Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Μια ρήση του Julius Streicher που δεν πρέπει να ξεχνάμε



"Ο λαός που δεν προστατεύει την φυλετική του καθαρότητα, είναι καταδικασμένος να πεθάνει."



O Julius Streicher ήταν Γερμανός δάσκαλος και μετέπειτα πολιτικός. Στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο διακρίθηκε για την μαχητικότητά του, έφτασε στον βαθμό του Υπολοχαγού και έλαβε τον Σιδηρούν Σταυρό 1ης και 2ης Τάξης. Είχε συνειδητοποιήσει τα σχέδια των ταλμουδικών Εβραίων για την καθυπόταξη των υπολοίπων εθνών, με αποτέλεσμα να συμμετέχει ενεργά σε αντιεβραϊκές οργανώσεις. Δημιούργησε δικό του εθνικιστικό πολιτικό κόμμα, το οποίο...
συγχωνεύτηκε με αυτό του Αδόλφου Χίτλερ, τον οποίο πλέον ακολουθεί πιστά ως στέλεχος του κινήματος μέχρι και την άνοδο στην εξουσία. Ο Streicher έγινε διάσημος για την εφημερίδα Der Stürmer που εξέδιδε, στην οποία αποκάλυπτε τις μεθοδεύσεις των Εβραίων με ιδιαίτερα παραστατικά σκίτσα. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ενώ δεν είχε καμία πολιτική ή στρατιωτική θέση κατά τον πόλεμο, οι σιωνιστές νικητές εκδικητικά διέταξαν την εκτέλεσή του.

Το απόφθεγμα του Streicher προέρχεται από την διάσημη ταινία Triumph des Willens, που καταγράφει συνέδριο του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος στην Νυρεμβέργη. Τα λόγια του είναι ξεκάθαρα. Όποιος λαός δεν προστατεύσει την φυλετική του ιδιοσυστασία, αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστεί. Οι μίξεις με αλλόφυλους, αλλοιώνουν τα σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα του λαού, οδηγώντας τον σε σταδιακή εξαφάνιση. Το βλέπουμε μπροστά μας καθημερινά στην Ευρώπη, με τους Ευρωπαϊκούς λαούς σιγά-σιγά να χάνονται. Η φυλετική μίξη είναι ο βασικότερος λόγος της μεταβολής της δυναμικής ενός λαού σε ιστορικό επίπεδο, παρότι η δράση της είναι αργή και μη κατανοητή από τη μάζα. Είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει έναν λαό σε πτώση ή και εξαφάνιση.

97 σχόλια:

  1. «Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας».
    Μέγας Ναπολέων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ††† Κατάρα και ανάθεμα στους εβραίοσκώληκες μασόνους . Πατέρ Κλεομένης 2017.† † † Ιησούς Χριστός Νικά ! ! !

      Διαγραφή
    2. Ο Πατέρ Κλεομένης πρέπει να πάει να ευλόγηση το Άουσβιτς έτσι ώστε την επομένη φόρα να μην γλυτώση κανένας εβραίοσκώληκας.

      Διαγραφή
    3. Αντίσταση, το καταλάβατε;

      Διαγραφή
    4. ΚΛΕΟ-ΑΡΜΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ?

      Διαγραφή
    5. https://www.youtube.com/watch?v=rkhyDqROM2s Δες εδώ τον αγωνιστή.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ Εβραίοι Θέλουν να εξαφανίσουν την Άρια φυλή για να περνάνε τα σχεδία τους για παγκόσμια κυριαρχία του Μεσσία τους δηλ του Αντίχριστου , δεν θελουν τους Άριους οι υπόλοιποι Χριστιανοί υποτάσσονται πιο εύκολα από τ οι λευκοί χριστιανοί, δεν θέλουν έθνη,θέλουν μια νέγρικη Ευρώπη που οι λεύκες γυναίκες θα πηγαίνουν με μαύρους και οι άνδρες θα γινονται τρανσέξουαλ ,ομοφυλόφιλοι,κολομπαράδες έτσι ώστε να εξαφανισούν την λευκή φυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντρευτείτε μικροί και κάντε πολλά παιδιά , μόνο ετσι θα νικήσουμε ΕΛΛΗΝΕΣ. Τα παιδιά σας να τα παντρεύεται με Προξενιό από 16 , 17. Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην. {Και να Φύγετε από της πόλεις,πηγαίνετε στα χωριά .}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νευρικος Μεσογειακος28 Αυγούστου 2017 στις 7:38 π.μ.

    Είμαι 100% αντισιωνιστης αλλα μπορω να πω οτι οι Εβραιοι εχουνε βγαλει αξιολογους ανθρωπους τον γραμματων και των τεχνων.Βεβαια συνηθως οι Εβραιοι που ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια εχουνε αποσπαστει απο βδελυρη ιουδαικη θρησκεια.Και οντως ο ταλμουδισμος-σιωνισμος ειναι πολυ μεγαλο προβλημμα.Βεβαια θα ηθελα να ξερω πως εδω καπιοι θεωρουν τους απαισιους Διναρικους λευκους ενω δεν θεωρουν το ιδιο για τους Αρμενοειδης ενω ειναι συγγενη Καυκασια φυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα από την άλλη φορά να χρησιμοποιήσεις το "Βλαμένος Μεσογειακός". Σου ταιριάζει καλύτερα,με βάση τις μαλακίες που γράφεις.Άντε τράβα να διαβάσεις,δίνεις εξεταστική μεθαύριο μομολο.
      Υ.Γ.Και επειδή εκτός από βλαμένος είσαι και άσχετος,οι Διναρικοί συνδέονται εξελικτικά με τους δολιχοκέφαλους Νορδικούς,Μεσογειακούς κτλ,ενώ οι αρμενοειδείς δεν έχουν καμία εξελικτική συγγένεια, για αυτό και είναι εξωευρωπαίοι ενώ οι Διναρικοί όχι.
      Πήγαινε να βγάλεις καμια σελφι τώρα που κανουν και τα χαζά της ηλικίας σου και άσε την φυλετική ανθρωπολογία.

