Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο αγώνας των Γερμανικών φύλων ενάντια στους Ρωμαίους

Απεσταλμένοι του γερμανικού φύλου Tencteri ζητούν από τους εκρωμαϊσμένους Ubii που ζουν στην αντίπερα όχθη του Ρήνου, να εξεγερθούν εναντίον των Ρωμαίων:

"Υιοθετήστε ξανά τα ήθη και τον τρόπο ζωής των πατέρων σας, απαρνηθείτε τις απολαύσεις, μέσω των οποίων, περισσότερο και από τα όπλα, οι Ρωμαίοι εξουσιάζουν τους υπηκόους τους. Ένας αγνός και φυλετικά καθαρός λαός, αφήνοντας πίσω τη σκλαβιά του, θα γίνει ίσος ή ακόμα και θα κυριαρχήσει έναντι των άλλων."

Tacitus, Historiae, 4.64.3

Το περιστατικό εξιστορεί ο Τάκιτος στις Ιστορίες του. Τα Γερμανικά φύλα βρίσκονται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τους Ρωμαίους έναντι του Ρήνου. Άλλοι έχουν υποταχθεί στους Ρωμαίους, έχοντας μιχθεί μαζί τους και υιοθετήσει τη μαλθακή νοοτροπία τους, ενώ άλλοι...
παραμένουν σταθεροί στα προγονικά αυστηρά ήθη. Η διαίρεση των Γερμανικών φύλων ήταν έντονη, με δραματικά ιστορικά περιστατικά, όμως οι Γερμανοί που αψήφησαν τα νέα ήθη, διατηρώντας την ιδιοσυστασία τους, δικαιώθηκαν γενιές αργότερα, όταν καταλύσανε το χωνευτήρι της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Τα λόγια του απεσταλμένου περιέχουν ένα διαχρονικό μήνυμα. Τα αυστηρά ήθη, μακριά από τις άσκοπες απολαύσεις, η διατήρηση της πολιτιστικής μας φυσιογνωμίας και η φυλετική ομοιογένεια αποτελούν τα βασικότερα εχέγγυα για έναν ισχυρό λαό, που θα είναι ελεύθερος ή ακόμα και κυρίαρχος. Μήνυμα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη στη σύγχρονη εκφυλιστική εποχή.

38 σχόλια:

  1. Ο Ιρλανδός ηθοποιός Domhnall Gleeson σε ποιον τύπο ανήκει?

    http://photos.laineygossip.com/articles/peter-rabbit-review-09feb18-05.jpg

    https://i.pinimg.com/originals/0a/20/14/0a201416cd582233a54f39e00ad56a42.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ7 Μαΐου 2018 στις 12:02 π.μ.

      Ωωωω!!!Υπέροχος κάτωχρος και κατάξανθος υπερβόρειος Κελτικός Νορδικός (με μικρή Brunn επίδραση)!

      Χάρμα οφθαλμών...

      Διαγραφή
  2. Ποιά έθνη θεωρούνται από τον εθνικοσοσιαλισμό ως στυλοβάτες του Ευρωπαικού πολιτισμού και Ιδεώδους?Τα διαχρονικώς ισχυρά σε στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο ευρωπαικά κράτη είναι η Γερμανία,Γαλλία,Μεγάλη Βρετανία(το δεξί χέρι των ΗΠΑ στην Ευρώπη) και η Ρωσσία(που όμως δεν έχει τίποτε κοινό σε πολιτισμικό επίπεδο με την Ευρώπη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία διέδωσαν τον Δυτικό τρόπο ζωής σε όλον τον κόσμο.Οι πρώτοι με οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχίες αναμεταξύ των κρατών και η δεύτερη με την πρώην αποικιοκρατία.Εξ'άλλου,όπως ορθώς τόνισες η Μεγάλη Βρετανία είναι οι ΗΠΑ της Ευρώπης.

