Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Παρατηρήσεις σε ένα κείμενο του Έβολα

Στο άρθρο του Negrified America, o Ιούλιος Έβολα περιγράφει την επίδραση των Νέγρων στην κοινωνία των λευκών στις ΗΠΑ. Αφορμή για το άρθρο του Έβολα αποτέλεσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν την διαρκή αύξηση των Νέγρων στις ΗΠΑ. Νεγροποίηση, εκφυλισμός και παρακμή της λευκής φυλής ενώπιον της μεγαλύτερης γεννητικότητας των μη λευκών.

Όπως παρατηρεί ο Έβολα, από πλευράς δημοκρατίας αυτό δεν είναι καθόλου κακό, κάθε άλλο. Όλοι γνωρίζουμε τον ζήλο αυτών που ζητούν φυλετική "ενσωμάτωση". Δηλαδή όχι απλά κοινωνική ενσωμάτωση και ισότητα, αλλά και φυλετική μίξη με τους λευκούς. Μάλιστα ο Έβολα έκανε μια πρόβλεψη ακόμα και για μαύρο πρόεδρο στις ΗΠΑ που όπως ξέρουμε έγινε πράξη. Η δημοκρατική εξουσία, που υποτίθεται είναι υπέρ της ελευθερίας, προσπαθεί να επιβάλλει την φυλετική μίξη. Κάποιοι λευκοί αντιστέκονται, ειδικά στο Νότο,...
ωστόσο οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται πως το ζήτημα είναι βαθύτερο. Οι ΗΠΑ έχουν νεγροποιηθεί όχι μόνο φυλετικά και δημογραφικά, αλλά και στον πολιτισμό, την συμπεριφορά και τις προτιμήσεις.

Καθοριστική είναι η επίδραση των Νέγρων στην μουσική και στον χορό. Ο Έβολα μιλά για την τζαζ της εποχής του, σήμερα ισχύουν τα ίδια με την hip-hop, rnb, κτλ. δηλαδή μια μουσική έντονα ρυθμική, που συνδυάζεται χορευτικά με φρενήρεις μηχανιστικές κινήσεις. Αυτές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι πρωτόγονες και αταβιστικές κατά τον Έβολα, αντίστοιχες της νέγρικης φύσης. Αντιθέτως οι χοροί στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικοί. Ωστόσο, οι λευκοί των ΗΠΑ μιμούνται τους νέγρους και η πολιτιστική μόλυνση επεκτείνεται και στις υπόλοιπες χώρες.

Στη συνέχεια ο Έβολα μιλά για τον χαρακτήρα των λευκών. Βρίσκει ότι είναι εξαιρετικά βίαιοι, με σημάδια πρωτογονισμού. Ακραίες μορφές της πυγμαχίας είναι δημοφιλέστατες στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανικές ταινίες δείχνουν συχνότατα σκηνές με βίαιους καβγάδες και αυτό αρέσει στο Αμερικανικό κοινό. Αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις Ευρωπαϊκές παραδόσεις, είτε της μεσαιωνικής μονομαχίας με τους αυστηρούς κανόνες, είτε του Βρετανού gentleman.

Ο Έβολα βρίσκει ταυτόχρονα μια επιφανειακότητα στην συναισθηματικότητα, με τον άνδρα να είναι σκληρός και δραστήριος, αλλά χωρίς κανένα εσωτερικό βάθος. Η σεξουαλικότητα πλησιάζει τον πρωτογονισμό, σε αντίθεση με τις παραδόσεις της Ευρώπης. Ο Werner Sombart είχε πει για τους Αμερικανούς: "they mistake bigness for greatness". Ένας Ιάπωνας, ένας Άραβας ή ένας ερυθρόδερμος δεν θα εντυπωσιάζονταν απλώς από το υλικό μέγεθος. Εν τέλει, ο μέσος Αμερικανός χαρακτηρίζεται από πρωτόγονη βιαιότητα, ενστικτώδεις αντιδράσεις και επιφανειακή προσέγγιση των πραγμάτων.