      Διαγραφή
    2. Νευρικος Μεσογειακος28 Αυγούστου 2017 στις 8:52 μ.μ.

      Τι λες ρε μπαγλαμα; χαχα χιλιες φορες να ημουν οτιδηποτε αλλο εκτος απο αγροικος Διναρικος.Εχω μια απεχθεια προς την συγκεκριμενη φυλη,Ειναι δυσμορφοι και απολιτιστοι.Οι Αλβανιαριδες που ειναι Διναρικοι ειναι γνωστη η κατσαπλιαδικη και εγκληματικη συμπεριφορα τους.

      Διαγραφή
    3. Στ'αρχίδια μας για το τι έχεις απέχθεια ρε αυστραλοπίθηκε.Η γνώμη σου δεν αφορά κανέναν αφού δεν έχει κύρος.Μία σακούλα με σκατά έχει μεγαλύτερη αξία από ανθρωποειδή σαν και του λόγου σου.Ρε άσε την φυλετική ανθρωπολογία και τράβα μα διαβάσεις κάνα Ντόναλντ...Για μέχρι εκεί είναι η αδειανή κεφαλή σου.
      Υ.Γ.Χάρη στους διναρικούς Κολωκοτρώνη,Νικηταρά,Κανάρη και τους άλλους,έχεις τη δυνατότητα σήμερα να γραφείς τις μαλακίες σου ελεύθερα.Αλλιώς θα ήσουν το γιουσουφάκι κάποιου πασά.Σκασμός λοιπόν αναίσχυντε!

      Διαγραφή
    4. Νευρικος Μεσογειακος28 Αυγούστου 2017 στις 9:42 μ.μ.

      Εισαι Διναρικος και παρεξηγηθηκες;Οι Διναρικοι μονο πολεμικες ικανοτητες εχουν γιατι ειναι αγριανθρωποι.Οι φυλες δεν κρινονται απο μεμονωμενα ατομα αλλα στο συνολο τους.Δεν εχουν ηγετικες ικανοτητες γιατι απλα δεν τους κοβει.Εγω εκτιμω τις πνευματικες και καλλιτεχνικες ανησυχίες ( αγνωστες καταστασεις για τους Διναρικους) .Για μενα το πνευμα, η τεχνη, η δημιουργητικότητα ειναι πραγματικες αξιες.Οι Αλβανιαριδες αποτελουν τυπικο παραδειγμα Διναρικης ζωωδους συμπεριφορας

      Διαγραφή
    5. Ο Διναρικος τύπος είναι ο πιο υπερήφανος και αρχιδάτος τύπος σε ολόκληρο τον κόσμο.

      Διαγραφή
    6. Δεν είμαι Διναρικός ρε κουτορνίθι.Υπάρχει κάτι που λέγεται όμως αντικειμενικότητα, αλλά δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται.

      Διαγραφή
    7. Εν τω μεταξύ ρε ανεγκέφαλε,γράφεις ότι "εκτιμάς την τέχνη" και δεν εκτιμάς τους διναρικούς;Κατάλαβες τί ασυναρτησία έγραψες;Ο Βάγκνερ ήταν Διναρικός-Νορδικός,ο Δάντης Διναρικός,οι Μότσαρτ και Ντα βίντσι κυρίως Διναρικοί.Βούλωσε το επιτέλους ,αφού δεν έχεις ιδέα.

      Διαγραφή
    8. "Βλαμενε Μεσογειακέ" ( το νέο σου ψευδώνυμο), ο Στράιχερ στην φωτογραφία είναι Διναρο-Αλπικός.Ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια του δεν είσαι.

      Διαγραφή
    9. Νευρικος Μεσογειακος28 Αυγούστου 2017 στις 10:19 μ.μ.

      Τι λες ρε καμενε που θα βγαλεις τον Ντα Βιντσι και τον Μοτσαρτ κατσαπλιαδες Διναρικους.Χαχαχα.Και οι δυο φαινετε να εχουνε μια λεπτοτητα, ειναι ευγενικες αριστοκρατικες φυσιογνωμιες(το ακριβως αντιθετο απο τους Διναρικους δηλαδη).Οι μονοι Διναρικοι που αξιζουν ειναι ο -πραγματι- Διναρικος Βαγκνερ, Δαντης και ο Τεσλα.. Και στο κατω οι Μεσογιακοι εχουνε βγαλει πολυ πιο πολλους επιστημονες, καλλιτεχνες κλπ. Ειναι σαν να μου λες να κρινουμε τους Βαλτικους με βαση τον Ντοστογιεφσκι και τον Τσαϊκοφσκι.Μα καλα δεν βλεπεις την συμπεριφορα των Αλβανιαριδων; Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι προκειτε για δυσμορφους,κατσαπλιαδες, αγροικους , απολιτιστους , αγριανθρωπους;Τυπικους Διναρικους δηλαδη με λιγα λογια.