      Διαγραφή
    2. Ούτε καν,η Γαλλία του Μεγάλου Ναπολέοντα ήταν μια σύγχρονη εκστρατεία στα πλαίσια του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Με νέους αστικούς κώδικες,ανεξιθρησκεία και ισονομία και ο Ναπολέων ένας σύγχρονος Μ.Αλέξανδρος της εποχής του ενάντια στην εβραιοκρατούμενη Αγγλία.Επίσης,η Γαλλία με την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό ήταν ο μεγαλύτερος φάρος του Ευρωπαικού πολιτισμικού πνεύματος στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 11:44 μ.μ.Συμφωνώ απόλυτα!Οντως η Αυτοκρατορική Γαλλία και η προσωπικότητα του Μ.Ναπολέοντα ήταν πολιτισμικά διαμάντια της εποχής τους.

      Διαγραφή
    4. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.1) ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ Κ.Α. ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ) ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ.2) Ο ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. 3) Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 19 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1917.

      oliver

      Διαγραφή
  3. ξερει κανεις να μου πει αν στην Νοτια Ιταλια οι Μεσογειακοι ειναι η πλειοψηφια των κατοικων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παππούς μου ήταν Έλληνας που κατοικούσε στην νότια Ιταλία (Policoro).
      Οί καθαροί Μεσογειακοί σίγουρα δεν είναι περισσότεροι από τους υπόλοιπους φυλετικούς τύπους.Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Μεσογειακοί με μίξη Αλπικού Ναι Διναρικού.

      Διαγραφή
  4. Ποιος ειναι ο φαινοτυπος του

    victor hugo

    https://www.google.com/search?q=victor+hugo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4ic2Rn_LaAhXEaxQKHbIDDf4Q_AUICigB&biw=1920&bih=915



    sigmund freud

    https://www.google.com/search?q=sigmund+freud&hl=el&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitwfaUnvLaAhUTlxQKHQMSB08Q_AUICigB&biw=1920&bih=915


    fyodor dostoyevsky
    https://www.google.com/search?q=fyodor+dostoyevsky&hl=el&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjpt8LCnvLaAhVEuhQKHRSaBnsQ_AUICigB&biw=1920&bih=915

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ7 Μαΐου 2018 στις 2:50 π.μ.

      Victor Hugo = αλπικός + KM

      Sigmund Freud = μεσογειακός + αρμενοειδής

      Fyodor Dostoyevsky = Νορδικός + βαλτικός

      Διαγραφή
  5. O Gustl Kubizek σε τι τυπο ανηκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Άλλοι έχουν υποταχθεί στους Ρωμαίους, έχοντας μιχθεί μαζί τους και υιοθετήσει τη μαλθακή νοοτροπία τους"

    Μαλθακή νοοτροπία οι Ρωμαίοι...; Αυτά κάνει ο άκρατος φιλογερμανισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχει, οι Ρωμαίοι τελικά παρήκμασαν και όχι οι Γερμανοί.

      Διαγραφή
    2. Άδικο έχει, οι Ούβιοι εμφανίστηκαν από το 55 πχ μέχρι το 167 μχ όταν οι Ρωμαίοι μόνο μαλθακοί δεν ήταν.

      Οι Ρωμαίοι τελικά παρήκμασαν γιατί ήταν κάτι, οι πελεκυφόροι βάρβαροι Γερμανοί δεν παρήκμασαν γιατί δεν ήταν απολύτως τίποτα. Από τι να παρακμάσουν, από τον απολίτιστο βαρβαρισμό, από τα γουρουνοτόμαρα που φορούσαν ή από τις λακκούβες που κοιμόντουσαν και τα λασπόλουτρα που έκαναν για να "καθαρισούν" την βρώμα που είχαν πάνω τους; Ρε τι ακούμε εδώ μέσα, σε λίγο θα αρχίσετε να συγκρίνεται τους Ζουλού με τους Ρωμαίους.