Κάποιες παρατηρήσεις. Στην σκέψη του Ιταλού φιλοσόφου αποκλείεται το φυσικό περιβάλλον ως παράγοντας που επηρεάζει τον βαθύτερο χαρακτήρα των ανθρώπων. Ο Έβολα συνδυάζει ορθώς τα γνωρίσματα του χαρακτήρα των Νέγρων με την νέγρικη βιολογική φύση τους. Σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα πάνε μαζί. Αν έκανε το ίδιο και με τους λευκούς, θα μπορούσε να αιτιολογήσει με τον ίδιο τρόπο και την συμπεριφορά τους. Το ζήτημα είναι πιο βιολογικό από ότι θεωρεί και όχι απλώς πνευματικό. Η απόλυτη πλειοψηφία των λευκών της Αμερικής είναι Κρομανοειδείς μορφές. Τα ψυχικά γνωρίσματα που περιγράφει ο Έβολα φωτογραφίζουν ακριβώς τα ψυχικά γνωρίσματα των Κρομανοειδών. Πρωτογονισμός, ενστικτώδεις αντιδράσεις και έλλειψη πνευματικότητας είναι τυπικά γνωρίσματά τους. Αντιθέτως, οι παραδόσεις που αναφέρει ο Έβολα στον Ευρωπαϊκό χώρο προέρχονται από άλλους τύπους, π.χ. ο gentleman της Βρετανίας είναι τυπικά Ατλαντοειδής, η ηθική των μονομαχιών προέρχεται από Νορδικούς, κτλ. Αν οι λευκοί ήταν π.χ. κυρίως Αλπικοί, τότε η συμπεριφορά του πληθυσμού θα ήταν διαφορετική. Ένας Κρομανοειδής κυρίως πληθυσμός είναι λογικό να μην έχει επιφανειακότητα, θαυμάζοντας το μέγεθος και μιμούμενος πρωτόγονα ακούσματα και χορούς, τα οποία τυχαίνει να ακούει από τους Νέγρους με τους οποίους αναγκαστικά συμβιώνει.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η φυλή καθορίζει σχεδόν πλήρως τον χαρακτήρα ενός λαού. Κάθε φυλή έχει τις δικές της προτιμήσεις και ανάλογα με τον χαρακτήρα της μπορεί να επηρεάζεται ή να επηρεάζει τις άλλες φυλές ως προς τις κοινωνικές συμπεριφορές. Ένα είναι βέβαιο. Ότι τα ψυχικά γνωρίσματα είναι βιολογικά προκαθοριζόμενα και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ μέσω εκπαίδευσης ή "αφομοίωσης".

47 σχόλια:

  1. Τα δύο τελευταία άρθρα,είναι πραγματικά θαυμάσια!Εξαιρετική ακόμα μία φορά η ανάλυση.Ευχάριστο που αναφέρεται έμμεσα ο εθνικισμός/πατριωτισμός των Νοτίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νότος ήταν πολύ πιο υγιή κοινωνία εν σχεσει με την κάργα αστικοποιημενη φιλελεύθερη του Βορέος. Ο Νότος υπήρξε παραδοσιακός ενώ ο Βορας μοντερνος.

      Διαγραφή
  2. Μια που η κουβεντα για φυλετικους τυπους μπορει να μου πει καποιος αν τελικα ο Αλεξης Κουγιας εχει βαλτικη μιξη εκτος της ξεκαθαρης κρομανοειδους μορφης του?? Αυτην την εντυπωση μου δινει.... http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/09-02/resized/koygias2_h_645_450.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Έβολα ήταν Μεσογειακός, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κρομανοειδής που μιμείται τους νέγρους, ίσως και να έχει πανάρχαια επιμειξία από αυτούς, όπως η αλπική και βαλτική φυλή, έχει πανάρχαια επιμειξία με μογγολίδες. Οι μόνοι θεάνθρωποι, ικανοί για πολιτισμό είναι οι περιακτικοί(νορδικοί, μεσογειακοί, ατλαντοειδείς), οι οποίοι σήμερα εξολοθρεύονται από την σιωνιστική κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς.Μόλα ταύτα όμως,από τους 3 περιακτικούς,μόνο οι Μεσογειακοί δημιούργησαν πολιτισμό.Οι άλλοι τον έλαβαν έτοιμο.Και μην αναφέρει κανείς τις ''δύσκολες καιρικές συνθήκες''που επικρατούσαν εκεί που υπήρχαν νορδικοί και ατλαντοειδείς,διότι αν και έχει κάποια βάση,εντούτοις αν δει κανείς ολόκληρη την πορεία,δε στέκει και πολύ.

      Διαγραφή
    2. θεάνθρωποι
      Οτι να ναι ειστε εδω μεσα...οι Ανθρωποι δεν ειναι παρα παρασιτα τα οποια καθαριζουν την γη..και την παρασιτουν
      Τιποτενιοι...ακους εκει θεανθρωποι..επειδη δημιουργησαν μια γλωσσα και εχτισαν μερικους ναους..

      Η Ελληνικη ειναι πλεον επαρχιωτικη..και στην Ελλαδα πρεπει να αποκισουν αμερικανοι και να φερουν την προοδο και το Αγγλικανικο γλωσσικο ιδιωμα !

      Διαγραφή
    3. Κρεμάλα στους υπανθρώπους εβραιοαμερικάνους. Συμφωνώ για τα παράσιτα, ιδιαίτερα οι αμερικάνοι πρέπει να εξολοθρευτούν άμεσα γιατί είναι τα απόλυτα καρκινώματα της γαίας. Φυσικά και μετά τον γˊ παγκόσμιο, που θα έχετε εξολοθρευτεί όλοι οι υπάνθρωποι αμερικάνοι, θα εξαφανιστεί και το βάρβαρο αγγλικανικό γλωσσικό ιδίωμα.