      Διαγραφή
    10. Οι Μότσαρτ και Ντα Βίντσι ήταν κυρίως Διναρικοί.Αυτό προκύπτει βάσει των πορτραίτων τους.Λεπτοπρόσωποι με τριγωνικότητα,λεπτή κυρτή μύτη,λεπτά χείλη, σκληρό πηγούνι.Όταν μάθεις τα βασικά ξανάγραψε μας.Επίσης ο Μακιαβέλι ήταν Διναρικός.
      Παλι καλά,τί χαρά που παραδέχεσαι την αξία του Δάντη και των αλλων Διναρικών!Κρίμα που δεν ζουν να απολαύσουν τα εύσημα σου!
      Ο Ντοστογιέφσκι ρε ηλίθιε δεν ήταν βαλτικός.Μην ταυτίζεις την φυλή με την εθνικότητα. Δεν είναι όλοι οι Ρώσοι βαλτικοί,όπως δεν είναι όλοι οι Νορβηγοί Νορδικοί.

      Διαγραφή
    11. Με τόσο μένος και κόμπλεξ που βγάζεις ενάντια στους Διναρικούς,μάλλον την έχεις φάει τη σφαλιάρα σου από κάποιον Διναρικοί νταή που δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του.Αυτό σου δημιούργησε κόμπλεξ και απωθυμένο και το καταθέτεις εδώ στο μπλογκ, με μπόλικη δόση αυθαιρεσίας και αντιεπιστημονικότητας .

      Διαγραφή
    12. Οι διναρικοί είναι άνθρωποι που δεν εξηγούνται και σε καβγάδες μπαίνουνε και σφαίρες δεν φοβούνται!!!!!!!!! Ο Tomašic συμπεραίνει ότι οι Διναρικοί χαρακτηρίζονται από...
      χαιρεκακία, ασταθή ψυχοσύνθεση, βίαιη, επαναστατική φυσιογνωμία που αναζητεί κύρος και δύναμη, δημιουργώντας ακραία πολιτική αστάθεια. Αυτο το ιδεώδες του βοσκού-ληστή-πολεμιστή-αστυνομικού, θεωρούνταν χαρακτηριστικό των βουνήσιων πληθυσμών των δυτικών Βαλκανίων, σύμφωνα με τον Cvijic, σε αντίθεση με τον ήσυχο και ανεκτικό πληθυσμό κάποιων πεδινών περιοχών, όπου κατοικούν "ήρεμες ευτυχισμένες οικογένειες, με λογική οικογενειακή πειθαρχία... που οδηγεί σε ανθρώπους αισιόδοξους, φιλειρηνικούς, συναισθηματικά σταθερούς, με μη βίαιες και αρχηγικές προσωπικότητες, με αρμονικές πνευματικές και διαπροσωπικές σχέσεις." Η αντίθεση αυτή δημιουργεί διάφορες εσωτερικές εντάσεις και διαχωρισμούς στα δυτικά Βαλκάνια. Κρίνει ότι είναι εμφανής η αντίθεση μεταξύ πατριαρχικής δομής των Διναρικών και της κάπως κοινοβιακής των πεδινών -Αλπικών. Επίσης άλλη η μαχητική στάση των Διναρικών της κεντρικής Σερβίας ενάντια στους Τούρκους και άλλη η στάση των φιλήσυχων πεδινών που προσαρμόστηκαν ως ραγιάδες.

      Διαγραφή
    13. http://www.c3.hu/scripta/scripta0/replika/honlap/english/02/08zivk.htm

      Διαγραφή
    14. Κρομανοειδής του Νότου29 Αυγούστου 2017 στις 4:32 π.μ.

      Μια φορά έξω από το σπίτι μου τέτοιες μαγκιές-κλανιές μου έκανε ένας Διναρικός επειδή του είπα να κάνει ησυχία.

      Έκανε τάχα μου ότι θα με δείρει.

      Του ήρθε ραβασάκι από την Αστυνομία, ενώ τις "μαγκιές" του τις πήρα βίντεο.

      Με το που είδε εξουσία, μπραφ έκανε ο βαρύμαγκξ Διναρικός. Και από τότε ούτε που τον ξανάδα.

      Διαγραφή
    15. Κρομανοειδής του Νότου29 Αυγούστου 2017 στις 4:38 π.μ.

      Η κλασική συμπεριφορά του μετρίου ελληναρά του στύλ "ξέρεις ποιός είμαι εγώ;" και "στα αρχίδια μου το κοινωνικό σύνολο όλα για εμένα τα θέλω, είμαι ο γαμάω κλπ" αποτελούν κλασσικότατα Αλβανο-Βαλκανικά πρότυπα συμπεριφοράς της μέσης Διναρικής βραχέας κεφαλής, η οποία έχει πλήρως σπιλώσει το όνομα "Έλλην". Άλλωστε οι Διναρικοί σπάνια μεταναστεύουν κιόλας οπότε οι ξένοι έκπληκτοι ως τουρίστες αντιλαμβάνονται την διαφορά των κυρίως (Άλπικο-)Μεσογειακών Ελλήνων μεταναστών και των γηγενών πονηρών και οξύθυμων Διναρικών.

      Για να μην πιάσουμε την μουσική, τον πολιτισμό ακόμα και την γαστρονομία.

