Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Οι φυλές της βορείου Ευρώπης



Ο W. Scheidt δημοσίευσε μια μελέτη σχετικά με τις φυλές της βορείου Ευρώπης. Ο συγγραφέας αναζητά τα φυλετικά στοιχεία σε Σκανδιναβία και Βρετανικές νήσους. Κάνοντας μια εκτεταμένη μελέτη πάνω στη βιβλιογραφία, καταλήγει σε δείγμα 42 χιλιάδων ατόμων. Προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με τη φυλετική κατηγοριοποίηση στη βόρεια Ευρώπη, βασισμένος σε ανθρωπολογικές μετρήσεις και παρατηρήσεις.

Η κλασική άποψη είναι ότι η Νορδική φυλή είναι ψηλή, με λεπτό πρόσωπο, ανοιχτά μαλλιά και μάτια. Ωστόσο σε πολλές περιοχές...
τα μαλλιά είναι σκούρα και όχι ανοιχτά, το πρόσωπο σπανίως είναι λεπτό, ενώ η μύτη είναι συχνά πλατιά. Συνεπώς είναι απαραίτητο να εισαχθούν δύο τύποι, ο Νορδικός που υπάρχει κυρίως σε περιοχές της Σουηδίας και της Νορβηγίας και ο Ατλαντοειδής, που υπάρχει στις Βρετανικές νήσους και λιγότερο σε Ισλανδία και Νορβηγία. Ο Scheidt κρίνει ότι Ατλαντοειδείς και Νορδικοί προέρχονται από το υπόστρωμα των Κρομανοειδών, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει και έχει συχνά το πρόσωπο πλατύτερο και εμφανίζει τάση προς μεσοκεφαλία.

Η βόρεια Ευρώπη σε καμία περίπτωση δεν είναι Νορδική, όπως συνηθίζεται να θεωρείται. Οι Νορδικοί είναι μειοψηφία με τους Κρομανοειδείς να κυριαρχούν, ενώ οι Ατλαντοειδείς υπάρχουν στην Βρετανία και στην Ιρλανδία. Αυτός είναι ο λόγος που το ποσοστό των καστανών μαλλιών στη βόρεια Ευρώπη είναι αρκετά υψηλό, ενώ ακόμα και οι ξανθοί έχουν συχνά Κρομανοειδή επίδραση. Οι Κρομανοειδείς πλειοψηφούν στην Βόρεια Ευρώπη, επηρεάζοντας όχι μόνο τα σωματικά χαρακτηριστικά, αλλά και τα ψυχικά χαρακτηριστικά των βόρειων λαών της Ευρώπης.

25 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΗ Η ΝΟΡΔΙΚΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νορδικουλα κουκλιτσα ειναι ολοιδια με μια συμμαθητρια μου στο Λυκειο,Ελληνιδα εννοειται βεβαιως,η οποια εχει ολο το Νορδικο πακετο ας μου επιτραπει ο ορος αφου με γοβα στιλετο ειναι ενα κεφαλι πανω απο εμενα χωρις εγω να ειμαι καθολου κοντος.
      -Μαριος-

      Διαγραφή
    2. Θελω να μου την γνωρισεις.

      Διαγραφή
  2. Για αυτο παρα πολλοι Νορβηγοι ειναι καστανοι(και οι Ισλανδοι μαζι τους ως Νορβηγοι αποικοι),ως Ατλαντοειδεις,ετσι εξηγειται.
    Βεβαια καστανοι/καστανοξανθοι ειναι και οι Κρομανοειδεις που αποτελουν πλειοψηφια στην Σκανδιναυια,αλλα αυτοι ξεχωριζουν λογω διαφορετικων χαρακτηριστικων ενω επισης και οι Ατλαντοειδεις εχουν πιο σκουρα μαλλια απο αυτους,κατα μεσον ορο.
    Ολοι,ακομα και ασχετοι,εχουν παρατηρησει αυτο το φαινομενο ειδικα στην Νορβηγια-και λιγοτερο στην αποικια της την Ισλανδια-ενω αντιθετως Δανια και Σουηδια δεν εχουν σχεδον καθολου καστανους Ατλαντοειδεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το βλέμμα τους και μόνο καταλαβαίνεις πόσο ανώτεροι είναι οι Ατλαντοειδείς!Καλλιτεχνικά,βαθυστόχαστα και μελαγχολικά πρόσωπα που ομοιάζουν με αυτά των Ελλήνων σε αντίθεση πάντα με το αγελαδίσιο,κενό και ψυχρό βλέμμα των βάρβαρων,ρομποτικών νορδικών και τον χαζοφλωροφιλελεύθερων κρομανοειδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Κρομανοειδεις ειναι επιπλεον και πανηλιθιοι.Οι Νορδικοι εχουν μυαλο,αλλα ειναι καπως.
      Σε ολα τα υπολοιπα που λες εχεις δικιο,οι Ατλαντοειδεις ειναι η Ανωτερη φυλη.