      Διαγραφή
    3. Δεν γίνεται να συζητήσει κανείς με τύπους που έχουν μια στρεβλή αλλά παγιωμένη εντύπωση για συγκεκριμένα ζητήματα. Οι Γερμανοί προφανώς και ήταν βάρβαροι μπροστά στους Ρωμαίους, γεγονός που σημαίνει και πιο κοντά στα υγιή φυλετικά ένστικτα, αλλά αυτό δεν τους κάνει ανάλογους των νέγρων, δηλαδή πληθυσμών με μηδαμινή κουλτούρα και τεχνολογική ανάπτυξη. Αν μη τι άλλω, υπήρξαν από τους πρώτους σιδηρουργούς, μαζί με τους Κέλτες, που διέδωσαν τη χρήση του μετάλλου στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι πως το ατσάλι που χρησιμοποιούσαν οι Ρωμαίοι το έπαιρναν από τους Γερμανούς, και χάραζαν πάνω του γράμματα και φράσεις που εξηγούσαν πως το έπαιρναν από το Νόρικουμ (σημερινή Αυστρία). Όταν μάλιστα, αργότερα, κατέλαβαν την περιοχή, πάλι δεν μπορούσαν να τους φθάσουν στην τέχνη και ο όρος "ατσάλι του Νόρικουμ" σήμαινε γερμανικό ατσάλι. Ακόμα και ο Ρωμαίος ποιητής Οβίδιος είχε γράψει πως το ατσάλι τους ήταν το ισχυρότερο μέταλλο στα χέρια του ανθρώπου.

      Διαγραφή
    4. Καμία στρεβλή άποψη, οι Γερμανοί του τότε μπροστά στους Ρωμαίους ήταν σαν τα ζώα και έτσι αντιμετωπίζονταν, εκτός των περιπτώσεων που δεχόντουσαν την εκπολιτιστική επιρροή των Ρωμαίων. Το ότι οι Γερμανοί ήταν ημι-άνθρωποι δεν τους έκανε να είναι πιο κοντά σε υγιή φυλετικά ένστικτα, αλλά πιο κοντά στα ένστικτα των ζώων παρά σε εξελιγμένους ανθρώπους.

      Το να συγκρίνει κάποιος τους Γερμανούς του τότε με τους Ρωμαίους είναι όντως σαν να συγκρίνει τους Ζουλού με τους Ρωμαίους. Οι απολίτιστοι της Ευρώπης ήταν τότε οι Γερμανοί και οι Ρωμαίοι, μαζί με τους Έλληνες, οι πιο εξελιγμένοι.

      Διαγραφή
    5. Εσύ που δήθεν δεν έχεις στρεβλή άποψη, γνωρίζεις αν οι Ζουλού είχαν τεχνολογική ΥΠΕΡΟΧΗ σε κάποιον τομέα όπως είχαν οι Γερμανοί έναντι των Ρωμαίων στην κατεργασία σιδήρου;

      Διαγραφή
    6. Μην ασχολείσαι αγαπητέ ανώνυμε 1:45 με τον ανόητο.Ο αντιγερμανισμός και αντινορδισμός του,είναι σύμπτωμα βιολογικής και φυλετικής κατωτερότητας του.
      Μόνο οι ανεγκέφαλοι σαν και αυτόν δεν αναγνωρίζουν ότι η αρχαία Ελλάς και η Ρώμη,μετά από σελίδες μεγαλείου, υπέπεσαν σε παρακμή.Έτσι η σκυτάλη του πολιτισμού πέρασε στον Γερμανικό κόσμο του Μεσαίωνα.Αν μη τι άλλο,εκείνοι είχαν μείνει καθαροί φυλετικά.
      Προφανώς ο αντί γερμανός ανώνυμος σαν ζήτωπατριώτης αστός που είναι,θεωρεί ως "πολιτισμό" τα όργια των Ρωμαίων της αυτοκρατορικής περιόδου, και τις παρακμιακές "σχολές φιλοσοφίας" των ελληνιστικών μπασταρδεμένων χρόνων.Την ίδια εποχή οι Γερμανοί είχαν κώδικες τιμής, ανδρεία, και αυτό που οι παρηκμασμένοι Ρωμαίοι είχαν απωλέσει...Fidelity.