      Εδώ ολόκληρη Ιταλία και έχει διχοτομηθεί λόγω της διαφοράς Διναρικών και Μεσογειακών σε Βορά και Νότο αντιστοίχως, και μου λέτε για την Ελλάδα που από όπου και να την πιάσεις εκρέει Διναρίλα;

      Σίγουρα 30% οι Διναρικοί, με τους Μεσογειακούς σε φθίνουσα πορεία λόγω μεταναστεύσεως.

      Διαγραφή
    16. Κρομανοειδής του Νότου29 Αυγούστου 2017 στις 1:47 μ.μ.

      Τόση πόρωση με τον ΚΠολίτη που συνεχώς τον βλέπετε και καλά μπροστά σας μόλις ένας σχολιαστής μιλήσει άσχημα για τους Διναρικούς ή πει κάτι που έμοιαζε με τις απόψεις του ΚΠολίτη...

      Τέσπα, την εξουσία δεν την παίρνεις στους δρόμους εκτός και εάν θέλεις να κάνεις επανάσταση, εξέγερση ή πραξικόπημα. Την εξουσία την παίρνεις ισχυρώντας στην διοίκηση, τον Στρατό, την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη. Παράλληλα εάν είσαι ικανός κάνεις και μαζικό Κίνημα. Το να πλακώνεσαι στα πεζοδρόμια δεν λέει τίποτε. Οι αναρχικοί δίχως τις ακροαειστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών σοσιαλδημοκρατων θα ήσαν ενα τίποτα. Ήδη οι αντιδράσεις τους είναι τελείως άστοχες και δίχως νόημα. Πριν από 25 χρόνια (2017-25=1992) με το που έλεγες ότι ήσουν Εθνικιστής σε στάμπαραν αμέσως όλοι σαν "Φασίστα" πολύ χειρότερα από ότι σήμερα. Εάν πράγματι υπήρχε τόσο μεγάλο λαϊκό Εθνικιστικό αίσθημα, σήμερα η Ήπειρος θα έφθανε μέχρι τον Αυλώνα:

      http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/531893_eggrafo-tis-cia-apokalyptei-oti-i-ellada-tha-mporoyse-na

      Κόψτε λοιπόν τις Βαλκανικες μαγκιές και μορφωθείτε να μάθετε πώς δομείται ένα σωστό και ισχυρό Εθνικό Κράτος και πώς λαμβάνει χώρα μία Επανάσταση. Από ούγκανα έχουμε περίσσεια φοβερή...από μυαλά έλλειψη μεγάλη!

      Διαγραφή
    17. Κρομανοειδής του Νότου29 Αυγούστου 2017 στις 1:48 μ.μ.

      *εισχωρώντας

      Διαγραφή
    18. Νευρικος Μεσογειακος29 Αυγούστου 2017 στις 7:05 μ.μ.

      Σε οποιον αρεσουν οι βρωμιαριδες αγροικοι δυσμορφοι Διναρικοι να παει στην Αλβανια να παντρευτει μια Αλβαναζεζα.

      Διαγραφή
    19. Χαχαχαχα Η Ελλάδα δεν έχει διναρικούς ? οι δωριείς τη είναι ? ασε που οι αλβανια εχει πολλους γυφτους που δηλώνουν αλβανοι.

      Διαγραφή
    20. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΕΣ.

      Διαγραφή
    21. Π.Χ ΟΙ ΑΒΑΡΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΣΤΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΙΝΑΡΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Κ.ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ.

      Διαγραφή
    22. Νευρικος Μεσογειακος Προς 7.05μ.μ. Εάν και είμαι Μεσογειακός με διναρική επιρροή προτιμώ νορδική γυναίκα.

      Διαγραφή
    23. Και οι μεσογειακές με ανάβουν σαν την Μαρία Μενούνος αλλα μονο να την παντρευτώ, ενώ οι νορδικες είναι για σεξ ξα.ν.ο μ...ι τρελο γα...σι.

      Διαγραφή
    24. Η Μενούνος δεν είναι Μεσογειακή. Είναι ως επί το πλείστον, Κρομανοειδής.

      Διαγραφή
    25. Πες μου καμία Μεσογειακή εσύ....η Lisa Ann τι είναι ?

      Διαγραφή
    26. Δεν την γνωρίζω,αλλά από την google που έγραψα το όνομα της,Κρομανοειδής φαίνεται και αυτή.

      Διαγραφή
    27. http://media.gettyimages.com/photos/adult-actresses-lisa-ann-and-jade-vixen-attend-lisa-anns-birthday-at-picture-id168295881 . Μεσόγειος ? με το ασπρο?

      Διαγραφή
    28. Βασικά ούτε εγω ξέρω τι είμαι πως θα μαθω τον τυπο μου ?

      Διαγραφή
    29. Στείλε mail στον διαχειριστή.Έχει τη διεύθυνση του κάτω δεξιά.

      Διαγραφή
    30. ἔχθος από mail, δεν υπάρχει κάποια σελίδα στο Facebook ?

      Διαγραφή
    31. http://fyletika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_10.html Μαρία Μενούνος

      Διαγραφή
    32. Νευρικος Μεσογειακος30 Αυγούστου 2017 στις 3:04 π.μ.

