Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Οι απόψεις του Ιωάννη Κόυμαρη

Ο ιατρός Ιωάννης Κούμαρης υπήρξε η σημαντικότερη φυσιογνωμία της φυσικής ανθρωπολογίας στην Ελλάδα κατά τον περασμένο αιώνα. Έχοντας λάβει σπουδές κυρίως στη Γερμανία, ανέλαβε όλα τα καίρια πόστα που σχετίζονταν με την επιστήμη της φυσικής ανθρωπολογίας: Διευθυντής του Ανθρωπολογικού Μουσείου (1915) διαδεχόμενος τον Κλών Στέφανο, ιδρυτής της Ελληνικής Ανθρωπολογικής Εταιρίας (1924) και πρώτος καθηγητής της Φυσικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (1925), που αποτέλεσε και την πρώτη έδρα Ανθρωπολογίας στα Βαλκάνια. Υπήρξε πολυγραφότατος, δημοσιεύοντας στο εξωτερικό, στο περιοδικό της εταιρίας, αλλά ακόμα και εκλαϊκευτικά κείμενα σε εφημερίδες της εποχής. Η θέση του ήταν σημαντικότατη, για ένα αντικείμενο το οποίο έφτασε να καθορίζει ακόμη και την κοσμοαντίληψη των ανθρώπων. Οι απόψεις του είχαν μεγάλη σημασία και ασκούσαν επιρροή. Ποιές ήταν, λοιπόν, οι απόψεις του;

Ο Κούμαρης εστίασε το ενδιαφέρον του περισσότερο στην παλαιοανθρωπολογία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν εμβάθυνε στους φυλετικούς τύπους όπως οι συνάδελφοί του στην κεντρική Ευρώπη. Έγραφε συστηματικά για την "Ελληνική φυλή", αλλά σε κάποιες δημοσιεύσεις του φαίνεται ότι αναγνωρίζει...
φυλετικούς τύπους, όπως Νορδικός, Μεσογειακός, Προσωασιατικός (Αρμενοειδής), ενώ μιλά ακόμη και για Ιλλυρική (λογικά Διναρική) φυλή. Ένθερμος πατριώτης, ο Κούμαρης ασχολήθηκε με ζητήματα μίξης και εθνικής αλλοίωσης, βλέποντάς τα από φυλετικής σκοπιάς.

Ο Κούμαρης ήταν ενάντιος στην φυλετική μίξη των Ελλήνων, όχι μόνο με νέγρους και μογγόλους, αλλά και με αλλόφυλους λευκούς. Σε διάλεξή του στην Ελληνική Ανθρωπολογική Εταιρία το 1940 έλεγε:

"Επιθυμούμε να σταματήσει η φυλετική μίξη μεταξύ Ελλήνων και ξένων φυλών, ασχέτως αν είναι 'μαύροι', 'κίτρινοι', ή ακόμα και 'λευκοί' από άλλη φυλή."

Ο Κούμαρης είναι σαφής. Δεν θέλει φυλετική μίξη των Ελλήνων ούτε με μαύρους, ούτε με μογγόλους, ούτε και με λευκούς που δεν είναι όμοιοι φυλετικά με τους Έλληνες.

Στη στήλη Λαϊκό Πανεπιστήμιο στον αθηναϊκό τύπο στις 14 Οκτωβρίου 1940, ο Κούμαρης παραθέτει ως εισαγωγή στο άρθρο του το εξής βιωματικό περιστατικό:

"Καθώς μου λουστράριζαν τα παπούτσια... άκουσα να μιλούν Αραβικά. Ήταν ένας μαυρομάλλης άνδρας με Αρμενοειδή χαρακτηριστικά, ένας Σύριος και ένας άλλος, ακόμα πιο σκούρος, ένας Πέρσης. Ένας τρίτος άνδρας, φίλος και των δυο, ήρθε μέσα: ήταν καθαρός Έλληνας [Ρωμιός], πολυταξιδεμένος και πολύγλωσσος. Είχα την λαμπρή ιδέα να ανοίξω μια συζήτηση. Ο Έλληνας είπε: "Είμαι ότι θες, μιλώ τόσες γλώσσες, αλλά είμαι Έλληνας και ως Έλληνας πολίτης, με όποιες δυσκολίες και αν αυτό συνεπάγεται". "Ανοησίες, κύριε, οι φυλές κάνουν πολέμους, ασχέτως αν είναι Έλληνες, Σύριοι ή Περσες, είναι όλοι το ίδιο.", είπε ο Σύριος με κακά γαλλικά. Τι επίδοξος μοντέρνος πολίτης του κόσμου! Ο Πέρσης διάβαζε την εφημερίδα του, χαμογελώντας, αλλά βρέθηκε απρόσμενα ένας συνήγορός του: "Μα δες αυτόν τον κύριο από την Περσία, τώρα είναι Έλληνας, πήρε Ελληνίδα γυναίκα, κανένα πρόβλημα πλέον", είπε ο μικρός λούστρος και ο Πέρσης μειδίασε. Βλέποντας αυτές τις σκούρες φυσιογνωμίες και κοιτώντας πίσω στο σκοτάδι του παρελθόντος, ομολογώ ότι ένιωσα πολύ άσχημα."

Στη διήγηση, ο Κούμαρης εναντιώνεται στη μίξη των Ελλήνων με σκουρόχρωμους αλλόφυλους από την Ανατολή. Βλέπει με λύπη τους Έλληνες του εξωτερικού να έρχονται σε μίξη με αλλόφυλους, κάτι που αναπόφευκτα οδηγεί σε αλλοίωση ή εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Η μετανάστευση Ελλήνων προς αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό, αποτελεί πληγή για τον Ελληνισμό, επειδή αφαιρεί τα πιο δημιουργικά στοιχεία του. Με αυτούς στο μυαλό, ο Κούμαρης λέει:

"Να μην επιτρέψουμε ούτε μία σταγόνα Ελληνικού αίματος να χαθεί"

Τι σκέφτονταν ο Κούμαρης για τη σχέση φυλής και πολιτισμού; Το κατά πόσον ο Κούμαρης είναι φυλετιστής γίνεται εμφανές στο παρακάτω απόσπασμα:

"Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η γλώσσα, η θρησκεία και η εθνική συνείδηση είναι χαρακτηριστικά που ελάχιστα σχετίζονται με τη φυλή, το αίμα. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια πολύ μεγάλη σύνδεση μεταξύ ψυχικών και σωματικών γνωρισμάτων."

Ο Έλληνας επιστήμονας βρίσκει ότι η φυλή συνδέεται με τη συμπεριφορά και όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις της. Αυτό σημαίνει ότι είχε κατανοήσει πλήρως τη σημαντικότερη παρακαταθήκη της ανθρωπολογικής επιστήμης: ότι κάθε φυλή έχει τα δικά της σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα. Τα διαφορετικά ψυχικά γνωρίσματα, οδηγούν σε διαφορετικές κοινωνικές συμπεριφορές, σε διαφορετικά ήθη και εντέλει σε διαφορετικό πολιτισμό.

Σε μία από τις γνωστότερες μεταπολεμικές δημοσιεύσεις του στο Βρετανικό ανθρωπολογικό περιοδικό Man, ο Κούμαρης παραμένει θιασώτης της φυλετικής θεώρησης, επισημαίνοντας ότι "οι φυλές υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν", τονίζοντας παράλληλα ότι η φυλή και όχι το έθνος θα πρέπει να αποτελεί το κριτήριο για την δημιουργία των κρατών:

"Αν ο καθορισμός των συνόρων βασίζονταν στις ανθρωπολογικές γνώσεις, τότε η αμοιβαία έχθρα... θα εξαφανίζονταν. Θα ήταν καλύτερο να το επιτύχουμε από ότι να συγχωνεύσουμε όλες τις φυλές σε μία."

Όχι απλώς είναι ενάντια στον πολυφυλετισμό, αλλά επιθυμεί τα σύνορα των κρατών να ορίζονται με φυλετικά κριτήρια, γιατί αυτό προσδίδει σταθερότητα.

