Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Οι διαφορές Διναρικών - Αρμενοειδών κατά Eickstedt

 

Πολλοί που ασχολούνται με την φυλετική ανθρωπολογία έχουν δυσκολία να διακρίνουν τους Διναρικούς από τους Αρμενοειδείς. Ακόμα και ανθρωπολόγοι τους θεώρησαν είτε ανήκοντες σε κοινό τύπο ή σε συγγενή. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι αλλιώτικη. Οι Διναρικοί είναι καθαρά διαφορετικοί από τους Αρμενοειδείς και καθόλου συγγενείς. Στη συμπεριφορά είναι απολύτως άσχετοι μεταξύ τους, καθώς η ψυχοσύνθεση του Διναρικού δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Αρμενοειδή. Στην εμφάνιση από την άλλη, υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που δημιουργούν τη σύγχυση. Η κυρτή μύτη και η βραχυκεφαλία, δημιουργούν την εντύπωση ομοιότητας, που περιστασιακά πράγματι υπάρχει, αλλά όμως υπάρχουν και διαφορές στην εμφάνιση. Κάποιες από αυτές τις κατά μέσο όρο διαφορές περιγράφει ο Eickstedt:

- Οι Διναρικοί είναι ψηλοί και λεπτοί, οι Αρμενοειδείς έχουν μέτριο ύψος και είναι πιο ευρύσωμοι.
- Οι Διναρικοί έχουν οστεώδη μύτη, οι Αρμενοειδείς έχουν σαρκώδη μύτη.
- Οι Διναρικοί έχουν σκληρά χαρακτηριστικά, οι Αρμενοειδείς εχουν πολλούς μαλακούς ιστούς.
- Οι Διναρικοί έχουν μακρύ πρόσωπο, οι Αρμενοειδείς κοντύτερο.

Οι Διναρικοί και οι Αρμενοειδείς στην Ελλάδα προκαλούν έντονο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό και σε γειτονικά κράτη και λαούς.

59 σχόλια:

  1. Οι Διναρικοί κύριε διαχειριστή υπήρχαν και στην Αρχαία Ελλάδα δηλαδή, δεν συνδέονται απλά με γειτονικούς λαούς αλλά αποτελούν κομμάτι του δικού μας λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Η διατύπωση διορθώθηκε.

      Διαγραφή
    2. "Οι Διναρικοί και οι Αρμενοειδείς στην Ελλάδα προκαλούν έντονο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό και σε γειτονικά κράτη και λαούς."

      Αυτό οφείλεται στο ότι αυτοί (Διναρικοί στα Βαλκάνια και Αρμενοειδείς στη νυν Τουρκία) προέρχονται από τους Έλληνες ή το αντίστροφο;

      Διαγραφή
    3. Οι Διναρικοι ειναι Ευρωπαιοι,οι αρμενοειδεις καυκασιοι.16 Απριλίου 2014 στις 6:29 μ.μ.

      Επισης,να σημειωθει οτι οι Διναρικοι εκτος απο σκληρα εχουν και λεπτα χαρακτηριστικα ενω οι αρμενοειδεις εκτος απο πολλους μαλακους ιστους στο προσωπο εχουν και πιο """στρογγυλωπα""" χαρακτηριστικα.
      Οι Διναρικοι εχουν την ελαφρα εξωτερικη διπλωση του βλεφαρου ενω οι αρμενοειδεις εντονα βαθουλωτα ματια και με μαυρους κυκλους(συσσωρευση αιματος;).
      Οι Διναρικοι και οι αρμενοειδεις εκτος του οτι εχουν οι πρωτοι οστεινη και οι δευτεροι σαρκωδη μυτη διαφερουν και στο οτι η γαμψοτητα και γενικοτερα το μεγεθος της Διναρικης μυτης δεν πλησιαζει ουτε κατα διανοια διαφορα αντιστοιχα αρμενοειδη τερατουργηματα.
      Επισης οι Διναρικοι εχουν μετρια προς μικρη τριχοφυια ενω οι αρμενοειδεις παρα πολλη εντονη και με γουρουνοτριχες.
      Τελευταιο πρεπει να προσθεσουμε στα λεγομενα του Egon Von Eickstedt οτι οι Διναρικοι ειναι ευθυτενεις ενω οι αρμενοειδεις εχουν ταση προς καμπουρα.
      Μετα απο ολα αυτα ειναι λιαν εμφανες και στον καθε πανηλιθιο οτι αυτα τα δυο φυλα δεν σχετιζονται επ'ουδενι μεταξυ τους.
      Υ.Γ.:οικαυκασιοι αρμενοειδεις επισης βγανουν και σε πιο γυφτοειδη εκδοση.

