Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Seligman C.G. - Races of Africa

O Charles Gabriel Seligman (1873-1940) ήταν Βρετανός γιατρός και εθνολόγος. Το σημαντικότερο έργο του είναι το βιβλίο του "Races of Africa" του 1930, στο οποίο μελετά τις φυλές της Αφρικής. Αποτέλεσε το πρώτο πλήρες σύγγραμα για τις φυλές της Αφρικής και επηρέασε καταλυτικά τους ανθρωπολόγους στη μελέτη της ηπείρου αυτής.

Η μελέτη είναι κυρίως εθνολογική, ωστόσο αναφέρονται αρκετά ανθρωπολογικά στοιχεία. Στην εισαγωγή αναφέροναι κάποια κριτήρια φυλετικής ταξινόμησης, όπως το χρώμα του δέρματος, η μορφολογία των μαλλιών, το ύψος, ο κεφαλικός δείκτης, ο προγναθισμός που είναι έντονος στην Αφρική, ο ρινικός δείκτης.

Εν συνεχεία περιγράφονται οι φυλές της Αφρικής. Ο Seligman ήταν ο πρώτος...
που έδωσε πλήρη τυπολογία για τους φυλετικούς τύπους της Αφρικανικής ηπέιρου, η οποία εμπλουτίστηκε από τους μετέπειτα ανθρωπολόγους. Δείτε και τον χάρτη που ακολουθεί για διευκόλυνση. Οι Βουσμάνοι (Sanid) και οι Οττεντότοι (Khoid, και οι δύο μαζί Khoisanid) κατοικούν στο νοτιοδυτικό άκρο της Αφρικής, διακρίνονται πολύ εύκολα από τους υπόλοιπους Αφρικανούς, έχοντας μεταξύ άλλων κιτρινο-καστανό χρώμα δέρματος, ρυτίδες στο πρόσωπο και στεατοπυγία. Οι κυρίως Νέγροι ζουν σε όλη την υπόλοιπη υποσαχάρια Αφρική μέχρι κοντά στην Αιθιοπία. Είναι τυπικά μαύροι, με κατσαρά μαλλιά, πλατιά χείλη, πλατυρρινία, δολιχοκεφαλία, ωστόσο υπάρχουν διαφοροποιήσεις και μεταξύ αυτών. Χωρίζονται σε Sudanid, Bantuid (ή Kafrid), Congolesid (ή Paleonegrid) και Guinesid (δεν φαίνεται στο χάρτη, είναι η λευκή παραλιακή λωρίδα των Paleonegrid). Σκόρπιοι ενδιάμεσά τους στα δάση της Κεντρικής Αφρικής οι χαρακτηριστικοί Πυγμαίοι (Bambutid ή Pygmid), πολύ κοντοί, με υπερβολικά πλατιές μύτες και κοντό πρόσωπο. Στο κέρας της Αφρικής κατοικούν οι Αιθιοπικοί (Ethiopid) που είναι λιγότερο μαύροι, πιο λεπτόρρινοι και πλησιάζουν στα μορφολογικά χαρακτηριστικά των Ευρωπαίων. Μεταξύ Αιθιοπικών και Σουδανικών κατοικούν οι Νιλοτικοί (Nilotid), οι οποίοι έχουν το πιο μαύρο δέρμα της ανθρωπότητας, ταυτόχρονα είναι από τους πιο ψηλούς στον κόσμο και έντονα λεπτομορφικοί. Στη βόρεια Αφρική κατοικούν οι Saharid και Cromagnid, όντας λεπτοπρόσωποι, λεπτόρρινοι, με τους Saharid να έχουν σχετικά σκούρο δέρμα και τους Cromagnid να έχουν λευκό δέρμα και έντονα γωνιώδες πρόσωπο.


Κακώς υπάρχει η πεποίθηση ότι όλοι οι Αφρικανοί είναι ίδιοι και αυτό γίνεται, πλην της αναμενόμενης άγνοιας περί Αφρικανών, επειδή οι περισσότεροι τους ταυτίζουν με τους Σουδανικούς που αποτελούν τους περισσότερους μαύρους στις ΗΠΑ. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η Αφρική λέγεται ότι είναι η ήπειρος με τη μεγαλύτερη ανθρώπινη ποικιλομορφία. Στην Αφρική υπάρχει χρώμα δέρματος από το πιο μαύρο στους Nilotid, έως το λευκό σε Cromagnid Βερβέρους, ύψος από το πιο ψηλό στους Nilotid, έως πολύ κοντό στους Πυγμαίους Bambutid, προσωπικό δείκτη από τους πλέον λεπτοπρόσωπους CM Βερβέρους, έως τους βραχυπρόσωπους Βουσμάνους Sanid, μύτη από την πλέον πλατύρρινη στους Bantuid, στην έντονα λεπτόρρινη πολλών Saharid.


23 σχόλια:

  1. Η αφρικη λεγεται οτι ειναι η ηπειρος με την μεγαλυτερη ανθρωπινη ποικιλομορφια,ετσι γραφει η αναρτηση,αλλα εγω οσο και να προσπαθω ανθρωπο δεν βλεπω κανεναν πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι πιθηκοειδεις σκουπιδοφυλες πρεπει να εξολοθρευθουν10 Απριλίου 2014 στις 11:34 μ.μ.

      Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο.

      Διαγραφή
    2. Αυτα τα οτι ειναι τελοσπαντων εννοειται οτι δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση με το ανθρωπινο ειδος.
      Ο κοσμος πρεπει να καταστει Καθαρος.