Συμπερασματικά, ο Κούμαρης ήταν ένθερμος φυλετιστής, ευγονιστής και ενάντιος στον πολυφυλετισμό. Γνωρίζοντας ότι η φυλή είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει τον πολιτισμό, την ορθώνει στην θέση που της αξίζει. Κάθε φυλή έχει τον δικό της σωματικό και ψυχικό υπόβαθρο, κάτι που σημαίνει ότι η μίξη με αλλόφυλους οδηγεί πάντοτε σε αλλοίωση και κοινωνικές προστριβές. Κατά τον Έλληνα επιστήμονα, το ανθρώπινο υλικό, ιδωμένο από φυλετικής σκοπιάς, είναι καίριας σημασίας για το έθνος, θα πρέπει να το διατηρούμε στο υψηλότερο δυνατό βιολογικό επίπεδο.

84 σχόλια:

 1. Οι μεγάλες σχολές φυλετικής ανθρωπολογίας είναι η Γερμανική και η Γαλλική ;Ή ύπαρχουν και άλλες σαν και αυτές τις δύο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις περι φυλετικών,αλλά και κατά ποσο μπορει να εφαρμοστεί αυτο που λέει ο Κούμαρης,περι φυλετικών κριτηριών για την διαμόρφωση των κρατών.Δηλαδή στο υποθετικό σενάριο οτι με τα σημερινά δεδομένα,το ελληνικό κράτος επεκτεινόταν στην δυτική ευρωπαική πλευρά της τουρκίας,που φυλετικά είναι συγγενική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε ποιό φυλετικό τύπο ανήκουν;
  https://prnt.sc/ff4d1p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε τι φυλετικό τύπο ανήκει;
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212837138179931&set=a.1599265458209.88262.1133215074&type=3&theater

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.taxydromos.gr/data/news/14134790731306771913.jpg

  http://i34.tinypic.com/15etf6t.jpg

  http://4.bp.blogspot.com/-AjwVu_o5xCo/TxBQyBzMvLI/AAAAAAAAGDs/97hZMYQ6eAo/s1600/Netanyahu600.jpg

  http://i40.tinypic.com/k0naye.jpg

  http://i67.tinypic.com/10z23if.png

  http://4.bp.blogspot.com/-tOIhScsLq_w/Tdt6x35jDlI/AAAAAAAAC0E/VojtwMKTjb0/s320/GreenspanSmiling.jpg

  οι αραβικοι/οριενταλικοι και οι αρμενοειδεις εχουν το κλασικο σημιτικο χαμογελο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεσογειακός ήταν ο Παύλος Φύσσας.

   http://www.thepressproject.gr/photos/pavlos_fyssas_killahp_kideia1397885235.jpg

   http://www2.star.gr/publishingimages/2016/04/110416142918_8959.jpg

   http://cdn1.bbend.net/images/news/2014/09/16/ff.JPG

   Διαγραφή
  2. Αυτός είναι ο Arabid.

   https://www.google.gr/search?q=arabid+racial+type&rlz=1C2AOHY_elGR708GR708&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5hI-oh6HUAhUSIVAKHX8ADVsQ_AUIBigB&biw=1024&bih=653#imgrc=FDCn1uudtYfs_M:

   Διαγραφή
 6. Ο παυλος φυσσας ηλιθιοι δεν ειναι μεσογειακος σημιτικος οριενταλικος αραβικος ειναι το λεω γιατι ενα παλιος αναγνωστης τον εβγαλε μεσογειακο

  http://www.taxydromos.gr/data/news/14134790731306771913.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. το εχετε καταλαβει οτι εδω μεσα τους οριενταλικους/αραβικους και τους αρμενοειδεις τους βγαζετε ποτε μεσογειακους ποτε αλπικους ποτε διναρικους το εχετε καψει τελειος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν πας να άνοιξεις κάνα βιβλίο ανθρωπολογίας, όλοι οι Ανθρωπολόγοι λένε ότι οι Έλληνες είναι Μεσογειακοί, Αλπικοί, Διναρικοί με λίγους Νορδικούς. Κανένας ανθρωπολόγος δεν μιλάει για Αραβικούς και Αρμενοειδείς στην Ελλάδα. Ακόμα και ο διαχειριστής που λέει ότι οι Έλληνες είναι κατά 15% Αρμενοειδείς το έχει πει ότι οι Ανθρωπολόγοι δεν συμφωνούν μαζί του και είναι δικές του προσωπικές εκτιμήσεις αυτές.

   Διαγραφή
  2. Άλλος είναι που πρέπει να ανοίξει βιβλίο ή μάλλον να βάλει γυαλιά. Οι αρμενοειδείς στην Ελλάδα είναι αρκετοί.Μια ματιά γύρω μας είναι αρκετή. Φυσικά, οι Νορδικοί είναι ελάχιστοι πληθυσμιακά μπροστά στους αρμενοειδείς.

   Διαγραφή
  3. Έχω διαβάσει όλους τους μεγάλους Ανθρωπολόγους που δεν συμπεριλαμβάνουν Αραβικούς και Αρμενοειδείς στην Ελλάδα και γυαλιά δεν χρειάστηκα ποτέ μου. Με ανοησιούλες δεν κάνεις τίποτα, για του λόγου το αληθές.

   Carleton Coon.

   "The Greeks, in short, are a blend of racial types, of which two are most important; the Atlanto-Mediterranean and the Alpine. Dinaricisrn here is present, but not all pervading; true Alpines are commoner than complete Dinarics. The Nordic element is weak, as it probably has been since the days of Homer. The racial type to which Socrates belonged is today the most important, while the Atlanto-Mediterranean, prominent in Greece since the Bronze Age, is still a major factor."

   Αυτοί είναι οι τύποι των Ελλήνων που δίνει ο J. Lawrence Angel.

   http://dienekes.awardspace.com/texts/greekmorphological/

   Early anthropologists commonly believed that the Hellenes belonged principally to the Mediterranean(a) race. This was the view shared by Sergi [1] and Ripley [2]. In a more recent study of the problem of Race, John R. Baker in [5] says that later studies “do not appear to have disproved” these views. Buxton in [3] shares this general view, although he observes that brachycephals(b) were a part of the Greek population from the beginning and that the Greeks were a mix of Alpine(c) and Mediterranean people from a “comparatively early date.” The American anthropologist Coon in [4] agrees when he asserts that the Greeks are an Alpine/Mediterranean mix, with a weak Nordic(d) component, being “remarkably similar” to their ancient ancestors.

   The most extensive study of modern Greeks has been carried by the Greek anthropologist Aris N. Poulianos [10,11]. Poulianos’ study included the collection and study of more than seventy anthropometric measurements from a large sample of thousands of Greeks from different parts of the country. His main conclusions are that both Greeks and their neighboring populations are basically a mixture of Aegeans (a Mediterranean type local to the area) and Epirotics (Dinarics(e)) and are descended from the ancient inhabitants of the lands in which they live. The presence of individuals which approximate the Nordic subrace is minimal, and does not exceed 4-6% even in the most depigmented groups of Greece. More frequent are individuals which approximate the Alpine race of Central Europe. These reach up to 20-30% of some groups and are often blended with more southern racial types.

   http://dienekes.awardspace.com/articles/hellenes/

   "Οι αρμενοειδείς στην Ελλάδα είναι αρκετοί."

   Ποιοι είναι οι Ανθρωπολόγοι που το λένε αυτό;

   Διαγραφή
  4. Αναφέρεται στον Coon,που όταν μιλάει για "Μεσογειακούς" ,έχει στο νου κάθε δολιχοκέφαλο φυλετικό τύπο.
   Τέλος πάντων,οι αρμενοειδείς είναι υπολογίσιμο ποσοστό στην Ελλάδα.Όποιος δεν το βλέπει ή είναι βλάκας ή τυφλός ή βαλτός.

   Διαγραφή
  5. Αυτά λέει ο Bertil Lundman.

   In Greece the Dinarids predominate only in the western part. Toward the northeast more East-Mediterraneans are found. On the Aegean islands we often encounter a rather primitive, dark, long- and low-skulled strain—probably of the Berid race. Likewise there are in Greece blond individuals

   http://www.unz.org/Pub/MankindQuarterly-1976jul-00003

   Πάλι δεν αναφέρεται κανένας Αρμενοειδής.

   Διαγραφή
  6. Με το να αναπαράγεις τσιτάτα απο το ίντερνετ, δεν καταφέρνεις να μειώσεις το ποσοστό των αρμενοειδών.
   Με το άλλο το ζώο δεν ασχολούμαι καν.Το κόμπλεξ του που είναι αρμενοειδής του έχει δημιουργήσει εγκεφαλική παράλυση.