      Διαγραφή
    4. Σκατα στην Κυπρο....γυφτε !

      Διαγραφή
    5. Και οι Μεσογειακοί έτοιμο τον βρήκαν τον πολιτισμό, από Αιγύπτιους, Βαβυλώνιους και Μεσοποτάμιους (δηλ. Σαχάριους, Σημίτες κλπ.) όπως ΚΑΙ το αλφάβητο. Τίποτα δεν δημιουργείται αυτοτελώς και τέλειο σε αυτό το κόσμο, όλα είναι προϊόντα εξέλιξης.

      Διαγραφή
    6. Ποιος σου ειπε οτι οι μεσοποταμιοι ηταν σημιτες??? Θα τρελαθουμε εντελως εδω μεσα....Ξεχνας οτι οι σημιτες ειχαν διαφορετικη προελευση που φυσικα δεν εχουν σχεση με την περιοχη της μεσοποταμιας... Ανατολικο-μεσογειακα φυλα ηταν στην περιοχη (Orientalid κατα την επισημη φυλετικη ορολογια) και φυσικα Ιρανικοι (επισης φορεις μεγαλων πολιτισμων)...Και οι 2 αυτοι φυλετικοι τυποι εχουν χειροπιαστη συγγενεια με τον Μεσογειακο τυπο...Τωρα αν ο πολιτισμος οντως ηρθε απο κει η μαλλον το πιθανοτερο να ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ με πολιτισμο στον Ελλαδικο και εν γενει μεσογειακο χωρο ειναι τεραστια κουβεντα....Για μενα μαλλον το δευτερο για εναν πολυ απλο λογο, το ευφορο κλιμα το οποιο υπηρχε και στις 2 γεωγραφικες περιοχες και ευννοει την πολιτισμη αναπτυξη....
      Υ.Γ. η λεξη σημιτης οπως καποιοι ξεχνανε η θελουν να ξεχασουν αναφερεται σε γλωσσικες ομαδες και οχι σε φυλες...Υπαρχουν σημιτικες γλωσσες και οχι φυσικα σημιτικοι λαοι...

      Διαγραφή
    7. Για τον συνωνυμο ανωνυμο στο 10.11 ναι οντως οι δυσκολες καιρικες συνθηκες ειναι ενας μεγαλος παραγοντας αγαπητε για να μπορεις να οικοδομησεις εναν εστω υποτυοωδη πολιτισμο...Σκεψου το ομως και απο την αλλη, ειδικα για τους νορδικους (ο ορος Ατλαντοειδης ειναι εντελως ακαιρος , ουσιαστικα οι "Ατλαντοειδομεσογειακοι" που κατοικουν στα βρετανικα νησια εχουν σαφως την προελευση τους απο μεσογειακους αποικους πολλες χιλιετιες πισω, αντε δες πχ σε Ιρλανδους,Σκοτους η ακομα και Αγγλους ποσο μεγαλη επικρατηση εχει το καστανο χρωμα μαλλιων και αλλα γνωρισματα των μεσογειακων...) οι οποιοι ζωντας σε ενα τετοιο περιβαλλον δυσκολο και αφιλοξενο ανεπτυξαν επισης την ταση για εξερευνηση και φυσικα την ταση για λεηλασια ξενων τοπων (παρε πχ Βικιγκς και φυσικα τα Γερμανικα φυλα και το τι κανανε και οι 2 αυτες ομαδες ανα καιρους) για να μπορουν απλα να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...Κοινως τα χαρακτηριστικα πχ διακρινουν τους νορδικους ισως διαμορφωθηκαν και λογω των κλιματολογικων συνθηκων που ειχαν να αντιμετωπισουν και ουσιαστικα περασαν και στις επομενες γενιες και φυσικα η ταση που εχουν να λεληλατουν και να αρπαζουν και οχι να δημιουργουν κατι δικο τους εφερε τροπον τινα και τον συγχρονο δυτικο πολιτισμο που ναι μεν κατα βασιν ειναι δημιουργημα των νορδικων αλλα φυσικα εχει πατησει σε ξενες βασεις

      Διαγραφή
    8. Από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω διαβάσει,είναι ότι οι Έλληνες έλαβαν κάποιο πολιτισμό από την Ανατολή,από Μεσοποτάμιους,από Βαβυλώνιους και...Αιγυπτίους...Εσύ που γράφεις,ότι οι Μεσογειακοί πήραν έτοιμο πολιτισμό,σε καλώ να αναφέρεις έναν έστω επιστήμονα,από όλες τις επιστήμες που ''βρήκαν έτοιμες οι αρχαίοι'' και να μου τους ονομάσεις.Περιμένω,θέλω να μου αναφέρεις Βαβυλωνιακούς αστρονόμους,όπως εγώ σου αναφέρω τον Αρίσταρχο,Αιγύπτιους μαθηματικούς,όπως εγώ σου αναφέρω τον Μέναιχμο και Μεσοποτάμιους γλύπτες αντίστοιχους του Φειδία.Κάνε το αλλιώς σώπασε και κόψε τα ναρκωτικά.Οι Έλληνες τα είπαν όλα.Έχουν γραφεί πλήθος βιβλίων,διάβασε κανένα.