      Διαγραφή
    4. οι αρμενοειδεις """γυναικες"""ειναι σαν μουμιες16 Απριλίου 2014 στις 7:37 μ.μ.

      οι καυκασιοι αρμενοειδεις επισης εχουν ρυτιδες εκ φυσεως ενω οι Ευρωπαιοι Διναρικοι εννοειται βεβαιως πως δεν εχουν παροτι εχουν περισσοτερες γωνιες στο προσωπο.

      Διαγραφή
    5. το δευτεροκοσμικο αρμενοειδοελλαδισταν λιαν συντομως θα γινει τριτοκοσμικη χωρα,επαρχια του πακισταν16 Απριλίου 2014 στις 7:47 μ.μ.

      βγαινουν και σε πιο γυφτοειδη εκδοση(εκ παραδρομης το λαθος)*.

      Διαγραφή
    6. Γιατί τοσο μίσος για τους αρμενοειδης ρε παιδιά; που αν όλοι οι πόντιοι είμαστε αρμενοειδης τότε το 1/4 της Ελλάδος είναι αρμενοειδης, που να βάλεις και τους αρμενοειδης ντόπιους όπως τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που δεν ήταν Πόντιος αλλά έμοιαζε φουλ με Πόντιο. Αυτό που λες για τους "μαύρους μωβ μπλε" κύκλους ισχύει, το έχω και εγώ (είμαι μισός Πόντιος και μισός από μακεδονία λογικά δυναμικός είναι ο παππούς μου από μακεδονία μεριά), τώρα επειδή είμαι μίξη, κρίμα δεν εμοιαξα φουλ στον πατέρα μου (αρμενοειδη) και το κεφάλι μου είναι μικρό. Αυτό το ότι οι αρμενοειδης βγαίνουν σε γυφτε δεν κατάλαβα; γιατί τόσο μίσος;, δηλαδή δυναρικοι μαύροι δεν υπάρχουν; ίσα ίσα πάλι καλά να λες που ήρθαν οι πόντιοι Ελλάδα και ασπρισατε και λίγο, μετά τους κρητικούς η πόντιοι είναι το δεύτερο Ελληνικό φύλο με τους περισσότερους ανοικτοχρωμους

      Διαγραφή
  2. Οι Διναρικοί είναι ψηλοί; Εγώ πάντως στην Ήπειρο βλέπω διναρικά χαρακτηριστικά προσώπου και κρανίου αλλά οι περισσότεροι είναι σχετικά κοντοί. Που οφείλεται αυτό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποὺ τοὺς εἶδες τοὺς διναρικοὺς στὴν Ἤπειρο, ῥὲ μπούλη; Οἱ Ἠπειρῶτες εἶναι σὲ συντριπτικὸ βαθμὸ Ἀλπικοί.

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=GZ1U8f9GJM8

      Διαγραφή
    3. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Μείξη μεσογειακού με ολίγον διναρικό.

      Διαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΝΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ Ο ΔΙΟΜΑΧΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΓΚΕΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΩΝ!ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΚΗΔΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΓΕΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ! Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο Αχιλλεύς Λαζάρου στον 4ο τόμο του βιβλίου του «Ελληνισμός και λαοί νοτιοανατολικής Ευρώπης» (εκδ. 2010, σελ. 620) υποστηρίζει ότι οι Αλβανοί δεν ήρθαν από τον Καύκασο, αλλά ότι έγινε ακριβώς το αντίθετο. Γράφει συγκεκριμένα: «Σύμφωνα με την παράδοση, την οποία διασώζουν οι Διονύσιος ο Αλικαρνασσεύς και Ιουστίνος, η παρακαυκάσια Αλβανία είναι δημιούργημα των Αλβανών, κατοίκων της ιταλικής πόλεως Άλβα, οι οποίοι μετανάστευσαν με αρχηγό τον Ηρακλή. Οι επίμαχες λοιπόν λέξεις σχετίζονται με την ελληνική γλώσσα καθώς και με τη λατινική, συνάμα δε με τον απώτερο Ελληνισμό, αφού η ίδρυση της απόμακρης Αλβανίας του Καυκάσου ανάγεται στον κύκλο των άθλων του Ηρακλή» Ως βιβλιογραφία ο Λαζάρου εκτός από τις αρχαίες πηγές χρησιμοποιεί και τη Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, 1927, τ. 3ος, 403γ-406β.