   Διαγραφή
  7. "Αναφέρεται στον Coon,που όταν μιλάει για "Μεσογειακούς" ,έχει στο νου κάθε δολιχοκέφαλο φυλετικό τύπο. Τέλος πάντων,οι αρμενοειδείς είναι υπολογίσιμο ποσοστό στην Ελλάδα.Όποιος δεν το βλέπει ή είναι βλάκας ή τυφλός ή βαλτός."

   Ασυναρτησίες, το μόνο που λέει ο Carleton Coon είναι αυτό "There are also strong connections between black hair, occipital flattening, and narrow facial features, which means Dinaric or Armenoid."

   Δεν ξέρει δηλαδή καν ο ίδιος εάν ο συνδυασμός σε ορισμένους Έλληνες των μαύρων μαλλιών(κατάμαυρων), ισόπεδου ινίου και στενών χαρακτηριστικών προσώπου είναι Διναρική επίδραση ή Αρμενοειδής. Όπως και να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν απειροελάχιστοι Έλληνες.

   Όσο για το βαλτός, συνήθως αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες είναι Αρμενοειδείς σε μεγάλο ποσοστό είναι Έλληνες που μένουν ακόμα στην Τουρκία και έχουν Αρμενοειδείς πρόγονους ή συγγενείς.

   Διαγραφή
  8. θα μπορουσε καποιος να μου ποσο ειναι το ποσοστο των Μεσογειακων Ελληνων?οι Ελληνες στην Ελλαδα ειναι 7.5εκ

   Διαγραφή
  9. καθαροι μεσογειακοί 25-30%

   Διαγραφή
  10. "Με το να αναπαράγεις τσιτάτα απο το ίντερνετ, δεν καταφέρνεις να μειώσεις το ποσοστό των αρμενοειδών."

   "Τσιτάτα του ιντερνετ" η αναφορές για τους Έλληνες των μεγαλύτερων Ανθρωπολόγων, μάλιστα.

   Διαγραφή
  11. https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516341_126667704427050_2758420483305362521_n.jpg?oh=b6561a273a1cffd67c918b3f9a5e9369&oe=59E59088

   12:58 μ.μ. τωρα σοβαρα σε ποιο φυλετικο τυπο ανηκω ρε ναζιδια

   Διαγραφή
  12. Στον αυτιστικό.

   Διαγραφή
  13. Η αναρχική συμπεριφορά ταιριάζει στα ζωώδη Διναρικά ένστικτα του πιθηκίου.

   Διαγραφή
  14. Ενώ εσύ με αυτήν την επιθετική σου στάση δείχνεις τα εξωγηίνα σειριακά σου ένστικτα ε;α ρε κούνια που σε κούναγε κι εσένα και κάτι άλλους όμοιους σου εδώ μέσα,περνιέστε για φυλετική αφρόκρεμα ενώ είστε ο πάτος.Α καθυστερημένε για να σε προλάβω επειδή βραχυκυκλώνεις,είμαι αυτός που είχες βγάλει αρμενοειδή επειδή έβριζα σαν "βαλκανόγυφτος"μη με βγάλεις διναρικό τώρα,είμαι απλά ένας θερμόαιμος και βίαιος μεσογειακός.

   Διαγραφή
  15. Απάντηση στο ερώτημα 1:00
   Είσαι βορειοδινάριος τύπος. Και θα έπρεπε να είσαι εθνικοσοσιαλιστής, αυτό σου επιβάλλει το αίμα σου.

   Διαγραφή
  16. Ρε κατακαημένε ανώνυμε, κάτσε εσύ στο μπουζουκιστάν με τον Ρουβίκωνά σου και τον κάθε κατακαημένο Βαλκανοαναολίτη (τί Διναρικός Αλβανός, τί Αρμενοειδής Τούρκος!) και άσε εμένα τον ΚΜ οσονούπω-Ελβετό να τρώει τα τυράκια του, να πίνει τα κρασάκια του και να πηδώ τις ξανθές Νορδικές Ελβετίδες βγάζοντας για αρχικό μισθό 12,000 τον μήνα, όσα εσύ βγάζεις σε έναν χρόνο με την σύνταξη του παππού σου.

   Άντε γειά!

   Διαγραφή
  17. Πόσο χαίρομαι να ζω σε μία χώρα δίχως Διναρικούς δεν λέγεται!

   Οι Αρβανίτες οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ του συγχρόνου Ελληνισμού μαζί με τους Ανατολίτες της Μακεδονίας και Θράκης.

   Πάλι καλά που υπάρχουμε και ορισμένοι Άριοι Έλληνες να σώζουμε το γόητρο των Ελλήνων στο εξωτερικό.

   Ζήτω η δολιχοκεφαλία!

   Κάτω κάθε Αλβανοτουρκικό βραχυκέφαλο κατακάθι!

   Διαγραφή
 8. Δεν μπορεί να γίνει επιστημονική συζήτηση εδώ μέσα, γιατί δεν υπάρχουν συντονιστές που να μπανάρουν αυτούς που μιλάνε χειρότερα και από γύφτους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ρε κοκαλιάρη και χτικιάρη εσύ με τους Αρμενοειδείς και τις φωτογραφίες, δεν παίρνεις δρόμο από εδώ; Άντε μας έπρηξες πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πάντως βρίζετε τους αρμενοειδείς όλη την μέρα άλλα ο Αλέξανδρος Παπάγος και ο Αριστοτέλης Ωνάσης πρόσφεραν την ζωή τους για την Ελλάδα μπορεί να μην ήταν Έλληνες άλλα κάτι πρόσφεραν στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μεσογειακος συμφωνα με το ματι φυσολογικων ανθρωπων

  http://eranistis.net/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/%CE%9C.-%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg

  μεσογειακος συμφωνα με το ματι του γεροξουρα

  http://www.taxydromos.gr/data/news/14134790731306771913.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. XAXAXAXAXA! Στέλνουν μαυρισμένο τον Φύσσα και τον βγάζουν Σαουδάραβα. Ρε αρρώστια που έχουν κάποιοι να βγάλουν τους Έλληνες εξω-ευρωπαίους.

   Διαγραφή
  2. Σιγά τον "Έλληνα" που βρήκες για παράδειγμα.
   Ως φυλετιστής οφείλει κανείς να αναγνωρίσει την ύπαρξη φυλετικών σκουπιδιών και περιττωμάτων ανάμεσά μας. Αλλιώς γίνετε ζητωμπατριότες και αφήστε κατά μέρος ανθρωπολογίες και φυλές.
   "Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές"! - και όχι ό,τι είναι φαινομενικά βολικό. Είναι σαν να σκουπίζεις τα σκουπίδια κάτω από τα χαλιά.

   Διαγραφή
  3. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Ο Μεσογειακός Παύλος Φύσσας(και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι ήταν ιδεολογικά) ήταν "φυλετικό σκουπίδι και περίττωμα", ένας άνθρωπος που ανήκε στην φυλή που δημιούργησε τον πρώτο-Ευρωπαϊκό πολιτισμό, ενώ οι ψευτο-Έλληνες με βόρειο αίμα είναι το φυλετικό απαύγασμα, είναι οι Ινδο-Γερμανοί που μας ήρθαν απ'τον βορρά, μπουκάροντας σαν λαθρομετανάστες μες την Ελλάδα. Βρε καλά έκαναν Αμερικάνοι, Ρώσοι και Άγγλοι και σας ολοκαυτώσανε την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και μαζί με αυτήν τα ξανθά σας Άρια σκουπίδια.

   Σε αυτήν την φυλή άνηκε ο Παύλος Φύσσας.
   http://marchofthetitans.com/wp-content/uploads/2012/08/med-and-skull.jpg

   Διαγραφή
  4. Παύλος Φύσσας, το "φυλετικό σκουπίδι και περίττωμα" της Ελλάδος.

   http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140919/low/newego_LARGE_t_420_54399005.JPG

   Να τα ακούνε αυτά οι Μεσογειακοί Έλληνες που είναι φιλικά προσκείμενοι προς τον εθνικοσοσιαλισμό μπας και ξυπνήσουν.