      Διαγραφή
    9. anonymous
      γράφεις ολόκληρο σχόλιο,για υποθετικά γεγονότα.Η όλη φάση μου θυμίζει τη φράση ''αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια,θα 'ταν ο παππούς μου''.Η προσπάθεια εξισώσεως των νορδικών με τους μεσογειακούς φαντάζει γελοία.Και είπαμε δεν είχε και παγετώνες στην Αλαμανία ή στην Καληδωνία.Απλά εδώ είχε 20-25 βαθμούς Κελσίου και εκεί 10-15...Σιγά τον παγετώνα.
      Κλείνω με τη ρήση του Ρενέ'' Η Ευρώπη είναι το σύνολο των χωρών κληρονόμων της Ελληνικής Παιδείας.''

      Για τον τύπο που αναφέρει ότι έλαβαν οι ''Μεσογειακοί'' από αλλού και μάλιστα από χαζοανατολίτες τον πολιτισμό,απαντώ με τη φράση Καντ ''Τα μαθηματικά ως επιστήμη ξεκίνησαν από τους Έλληνες. Η άγνοια των Αιγυπτίων ως προς τα μαθηματικά και τη γεωμετρία φαίνεται από το ότι δεν μπορούσαν να υπολογίσουν το ύψος κ.λ.π.'''
      Πολλές φορές είναι καλό να απαντούμε βάσει των λεγομένων μεγάλων προσωπικοτήτων,για να μην λέμε ότι να ναι!

      Διαγραφή
    10. Η βαβυλωνια και η μεσοποταμια ηταν πολυφυλετικη αυτοκρατορια anonymous

      Διαγραφή
    11. Σε αυτο το blog εχω αναφερθει απειρες φορες εναντιον των νορδικων και αυτοι που αποκαλουνται "νορδικιστες" η μαλλον νορδολαγνοι (πολλοι παλιοι θαμωνες εδω περα ξερουν σε ποιους αναφερομαι) που φτασαν να πουν οτι οι Αρχαιοι ελληνες ειχαν νορδικο αιμα (ημαρτον!!!).. Το οτι ανεφερα τις κλιματολογικες συνθηκες δεν αναιρει τα κατορθωματα σε πολιτισμο της μεσογειακης φυλης (πειτε τους Πελασγους, Δαναους, Ελληνες μικρη σημασια καθως εδω αναφερομαστε σε φυλες και οχι απαραιτητα σε συγκεκριμενα εθνη)...Οσο για τους "χαζοανατολιτες" συγκρινετε αδικως και αστοχα τους σημερινους κατοικους της Μεσης Ανατολης με τους αντιστοιχους των αρχαιων χρονων...Μια τετοια συγκριση ειναι περα για περα ακυρη...Οπως και οι Αρχαιοι Ελληνες ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχουν καμια σχεση με τον σημερινο νεοελληνα σε πολλους τομεις (ισως φυλετικα μονο να ειμαστε πιο κοντα σε αυτους αν και εκει εχουμε υποστει σε ενα βαθμο αλλοιωση με τις τοσες μετακινησεις πληθυσμων)

      Διαγραφή
    12. Σημερα στην μεση ανατολη φυλετικα κατοικουν αραβικοι αρμενοειδης και ιρανικοι anonymous

      Διαγραφή
    13. Σημιτικες γλωσσες μιλουν ολοι οι λαοι της βορειας αφρικης και της μεσης ανατολης οντως δεν υπαρχει σημιτικη φυλη οπως δεν υπαρχει και ελληνικη φυλη παρολο που ο εθνικιστικο χωρος χρησιμοποιει τον ορο αυτο

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Afroasiatic_languages-en.svg

      Διαγραφή
    14. ναι ο ορος ειναι αδοκιμος....στον ελλαδικο χωρο υπαρχει μια μιξη διαφορετικων φυλετικων τυπων (οπως και παντου βεβαια) που απαρτιζουν το ελληνικο εθνος-κρατος...

      Διαγραφή
    15. Οσο για τους "χαζοανατολιτες" συγκρινετε αδικως και αστοχα τους σημερινους κατοικους της Μεσης Ανατολης με τους αντιστοιχους των αρχαιων χρονων..

      Θεωρεις anonymous οτι οι σημερινοι κατοικη της μεσης ανατολης δεν εχουν καμια σχεση με τους αρχαιους?