    Ο Αχιλλεύς Λαζάρου στον 4ο τόμο του βιβλίου του, σελ. 619 «Πράγματι αρχαία πόλη Άλβα, της οποίας οι κάτοικοι καλούνται Αλβανοί, υπάρχει στην Κρήτη, στο Λάτιο της Ιταλικής χερσονήσου, στη Γαλατία, στην Ισπανία, στην Τρανσυλβανία κ.α.». Άρα λαοί με το όνομα Αλβανία υπήρχαν στην Κρήτη, στην Ιταλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης χιλιάδες χρόνια πριν την υποτιθέμενη άφιξη των Αλβανών από τον Καύκασο στα Βαλκάνια κατά τη βυζαντινή περίοδο. Φυσικά τέτοια άφιξη δεν έγινε ποτέ, αφού οι Αλβανοί ζούσαν επί χιλιετίες στα Βαλκάνια.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΣΥΝΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ,ΕΥΓΕ!

      Διαγραφή
    2. Ζήτω στους βαρβάρους λοιπόν!

      Διαγραφή
    3. Βρε παλιό ρατσιστές Αλβανοί και ντόπιοι Έλληνες, χωρίς τους πόντιους η Ελλάδα δεν θα υπήρχε στα μαχητικά αθλήματα, εσείς οι γενναίοι διναρικοι που δεν φοβάστε τον θάνατο και είστε και ατρομοι γιατί δεν υπάρχετε πουθενά στα μαχητικά αθλήματα;; και πέρα αυτού οι πόντιοι πολεμούσαν τους Τούρκους πριν καν κάνει εισβολή η Ελλάδα στην Τουρκία. Χωρίς τους πόντιους μόνο κνητες θα υπήρχαν στην Ελλάδα αφού όλοι οι κνιτες ντόπιοι είναι αυτές οι φλοροφατσες μόνο ποντιακές δεν είναι, ενώ τώρα που είναι οι πόντιοι Ελλάδα, για δες λίγο τι γίνεται στην δυτική Θεσσαλονίκη που όλοι είναι πόντιοι, για δες Σταυρούπολη εύοσμο Ηλιούπολη που έχουν φάει ξύλο κνιτες όταν πήγαν εκεί. Πάλι καλά ήρθαμε οι πόντιοι Ελλάδα και ασπρισατε και λίγο, οι πόντιοι είναι το δεύτερο ελληνικό φύλο που έχει τους περισσότερους ανοικτοχρωμους, μετά τους κρητικούς

      Διαγραφή
    4. Τι λες ρε μαλακα ποντιε, δεν είστε πρώτοι στα μαχητικά αθλήματα και είστε αρμενοειδες που δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είστε ελληνικό φύλο αλλά γηγενείς της ανατολής που 8εξελληνίστηκε από τους ανώτερα πολιτισμικά μεσόγειους,διναρικούς και αλπικους αρχαίους έλληνες.

      Διαγραφή
  4. Οι δολιχοκεφαλοι Μεσογειακοι και οι δολιχοκεφαλοι Ιρανικοι ειναι μακρινοι συγγενεις17 Απριλίου 2014 στις 6:07 μ.μ.