   Διαγραφή
  5. Καλά, εσύ και μερικοί άλλοι έχετε μένος, σαν και του Φύσσα, του γοριλοειδούς https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/8c/61/55/8c6155e8c36994855a1ec187fa6b4155.jpg
   http://images.newsnow.gr/50/507419/aftos-einai-o-nekros-pavlos-fyssas-raper-Killah-P-melos-tou-antarsya-pou-dolofonithike-stin-amfiali-1-315x236.jpg
   http://3.bp.blogspot.com/-VNV1hj6oJ88/VBpfn7aBZ8I/AAAAAAAAA_c/Jgeb3XLYCGo/s1600/pavlos-fyssas.jpg
   https://lefterianews.files.wordpress.com/2015/01/murdered-greek-hip-hop-artist-pavlos-fyssas-data-1.jpg?w=492&h=333

   Δημιούργησε τον πολιτισμό των Βεδουΐνων...
   "οι ψευτο-Έλληνες με βόρειο αίμα είναι το φυλετικό απαύγασμα, είναι οι Ινδο-Γερμανοί που μας ήρθαν απ'τον βορρά, μπουκάροντας σαν λαθρομετανάστες μες την Ελλάδα. Βρε καλά έκαναν Αμερικάνοι, Ρώσοι και Άγγλοι και σας ολοκαυτώσανε την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και μαζί με αυτήν τα ξανθά σας Άρια σκουπίδια. "
   Προσέξτε μη πνιγεῖτε στους αφρούς σας, λυσσιασμένοι υπάνθρωποι!

   Διαγραφή
  6. Ρε τον ηλίθιο με τους Αρμενοειδείς, συνεχίζει και στέλνει τον Παύλο Φύσσα μαυρισμένο.

   Λευκός ήταν ο Φύσσας.

   http://imgur.com/gallery/eO8T7

   http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140919/low/newego_LARGE_t_420_54399005.JPG
   http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/d2755715a0497fe410067cfb1020b6c9_L.jpg
   http://www.politisonline.com/wp-content/uploads/2015/09/fissas.jpg
   http://www2.star.gr/publishingimages/2013/09/210913140304_4021.jpg

   "Προσέξτε μη πνιγεῖτε στους αφρούς σας, λυσσιασμένοι υπάνθρωποι!"

   Άντε ρε κοκαλιάρη και χτικιάρη που πας να βγάλεις τους Έλληνες Άραβες και Αρμενοειδείς. Άι σιχτίρ να το πω και στην γλώσσα σου.

   Διαγραφή
  7. Και ο πατέρας του και η μάνα του λευκοί είναι.

   http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzA5LzEwL2Z5c3Nhc2ZhdGhlci5qcGc%3D&t=635775044070000000&w=820&h=457&a=Center

   http://www.ereportaz.gr/wp-content/uploads/magda-fyssa-2.jpg

   Διαγραφή
  8. Το θρασύδειλο γουρούνι, Χρυσαυγήτης επί πληρωμή και παιδί για τα θελήματα, πληρωμένος από τις μυστικές υπηρεσίες για να σκοτώσει τον Παύλο Φύσσα, να ενοχοποιήσει την Χρυσή Αυγή και να την φυλακίσει, έτσι ώστε να μην πάρει πολλές ψήφους. Ήταν τόσο θρασύδειλος που δεν του έδωσε καν το δικαίωμα να αμυνθεί και αιφνιδιάζοντας τον κάρφωσε ο πληρωμένος δολοφόνος στην καρδιά.

   http://www.peristerinews.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%82/

   Διαγραφή
  9. Το ποια είναι ποιανού γλώσσα φαίνεται καθαρά, λυσσιασμένε μαυριδερέ μπούλη. Οι φωτογραφίες που έστειλα δεν ξέρω αν είναι μαυρισμένες, η πρώτη σίγουρα όχι, πάντως δεν τις μαύρισα εγώ, είναι στο διαδίκτυο. Λευκοί στα δικά σου μάτια προφανώς είναι και οι περισσότεροι Άραβες, όχι στα δικά μου. Εσύ δε ο ίδιος είσαι δεδηλωμένος συσσιασμένος αντιλευκός, το διαβάζουμε στα μηνύματά σου.
   Μη παραμυθιάζεσαι με κάθε βλακεία που σου σερβίρουν, μπούλη. Το θρασύδειλο γουρούνι που αναφέρεις ήταν τυπικός εκπρόσωπος μιας συνομοταξίας θρασιμιών με επιδεικτική ψευτοπᾶλληκαράδικη αλλά στην πραγματικότητα ακραία θρασύδειλη συμπεριφορά. Μια συνομοταξία που τόσα χρόνια εκτρέφει και καλλιεργεί η ίδια η Χρυσή Αυγή. Ήταν απλώς φυσικό να καταλήξει σε κάτι τέτοιο. Θέλει πολλούς τόνους βλακείας για να πιστεύεις πως συνομότησε το "θρασύδειλο γουρούνι" που αναφέρεις για να βρεθεί στην φυλακή ο ίδιος.
   ΑΚΡΙΒΩΣ τέτοιο θρασύδειλο θρασίμι, υβριστής λυσσιασμένος υπάνθρωπος που δεν σέβεται τίποτε και που ΜΙΣΕΙ από τα εσώψυχά του τον λευκό άνθρωπο είσαι προφανώς και συ ο ίδιος.
   Τέτοια έμαθες στην Χρυσή Αυγή, όπως "Βρε καλά έκαναν Αμερικάνοι, Ρώσοι και Άγγλοι και σας ολοκαυτώσανε την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και μαζί με αυτήν τα ξανθά σας Άρια σκουπίδια. " ;;; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; Από αυτούς που λένε πως πρέπει να βοηθήσουμε την Αραβία ολόκληρη να περάσει στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη;
   Άντε Κατσίβελε, παριστάνεις και τον εθνικιστή. Δυστυχώς δεν είσαι μόνος σου στο Τσιφτετελιστάν...

   Διαγραφή
  10. Γυφτάκο βρομιάρη ανθέλληνα, είμαι λευκός, με ελληνικό Μεσογειακό φαινότυπο, κανείς ποτέ δεν με έχει αποκαλέσει στην πραγματική ζωή "μαυριδερό" και οι τσούλες οι Γερμανίδες τουρίστριες μου κολλάνε σαν τις βδέλλες οι πόρνες και δεν βγάζουν τα μάτια τους από πάνω μου, όπως επίσης και σε ολόκληρη την ζωή μου οι φυσικές ξανθιές Ελληνίδες, εγώ φυσικά προτιμώ τις μελαχρινές, κάνε όνειρα ότι είμαι μπούλης και μαυριδερός. Στα αρχίδια μου οι λευκή φυλή, μόνο οι Έλληνες μετράνε για μένα, οι υπόλοιποι και εσύ μαζί μπορείτε να πάτε να γαμηθείτε.

   Οι Άραβες είναι λευκοί για σένα; Δηλαδή έχουν λευκό δέρμα και γενετικά είναι Ευρωπαίοι; Ρε άντε στο τσαντίρι σου βρομόγυφτε.

   Διαγραφή
  11. Βλέπω ότι έχεις και σοβαρό πρόβλημα με την ελληνική γλώσσα... Δεν είπα εγώ κατσίβελε πως οι Άραβες είναι λευκοί!
   Όσο για το τι είναι "οι λευκή φυλή" για σένα το έχουμε εμπεδώσει, είσαι σαφής.
   Δεν ξέρω πόσο μπούλης είσαι, φαίνεται όμως όταν με χαρακτηρίζεις "κοκκαλιάρη" δίχως να ξέρεις τίποτα για μένα.
   Δεν ξέρω ποιούς "Έλληνες" εκπροσωπείς, εσύ και το μεγάλο σου τσαντηρότσιρκο, για μένα πάντως Αντιλευκός=Ανθέλλην.
   Αυτό είσαι κατ΄ουσίαν κατσίβελε τσιφτετέλινα.

   Διαγραφή
  12. Διάβασα γρήγορα τις μαλακίες σου γιατί μου φέρνουν αποστροφή και νόμιζα ότι είπες τους ομόφυλους σου Άραβες λευκούς, τέλος πάντων. Η λευκή φυλή μικρέ και αμόρφωτε είναι η Ευρωπαϊκή φυλή στην οποία ανήκουν και οι Έλληνες που εσύ αποκαλείς "τσιφτετέλινες", βρομιάρη γύφτο. Δεν είσαι ο γνωστός μαλάκας με τους Αρμενοειδείς; Ε τότε θα σε ονομάσω ο μαλάκας νούμερο
   δύο με τους "τσιτετέλινες"(μάθε να γράφεις σωστά το "Έλληνες" βρε γύφτο ή μην το γράφεις καθόλου), έ ρε ανθελληνικά σκουπίδια που βγάζει η Ελλάδα. "Αντιλευκός=Ανθέλλην", δεν σου είπα εγώ βρε ζώον όρθιο ότι είμαι αντιλευκός αφού και οι Έλληνες λευκοί είναι αστοιχείωτε, εγώ είπα ότι τους υπόλοιπους λευκούς τους γράφω στα αρχίδια μου γιατί πάντα έδειχναν κατά την διάρκεια της ιστορίας ανθελληνισμό. Τσιφτετέλια να βάλεις να χορέψει η μάνα σου Τουρκόφυφτε.