      Διαγραφή
    16. οι αρχαιοι λαοι της Μεσοποταμιας οπως και οι αντιστοιχοι αρχαιοι ελληνες δεν ειχαν διαποτιστει με το πνευμα του Ισλαμ-Χριστιανισμου το οποιο καλως η κακως εχει επιδρασει αρνητικα σε πολλους τομεις στην νοοτροπια-ψυχοσυνθεση και των 2 περιπτωσεων...Και στο λεει καποιος που δεν καταφερεται φανατικα εναντιον των συγχρονων μονοθειστικων θρησκειων, καθως κατα καποιον τροπο θεωρω πως κουβαλανε σε καθε εθνος καποια στοιχεια παραδοσης, αλλα μεχρις εκει...πχ η μοιρολατρεια-μιζερια και ωχαδερφισμος που διακρινουν πολλους λαους απο την Ελλαδα μεχρι και τις χωρες της Μεσοποταμιας για μενα εχουν σαν κοινη αιτια την θρησκευτικη συμβολη..

      Διαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=rX4Q4AaVELw
    Ο γαμπρός στο βίντεο είναι Νορδικός σε μίξη με ιθαγενή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Corded People. Μετάφρασις κ.Διαχειριστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς διαχειριστη ή οποιον ειδικο παω σε φυλετικα θεματα.Ειμαι νεαρος εθνικοσοσιαλιστης και σπουδαστης οικονομικων με ειδικοτητα στην ψυχολογια.Αλλα ως ε/σ μελετω την ανθρωπολογια και την βιολογια ως επιστημη-χομπι.Πριν λιγο ειχα εναν διαλογο μεσω του διαδικτυου με μια ξεκωλιαρα-μαρξιστρια βιολογο-γεννετιστρια και με αποκαλουσε αγραμματο,αντιεπιστημονικο.Μου μιλουσε για το γνωστο σε ολους μας the human genome project και το πως αυτο αποδεικυει οτι λεμε μαλακιες περι φυλών κτλ.Θα σας δειξω ενα κομματι απο αυτα που μου εςλεγε "Έχω εργαστεί στην κυτταρογενετική, σε ευχαριστώ που ήρθες να σε γλεντίσω λίγο. Να σου θυμήσω οτι το 98% του DNA σου είναι ίδιο με του γορίλλα μήπως; οι φυλές των ανθρώπων στο μόνο που διαφέρουν μεταξύ τους είναι σε συγκεκριμένους πολυμορφισμούς. Πού σημαίνει οτι το DNA σου με το DNA ενός υποσαχάριου μαύρου είναι ακριβώς το ίδιο, απλά ο κώδικας στον οποίον έχει γραφεί διαφέρει λίγο. Ο κώδικας. Το αποτέλεσμα της παραγωγής πρωτεΐνών είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν έχει άλλη αιμοσφαιρίνη ο άρειος και άλλη ο σκυλάραπας, την ίδια έχουν. Και κάνε μου τη χάρη αντί να διαβάζεις καραγκιοζιλίκια που τα έχουμε εμείς οι βιολόγοι για ανέκδοτα, να πας να κάνεις ένα test DNA για να καταλάβεις τί είναι. Γιατί όταν θα πάρεις ένα αποτέλεσμα που θα λέει: "20% έλληνας, 3% ιταλός, 15% βορειοαφρικάνος... κ.ο.κ." όπως συμβαίνει στους περισσότερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, σε βλέπω να κλαις με μαύρο δάκρυ. Περαστικά σου από τώρα."
    Παρακαλω θα ήθελα μια αρτια και επιστημονικη απάντηση απο τοαυτ υο υψηλου επιπεδου ιστολογια για φυλετικα θέματα!Ευχαριστω!PANOS 14/88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για οποιαδηποτε ορθογραφικα ή αλλα λαθη.Οφείλονται σ εβλαβη του ληκτρολογιου.PANOS 14/88

      Διαγραφή
    2. Πάνο ο αντιρατσισμός έχει περάσει και στη επιστήμη. Πάντως το παραδέχτηκε και από μόνη της "απλά ο κώδικας στον οποίον έχει γραφεί διαφέρει λίγο.". Ε αυτή η μικρή διαφορά κάνει τις φυλές, αλλά και εκατό τις εκατό να μας έβγαζαν γενετικά όμοιους όλους τους ανθρώπους αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την πραγματικότητα, ο νέγρος θα παραμείνει νέγρος, το ίδιο ο Ευρωπαίος, ο Μεσανατολίτης, ο Ασιάτης κτλ. Σε λίγο θα μας πουν ότι επειδή διαφέρει το DNA του ανθρώπου από του πιθήκου μόνο 1%, άντε πηδηχτείτε με πιθήκους.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε.Διαβασα καποια αρθρα οπως τα παρακατω:
      http://emilkirkegaard.dk/en/wp-content/uploads/2013-survey-of-expert-opinion-on-intelligence.pdf
      http://sociology.fas.nyu.edu/docs/IO/1043/2008_Reconstructing_Race_in_AJS.pdf