    Αξιοτιμε κυριε διαχειριστα επι του θεματος καντε καποια στιγμη μια αναρτηση που να αναφερεται και στις διαφορες των δολιχοκεφαλων Ιρανικων με τους υπερβραχυκεφαλους αρμενοειδεις(εκτος δηλαδη απο το σχημα του κεφαλιου)γιατι και αυτους τους μπερδευουν διαφοροι πανηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια βασικη διαφορα,που σχετιζεται με βεβαιως με την δολιχοκεφαλια,ειναι οτι οι Ιρανικοι εχουν ιδιαιτερως μακρυ προσωπο αλλωστε λεγονται απο τον Carleton Coon(λανθασμενα ομως εν μερει αφου δεν ειναι Μεσογειακοι) long faced Mediterraneans of western Asiatic highlands.
      Επισης εχουν λεπτοτερη μυτη αλλα εξισου γαμψη.
      Δεν εχουν και μαλακους ιστους στο προσωπο,ρυτιδες,τοσο εντονα βαθουλωτα ματια ενω εχουν και μικροτερη τριχοφυια,μετρια για την ακριβεια,περιπου αναλογη των Μεσογειακων με τους οποιους οντως ειναι μακρινοι συγγενεις.

      Διαγραφή
    2. Επισης γραψτε και για την θεωρια που θελει τους αρμενοειδεις να ειναι μιξη ιρανικων η μεσογειακων με αλπικους καυκασου/ανατολιας.

      Διαγραφή
    3. Αυτη η θεωρια ειναι γελοια ειδικα οσον αφορα το κομματι των Μεσογειακων.

      Διαγραφή
    4. Ειμαι ο 6:28,να σημειωσω οτι οι Ιρανικοι ειναι και εξωμορφικοι,με αρκετα αθλητικο σωμα,λεπτοφυεις και περισσοτερο ευθυτενεις ενω εχουν και λιγοτερο αρκετα λιγοτερο σαρκωδη μυτη.

      Διαγραφή
    5. Προς 6:38:Αυτη η θεωρια προσωπικα μου φαινεται οτι δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα για τους εξης λογους:Πρωτον οι ιρανικοι ειναι δολιχοκεφαλοι,οι αλπικοι βραχυκεφαλοι πως ειναι δυνατον το αποτελεσμα της μειξεως τους να μην ειναι μεσοκεφαλο αλλα υπερβραχυκεφαλο;
      Δευτερον:Οι ιρανικοι εχουν(ως δολιχοκεφαλοι αλλωστε)αναπτυξει καποια αριστοκρατικη ηθικη,οι αλπικοι σε εννοειται βεβαιως πως οχι αλλα κρατανε τα προσχηματα πως γινεται το υποτιθεμενο αποτελεσμα της μειξεως τους να αποτελει τον απολυτο ορισμο της θρασυδειλιας και πουστοφλωριας;
      Τριτον:οι ιρανικοι ειναι εθυτενεις και οι αλπικοι το ιδιο(αν και κοντοι)που οφειλεται λοιπον η καμπουρα των αρμενοειδων;

      Διαγραφή
    6. ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΕΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΣΚΑΤΟΡΑΤΣΕΣ.

      Διαγραφή
    7. Παντως ολοι οι εξωευρωπαιοι ειναι μαυρα χαλια.

      Διαγραφή
    8. Εγω προτιμω τους μογγολοθς απο τους αρμενοειδεις και τους αραβοειδεις,που σωστα ανεφερε ο ποτης(!;) της παρεας οτι ειναι με διαφορα η ντροπη των caucasoids.

      Διαγραφή
    9. Πραγματικα οι αραβοειδεις και οι αρμενοειδεις ειναι λαθη της φυσεως οσον αφορα τους caucasoids.

      Διαγραφή
    10. Το μονο λαθος τους ειναι οτι ειναι ισλαμοφανατικοι.Αρμενοειδεις και Αραβοειδεις ειναι και οι Τσετσενοι,τετοιοι ειναι και αυτοι εδω http://fyletika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_14.html..αν ειναι δυνατον να προτιματε τους μογγολους.
      Τι θελετε δηλαδη;απ'την μια σας πειραζει η μαλθακοτητα των αλπικων,η τεμπελια των μεσογειακων και απ'την αλλη σας χαλαει η μαχητικοτητα των τσετσενων και της χεζμπολαχ;
      Οπως λεει στο παραπανω αρθρο ενας σχολιαστης ολοι οι ανθρωπολογικοι τυποι εχουν αποκλινουσες μοναδες.
      Οι αραβοειδεις ειδικα που ειναι ξαδερφακια των μεσογειακων δεν θα επρεπε να σας ενοχλουν,αραβοειδης ηταν και ο στιβ τζομπς,αραβοειδεις κι αυτοι που ανεπτυξαν την αλγεβρα.
      Ξεκολλατε λιγο,δεν ειναι οι λευκοι οι εχθροι μας(εστω και στην ευρυτερη εννοια του ορου).