   Διαγραφή
  13. Καλά, λέμε γράφεις...
   Οι υπόλοιποι λευκοί "πάντα έδειχναν κατά την διάρκεια της ιστορίας ανθελληνισμό", λοιπόν! Τι λες ρε ελληνάρα!
   Ποιοί ανακάλυψαν τους αρχαίους Έλληνες ρε όργιο; Ποιοί εμπνεύστηκαν από αυτούς; Ποιοί έκαναν νεοκλασσικά κτήρια; Τι ήταν οι Φιλέλληνες στην Επανάσταση του 1821;
   Εν τάξει, με είπες τουρκόγυφτο και με διέλυσες, νούμερο. Το τι είναι ο καθένας το δείχνει ο ίδιος, δεν προκύπτει από το βρισίδι και την ακατάσχετη λύσσα κάτι υποβαλκάνιων τσιφτετελίνων. Κι όσο για την απόπειρά σου να μου μάθεις ελληνικά, αυτή κι αν είναι αστεία.
   Το αντιλευκό σου μένος είναι εμφανέστατο και ξεχειλίζει μέσα από την γυφτοψυχή σου, δεν χρειάζεται να το κατονομάσεις ο ίδιος. Δεν θα παρακολουθήσω άλλο το υβρεολόγιό σου. Βρες συνομιλητές στο χρυσοποίκιλτο τσαντήρι σου με τους ομοίους σου, τσιφτετέλινα.

   Διαγραφή
  14. Δεν θα συνεχίσω μαζί σου γελοίε καραγκιόζη, δεν χρειάζεται καν να απαντήσω ότι δεν είμαι ούτε υποβαλκάνιος, ούτε ότι δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια για να είμαι τσιφτετελάς, ούτε ότι είμαι αντιλευκός, ούτε ότι είμαι γύφτος, συνέχισε να αραδιάζεις τις ασυναρτησίες σου. Όσο για το τι έχουν κάνει οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα και στους Έλληνες καλύτερα να πάρεις μερικά μαθήματα ιστορίας, από την εποχή της Ρωμαιοκρατίας, των σταυροφοριών, της Βενετοκρατίας, της εποχής που υποβοηθούσαν οι Δυτικοί και ο Πάπας τους Τούρκους για την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, την υποστήριξη της Γαλλίας και του Ναπολέοντος στους Τούρκους, την προδοσία Αμερικάνων, Άγγλων και Γάλλων στην Μικρασιατική εκστρατεία, την Ιταλική, Γερμανική και Βουλγαρική εισβολή στην Ελλάδα, τον ρόλο των Αλβανών, Σέρβων και Ρώσων(οι Ρώσοι ήθελαν την Μεγάλη Βουλγαρία), τον ρόλο των Άγγλων και ο βομβαρδισμό που έκαναν μαζί με τους Αμερικάνους στο Πειραιά, την προδοσία των Αμερικάνων στη Κύπρο, την ΕΕ και τι κάνουν αυτήν την στιγμή οι Γερμανοί στην Ελλάδα και στους Έλληνες κτλ. Αλλά σιγά μην καταλάβεις εσύ τίποτα από αυτά, άλλος ένας ευρωλιγούρης και ευρωραγιάς είσαι, τι να καταλάβει των υπηρετικόν προσωπικόν των
   ευροκαθαρμάτων. Όσο για τους "τσιφτετέλινες", δηλαδή θες να πεις ότι οι Έλληνες που χορεύουν τσιφτετέλι είναι "Τούρκοι" ενώ οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι που η θρησκεία τους είναι Εβραϊκής προελεύσεως δεν είναι Εβραίοι; Όλοι έχουν ξένα στοιχεία στον πολιτισμό τους, εσύ απλώς δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί δεν το γνωρίζεις καν.

   Διαγραφή
  15. Θέλω ν' αγιάσω μα οι διαβόλοι δεν μ΄αφήνουν...
   Τα παραδείγμα που αναφέρεις αφορούν επίσημες χώρες, που η κάθε μια επεδίωκε τα δικά της συμφέροντα, χωρίς καμμία λευκή κοινή συνείδηση. ΑΚΡΙΒὯΣ σαν εσένα, δηλαδή. Μόνο που εκείνοι είχαν τουλάχιστον την δικαιολογία ότι δεν είχαν ακόμη δει τα όσα έχουμε εμείς εν τω μεταξύ.
   Πιο ανθελληνικό κράτος από το ελληνικό εγώ πάντως δεν γνωρίζω.
   Εσύ λες ότι οι άλλοι λευκοί είναι ανθέλληνες, επειδή πχ η εβραιόδουλη βρεττανική αυτοκρατορία ήταν έτσι. Όμως και αυτή ακόμη χωρίς Μαυροκορδάτους Κωλέττηδες και Βενιζέλους δεν θα επετύγχανε πολλά. Αλήθεια, τι κάνουν αυτήν την στιγμή οι Γερμανοί στην Ελλάδα και στους Έλληνες;
   Καλά το κατάλαβα εξαρχής ότι είσαι καθυστερημένος υποβαλκάνιος...
   Ο εβραιοχριστιανισμός των υπολοίπων δεν ξεπλένει κανένα τσιφτετελινάδικο σίχαμα.
   Κάπου εδώ τελειώνει η ... απολαυστική συνομιλία μας, χρυσομπούμπουρα.

   Διαγραφή
  16. Ρε άντε γαμήσου ρε μαλακισμένο εσύ και οι εβραιοκρατούμενοι Ευρωπαίοι σου, καθυστερημένος ηλίθιος είσαι φαίνεσαι. Δεν χρειάζονταν τους Εβραίους οι Ρωμαίοι για να υποδουλώσουν την Ελλάδα, ούτε ο Πάπας για να εκβιάσει τους Βυζαντινούς και να υποβοηθήσει τους Τούρκους, ούτε ο Ναπολέοντας για να συνάψει σύμφωνο φιλίας με τους Τούρκους, ούτε οι Γερμανοί Ναζί για να κάνουν τα εγκλήματα που έκαναν μέσα στην Ελλάδα, να μας κατακλέψουν και να γυρίσουν την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω. Αυτοί είναι οι Ευρωπαίοι, καθάρματα, κλέφτες και εγκληματίες των λαών. Τι κάνουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα και στους Έλληνες; Και τολμάς να λες τους άλλους καθυστερημένους βρε πανηλίθιε; Μας έχουν φέρει στα γόνατα, δεν έχουμε λεφτά για τίποτα, απλώς ζούμε και στα γήπεδα τα γερμανικά κωλόπαιδα μας κουνάνε 50ευρα. Όσο σιχάματα είναι οι τσιφτετελάδες είναι και οι εβραιοχριστιανοί, αλλά τον κώλο σου ξέρεις να τον βγάζεις απ'έξω και να κατηγορείς μόνο τους άλλους.

   Διαγραφή
  17. ''ύτε οι Γερμανοί Ναζί για να κάνουν τα εγκλήματα που έκαναν μέσα στην Ελλάδα, να μας κατακλέψουν και να γυρίσουν την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω''

   Δεν χρειαζόντουσαν οι ''κακοί'' Γερμανοί για να γυρίσει η Ελλάς 500 χρόνια πίσω.Αυτό το κατάφεραν κάτι αθίγγανοι σαν και του λόγου σου,που νομίζεις ότι έχεις σχέση με τους αρχαίους Έλληνες...Γύρνα πίσω στο κοτέτσι σου,απόγονε σλαβοαλβανών.

   Διαγραφή
  18. Έτσι μπράβο, τώρα μίλησες σαν αυτό ακριβώς που είσαι, Ανθελληναράς, Γερμανογλυφτοκαργίολης. Αποκαλείς τους Έλληνες τσιφτετέλινες και γύφτους που είναι υπεύθυνοι για το κατάντημα της πατρίδος μας, όταν οι μόνοι υπεύθυνοι γιαυτό είναι Ευρωπαίοι και οι απατεώνες πολιτικοί που αυτοί υποστηρίζουν και υποστήριζαν. Μέχρι την Ελληνικότητα των Ελλήνων αμφισβητείς σκύλε των ανθελλήνων. Όταν μία σωστή εθνικιστική κυβέρνηση έρθει να κυβέρνηση, ανθελληνικά καθάρματα σαν και του λόγου σου θα κρεμαστούν και θα απαγχονιστούν και τα οστά τους θα πεταχτούν στα όρνεα.

