexander decided to deal with the problem by urging his soldiers and sailors to marry the ruling-class women of the countries Greece ruled. On one occasion, 10,000 Greek soldiers married 10,000 Persian women in a mass ceremony. Although those unions were later voided, they symbolized the Greek strategy for their imperialism. Alexander thought he was binding the loyalty of the nations he subdued and simply creating more Greeks. Other Greeks came home with their foreign brides initiating a process that undermined their whole civilization. NonGreeks from all over the Mediterranean world immigrated to Greece for the same economic and social reasons that Mexicans cross the Rio Grande. Much like the great trading cities of the world today, Greek cities became a melting pot of diverse races. Over the centuries few Greeks retained the physical characteristics described in the Odyssey and captured for eternity in their preserved sculptures we marvel at today. A people were lost in an alien genetic flood, and the vitality of the civilization ebbed away, only to be found in the writing, remnants and ruins of the past."


    -David Duke, Grand Wizard of the Ku Klux Klan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η ΚΚΚ είναι για γέλια,όπως και η προηγούμενη. Η πρώτη είναι που αξίζει να τιμούμε. Οπότε δεν μας νοιάζει τι λέει ένας...Δαυίδ...

      Διαγραφή
    2. Μου φαίνεται πως όλοι οι Αμερικάνοι εθνικιστές πιστεύουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν νορδικοί και ότι οι είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει. Σαν πηγές έχουν κάποια αρχαία κείμενα που περιέγραφαν ως ξανθους γαλανοματες κάποιους ήρωες. Ούτε ανθρωπολογικά στοιχεία, ούτε γλωσσικά ούτε τίποτα. Εμένα προσωπικά δεν με πείθουν...

      Διαγραφή
    3. Κακώς δεν σε πείθουν γιατί έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! Το οτι ένας τόσο μικρός πληθυσμός ανέδειξε έναν τόσο μεγάλο αριθμό φιλοσόφων και επιστημόνων συνεπάγεται, βάσει των στατιστικών του ΙQ, ότι ο μέσος όρος ευφυίας ήταν εξαιρετικά υψηλός στην κλασσική Αθήνα, -αν όχι ο υψηλότερος που έχει υπάρξει σε ανθρώπινο πληθυσμό- ! Αυτό ,αν δεν κάνω λάθος, έχει γράψει και ο κορυφαίος ψυχολόγος-φυλετιστής-ευγονιστής Richard Linn! Πως λοιπόν από πληθυσμός υπερανθρώπων καταλήξαμε πληθυσμός με έναν απο τους χαμηλότερους μέσους δείκτες ευφυίας στην Ευρώπη (με τους υψηλότερους να παρατηρούνται στα κράτη με μεγάλη νορδική και ατλαντοειδή παρουσία), πληθυσμός που αναρχοκρατείται(sic) απο αριστερούς άπλυτους τσιγαρομπεκρήδες και πρεζάκηδες, πληθυσμός του οποίου κάθε εκδήλωση διακατέχεται από βρομιά, δυσωδία, λαμογιά και αποτυχία;

      Ιδού τι πανεπιστήμια έφτιαξαν οι Ατλαντοειδείς:
      https://www.youtube.com/watch?v=Qd9tBlLhxGg&pbjreload=10

      Ιδού τι πανεπιστήμια έφτιαξαν οι Ελληνέγροι:
      https://www.youtube.com/watch?v=dHD5_huT3gM

      Διαγραφή
    4. Οι αντινορδικοί και αντιγερμανοί,που στάζουν χολή για κάθε τι γερμανικό και Νορδικό, σαν γριές παρθένες του ΕΛΑΣ,είναι εξίσου ηλίθιοι με τους νορδικιστές,που ακόμη επιμένουν να βλέπουν Νορδικούς εκεί που δεν υπάρχουν,είτε νομίζουν ότι υπήρξαν στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη,είτε στην τωρινή χώρα μας.
      Ας πάψει επιτέλους αυτή η ηλίθια συζήτηση και ας έχουμε δύο σημεία αναφοράς,που αντιστοιχούν και στην αλήθεια:
      1.Οι Νορδικοί,δεν δημιούργησαν τον αρχαίο Ελληνικό και Ρωμαϊκό πολιτισμό, καθόσον δεν υπήρχαν τότε εκεί.Κοιτίδα τους ήταν η Σκανδιναβία,και πέρασε καιρός πριν αρχίσουν να εξαπλώνονται.
      2.Ο Νορδικός είναι ίσως ο πιο χαρισματικός φυλετικός τύπος μαζί με τον Ατλαντοειδή και τον Μεσογειακό.
      Τα υπόλοιπα είναι ασυναρτησίες άξιες μόνο για παράφρονες αντι-νορδικούς,και άσχετους νορδικιστές που φαντασιώνονται Νορδικούς μέχρι και το φεγγάρι.