      Διαγραφή
    11. οι σκυλαραπαδες αγαρηνοσαρακηνοι...λευκοι??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????

      Διαγραφή
    12. Οι αρμενοειδεις και οι αραβοειδεις εχουν οντως σιχαμενη εμφανιση.
      Σκετη αηδια.

      Διαγραφή
    13. Εχεις ενα δικιο δεν λεω,μεση ανατολη ενας αχταρμας ειναι αλλα αναφερομαι στους πιο καθαρους τυπους.http://en.wikipedia.org/wiki/Arabid_race

      Διαγραφή
    14. Ενταξει δεν ψαχνουμε και για μοντελα,πραγματικα ομως αραβοειδεις και αρμενοειδεις ειναι ο ορισμος της ασχημιας,οσον αφορα τους caucasoids.

      Διαγραφή
    15. Προς 6:28:οι ιρανικοι δεν εχουν καθολου σαρκωδη μυτη σε πληρη αντιθεση βεβαιως με τους αρμενοειδεις.

      Διαγραφή
    16. Οντως οι ιρανικοι εχουν οστεωδη μυτη σαν τους διναρικους.

      Διαγραφή
    17. το αραπης βγαινει απο το αραβας18 Απριλίου 2014 στις 11:16 μ.μ.

      Εγω παντως αδυνατω να καταταξω τους πληθυσμους της αραβικης χερσονησου στην Λευκη φυλη,εστω και με την ευρυτερη σημασια του ορου.

      Διαγραφή
    18. Προς 9:10:αυτοι που πρεπει να ξεκολλησουν ειναι αυτοι που λενε οτι καποιος ο οποιος δεν ειναι ΛΕΥΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ, εχει το δικαιωμα να αποκαλειται ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΙΟΣ.

      Διαγραφή
    19. τους σαχαροειδεις τους ταυτιζουν με τους δραβιδοειδεις.19 Απριλίου 2014 στις 10:39 μ.μ.

      Επισης αδυνατω να καταλαβω τι το Λευκο εχουν οι σκατιδερμοι μαχαιροβγαλτες πορτοφολαδες απο το μαγκρεμπ τους οποιους εξαιτιας της απιστευτης γυφτιας τους ασχετοι με το αντικειμενο τους μπερδευουν με τους πραγματικους γυφτους.

      Διαγραφή
    20. Είστε εσείς οι ντόπιοι άσπροι και όχι εμείς οι πόντιοι;; χάχαχαχαχα σκατοφατσες όλοι είστε φλωροφστσες, πάλι καλά να λες ήρθαν οι πόντιοι Ελλάδα και ασπρισατε και λίγο και πάλι καλά να λες ήρθαν οι πόντιοι και η Ελλάδα έχει διακρίσεις σε μαχητικά αθλήματα, αλλιώς πουθενά δεν θα ήταν η Ελλάδα, και πάλι καλά να λες ήρθαν οι πόντιοι γιατί αλλιώς όλοι σας κνιτες θα είχατε γίνει, όλοι οι κνιτες ντόπιοι είναι φλωροφστσες, για δες λίγο τι γίνεται στην δυτική Θεσσαλονίκη που ολοί είναι πόντιοι, για δες Σταυρούπολη εύοσμο ηλιούπολη που έφαγαν ξύλο οι κνιτες όταν πήγαν εκεί. Χίλιες φορές άσχημο φάτσας που λέτε εσείς πάρα φλωροφατσας μαύρος