      και αυτο το εξαιρετικο βιντεο:
      https://youtu.be/nTYzq42nB38?t=284

      Διαγραφή
    4. Φίλε Πάνο, χιμπατζής και άνθρωπος μοιαζουν κατα 99%, οι μαρξιστές μάλιστα αγγίζουν ομοιότης του 100%. Οι φαινότυποι είναι η μοναδική αλήθεια είς ό,τι αφορά την ύπαρξη ανθρωπίνων ρατσών. Σου προτείνω τα βιβλία του Δημόπουλου "Νέα Τάξις" και "Εισαγωγή στην βιοπολιτική" τα οποία αναλύουν άριστα τις υπάρξεις όχι μόνον ανθρωπίνων φυλών(φαινοτύπων) αλλά...ειδών(λευκός, κίτρινος, νέγρος)!

      Το πρώτο βιβλίο υπάρχει και στο scribd.

      Διαγραφή
    5. Όσο για τα μαρξισταριά, γιατί εχω...προϊστορία με αυτά τα ανθρωποειδή, γοατί αφού όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι(!!!!) δεν πάνε να ζήσουν πέραν της Ευρωπαϊκής ηπείρου; Γιατί δεν πάνε Αφρική ή Μαλαισία να σπουδάσουν;

      Και επίσης όποιος δηλώνει αντιρατσιστής, ψεύδεται εάν δεν κάνει οικογένεια με έναν μαύρο ή πακιστανό! Αυτό να τους πεις και μετά ολοι κάνουν τουμπεκί! Κάνετε πρώτα μαύρο ή πακιστανικό παιδί και μετά θα σας παραδεχθούμε ως αντιρατσιστές αλλά όχι εκ του ασφαλούς!

      Διαγραφή
    6. Τα βιβλία.

      1. http://www.eleftheriskepsis.gr/product_info.php?products_id=875

      2. https://www.scribd.com/doc/211270717/Dimopoulos-Nea-Taxis

      Διαγραφή
    7. Το DNA και τα χρμοσώματα που χρησιμοποιούν δείχνουν απλώς από που ΠΡΟΗΛΘΕ ο πρόγονός σου εδώ και...εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια! Συνεπώς εφόσον όλοι μα όλοι οι φαινότυποι προήλθαν τπό τους...Κρομανοειδείς λογικό να υπάρχουν κοινά χρωμοσώματα όπως και κοινό χρωμόσωμα υπαρχει τα υπόλοιπα θηλαστικά διότι και ο άνθρωπος είναι θηλαστικό. Αυτά δεν λέει τίποτα. Με την ίδια λογική εφόσον ο άνθρακας αποτελεί μέρος του ανθρωπίνου σώματος είμαι μακρινός συγγενής με ένα...ηφαίστειο!

      Η ανθρωπολογία εφαρμόζει στον άνθρωπο τις ίδιες αρχές με όλο το ζωικό βασίλειο στα θηλαστικά π.χ. σκύλοι. Συνεπώς την ατιγμή που τα μαρξισταριά παραδέχονται τις...ράτσες στα σκυλιά και όχι στους ανθρώπους είναι τρέλα! Πες τη το και αυτό. Επίσης δέχεται τις ράτσες/φυλές ή όχι; Διότι το όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, μαύροι, κίτρινοι, άσπροι, αποτελεί παραδοχή της υπάρξεως διαφορετικών φυλών(μαύροι, άσπροι, κίτρινοι) και απλώς λέει να συμβιώνουν όλοι μαζί. Δεν αποτελεί άρνηση της υπάρξεώς τους. Τώρα με τα ποσοστά του DNA, φίλε ρώτα την τί πάει να πει Ιταλός, Έλληνας κλπ; Και γιατί οι Ιταλοί διαφέρον φατσικά μεταξύ των; Ε; Όλα αυτά μονάχα η φυλετική ανθρωπολογία τα απαντά βάσει των φαινοτύπων!

      Διαγραφή
    8. Όσο για την επιστήμη. Δυστυχώς αδέρφια, υπάρχει μονάχα μία επιστήμη, η ταξική. Συνεπώς σήμερον επιστήμη αποτελεί όργανο της φιλελεύθερης μεγαλοαστικής τάξεως, όπως ακριβώς και στην Σοβιετική Ένωση η επιστήμη υπήρξε όργανο της εργατικής και το αντίστοιχο σε κάθε καθεστώς. Η επιστήμη στο Τρίτο Ράιχ λόγω Εθνικοσοσιαλισμού υπήρξε στην υπηρεσία της Νορδικής ράτσας. Του Ιταλικού Έθνους αντιστοίχως στην Φασιστική Ιταλία.