   Διαγραφή
  19. Θα μας κλάσεις τα αρχίδια,γύφτε ''απόγονε''.Βιολογικό σκουπίδι είσαι.Δεν έχεις σχέση με τους αρχαίους.Με τους ρομά τσιγγανόγυφτους,σίγουρα.

   Διαγραφή
  20. '' Όταν μία σωστή εθνικιστική κυβέρνηση έρθει να κυβέρνηση''

   τί σημαίνει αυτό ρε μάγγα,που νομίζεις ότι έχεις και σχέση με τους αρχαίους;Εδώ δεν ξέρεις να γράφεις ρε βόδι.
   Εκεί που έχεζαν οι αρχαίοι,βγήκες εσύ.Ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια τους δεν είσαι.

   Διαγραφή
  21. Βγάλτε χολή ανθέλληνες κοπρογλύφτες των Γερμανών, χέζω και αυτούς και εσάς στην μάπα Γερμανοραγίαδικες καργίολες.

   Ζήτω το Έθνος, Θάνατος στους προδότες οσφυοκάμπτες των Γερμανών!

   Πολύ τα γουστάρω αυτά, έτσι θα πεθάνετε.

   https://www.youtube.com/watch?v=a3uqv0eP7Tg

   Διαγραφή
  22. Πρόσεξε μην σκίσεις κανά καλσόν και ερεθιστούν τα τρυφερά μπουτάκια σου,ντροπή των αρχαίων.Είπαμε,εκεί που έχεσαν αυτοί,βγήκες εσύ, η μπουχεσοκουράδα.Άσε ρε μπούλη.

   Διαγραφή
  23. Βρίστε όσο θέλετε και πέστε ότι μαλακία σας έρθει στο κεφάλι. Δεν θα πέσω άλλο στο επίπεδό σας, γυφτοί υπηρέτες και γλύφτες τον Γερμανών.

   Διαγραφή
  24. Η σκηνή από την ταινία που παραπέμπεις ότι "γουστάρεις", με τα εβραιογύφτικα αμερικανάκια να βγάζουν όλη τους την υπανθρωπίλα εναντίον μιας φανερά ανώτερης άριας ηρωικής ανδρικής μορφής, με την μανιασμένη υπανθρωπίλα να σε εκφράζει κατάβαθα, σε ξεσκεπάζει απόλυτα. Όπως και τα προηγούμενά σου, εκεί πχ που νοιώθεις αγαλλίαση κι ενθουσιάζεσαι που οι λακέδες του σιωνισμού "ολοκαύτωσαν" όπως λες τους " την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και μαζί με αυτήν τα ξανθά σας Άρια σκουπίδια. "
   Είναι τραγωδία τέτοια βρωμερά σκουπίδια σαν και σένα να θεωρούνται "Έλληνες"!!!

   Διαγραφή
  25. Σημασία έχει ότι οι Αμερικάνοι σας γαμήσανε την μάνα που σας γένναγε, ολοκαυτώσανε την ψευτοανώτερη γερμανοφυλή σας(στην κυριολεξία δηλαδή, μιας και όταν οι Αμερικάνοι μπήκαν μέσα, βιάζανε τις τσούλες τις Γερμανίδες) και οι ηγέτες σας αυτοκτονούσαν σαν απογοητευμένες γκόμενες.

   Μέχρι να μας ξανάρθετε και να σας γαμήσουμε πατόκορφα, μπορείτε να κλαίτε την μοίρα σας και να θυμάστε περασμένα μεγαλεία.

   'Άντε και καλή χώνεψη.

   Διαγραφή
  26. "Βρίστε όσο θέλετε και πέστε ότι μαλακία σας έρθει στο κεφάλι. Δεν θα πέσω άλλο στο επίπεδό σας, γυφτοί υπηρέτες και γλύφτες τον Γερμανών."

   Λίγες στιγμές μετά:

   "
   Σημασία έχει ότι οι Αμερικάνοι σας γαμήσανε την μάνα που σας γένναγε, ολοκαυτώσανε την ψευτοανώτερη γερμανοφυλή σας(στην κυριολεξία δηλαδή, μιας και όταν οι Αμερικάνοι μπήκαν μέσα, βιάζανε τις τσούλες τις Γερμανίδες) και οι ηγέτες σας αυτοκτονούσαν σαν απογοητευμένες γκόμενες.

   Μέχρι να μας ξανάρθετε και να σας γαμήσουμε πατόκορφα, μπορείτε να κλαίτε την μοίρα σας και να θυμάστε περασμένα μεγαλεία.

   'Άντε και καλή χώνεψη."

   Χαρακτηρίσου μόνος σου γραικύλε ψευτοέλληνα.
   Κι όπως είπε και ο Χίτλερ:ο αγώνας μας θα είναι για να συνταιριάξουν ο Ελληνισμός με τον Γερμανισμό.
   Άντε γεια !

   Διαγραφή
  27. Μιλάει ο Υπάνθρωπος!!!

   Διαγραφή
  28. Πες μου κάτι αλήθεια, είσαι και χρυσαυγίτης μήπως;

   Διαγραφή
  29. Φυσικά τα 2 διαδοχικά μου πιο πάνω (10:24, 10:25) αναφέρονται στον λυσσασμένο 10:15, όχι στον 10:23 που πρόλαβε κι έγραψε κάτι ανάμεσα, και με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

   Διαγραφή
  30. Σας "έθιξα" Ευρωπαίους και Γερμανούς και γίνατε Τούρκοι, μακάρι να είχατε τέτοια ευαισθησία και με τους Έλληνες, αλλά ξενόδουλοι και προδότες δεν αλλάζουν.

   Διαγραφή
  31. Δεν μας έθιξες απολύτως τίποτα, καθώς είσαι ολοκληρωτικά τιποτένιος.
   Απλά μας ξεδίπλωσες την λυσσασμένη σου γύφτικη υπανθρωπίλα και βρώμισε ο τόπος. Αυτή η βρωμιά είναι τόσο ακριβώς ανιευρωπαϊκή και αντιγερμανική στην ουσία της όσο είναι και ανθελληνική.

   Διαγραφή
  32. Άντε στα τσαντίρια σου ρε γύφτο άπλυτε. Λευκή Ελληνική Δύναμη και σου γαμώ την Γερμανία στο κώλο, καργίολη, τσιγγάνε, γύφτουλα, βρομιάρη, κωλογλύφτη των Γερμανών, άντε στα βοθροκαταγώγια με τους άλλους skinheads που ανήκεις απόβλητο της κοινωνίας.

   Η Ελλάς υπεράνω όλων!

   Διαγραφή
  33. Είσαι πραγματική ΧΑ-ΒΟΥ-ΖΑ.
   Ασε την Ελλάδα κατά μέρος, καλλικάντζαρε.

   Διαγραφή
  34. Έτσι ξηγούνται οι υπάνθρωποι στα υπεράνθρωπα γερμανικά γουρούνια.

   http://www.newsbeast.gr/files/1/2016/05/Crete1.jpg
   https://tadeefipipis.files.wordpress.com/2016/10/maxh-krhth.jpg?w=600
   https://4.bp.blogspot.com/-fulVOVXj6jU/Vz9IkLU6DlI/AAAAAAACK2A/dImbaMF8CYkveWC-8HeBowHn8fsUs8QoACLcB/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2587%25CE%25B7_14.jpg
   http://1.bp.blogspot.com/-IVqq8A3tLlw/VV3ivMJflGI/AAAAAAAAL58/xm4nxlJQDgA/s1600/maxikritis1.jpg

   Καταλάβατε Εφιάλτες, ρουφιάνοι, προδότες της Ελλάδος; Όταν οι δικοί μας πρόγονοι πολεμούσαν τους Γερμανούς, οι δικοί σας γλείφανε τον κώλο τους οι δωσίλογοι, οπότε τι περιμένεις από τους απογόνους των ρουφιάνων;

   Διαγραφή
  35. Συγκεκριμένα,οι δικοί σου πρόγονοι, ως αλβανόγυφτοι,κανέναν Γερμανό δεν πολέμησαν. Το πολύ-πολύ να κυνήγησαν καμιά κότα στο κοτέτσι σας.Γύρνα στο ορνιθοτροφείο σου λέμε,αθίγγανε κατσίβελε,που νομίζεις ότι είσαι Έλλην.Όσο "Έλλην" είναι ο αντεντονκούμπο,άλλο τόσο είσαι και εσύ μπάσταρδε.