      Διαγραφή
    5. Σοβαρά τώρα, τον David Duke; (((Ku Klux Klan))); Η ίδια αδελφοτητα που δεχεδέχ μαύρους, ενώ είναι μια αδελφότητα που υποτίθεται ότι είναι αποκλειστικά και ΜΌΝΟ για λευκούς; Ποιος τους παίρνει στα σοβαρά; Και ο (((David Duke))) ξέχασε να αναφέρει ότι ένα αστρονομικό πλήθος Ελλήνων είχαν μεταναστεύσει και αποικίσει όλη την Ανατολή σε βάθος αιώνων. Και αυτό το πλήθος ήταν εκατομμύρια. Και την είχαν αποικίσει όλη. Μα όλη. Αλλά ναι, πιστέψτε τον αρχηγό της (((KKK))) μίας αποκλειστικά λευκής αδελφότητας που δέχεται μαύρους.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμο ουτιδανό ανθρωποειδές 8:54 μ.μ. είσαι πολύ μικρός, πάρα πολύ μικρός, για να κατηγορείς την δοξασμένη Κου Κλουξ Κλαν και τον υπεράριο, θρυλικό, πρώην αρχηγό της David Duke για Εβραίους! Που είδες ρε ζώον την Κου Κλουξ Κλαν να δέχεται νέγρους; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να κατηγορείς την πιο ρατσιστική, αντι-νεγρική μυστική οργάνωση των ΗΠΑ οτι δέχεται μαύρους;!

      Δεν υπάρχει λευκός φυλετιστής που να μην τιμά και σέβεται τον David Duke για την προσφορά του στον αγώνα εναντίον των Σιωνιστών!

      Διαγραφή
    7. Πολυτεχνείο Βιρτζίνια(χτισμένο από Αγγλοσάξονες):
      https://www.youtube.com/watch?v=BFDvZKUhDuk


      Πολυτεχνείο Αθήνας και Θεσσαλονίκης(χτισμένα από Ελληνέγρους):
      https://www.youtube.com/watch?v=0LtkYtfzB1Q


      Ποιοι έχουν περισσότερη σχέση με τους Αρχαίους Ελληνες και ποιοι με τους Τουρκόγυφτους;

      Διαγραφή
    8. Ναι ειδαμε και τα μασωνικα πανεπιστημια που βγαζουν Bill Clinton,Bush,Obama,Thatcher,Cameron κλπ κουταβακια της νεας ταξης....!


      Ολα τα πανεπιστημια στον αγγλο-σαξωνικο κοσμο ειναι μασωνοκρατουμενα και οι περισσοτεροι που βγαινουν απο εκει εχουν εναν και μονο σκοπο.Να προωθησουν παγκοσμιοποίηση και νεοφιλελευθερισμο.

      Διαγραφή
    9. Σε οικτίρω ανώνυμε διότι είσαι πολύ αφυής για να αντιληφθείς οτι αυτό που μόλις έγραψες συμφωνεί με αυτό που ΕΓΩ λέω και όχι με αυτό που εσύ προσπαθείς μάταια να αποδείξεις: Φυσικά και τα πανεπιστήμια αυτά -τα αγγλοσαξονικά- είναι εβραιο-μασονο-κρατούμενα! Οι Εβραιο-μασόνοι ξέρουν πολύ καλά απο που βγαίνουν οι άριστοι και οι ανώτερες εξέχουσες προσωπικότητες που αργότερα κυβερνούν τον κόσμο και για αυτό προσπαθούν τοιουτοτρόπως να τους προσεταιριστούν και να τους ελέγξουν ήδη απο τα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους. Φυσικά και οι Εβραιομασόνοι θα ελέγξουν το Χάρβαρντ και όχι ένα τριτοκοσμικό πανεπιστήμιο-χαβούζα του ελεεινού κρατιδίου του Ελλαδιστάν σαν το ΑΠΘ απο όπου οι φοιτητές βγαίνουν πιο ζώα απ' οτι μπαίνουν!

      Διαγραφή
  3. https://www.sport24.gr/football/ellada/ethniki_elladas/nazistiko-parti-sto-oaka-me-xairetismous-kai-ton-diavohto-mauro-hlio-twn-ss.5367537.html

    Υπάρχει ελπίδα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εγκυκλοπαίδεια του Φυλετισμού η τόμοι σειράς βιβλίων με την ιστορία της επιστήμης του Φυλετισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΙΒΛΙΑ

      Darwin C. - Η καταγωγή των ειδών
      Gobineau A. - An essay on the Inequality of Human Races
      Coon C. - The Races of Europe
      Gunther H. - Racial Elements Of European History
      Ripley W. - The Races of Europe
      Grant M. - The Passing of the Great Race
      Lapouge V. - Les Selections Sociales
      Deniker J. - The Races of Man
      Eickstedt E. - Rassenkunde und Rassengeschichte der Menschheit (μη διαθέσιμο διαδικτυακά)
      Sergi G. - The Mediterranean Race
      Rushton J. - Race, Evolution, Behavior (συντομευμένη έκδοση)
      Δημόπουλος - Η καταγωγή των Ελλήνων
      Nazi Primer - The Hitler Youth Manual
      SS Race Theory and Mate Selection Guidelines

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.