      Διαγραφή
    9. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται ή υφίστατο καθαρή επιστήμη απλώς η...δεοντολογία υπήρξε ταξική. Ο όρος "επιστημονικός ρατσισμός" είναι καθαρός φιλελεύθερος. Και προφανώς δεν στέκει, διότι η επιστήμη βασίζεται σε αλήθειες, π.χ. η φυλολογία στους φαινότύπους που τους βλεπουμε κάθε μέρα. Το εάν το αποδέχεσαι(φυλετιστής) ή το μάχεσαι(αντιρατσιστής) είναι καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ το οποίο υπάρχει στο μυαλό του καθενός και μόνον. Συνεπώς ο όρος επιστημονικός ρατσισμός, που σκέφτηκε αυτή μόλις της είπες για φαινότυπους, δεν υφίσταται απτός στην φύση αλλα μονάχα στα μυαλά ορισμένων. Συνεπώς ενώ οι δαινότυποι αποτελούν μία πραγματικότητα, οι σκέψεις των αντιφυλετιστών αποτελούν πλαστή "πραγματικότητα" στους εγκεφάλους των.


      Τέλος να πάει πες της να ζήσει στην Αφρική, να παντρευτεί αφρικανό και να κάνει παιδί νεγράκι εφόσον δεν υπάρχει διαφορά. Εάν δεν το κάνει είναι μούφα αντιρατσίστρια. Γιατί ακόμη σήμερα οι νέγροι ζουν σε καλύβες και δεν έχουν παντελώς δημιουργήσει ίχνος φιλοσοφίας, τέχνης ή πολιτισμού τόσα χρόνια; Διότι προφανώς, σαν φυλή-και όχι ατομικά- είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν.

      Διαγραφή
    10. Για γλέντια είναι η απάντηση αυτής που θέλει να σε γλεντήσει. Ξεκίνα με το 98% της διαφορά ανθρώπου και γορίλα και ρώτα την αν οι άνθρωποι είναι ανώτεροι από το γορίλα. Ότι και να απαντήσει την γλεντάς. Αφού λοιπόν καταλάβει (αν θέλει να καταλάβει γιατί οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν) ότι η διαφορά ανθρώπων δεν είναι θέμα ποσοστού DNA που είναι ίδιο άλλα ποιοτική μπορείς να περάσεις στο παρασύνθημα. Αν ένα 2% DNA διαφορά μπορεί να δημιουργήσει διαφορά ανθρώπου με ζώο, τότε όποια ποσοτική σύγκριση είναι για τα πανυγήρια

      Διαγραφή
    11. Όχι μόνον αυτό αλλα αφού την ίδια δεν την πειράζει η μικρή διαφπρά γορίλα-ανθρώπου γιατί δεννπάει να ζήσει με τους γορίλες;

      Διαγραφή
    12. Αφού ένα 2% είναι τίποτα για αυτήν.

      Gorilla Lives Matter!!!

      Διαγραφή
    13. Κωνσταντινουπολιτη,δεν προλαβα καν να ποαραθεσω τα επιχειρηματα σου.Απλα τις παρεθεσα καποια αλλα μακαρι να προλαβαινα να δω το σχολιο σου.Παντως η κοπελα ειχε ιδεολοηψιες με τον James Watson.Αρχιδι τον ανεβαζε αρχιδι τον κατεβαζε.Βεβαια της ειπα να του γλυψει μια τα ποδiα γιατι αν δεν ηταν αυτος και ο Crick δεν θα ξερε τι ειναι γεννετικη σημερα.Ε απο τοτε το βουλωσε!

      Διαγραφή
    14. Καλά έκανες αλλά αποθήκευσε και τα δικά μου γιατί θα τα χρειαστείς στο μελλον, είμαι σίγουρος. Ο σάπιος μαρξισμός του Διαφωτισμού έχει δυστυχώς βαθύτατες ρίζες στον ελλαδίτη. Αντιθέτως ο Ρομαντισμός, χριστιανικός ή αντιχριστιανικός, του είναι άγνωστος. Και βασικά είναι λογικό, διότι ο Ρομαντισμός δεν δύναται να αποτελέσει εκφραστή ενός...γραικύλου!

      Διαγραφή
    15. Το θέμα είναι όταν σου λένε στο Ancestry DNA, 3% Ιταλός, 30% Έλληνας, 20% Γάλλος, πώς ορίζούν τον...Έλληνα, Γάλλο, Ιταλό την στιγμή που ξέρούμε ότι τα Έθνη αυτά αποτελούνται από διαφορετικούς φαινοτύπους οι οποίοι προφανώς θα διαφέρουν και στο γενετικό υλικό; Δηλαδή οι ίδιες οι βασεις των είναι σαθρώτατες.