      Εγω ειμαι μεσογειακος και προτιμω μεσογειακες γυναικες ή ατλαντοειδείς .Οι Νορδικες ειναι λιγο ψυχρες για τα γουστα μου αν και ειναι πανεξυπνες.Οι Διναρικες ειναι σκληρες,σιχαμενες, κακασχημες και βρωμες.

      Διαγραφή
    33. Εγώ πάντως έχω ερωτεφτη νορδικια και όλω χυλοπίτες έτρωγα μόνο ξύλο που δεν μου έριξε είναι άγριες οι νορδικες αλλά αυτή η αγριαδα είναι ότι πρέπει ειδικά όταν νευριαζουν οι νιρδικοι κοκκινιζη το πρωσοπο τους . για εμένα οι νορδικες είναι η κορυφή.

      Διαγραφή
  5. The victory will be only entirely and finally achieved when the whole world is free of Jews.

    -Julius Streicher

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κυριάκος Βελόπουλος τι φυλετικός τύπος είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρομανοειδής του Νότου29 Αυγούστου 2017 στις 4:27 π.μ.

      Φαίνεται για Αρμενοειδής με Μεσογειακή επίδραση.

      Διαγραφή
    2. Βελόπουλος: Αρμενοειδής με τσιγγάνικο (από την μάνα του). Βελίογλου το πραγματικό του όνομα. Πρωτοξεκίνησε χτυπώντας την πόρτα του Συνασπισμού, μετά της ΝΔ. Ύστερα το γύρισε προς μακεδονομάχο.
      Μεγάλο σκουλήκι!

      Διαγραφή
    3. Ο Βελόπουλος είναι λες και έχει αναιμία η τραβάει πρέζα εάν δείτε το προσώπου.

      Διαγραφή
  7. Ρε παιδιά τελικά πόσοι είναι οι Νορδικοί στην Ελλάδα;
    Βγήκα με τους φίλους μου που οι 2 από αυτούς είναι καθαροί Νορδικοί ενώ 2 ακόμη Νορδικοί με μίξη Αλπικού.
    Επίσης πιστεύω ότι ο ΚΜ φυλετικός τύπος είναι αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό από αυτά που γράφουν τα άρθα στο site.
    Εσείς τι φυλετικούς τύπους βλέπετε στην πόλη σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Πελοπόννησος και στη Κρήτη υπάρχουν λόγο βενετων οι νορδικοί ειδικά εδώ στην κρητη έχουμε πολλούς ξανθομπάμπουρες πχ Αντώνης Μαρτσάκης νορδικός-διναρικός.Εχω πολλούς συγγενείς νορδικους κοκκινομούρηδες και τα μαλλιά τους πορτοκαλιζουν κάπως. Οι φίλοι σου από που είναι? εάν επιτρέπεται

      Διαγραφή
    2. Ο Λάκης Κομνηνός Είναι νορδικος ? είναι από την Λέσβος

      Διαγραφή
    3. Ο Τόνυ Δημητρίου και ο Κώστας Σόμμερ είναι ΚΜ ?

      Διαγραφή
    4. Λάκης Κομνηνός: Νορδικός Αλπικός
      Τόνυ Δημητρίου:Κρομανοειδής Αλπικός
      Κώστας Σόμμερ: Κρομανοειδής

      Από Βέροια είμαι...

      Διαγραφή
    5. Ναι σε όλη την ελλαδα Υπάρχουν Νορδικοι-ΚΜ-ΑΛΠΙΚΟΙ εάν ψαχτούμε θα βρούμε πολλοὺς, δεν Πρέπη να είναι από τους βενετούς, εγω εχω δει Νορδικούς σε κάθε Χωριό του Ηράκλειου, πάντως εχουμε βενέτικα επίθετα Π.Χ Βενετος,Μπενετος,Μπαντουβας,Βρεντζος,Βιντσετζος,Κορναρος,Κονταρος,Φραγκιος,Φραγκουλης,Μπονατος,Μπονατακης και αλλά πολλά .

      Διαγραφή
    6. πολλοί βενετσιάνοι ήρθαν ως κατάδικοι, πρώην φυλακισμένοι στην κρητη άλλη ως αριστοκράτες μην ξεχνάμε ότι στη Βενετία ζούσαν Ρωμαίοι άποικοι.

      Διαγραφή
    7. Εξού και το όνομα βεντέτα είναι βενέτικη λέξη που σημαίνει εκδίκηση.

      Διαγραφή
    8. Ο Μπραντ Πιτ και ο Κωστας Σομμερ είναι Κρομανοειδής μορφές

      Διαγραφή
  8. Ρε τραβάτε να δείτε να αρχαία ψηφιδωτά της Μακεδονίας που είναι όλοι κατάξανθοι και μετά βγάλτε θεωρίες για τάχα Βενετούς που δικαιώνουν τη φάτσα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω ίσως να μην είναι Βένετο σπόροι πάντως έχουμε πολλούς νορδικους και ΚΜ εδώ στο Ηράκλειο .