   Διαγραφή
  36. Χα, χα, χα σπέρμα ρουφιάνου καταδότη, με τις μαλακίες δεν κάνεις τίποτα. Ο Παππούς μου πολέμησε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μάλιστα συνήθιζε να λέει "Τον πούστη τον Χίτλερ, ήρθε εδώ να μας σκοτώσει". Ο δικό σου ο παππούς φόραγε κουκούλα και ρουφιάνευε τους συμπατριώτες του αρχιπροδόταρε.

   Σημασία έχει ότι είστε οι χαμένοι της ιστορίας, ενώ εμείς οι Νικητές.

   Άντε Γεια!

   Διαγραφή
  37. Τον παππού σου,τον βιάζανε οι Ινδοί που είχαν φέρει οι άγγλοι στην Ελλάδα.Γι'αυτό και είσαι πισωγλέντης.

   Διαγραφή
  38. "Νικητές", ναι... Γι΄αυτό ακριβώς ΟΛΑ πέφτουν και πάνε ολοταχώς κατά διαόλου.
   Όμως η Ιστορία ΔΕΝ έχει τελειώσει πιθηκάνθρωπε.
   Δεν μας είπες όμως, τι ψηφίζεις;

   Διαγραφή
  39. Τράβα γλείψε την πούτσα του Γερμανού "υπερανθρώπου" αφέντη και γαμιά σου μωρή τσούλα των Ναζί, εγώ μόνο γαμάω Γερμανούς και δοσίλογους ρουφιάνους σαν και εσένα. Με ελεύθερο άνθρωπο μιλάς βρε υπηρετικόν πρωσωπικόν της πεθαμένης εθνικοσοσιαλιστικής σου Γερμανίας. Πολύ θα ήθελα να ζούσε ο Παππούς μου και να του το έλεγες αυτό, ήταν της λαχαναγοράς και σήκωνε 10 γεμάτα τελάρα, θα σε έπνιγε με το ένα χέρι μαλακισμένο ναζιστάκι.

   Ο Χίτλερ ψόφησε και μαζί τους το 3ο Ραϊχ, εσείς απλώς είστε τα κατάλοιπα που μας πρήζεται τα αρχίδια με τους χαμένους της ιστορίας.

   Διαγραφή
  40. Ε δεν ζει ο παππούς σου. Σαπίζει και τον τρώνε τα σκουλήκια. Τον γαμάνε οι δαίμονες μετά θάνατον,όπως και κάθε προδότη που πολέμησε εναντίον της λευκής φυλής, για να υπερασπίσει την Αγγλία και τον καπιταλισμό.
   Άντε γεια τώρα,που λέμε και στη μάνα σου μετά από κάθε συνεύρεση ,επειδή μας τα πρηξες.

   Διαγραφή
  41. ""Νικητές", ναι... Γι΄αυτό ακριβώς ΟΛΑ πέφτουν και πάνε ολοταχώς κατά διαόλου."

   Ναι ενώ εάν είχε νικήσει ο Χίτλερ θα όλα θα ήταν καλύτερα, θα είχαν πεθάνει όλοι οι Έλληνες τις πείνας και θα επιζούσαν μόνο τα δοσίλογα παράσιτα σαν και του λόγου σας.

   "πιθηκάνθρωπε"

   Τα μούτρα σου στον καθρέπτη είδες και το είπες αυτό;

   Διαγραφή
  42. Αυτοί που πολέμησαν τον Χίτλερ δεν το έκαναν για την Αγγλία, τους Εβραίους, τον καπιταλισμό και επειδή ήταν κατά της λευκής φυλής(ποιας λευκής φυλής, μόνο οι Γερμανοί είναι λευκή φυλή για σας;). Aυτές τις μαλακίες τις λέτε μόνο εσείς. Το έκαναν για να επιβιώσουν και να μην ζουν υπόδουλοι στους Γερμανούς. Καλά, αν τολμούσες να πεις την παραμικρή κουβέντα στην μάνα μου, έχει άκρες στην αστυνομία, οπότε θα σε χώνανε στο κρατητήριο και θα έτρωγες τέτοιο βρομόξυλο αλητόβιο σκινχεντάκι που θα το θυμώσουν για όλη την υπόλοιπη μίζερη ζωή σου. :)

   Διαγραφή
  43. Του συστήματος είσαι λοιπόν.Μην μας το παίζεις επαναστάτης.

   Διαγραφή
  44. Τι χρησιμοποιείται το Άντε Γεια ρε ξεφτιλισμένοι;

   https://www.youtube.com/watch?v=EOLKCS_hbvU

   1:59 και 2:26

   Διαγραφή
  45. Και άλλα.

   https://www.youtube.com/watch?v=D1d4eX7Pi0E

   https://www.youtube.com/watch?v=uPXqTadUARs

   https://www.youtube.com/watch?v=DJqikZZfrjQ

   Διαγραφή
  46. Ο Επιμενίδης είχε δίκιο10 Ιουνίου 2017 - 4:38 μ.μ.

   "Κρήτες αεί ψεύσται, κακά θηρία, γαστέρες αργαί"

   Πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, νυν του Σύριζα. Ντροπή της Ελλάδος.

   Η μάχη της Κρήτης ήταν ένα έπος για τον Άξονα. Οι επιτιθέμενοι ήταν πέντε φορές λιγότεροι από τους αμυνόμενους και όλοι ξέρουμε ποιοι επικράτησαν σε λίγες μόνο ημέρες!

   Ας μην λησμονούμε ότι Σβάστικα κυμάτιζε περήφανα στην Κρήτη ακόμη και μετά τη λήξη του Β'ΠΠ, αφού οι Γερμανοί είχαν παραμείνει εκεί και ουδείς αντιστεκόταν...

   http://4.bp.blogspot.com/-AFZLsvdMmiQ/VHyRn1lE7tI/AAAAAAAAKX0/vVgmbb7pGnQ/s1600/cf87cf81cf85cf83ceb7-ceb1cf85ceb3ceb7-cebcceb1cf87ceb7-cf84ceb7cf83-cebacf81ceb7cf84ceb7cf83.jpg

   Auf Kreta da flattern unsre Fahnen,
   Wir Fallschirmjäger haben doch gesiegt..

   https://www.youtube.com/watch?v=7JKar_hChU4

   HEIL HITLER, πουστράκια των Εγγλέζων "Κρητικοί".

   Διαγραφή
  47. Οι κακοί Κρητικοί, οι καλοί Ναζί και οι καλοί ρουφιάνοι Έλληνες που προδίδουν την Ελλάδα στους κατακτητές. Οι Κρητικοί πολεμούσαν με τσουγκράνες και κασμάδες, μαζί με γυναικόπαιδα και οι Γερμανοί με την τελευταία λέξη της γερμανικής πολεμικής τεχνολογίας. Παρόλα αυτά έφεραν τέτοια πλήγματα στους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές που ο Χίτλερ δεν ξανατόλμησε να χρησιμοποιήσει σώματα αλεξιπτωτιστών ποτέ. Οι Κρητικοί δεν πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδος τους και των οικογενειών τους, αλλά γιατί κατά τον ρουφιάνο της φυλής του και του έθνους του, επειδή ήταν "πουστράκια των Άγγλών". Γυρνάνε οι Έλληνες πρόγονοι σου στον τάφο τους προδότη και καταργούνται την ώρα και την στιγμή που γεννιόσουν.

   Χαίρε ελευθεριά ρουφιάνε ξένων σφαγέων και εξαθλιωτών της Ελλάδος.

   Διαγραφή
 12. Κάποιοι Κρητικοί αντιστάθηκαν, τα παραμύθια όμως με γιαγιάδες και...μέλισσες(!!) που εξολόθρευαν οπλισμένους Γερμανούς είναι για ζητωπατριώτες που υιοθετούν τη προπαγανάδα των σιωνιστών.

  Η Κρήτη το 1941 τελούσε υπό Αγγλική κατοχή.Οι Άγγλοι είχαν καταλάβει την Κρήτη αμέσως μετά την δολοφονία του Μεταξά και το νησί τελούσε υπό αγγλική διοίκηση. Προφανώς υπήρχε έλλειψη από "τσουγκράνες και κασμάδες" και δεν τους πείραξε κανείς.