      Διαγραφή
    16. Οι λόγοι που το γενετικό ύλικο σήμερα χρησιμοποιείται για να προβάλει μία παμφυλετική ταυτότητα είναι καθαρά πολιτικοί. Εκτός αυτού, οι ίδιοι οι και καλα αντιρατσιστές κρίνουν βάσει γενετικού υλικού και μόνον τον άνθρωπο! Δηλαδή σου λένε την στιγμή που είσαι μικτός Ευρωπαίος, τί νόημα έχει να λες ότι είσαι...Έλληνας; Λες και οι θυσίες των προγόνων σου, η κουλτούρα σου, η ταυτότητά σου και η συνείδησή σου, δεν μετρούν καθόλου! Να γιατί βεβαίως στην περίπτωση αυτή ο Φασισμός δένει καλλίτερα το Έθνος από τον Εθνικοσοσιαλισμό που το συνδέει με 1 φαινότυπο.

      Διαγραφή
    17. Δηλαδή δεν είμαστε Εθνικιστές επειδή είμαστε Έλληνες τή φυλή μόνον. Είμαστε και για χίλιους άλλους λόγους, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς, οικογενειακούς, προγονικούς.

      Διαγραφή
  8. Φίλε Πάνο,επιστημονική απάντηση μπορεί να σου δώσει μόνο ο διαχειριστής.Αλλά πίστεψε με,δε χρειάζεται να είσαι ειδικός,για να ξεφτιλίσεις το μαρξιστικό σκουπίδι που αναφέρεις.Αυτό με την ταύτιση του Dna μας με των πιθήκων κατά 99%, το αναφέρουν συχνά οι εχθροί των φυσικών Νόμων.Το πιο απλό που μπορείς να της πεις είναι:Αφού είμαστε σχεδόν όλοι το ίδιο,γιατί πολιτισμό υψίστου επιπέδου ανέπτυξαν μόνο οι λευκοί(γενικά,μην αναφερθείς σε φυλετικούς τύπους,διότι θα την μπερδέψεις περισσότερο),και όχι οι μαύροι για παράδειγμα;Γιατί λοιπόν,ρώτα την,αφού η διαφορά έγκειται σε ...πολυμορφισμούς μόνο,υπάρχουν ακόμα ανθρωποφάγοι μαύροι στην Αφρική;Για πες της,τι μας αναφέρει στα ημερολόγια του ο Τσε Γκεβάρα,σχετικά με το πόσο άχρηστοι είναι οι μαύροι,σε σχέση με τους Ευρωπαίους;Το ειδικεύω για τους μαύρους,διότι από ότι διάβασα,και εκείνη με μαύρους έκανε συγκρίσεις.
    Κοίτα να δεις,αυτοί που ασχολούνται με γενετική,όπως αυτή,έχει στο μυαλό της κάποια συγκεκριμένα πράγματα,αυστηρούς μαθηματικούς τύπους και στατιστικές,που δε σε βοηθούν να βγάλεις άκρη στη μελέτη της φυσικής ανθρωπολογίας.Άμα κάνεις μια περιήγηση στο ιστολόγιο,αν έχεις χρόνο,θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα να της τα τρίψεις στη μούρη.
    Δες εδώ για παράδειγμα,αυτό το άρθρο είναι ότι πρέπει:
    http://fyletika.blogspot.gr/2016/07/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δε προφανές,πως οι Λευκοί έχουν από παλιά αντιληφθεί την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα τους,χωρίς να χρειαστεί να διαβάσουν κώδικες dna...και πούτσες μπλε,πες της.Για παράδειγμα ο Βολταίρος.Δες τι είπε.''Οι λευκοί είναι ανώτεροι από τους μαύρους,όπως οι μαύροι από τους πιθήκους και οι πίθηκοι από τα στρείδια.''Η όλη της θεωρία,μου φέρνει στο μυαλό ένα παράδειγμα:Και ο αετός πτηνό και ο πιγκουίνος πτηνό.Και ο αετός έχει φτερά,και ο πιγκουίνος έχει φτερά.Ο αετός όμως μπορεί να πετάξει και μάλιστα ψηλά,αντιθέτως ο πιγκουίνος δεν πετάει!

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου να σαι καλα για την απαντηση.Δια
      βαζω για την φυλετικη ανθρωπολογια ενα χρονο περιπου.Αλλα ηθελα κυριως να βασιστω στην απαντηση μου κυριως σε γεννετιστες ή σε συγχρονους ανθρωπολογους.Δεν ηθελα να αναφερθω στον Coon και στον lapouge.Για αυτο διαβασα μερικα αρθρα οπως:http://raceandgenomics.ssrc.org/Hammonds/
      http://emilkirkegaard.dk/en/wp-content/uploads/2013-survey-of-expert-opinion-on-intelligence.pdf
      http://sociology.fas.nyu.edu/docs/IO/1043/2008_Reconstructing_Race_in_AJS.pdf

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.