      Διαγραφή
  9. Αυτοί είναι πιο πρώτα Έλληνες από τους απογόνους των Μινωιτών ή των Σαρακινών. Απ ό,τι ξέρω ούτε ο Αχιλλέας ήταν Βενετός, ούτε ο Μενέλαος, ούτε ο θεός Απόλλων,ούτε η Αφροδίτη, ούτε η Άρτεμις, ούτε η γαλανομάτα Αθηνά. Αν δεις τον εαυτό σου σε αντιπαραβολή με ένα αρχαίο ελληνικό άγαλμα (μαζί με τα χρώματα που μας έχουν διασωθεί και εν πολλοίς αποκατασταθεί), και δεν τους μοιάζεις, το πρόβλημα δεν είναι ούτε στα αγάλματα, ούτε στην ελληνική ιστορία, αλλά σε εσένα και μόνο...Sad but true...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα εγω είμαι ντόπιος Κρητικός, δεν ήρθαν από πουθενά οι παππούδες μου , μικρός ήμουν Κατάξανθος με λαδί μάτια μεγαλώνοντας καστανεψα στα μαλλιά.Το Επίθετο μου χρονολογείται από το 1100μ.χ καπου στην επαρχία Μυλοποτάμου.

      Διαγραφή
  10. Φυσικά δεν το λέω σε σένα προσωπικά, αλλά γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι Νορδικός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://i.ytimg.com/vi/7JvGikpa1Pk/maxresdefault.jpg Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΔΙΚΟΣ ? (ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βορειοδινάριος.

      Διαγραφή
    2. Τώρα ποὺ τὸν βλέπω κι ἀλλοῦ, ἔχει καὶ λίγο ἀλπικό.
      Σᾶς χαίρομαι ἐσᾶς τοὺς κρητικούς, ποὺ κρατᾶτε τὴν παράδοσι πολὺ περισσότερο ἀπὸ τοὺς ἄλλους... Κι ἐκεῖνα τὰ ἐκπληκτικὰ ῥιζίτικα!
      Χρειἀζεται ὅμως (κι ἐκεῖ) ὁ ἐθνοφυλετικὸς διαχωρισμός, κυρίως μάλιστα τῶν ἐξωευρωπαϊκῶν (σαρακηνῶν κ.ἄ.) στοιχείων.

      Διαγραφή
    3. Ναι τα ριζίτικα και η ασκομαντούρα δωρική μουσική η μαντούρα το θιαμπόλι αλλα και οι κοντυλιές μαντολίνου είναι ντοπια δωρική μουσική. Εγώ πάντως πιστεύω σε μια πιο νορδική Κρήτη υπάρχουν αρκετοί για αναπαραγωγή , δεν υπάρχουν Άραβες-Σαρακηνοί καθώς δεν υπάρχει αραβική παράδοση ούτε τσιφτετέλια, αμανέδες,ρεμπέτικα, υπάρχουν Βυζαντινοί και 30.000-40.000 μικρά Ασιάτες από το 1922 αφομοιώμενει όμως.

      Διαγραφή
    4. Δυστυχῶς φοβοῦμαι πὼς δὲν εἶναι ἔτσι. Ὑπῆρχαν μάλιστα συγκεκριμένα χωριὰ μὲ ἔντονη σαρακηνὴ ἐπίδρασι· ἡ μετακίνησις τῶν πληθυσμῶν ἀπὸ τὰ χωριὰ περιπλέκει ἀκόμη περισσότερο τὰ πράγματα. Ἔχω δεῖ δὲ καὶ κρητικὸ μὲ ἔντονη νεγροειδῆ ἐπίδρασι, οὔτε κἂν γιὰ ἀλγερινὸς δὲν περνοῦσε. Μοῦ ἔκανε ἐντύπωση παλιὰ ποὺ εἶχα μείνει λίγο καιρὸ στὸ Ἡράκλειο, ἦσαν πάρα πολλοὶ οἱ μελαχροινοὶ μὲ ἀνοιχτόχρωμα μάτια. Γιὰ τὸ μουσικὸ μέρος ἔχεις μᾶλλον δίκηο, δὲν ἄκουσα πουθενὰ στὴν Κρήτη τέτοιου εἴδους μιάσματα - γι᾿ αὐτὸ κι ἔγραψα τὰ σχετικὰ στὸ προηγούμενό μου μήνυμα.
      Ὅμως ὁ φυλετιστὴς δὲν πρέπει ποτὲ νὰ ἐξωραΐζῃ τὴν πραγματικότητα, τὴν μόνην ποὺ μπορεῖ πράγματι ν᾿ ἀποτελέσῃ βάσιν δράσεως καὶ ἐνεργείας - γιὰ τώρα ἀλλὰ καὶ γιὰ τὸ Μέλλον!

      Διαγραφή
    5. Η Πόλη του Ηρακλείου είναι μικρά Ασιάτες αναμιγμένη με ντόπιους αντίθετος το Ορεινό Ηράκλειο προερχόμαστε από την επαρχία Μυλοποτάμου (πρόποδες του Ψηλορείτη} το 1922 εφυγαν οι Τουρκοκρητικοί και ήρθαν μυλοποταμίτες,σφακιανοί, μικρά ασιάτες και αποίκισαν το νομό Ηρακλείου. Οι γνήσιοι Κρήτες κατοικούσαν στα ορεινά λόγο των κατακτητών Σφακιά,Μυλοπόταμο,σητεία όταν έφυγαν οι Τουρκοκρητικοί ήρθαν οι μυλοποταμίτες και καταπατούσαν στέμματα γης με το ετσι Θέλω οι μυλοποταμίτες στο Ηρακλείο ακόμη και σήμερα είμαστε,βοσκοί,ζωοκλέφτες,οπλοχαρής και εμείς σκορπίσαμε την μουσική που σου είπα παραπάνω, τον μαγκα εδώ το λένε καπετάνιο και το παλικάρι ντελικανή οι σκουρόχρωμοι είναι μικρά ασιάτες βυζαντινοι {αρμενοειδής} η αλλιώς τουρκο-ρωμιοί. Εγώ δεν έχω δει νεγροειδής Κρητικό ποτέ μου ασε που εδώ στα χωριά είμαστε όλοι συγγενής.