  Μελέτησε Ιστορία και ίσως αντιληφθείς ότι δεν πολέμησαν για την...ελευθερία της πατρίδος των, αλλά γιa την επικράτηση των Σιωνιστών. Που ήταν οι ¨λεβέντες¨ όταν οι Άγγλοι κατελάμβαναν το νησί τους;

  Υπηρξαν ομως ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ που μια χαρα τα ειχαν με τους Γερμανους (δεν αναφέρομαι σε μεμονωμενες περιπτωσεις κουκουλοφορων,μαυραγοριτων κλπ).
  Υπάρχουν πολλές φωτογραφιες Κρητικων (ανδρών και γυναικών) που ποζαρουν φιλικοτατα με Γερμανους...
  Υπήρχαν επίσης και πολλά παρε δωσε,συναλλαγες (ειδικα στο τελος της Κατοχης) μεταξυ Κρητικων και Γερμανων.Αν αντέχεις την Αλήθεια, ψάξε και θα το διαπιστώσεις..

  Οι δικοί σου πρόγονοι θα πρέπει να τρέπωνται που πολέμησαν για την υποδούλωση της Ελλάδος στους Σιωνιστές. Και τι άφησαν; Απογόνους (με ελάχιστες εξαιρέσεις) που ψήφιζαν τον Ανδρεά και εκλέγουν Πολάκηδες. Ξεφτιλισμένοι.

  Προδότης είσαι εσύ και όλοι οι όψιμοι "αντιναζί", απόγονε ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και τέκνον των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Zητωπατριώτες; Άντε ρε αλήτη Ζιγκχαϊλίτη, έβγαλες Άγγλους και Σιωνιστές τους Κρητικούς όταν ο Χίτλερ ήταν Εβραϊκής καταγωγής και ψόφησε στην λατινική Αμερική με το εβραϊκό μαντίλι στη μούρη. Απλώς οι Άγγλοι ήταν σύμμαχοι της Ελλάδος και βοήθησαν, δεν ήμασταν υπό αγγλική κατοχή, ούτε πολεμούσαν οι Έλληνες για την επικράτηση των Σιωνιστών, μαλακίες λες σαν μαλάκας νεοναζί που είσαι. Οι πρόγονοι μου πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδος τους και για κανέναν Σιωνιστή, οι οποίοι δεν έτρεφαν κανένα φιλικό αίσθημα προς τους Εβραίους. Αν οι Έλληνες ψήφιζαν και ψηφίζουν τα προδοτικά κόμματα που ψηφίζουν είναι γιατί τους έχουν εξαπατήσει, δεν μπορούν να εξισωθούν με εθνοπροδότες σαν και εσένα. Τέλος πάντων, είμαστε οι πολλοί και είσαι ο ένας ρουφιάνος, αργά η γρήγορα άτομα σαν και εσένα θα κρεμαστούν. Κατά την διάρκεια της εκτέλεσης μπορείς να ουρλιάζεις "Αγγλόδουλοι, Σιωνιστές Έλληνες", στα αρχίδια μας τι θα λες.

   Διαγραφή
  2. Τέτοιοι ήταν σίγουρα οι πρόγονοι σου.

   https://www.youtube.com/watch?v=dggbshhKEvY

   https://www.youtube.com/watch?v=jvtTakOJ95w

   Διαγραφή
  3. 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐14 Ιουνίου 2017 - 12:37 π.μ.

   Υβρεολόγιο αντί επιχειρημάτων, δείγμα κάφρου υπανθρώπου. Ο δείκτης ευφυίας σου ξεπερνά οριακά τον βαθμό ιδιωτείας σου γι'αυτό αναπαράγεις όλα τα ψεύδη της Σιωνιστικής προπαγάνδας σαν καλός goyim. Εβραικής καταγωγής ο...Χιτλερ και πέθανε στη Λατινική Αμερική. Λησμόνησες να αναφέρεις το κοσμοσκάφος Ε και τους εξωγήινους 12 Θεούς.

   "Απλώς οι Άγγλοι ήταν σύμμαχοι της Ελλάδος και βοήθησαν, δεν ήμασταν υπό αγγλική κατοχή"

   Μάλιστα. Μόνο ένας ανιστόρητος και ανίδεος γραικύλος σαν εσένα θα υποστήριζε τέτοιες ανακρίβειες. Αυτοί που προκάλεσαν τον λοιμό των Αθηνών και κρέμαγαν τα παλληκάρια της ΕΟΚΑ.

   Λεκτικές απειλές απο "αντιναζί" καθάρματα προκαλούν τον γέλωτα. Είσα μηδενικό χωρίς περιφέρεια.

   Κατά τα λοιπά,μια χαρά απολαμβάνουν οι Γερμανοί τουρίστες κάθε χρόνο τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη , απέναντι στους οποίους, οι Κρητικοί είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί.Αρκετοί, θα βρεθούν στις ίδιες παρέες με τους Γερμανούς "απόγονους των ναζί" απολαμβάνοντας τσικουδιές και μεζέδες.. και ο...αντιγερμανισμός πάει περίπατο.

   ...και που να ήξερες πόσες Κρητικοπούλες έστελναν γράμματα κατα τη διάρκεια και μετά τη λήξη το πολέμου στους Γερμανούς "Ιππότες" τους..

   Prost!

   https://wehrmacht24.de/media/image/26/15/44/32243_0__tasse_auf_kreta__im_sturm__und_im_regen_fallschirmjaecger_lied_graene_teufel_deutsche_soldaten_wehrmacht_luftwaffe_kaffee_becher_600x600.jpg

   Διαγραφή
  4. Ποιος μιλάει, ο υπό του Μεσογειακού ανθρώπου και τον αποκαλεί το σκουλήκι "υπάνθρωπο". Το να αποκαλείς τον άλλον, ως αυτό που είναι, δεν είναι υβρεολόγιο αγαπητέ σκώληκα και δεν άρχισα εγώ να βρίζω αλλά τα μούτρα σας.

   http://anonhq.com/adolf-hitler-argentina/

   https://billwarnermyblog.wordpress.com/2013/08/21/hunting-hitler-the-girls-from-argentina-daughters-of-nazi-boss-adolf-hitler-who-escaped-from-berlin-on-april-27th-1945-thanks-to-franco-in-spain/

   http://www.xorisorianews.gr/%CE%BF-%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%B2-%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B3/

   Πες μας όλους Σιωνιστές, εις των πούτσον μας.

   Τι ανίδεος γραικύλος βρε δούλε του ψόφιου Ιουδαίου Χίτλερ; Για τον εαυτό σου μιλάς. Εγώ είμαι ελεύθερος άνθρωπος ενώ εσύ δούλος. Πότε κατέλαβαν οι Άγγλοι την Κρήτη όπως οι Γερμανοί και πότε Κρητικός είπε ποτέ ότι πολεμάει για τους Άγγλους; Λες και δεν μπορεί να υπάρξει ελληνικός πατριωτισμός κατά του πανγερμανισμού, πρέπει οπωσδήποτε να είναι είτε αγγλόδουλος, είτε Σιωνιστικός και οι Έλληνες πατριώτες δούλοι τους.

   Το καλύτερο είναι ότι οι Γερμανίδες σήμερα γαμιούνται ασύστολα με Τούρκους και λοιπούς τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους, ενώ αυτοί σκοτώνουν τα παιδιά τους. Κάθε φορά που ακούω για τρομοκρατική επίθεση στην Γερμανία καυλώνω, έτσι να σας γαμήσουν όλους και ας επιβιώσουν οι δυνατότεροι(που μάλλον οι Έλληνες σε αυτούς ανήκουν, είδομεν).

   Όποιος τα έβαλε με την Ελλάδα αργά ή γρήγορα καταστράφηκε, είναι η κατάρα της Ελλάδος. Που είναι το τρίτο ράιχ, που είναι ο Χίτλερ, που είναι ο εθνικοσοσιαλισμός; Στα αζήτητα, losers.

   Διαγραφή
  5. Ρε μαλάκες νεοναζί κοροϊδευόμαστε, πόσοι είναι υπέρ του ναζισμού και του Χίτλερ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη; Τίποτα δεν αντιπροσωπεύτε, τίποτα δεν είστε και μιλάτε λες και είστε στην εποχή του Χίτλερ.

   Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.