      Διαγραφή
  5. Ισως η προσαρμοστικοτητα στο κλιμα;εξαλλου με μια παρομοια διαδικασια δεν εξελιχθηκαν και οι διναρικοι;μιξη ατλαντο-μεσογειακων και αλπικων;
    υπαρχει και αλλη θεωρια που υποστηριζει πως προκειται απλως για ατλαντο-μεσογειακους που βραχυκεφαλοποιηθηκαν λογω κλιματος.
    Δηλαδη τι ειναι οι αρμενοειδεις;μιγαδες νεγροι με λευκους;η μογγολοι;
    Ο ηθοποιος Γιωργος Κοψιδας νομιζω ειναι ενα καλο παραδειγμα αρμενοειδη.Σχετικα με την καμπουρα δεν γνωριζω κατι αλλα ισως αναφερεσαι σε ανθρωπους προηγουμενων γενιων που την ανεπτυξαν λογω φτωχης διατροφης και συνθηκων.Ο Κουν αναφερει πως οι αρμενοειδεις ειναι σχετικα ψηλοι κατι που ταιριαζει και με τον ηθοποιο που ανεφερα και ισως εναν αλλον ηθοποιο Γιωργο Παρασχο, τωρα αν αυτοι ειναι μογγολοι δεν γνωριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Εμένα αυτοί οι δυο που ανέφερες (Κοψιδας, Παρασχος) πιο πολύ για Μεσογειακοί μου μοιάζουν πάντως.

      Διαγραφή
    2. Η ταση προς καμπουρα αποτελει εγγενες χαρακτηριστικο των αρμενοειδων,που συμπληρωνει ουσιαστικα την ολη παρακμιακη τους εμφανιση κατι το οποιο αναφερουν και ανθρωπολογοι,αλλωστε ολοι εχουμε στο υποσυνειδητο μας την εικονα του εβραιου καμπουρη κουτοπονηρου μυταρολα αρμενοειδη.

      Διαγραφή
    3. Αυτός είναι ο Δρακουμέλ!

      Διαγραφή
    4. Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΩΣ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗΣ.

      Διαγραφή
    6. η σιων ειναι αρμενοειδης19 Απριλίου 2014 στις 7:24 μ.μ.

      Τα Σμουρφς συμβολιζουν τους Αριους και ο δρακουμελ τον εβραιο.Προκειται για συμβολικο μυθο των Βορειων λαων.

      Διαγραφή
    7. ο κοψιδας ειναι διναρικος

      Διαγραφή
    8. ο παρασχος ειναι μεσογειο-αρμενοειδης

      Διαγραφή
  6. Παιδια ξερει κανεις σας καποιο Ελληνικο blog σχετικα με γενετικη , απλοτυπους μιτοχονδριακο dna κτλπ;θα ταν σημαντικο να γινουνε κι εδω μερικες αναρτησεις πανω στην γενετικη αλλα απ'οτι αντιλαμβανομαι το blog ειναι αφοσιωμενο στην ανθρωπολογια.Παρ'ολα αυτα και το dna ειναι εξισου σημαντικο,μπορει καποιος να ειναι μεσογειακος για παραδειγμα και το dna του να δειχνει οτι γενετικα ειναι συγγενης με βορειοαφρικανους η και το αντιθετο ενω μπορει να ανηκει σε βορειοαφρικανικο τυπο ,το dna του να ναι πλειοψηφικα ελληνικο-μεσογειακο-βαλκανικο.Δεν πρεπει να ξεχναμε και αυτον τον παραγοντα λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν μερει εχεις δικιο αλλα μεχρι τωρα η γενετικη εχει αποδειχθει πληρως αναξιοπιστη.
      Δεν υπαρχει ακομα συσχετιση φαινοτυπου/γονοτυπου πληρως ταυτοποιημενη.
      Αυτο το εκμεταλλευεται η μπολσεβικοτροτσκιστικη αναρχοαπλυτη ακροαριστερα για να πεισει τους πανηλιθιους καταναλωτες σκουπιδομαζανθρωπους οτι δεν...υφιστανται φυλες.
      Οταν με το καλο υπαρξει πληρης συσχετιση,επιστημονικα αποδεδειγμενη,γονιδιωματος και εμφανισεως,θα εχει λυθει το φυλετικο προβλημα.
      Για αυτο επιβαλλεται η ταυτοχρονη μελετη και αναπτυξη και αυτου του κλαδου της βιολογιας μαζι με την ανθρωπολογια.
      Γενετιστες και ανθρωπολογοι οφειλουν να γινουν ενα και το αυτο.
      Αυτο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κανουν,αυτο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ απο την πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
  7. Είναι αυτή η κοπέλα Διναρική ή Αρμενοειδής;

    https://www.facebook.com/valenthiax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει εμφανή Διναρική επίδραση. Υπάρχει και κάτι Κρομανοειδές. Τίποτα Αρμενοειδές.