      Διαγραφή
    6. Νομίζω πὼς τὰ ὅποια ἀλλόφυλα στοπιχεῖα ποὺ ἀνέφερα ἐντοπίζονται κυρίως στὰ νότια παράλια.
      Χαιρέτα μου τὸν Γιούχτα, ἂν τὸ θυμᾶμαι σωστά.
      Ἀπὸ ὁδήγησι ἔχουν κάνει καμμιὰ πρόοδο οἱ φίλοι μου οἱ Κρητικοί; Πάντως τότε ποὺ τοὺς εἶδα στὸ Ἡράκλειο, ὅλοι θὰ ἔπρεπε νὰ ξαναπεράσουν τὴν διαδικασία λήψεως διπλώματος... - ἢ μᾶλλον γιὰ πρώτη φορὰ νὰ τὴν περάσουν σωστά!

      Διαγραφή
    7. https://www.youtube.com/watch?v=ifdB_UsMKkQ Ο Δημήτρης Κουνάλης είναι μικρα ασιάτης Κρητικός ο προ-παππούς ήρθε το 1922 στο ηράκλειο μοιάζει με σαρακηνό πειρατή αλλα είναι μικρα ασιάτης.

      Διαγραφή
    8. Δεν μας πιάνουν νόμοι επαέ, ακούς εκια δίπλωματα και ιστορίες, εγω οδηγώ από 12 χρόνων δεν έπαθα πράμα. Μένω στην Επαρχία Μονοφατσίου, μακριά είναι ο γιούχτας.

      Διαγραφή
    9. Τα Καπετανιανά είναι στα νότια παράλια εγώ εχω συγγενής εκεί και είναι ξανθοί και κάστανοι πως εξηγείται αυτό? μελαχρινοί είναι οι μικρά ασιάτες οι πιο πολύ από όσο βλέπω.

      Διαγραφή
    10. https://images.shazam.com/coverart/t72432732-b500942462_s400.jpg

      "Ο Δημήτρης Κουνάλης κατάγεται από τ 'Ανώγεια Ρεθύμνης άλλα γεννήθηκε στο Χαράκι Ηρακλείου τον Φλεβάρη του 1955."

      Δεν είναι από το Ηράκλειο, εκεί γεννήθηκε, από τα Ανώγεια Ρεθύμνης είναι. Αν ο προ-πάππους το ήταν Μικρασιάτης, αυτό δεν τον κάνει Μικρασιάτη αλλά Κρητικό αφού από εκεί κατάγεται κυρίως. Δεν μοιάζει με Σαρακηνό, με Κρητικό μοιάζει.

      Διαγραφή
    11. Φιλέ δεν έχει καμία σχέση με τα Ανώγεια εγώ των ξέρω προσωπικά απο το χαράκι είναι έτσι και αλλιώς τα Ανώγεια είναι χωριό που ηδριθηκε απο βυζαντινούς δες την ιστορία του χωριού στα Ανώγεια οι πιο πολλοί είναι βυζαντινοί ο δραμουντανης ας πούμε Σκουλάς ξυλουριδες είναι βυζαντινοί.

      Διαγραφή
    12. Γιαυτό δεν έχουν το άκης στο τέλος του επιθέτου τους

      Διαγραφή
    13. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%8E%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%A1%CE%B5%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%85

      Διαγραφή
    14. Το χωριό έλαβε την ονομασία του από το τεράστιο χαράκι (βράχο), που βρίσκεται στη μέση του οικισμού. Οι σημερινοί κάτοικοι σε όλο το Δημοτικό διαμέρισμα κατάγονται από τα Ανώγεια Μυλοποτάμου και από τη (ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ). Στον Καστροφύλακα[1] το Χαράκι αναγράφεται Carachi με 65 κατοίκους. Πρώτη μνεία στο Χαράκι γίνεται σε έγγραφο του 1374. Ο οικισμός Μαδέ είχε 63 κατοίκους την ίδια περίοδο[2]και το 1881 κατοικούνταν μόνο από τουρκικές οικογένειες, όπως και οι δύο άλλοι οικισμοί. Το όνομα, κατά το Νικόλαο Πλάτωνα, είναι προελληνικό, από το Μα Δα= Μητέρα Γη. Στην απογραφή του Basilicata βρίσκουμε το Βοριά με την ονομασία Vorú[3]και στην οθωμανική απογραφή του 1671 με 19 υπόδουλες χριστιανικές οικογένειες που υπόκειντο σε φόρο.Χαράκι Ηρακλείου Ιστορικά στοιχεία.

      Διαγραφή
    15. https://youtu.be/rXXzH9oo178

      Διαγραφή
    16. παιδια μιας και μιλατε για ξανθους Κρητικους αυτος εδω τι ειναι?ποιος ειναι ο φαινοτυπος του?
      https://www.youtube.com/watch?v=2L-NNE78Mpk

      Διαγραφή
    17. Νορδικός διναρικός είναι ο Αντώνης Μαρτσάκης. Αυτοί από το τραγίλα είναι μικρά ασιάτες σε ανάμιξη με μυλοποταμίτες ορισμένους τους γνωρίζω.