      Διαγραφή
    7. Τι είχαν οι Γερμανοί, τεχνολογική υπεροχή στην κατεργασία σιδήρου; Και ας πούμε ότι είχαν, σε όλα τα άλλα τι υπεροχή είχαν, την υπεροχή που έχει ο υπάνθρωπος απέναντι στον Υπεράνθρωπο... και τα γουρούνια είχαν υπεροχή έναντι των Ρωμαίων σε κάτι, στην γουρουνιά!

      Τίποτα δεν ήταν οι Γερμανοί απέναντι στους Ρωμαίους! Τους Γερμανούς εκείνης της εποχής δεν μπορείς να τους συγκρίνεις στην ανάπτυξη πολιτισμού ούτε καν με τους Μεσανατολίτες και τους Ασιάτες, πόσο μάλλον με τους Ρωμαίους. Τι να συγκρίνεις, ανθρώπους με γουρούνια;

      Αν δεν ήταν οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι, οι Γερμανοί ακόμα απολίτιστοι θα ήταν. Αν εσάς τώρα λόγο Εθνικοσοσιαλισμού δεν σας αρέσει η ιστορική αλήθεια και την διαστρεβλώνεται, δικό σας πρόβλημα.

      Διαγραφή
    8. Ο Πανγερμανισμός, ο γελοίος Νορδισμός, οι επιθέσεις και οι συκοφαντίες κατά των Μεσογειακών Ευρωπαϊκών λαών, όπως επίσης οι ιστορίες για ανωτερότητα των Γερμανών έναντι όλων των άλλων, πηγάζουν από το κόμπλεξ κατωτερότητας που είχαν, έχουν και θα έχουν οι Γερμανοί, λόγο ανυπαρξίας στην ανάπτυξη πολιτισμού κατά τους ιστορικούς χρόνους. Όσο για την πτώση των Ελλήνων λόγο φυλετικής επιμειξίας που προπαγανδίζουν οι Νορδιστές και οι Ναζιστές, τον Μεσαίωνα όταν οι Βυζαντινοί είχαν πολιτισμό και κυριαρχούσαν, οι Γερμανοί ακόμα σχεδόν γουρούνια ήταν.

      Ποιοι Γερμανοί, Γερμανολάγνοι, Νορδιστές και μαλακίες, μυαλό δεν βάζουν οι βάρβαροι, πρέπει να πάμε δεύτερη γύρα, να τους κάνουμε πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την γαμιόλα την Γερμανία λιμπά να τελειώνουμε.


      "Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί."

      Ουίνστον Τσώρτσιλ


      Δεν χρειάζονται ούτε λόγια, ούτε συζητήσεις, ούτε τίποτα, βόμβες στα κεφάλια τους χρειάζονται!

      Διαγραφή
    9. Εσύ χρειάζεσαι λοβοτομή πάντως αυτό είναι σίγουρο, ως Untermensch που είσαι...Σύρε την λεβαντίνικη ψυχή σου μακριά από εδώ...

      Διαγραφή
    10. Μίλησε και ο κατά φαντασίαν Übermensch Νορδικός Γερμανός, για πολλά γέλια...

      Όσοι δεν συμφωνούν με τους Νορδιστές και τους Γερμανολάγνους είναι μη-Ευρωπαίοι, η γνωστή ρητορική.

      Διαγραφή
    11. Ο μόνος που είναι για πολλά γέλια είσαι εσύ ο κατσίβελος και οι ασυναρτησίες που γράφεις.Δεν ξέρω τί είναι οι άλλοι,αλλά εσύ μας δείχνεις τη μεσανατολίτικη νοοτροπία σου,κατακάθι της σαθρής κοινωνίας.

      Διαγραφή
    12. Τα είπαμε, τα "κατσίβελος" τα έλεγες στους Έλληνες εδώ μέσα ο Αρμενοειδής ανθέλληνας Σαλονικιός που υποστήριζε τους Τούρκους και τους Εβραίους και κατηγορούσε τους Έλληνες και ειδικά τους Μεσογειακούς, στέλνοντας Νορδιστικές μαλακίες. Αυτός είσαι, ο Αρμενοειδής υπάνθρωπος που τα έχει βάλει με τους Έλληνες επειδή του πετάξαν στα μούτρα Κ-Α-Ρ-Α-Γ-Κ-Ι-Ο-Ζ-Η!