      Διαγραφή
  8. http://mkalty.org/zlatan-ibrahimovic/ διναρικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι να γίνονται συγκρίσεις πρέπει αν μήτι άλλο να γίνονται στην ίδια ηλικία.... Για τις φωτογραφίες μιλάω.. Παρεπιμπτόντως η φαλάκρα είναι φυλετικό χαρακτηριστικό; Και σε ποιες φυλές κυριαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλοι ποντιοι ειναι αρμενοειδης αλλα οι ποντιοι δεν ειναι αρμενοειδης, οι ποντιοι ειναι pontid που βλεπουμε σε μεγαλο βαθμο στην Θεσσαλια με κοινα αναλοιωτα χαρακτηριστικα με χωρες οπως η Ρουμανια, πχ στρογγυλο προσωπο με πεταχτο καραφλο ημικυκλιο μετωπο, και δεν ειναι απαραιτητο να εχουν αμεση καταγωγη απο τον Ποντο.

    Οι North Pontid οπως ο Ρουβας ειναι κρομανοειδης επιδραση.

    Οι γνησιοι Αρμενοειδης ειναι μια ομαδα απο τους λεγομενους Ρωσοποντιους που δεν εχουν σχεση με τα φυλα του ποντου και ειναι απο Αζερμπαιτζαν, Καζακσταν και αλλα ασχετα μερη, αλλα στον Ποντο υπαρχουν πολλοι Αρμενοειδης αλλα δεν ειναι Pontid.

    Οι γνησιοι Αρμενοειδης αποτελουν το μεγαλυτερο ποσοστο της Θεσσαλονικης και οταν τους βλεπετε με Αρμενιους δεν ξερετε ποιοι ειναι ποιοι, εχουν ενοχλητικες υπουλες φατσες και οι γυναικες τους συνηθως ειναι ομορφες αλλα μοιαζουν με ποντικια και εχουν απολυτως συμμετρικες αρμονικες αναλογιες.

    Επισης τους μπερδευετε με τους Cappadocid που ειναι Iranian-Mediterranean, φαινοτυπος που υπαρχει και στον Ποντο.

    Γνησιοι ποντιοι ηπειρωτικης Ελλαδας πλην Μακεδονιας = Pontid-Dinaric, Pontid-Alpine, North Pontid (κρομανοειδης) και ισως καποιοι με μεσογειακη επιδραση.

    Καλο ειναι να μην βασιζεστε μονο σε φαινοτυπικες μελετες του 1800.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόντιος είμαι φίλε μου και έχω δει τον τύπο pontid καμία σχέση δεν έχει με εμάς τους πόντιους, αρμενοειδης είμαστε και χαίρομαι και μοιάζουμε με γεωργιανούς και Αρμένιους. Αυτό φίλε μου που λες για τους ρωσοποντιους δεν ισχύει, οι περισσότεροι που ήρθαν από σοβιετική ένωση πόντιοι είναι καθαροί Ελληνες, λίγοι από αυτούς είναι μίξη με γεωργιανούς ή Ρώσους ή Αρμένιους. Και επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη σε περιοχή με πόντιους και "ρωσοποντιους" όπως λες, αζερους και καυκάσιους μουλσουμανους τσετσενους νταγκεστανους δεν έχω δει ποτέ μου, υπάρχουν μερικοί καθαροί γεωργιανοι μερικοί καθαροί Αρμένιοι και πάρα πολύ λίγοι καθαροί ρώσοι, όλοι οι άλλοι είναι πόντιοι ή μίξη ποντίων με Ρωσία γεωργία Αρμενία. Ευτυχώς δεν είμαστε μεσογειακοι και δεν έχουμε τέτοιες φλωροφατσες, υπάρχουν και μερικοί ντόπιοι που μοιάζουν με πόντιους αρμενοειδης φουλ, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο Σπύρος μπιμπιλας. Ο Σπύρος μπιμπιλας μοιάζει και φουλ με τον Λευτέρη Πανταζής (παγκοζιδης το πραγματικό του επίθετο)

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.