      Διαγραφή
    18. εσυ φιλε τι ποσοστα δινεις ανα φαινοτυπο στην Ελλαδα?

      Διαγραφή
    19. Πάντως οι ποιο πολλοί Κρητικοί έτσι είναι, δεν έχει να κάνει με Μικρασιάτες.

      http://fyletika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_3.html

      Οι Μικρασιάτες που πήγαν στην Κρήτη αναμίχθηκαν με Κρητικούς και απέκτησαν Κρητικό φαινότυπο.

      Διαγραφή
    20. Οι μικρά Ασιάτες σήμερα είναι τουλάχιστον 200.000 στην Κρήτη μαζί με βυζαντινούς του 1182 σε ανάμιξη με ντόπιους κρήτες οι (ντόπιοι είναι ξανθοί) και ενετούς σε ανάμιξη φυσικά. Οι μυλοποταμίτες , Σφακιανοί , Σητείοτες είναι ξανθοί τους αραβες τους εξαφάνισε ο Νικηφόρος Φωκάς οι τουρκοκρητικοί έφυγαν το 1922.Ελα εδώ στην κρητη να άκουσης που τα λένε και να δεις οι ντόπιοι πληθυσμοί είναι μυλοποταμίτες ξανθοί και πρόσφυγες μικρασιάτες του 1922,+ βυζαντινοί του 1182, σκουρόχρωμοι.

      Διαγραφή
    21. οι Τουρκοκρητικοι δεν ηταν εξισλαμισμενοι ντοπιοι Κρητικοι? ή οχι?

      Διαγραφή
    22. Προς 2.13 μμ Δεν ξέρω φιλέ εδώ που είμαι στο ηράκλειο βλεπω νορδικούς,διναρικούς,αλπικούς πολλους στα καμπιτικα χωρια προς Ηράκλειο (πολη} βλέπω μεσογειακούς,αρμενοειδης,Αλπικόυς πολλους. Απο όσο ξέρω δλδ να ξεχωρίζω φυλετικούς τύπους. Για ολη την ελλαδα δεν γνωρίζω

      Διαγραφή
    23. Όχι είναι διαφορετικοί σου λεω από εμας τους μυλοποταμίτες που ήρθαμε το 1922 και πήραμε τις περιουσίες των Τουρκοκρητικών εγώ μένω σε σπίτι Τουρκοκρητικου το πήραμε το 1922 με τσαμπουκά φυσικά το ότι μιλούσαν την κρητική διάλεκτος δεν έχει σημασία και οι Τουρκοκύπριοι μιλαν κυπραίικα και οι τουρκοι στην ελλαδα ελληνικά μιλούσαν.

      Διαγραφή
    24. Τα δαμάνια Ηρακλείου είναι το τελευταίο Χωριό τουρκοκρητικων ακόμη και σήμερον είναι τουρκοι με τουρκικα επίθετα σε { ΟΓΛΟΥ ] είναι όλοι τους Χριστιανοί όμως αναγκασμένοι από τους υπόλοιπους χριστιανούς και μικρασιάτες που εγκαταστάθηκαν εκεί το 1922.

      Διαγραφή
    25. 12:18μμ > "προελληνικό, από το Μα Δα= Μητέρα Γη"
      Κάνεις λάθος, τὸ ΜΑ ΔΑ δὲν εἶναι καθόλου προελληνικό, εἶναι πρωτοελληνικό.

      Διαγραφή
    26. Μιλάνε τουρκικα στα δαμάνια ακόμη και σήμερον.

      Διαγραφή
    27. Δηλαδη φιλε σε αυτο το βιντεο αυτοι εδω δεν ειναι Ελληνες αλλα Τουρκοι που απλως μιλανε Κρητικα?
      https://www.youtube.com/watch?v=9kEAvnbHpM4

      Διαγραφή
    28. https://www.youtube.com/watch?v=FQfzxQNAEKg

      Διαγραφή
    29. 4.09 μ.μ ΄Εχει καλώς ! ! !

      Διαγραφή
    30. Ορισμένοι έχουν Κρητικα επίθετα λόγο μπασταρδεμένος αλλά η πλειοψηφία είναι τουρκοι τουρκόφωνοι που κατοικούσαν στα πεδινά χωριά της ανατολικής κρήτης οι Έλληνες Κρήτες βρισκόντουσαν στα ορεινά και ηταν βοσκοί, κλέφτες ,οπλαρχηγοί,Καπετάνιοι οι μυλοποταμίτες οι σφακιανοί και σητείοτες είναι ντόπιοι ελληνες Κρήτες οι υπόλοιποί είναι ξενόφερτοι.

      Διαγραφή
    31. Christos Pappas (Golden Dawn) on Syria..... Στο YouTube Γράψτε αυτό.

      Διαγραφή
    32. Δεν γίνετε αυτό στην Κρήτη είναι Μεσογειακοί ναι μπορεί οι Ορεινοί πληθυσμοί να είναι Νορδικοι Διναρική Αλπική αλλα οι κάτοικοι της Ανατολικής Κρήτης είναι Μεσογειακοί αρμενοειδής ένα μεγάλο ποσοστό Ετεόκρητες ονομάζονται ιθαγενείς απόγονοι των Μινωιτών

      Διαγραφή
    33. https://www.youtube.com/watch?v=Gp0aK4axXKY ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ε') Αυτοι δεν είναι ελληνες ρε μαστορα πλακα μας κανεις στο 1.54

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.