      Διαγραφή
    13. Το βρήκες...τζιμάνι είσαι... Μέχρι εκεί φτάνει το ανύπαρκτο μυαλό σου.

      Διαγραφή
  7. Germanōrum vita omnis in venationibus atque in studiis rei militāris consistit. Germāni non student agricultūrae; lacte, caseo et carne nutriuntur. Locis frigidissimis pelles solum habent et in fluminibus lavantur. Cum civitas bellum gerit, magistrātus creantur cum vitae necisque potestāte. Equestribus proeliis saepe ex equis desiliunt ac pedibus proeliantur: ephippiōrum usus res turpis et iners habētur. Vinum a mercatoribus ad se importāri non sinunt quod eā rē, ut arbitrantur, remollescunt homines atque effeminantur.

    Μετάφραση: Όλη η ζωή των Γερμανών περιορίζεται στο κυνήγι και στη σπουδή των στρατιωτικών πραγμάτων. Οι Γερμανοί δεν ασχολούνται με τη γεωργία, αλλά τρέφονται με γάλα, τυρί και κρέας. Αν και ζουν σε περιοχές φοβερά παγωμένες, φορούν μόνο δέρματα και πλένονται στα ποτάμια. Όταν η χώρα τους κάνει πόλεμο, εκλέγουν άρχοντες με εξουσία ζωής και θανάτου. Στις ιππομαχίες συχνά πηδάνε από τα άλογά τους και πολεμάνε πεζοί: η χρήση της σέλας θεωρείται ντροπή και μαλθακότητα. Δεν επιτρέπουν στους εμπόρους να φέρουν κρασί στη χώρα τους, γιατί εξαιτίας του, όπως πιστεύουν, οι άντρες γίνονται μαλθακοί κι εκθηλύνονται.
    Φάτε γερμανικό πολιτισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς ηλίθιο μαλθακό χοιρινό είναι ο πολιτισμός.
      Δωρικός τρόπος ζωής μακριά από διανοουμενίστικες ασυναρτησίες και ανατολίτικα γλέντια,στα οποία αρέσκεται ο ψυχοσωματικός λεβαντίνικος κόσμος σου.

      Διαγραφή
    2. Αν αυτός ο τρόπος ζωής έχει σχέση με τον δωρικό ας διαβάσεις και κάνα βιβλίο ιστορίας. Συγγνώμη η μελέτη βιβλίων είναι μια άχρηστη μαλθακή συνήθεια... Τράβα να πάρεις καμία υπερ-αρια γερμανική ξερεξέ εσύ μπας και μπουκώσει το στόμα του και να μην πετάς την μια μετά την άλλη. Γίνε σαν μπετοβλακας κρομανοειδης εσύ που έχει για πρότυπο το επάγγελμα του πορτιερή. Που θα με βγάλεις εμένα ανατολιτη αρμενοειδή...