      Διαγραφή
  2. Οἱ Νέγροι εἶναι σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι πιθηκοειδεις σκουπιδοφυλες πρεπει να εξολοθρευθουν11 Απριλίου 2014 στις 5:41 μ.μ.

    Το ανεκδοτο της ιστοριας ειναι οι τιποτενιοι δημοκρατουληδες αντιρατσιστες σκουπιδομαζανθρωποι
    που ακουνε αραπ,χιπ χοπ,αρ εν μπι,ρεγγε,τζαζ,ροκ εν ρολ,ντανς ποπ και αλλους κυριολεκτικα αχαρακτηριστους κτηνωδεις πιθηκοειδεις νεγροειδεις ηχους της ζουγκλας και της σαβανας.
    Η κυριολεκτικα κανιβαλιστικη κτηνωδης πιθηκοειδης νεγροειδης βοθροκουλτουρα εχει καταστρεψει βασει οργανωμενου εβραιομασονικου σχεδιου την Αρια νεολαια θετοντας ετσι σε θανασιμο κινδυνο την ιδια την βιολογικη υπαρξη της Αριας φυλης.
    Ολοι γνωριζουμε τα διαβοητα clubs οπου χανεται καθε εννοια ανθρωπινης ιδιοτητας με την ακρατη καταναλωση βενζινης/νοθευμενου αλκοολ, την χρηση ναρκωτικων ουσιων,την πορνεια,πλεον και την ομοφυλοφιλια.
    Ολα αυτα υπο την """ομπρελλα"""της κανιβαλιστικης κτηνωδους πιθηκοειδους νεγροειδους βοθροκουλτουρας.
    Δεν ειναι καθολου τυχαια η ονομασια τους clubs δηλαδη κλουβια απο τους βρωμερους σιωνιστες υπανθρωπους αφου ετσι γελανε με τα γκοιμ/κτηνη/ζωα/υπηκοους/σκλαβους/δουλους τους.
    Ειναι καθηκον καθε Αριου Ανθρωπου η απελευθερωση του Λευκου Ευρωπαικου κοσμου απο αυτα τα σιχαμερα μιασματα και βεβαιως πρωτιστως την συνεπακολουθη κυριολεκτικα εμετικη κανιβαλιστικη κτηνωδη πιθηκοειδη νεγροειδη βοθροκουλτουρα η οποια το μονο που προκαλει ειναι αβυσσαλεα αηδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εμετικη,διαστροφικη,ανωμαλη,αηδιαστικη,βρωμερη,σιχαμερη,κανιβαλιστικη κτηνωδης πιθηκοειδης νεγροειδης βοθροκουλτουρα ειναι ο πλεον θανασιμος εχθρος11 Απριλίου 2014 στις 5:53 μ.μ.

      Σε αυτην την μαχη που εχουμε να διεξαγουμε θα ειμαστε αμειλικτοι,οποιος ακουει εξωευρωπαικους ηχους βρισκεται απεναντι μας.

      Διαγραφή
    2. μιαρος σημαινει μη Αριος11 Απριλίου 2014 στις 6:20 μ.μ.

      Οτιδηποτε και με οιονδηποτε τροπο μολυνει την Λευκοτητα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το εξαλειψουμε αφανιζοντας το απο προσωπου γης.

      Διαγραφή
    3. Πέστα 'Αριε αδελφέ μου!!!

      Διαγραφή
    4. Συμφωνω απολυτως.

      Διαγραφή
    5. Sie massakrierten alle gemäßigten pigs ohne mitleid und barmherzigkeit.12 Απριλίου 2014 στις 3:40 π.μ.

      Το ιστολογιο ειναι Ναζιστικο.

      Διαγραφή
  4. Αφιερωμένο στους τουρκοσκυλάδες νέο"έλληνες" :

    http://www.youtube.com/watch?v=9sqzHRdoooU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν η διασταύρωση νέγρας με λευκό να έχει αποτέλεσμα νέγρο πιο σκούρο απ' τη μάνα του (Σχορτσιανίτης);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η χολερα πρεπει να εξαφανισθει απο τον πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πιστεύω συναγωνιστές ότι είναι άνθρωποι, απλά είναι διαφορετικό είδος. Για παράδειγμα σκύλοι είναι και τα ροτβάιλερ, σκύλοι είναι και τα κανίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και 5000 καταγεγραμμένης ιστορίας έχουν ακμάσει πολιτισμοί από όλες τις φυλές εκτός από τους μαύρους. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν δεν υπηρχε η εβραιομασονικη political correct αυτα τα πραγματα δεν κατατασονταν στο ανθρωπινο ειδος απο τους επιστημονες ανθρωπολογους αλλα ΣΤΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι να τους ζηλευεις παντως τους τυπους με τα σωματικα προσοντα που διαθετουν.Ουτε οι κρομανοειδεις, ουτε οι καν διναρικοι δεν εχουνε σωματοδομες σαν των νεγρων.Παραδειγμα ο γιουσειν μπολτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να το κάνεις το σώμα χωρίς ανεπτυγμένο πνέυμα και ψυχή;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

      Διαγραφή
    3. Με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να θεωρούμε φυλετικά ανώτερους τους γατόπαρδους!

      Διαγραφή
  12. οι αιθιοπε ειναι κατι αναμεσα σε νεγρους και αραβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.