      Διαγραφή
    3. Ανατολίτη αρμενοειδή σε "ταξινομεί" ο ίδιος σου ο ψυχισμός.Μάλλον εσύ πρέπει να διαβάσεις αρχαία γραμματεία,(αν γνωρίζεις τα βασικά της ανάγνωσης), για να διαπιστώσεις τον τρόπο ζωής των αρχαίων Ελλήνων κατά τη διάρκεια της ακμής τους.
      Υ.Γ.Και οι αριστεροί διαβάζουν πολλά βιβλία: Μαρξ,Μαρκούζε, Κροπότκιν μέχρι και Τατσόπουλο και άλλους παρακμιακούς.
      Εμείς πάλι,προτιμούμε να διαβάζουμε λίγους και συγκεκριμένους Άριστους:Όμηρο και Ησίοδο για την διαμόρφωση ηρωικής αντίληψης της ζωής,Ηράκλειτο,Πλάτωνα και Αριστοτέλη για την μελέτη της κοσμολογίας και οργανικών Παραδοσιακών δομών των αρχαίων κρατών. Γκαίτε,Νίτσε,Σπένγκλερ για να ολοκληρώσουμε την διαμόρφωση των ιδεών μας και να περάσουμε από τον στείρο "ψευτοδιανοουμενισμό" που θαυμάζεις,(αλλά που ούτε αυτό δεν είσαι άξιος,έστω ψευδώς να μιμηθείς),στην Δράση,όπως αυτή εννούταν στον αρχαίο ελληνορωμαϊκό κόσμο και τον Γερμανικό Μεσαίωνα.
      Πνευματικά κατακάθια σαν και του λόγου σου,που η ψυχή τους στάζει δηλητήριο για την Ιερατική Ελλάδα,τον πυλώνα του Ευρωπαϊκού Πνεύματος,δεν μπορούν να εννοήσουν τίποτα από αυτά.Γι'αυτό κάθε φορά που γράφεις,είναι σαν μα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

      Διαγραφή
    4. Άμα νιώθεις τόση μεγάλη ανάγκη να μην πιεις κρασί και να φοράς δέρματα και να πλενεσαι σε ποτάμια για να νιώσεις ανώτερος κάντο. Ακόμα και στην αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία χρειαζόμασταν "εργατικό δυναμικό ". Πάντως για μπετόβλακας κρομ. έχεις μεγάλη φαντασία να βλέπεις παντού ανατολίτες...Θα σου έχει μεινει κάποιο ψυχολογικό μάλλον...

      Διαγραφή
    5. Το ότι είσαι δημοκράτης,φαίνεται,δεν είναι ανάγκη να μας το πεις χαζοανατολίτη λεβαντίνε,ακόλουθε του Μολώχ.Άσε εμάς να έχουμε αξίες όπως Τιμή,Πίστη, Αφοσίωση,Δράση,Πολεμοφιλία κτλ,όπως οι αρχαίοι Έλληνες και οι Γερμανοί του Μεσαίωνα.Εσύ είσαι ένα μητριαρχικό απομεινάρι εξ Ανατολής.Η μητριαρχική σου φύση,η θυληπρέπεια σου και οι ομοφυλοφιλικοί σου τρόποι είναι διάχυτοι στα γραφόμενα σου,και συνεχίζεις να εκτίθεσαι.Γι'αυτό όταν γράφεις, είναι σαν να χτυπάς ο ίδιος το άδειο σου κεφάλι στον τοίχο.Μέχρι εκεί σου κόβει,θυληπρεπές πιθηκοειδές.

      Διαγραφή
    6. Επιπλέον,η μόνη σχέση που μπορείς να έχεις εσύ με την αρχαία Αθήνα,λεβαντίνε east med,είναι οι φοίνικες έμποροι που ξεφόρτωναν στην Αθήνα την πραμάτια τους για ένα κομμάτι ψωμί.Πήγαινε τώρα να τελέσεις σπονδή στον Βάαλ,ανθελληνικό απόβρασμα της λάγνας Ανατολής.

      Διαγραφή
    7. Καμία εγκεφαλική διαταραχή έχεις πάθει και βλέπεις παντού ανατολίτες ; Πήγαινε να γλιψεις καμία υπερβορεια που θα μιλήσεις για ομοφυλοφιλία. Άντε μπετοβλακα κρομανοειδη πολύ μας τα ζάλισες.

      Διαγραφή
    8. Είπαμε,τράβα στα καρπούζια σου και στην κοπριά σου,στο στοιχείο σου δηλαδή, ευνουχισμένη χανούμισα.

      Διαγραφή
  8. Αχαχαχαχαχ ειστε ολοι γνησιοι Ελληνες ...
    Τρωγοσαστε σαν τους κορακες......
    Το ιστολογιο τουτου πρεπει να ψηφιστει το καλυτερο με τα διαμαντια ΑΤΑΚΕΣ που εκτοξευονται ΕΥΓΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.