      Διαγραφή
  4. Λειπει ενα αρθρο για τους Σαρακατσανους,παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον η περιπτωση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://thesource.com/wp-content/uploads/2014/02/amanda-seyfried-hairstyles3.jpg

    Σε ποιόν φυλετικό τύπο ανήκει η συγκεκριμένη υπεράρια ηθοποιός;
    Προσωπικά θα έλεγα στον Νορδικό τύπο αλλά βλέπω σε διάφορα φυλετικά φόρουμ την έχουν ταξινομήσει ως Borreby. Τι ακριβώς είναι αυτό; Νορδικό-Αλπικό; Δεν κατάλαβα για να πώ την αλήθεια.
    Επίσης προς τον διαχειριστή αν θα μπορούσε να κάνει μια ανάρτηση για τέτοιου είδους φυλετικούς υπο-τυπους. Τι ακριβώς αντιπροσωπεύει ο καθένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Amanda Seyfried ειναι πολυ ωραιο μωρο.2 Μαΐου 2014 στις 9:40 μ.μ.

      Η Amanda Seyfried ειναι τυπικη Borreby η sub-nordic δηλαδη Νορδικη-Αλπικη,παρα πολυ συχνος τυπος της Γερμανιας και λιγοτερο της Ολλανδιας απο οπου φαινεται αλλωστε απο το επωνυμο της οτι καταγεται η ομορφη Αμαντα,τοσο συνηθης ωστε να προτεινεται-λανθασμενα-ως τυπος κανονικος απο ορισμενους ανθρωπολογους,ενω ειναι απλως μειξη Νορδικων και Αλπικων.

      Διαγραφή
    2. Είστε άσχετοι η Amanda ειναι Νορδικη-κρομανοειδεις

      Διαγραφή
    3. Που ακριβώς την βλέπεις την κρομανοειδή επίδραση;;;

      Διαγραφή
    4. Η κοπελα ειναι Νορδικη-Αλπικη,τυπικοτατη,δεν υπαρχει καμμια απολυτως αλλη επιρροη.

      Διαγραφή
  6. Πραγματικά οι σχεδόν εξ ολοκλήρου κρομανοειδείς, βαλτικοί, αλπικοί, borreby και λοιποί της ιδίας συνωμοταξίας τυγχάνουν φύσιν πανηλίθιοι όπως πολύ σωστά σχολίασε ένας φίλος απο πάνω και δουλικοί. Ζήτημα στο πλανήτη ολόκληρο δηλαδή οι νοήμονες φυλές να συνιστούν ποσοστό χαμηλότερο του 1% (!!!!!!), ενώ ΟΛΑ προέρχονται απ'αυτές. Πραγματικά μόνο και μόνο μια δόση παραπάνω "αλπικοειδών-κρομανοειδών" ή και μη λευκών γονιδίων στο όλο μείγμα είναι ικανή να φέρει στη ζωή πανηλίθια άχρηστα εκτρώματα ανάξια να αναπνέουν. Δε μιλάω για τους μερικώς αλπινοειδείς ή κρομανοειδείς, αλλά γι'αυτούς που τους λείπουν τελείως μεσογειακά-ατλαντοειδή γονίδα, άντε και νορδικά, άντε και διναρικά γονίδια εν πάσει περιπτώσει. Μη ξεχνάμε ότι και ορισμένοι διναρικοί είναι των τεχνών και των επιστημών, παρότι συνήθως κι αυτοί ψιλοβλάκες τυγχάνουν. Οι υπόλοιποι ούτε να εκφραστούν μπορούν ούτε να σκεφτούν ως καρικατούρες ηλιθίων ζώων στη κυριολεξία που είναι, 1000% επιβεβαιωμένο στο 1000% των περιπτώσεων. Πραγματικά ένας πλανήτης ΖΩΩΝ και ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ, πλην του 0.5% και αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικιο.
      Απο τα Λευκα φυλα Αληθινα Νοημονες ειναι μονον οι Μεσογειακοι,οι Ατλαντοειδεις,οι Νορδικοι(αυτοι βεβαια υστερουν στον τομεα της φαντασιας εναντι των προαναφερθεντων,αλλα υπερτερουν σε αυτον της οργανωτηκοτητας)και σε μικροτερο βαθμο οι οντως ψιλοβλακες Διναρικοι.
      Οι 100% Αλπικοι,Βαλτικοι και Κρομανοειδεις ειναι κυριολεκτικα σαν νεατερνταλ.Εννοειται βεβαιως οτι δεν αναφερομαι σε οσους ειναι μερικως Αλπικοι,Βαλτικοι και Κρομανοειδεις.
      Τωρα οσον αφορα τα μη Λευκα φυλα...τι μπορει να πει κανεις...μονο καποιοι μογγολοειδεις κλαδοι,εξελιγμενοι και διαφοροποιημενοι εκ των υπολοιπων,αποκλινοντας ειναι ικανοι να αντιγραψουν καποια Ανθρωπινα δημιουγηματα και αναφερομαι βεβαιως στους Ιαπωνες.
      Απο εκει και περα αρχιζει κυριολεκτικα ο πλανητης των πιθηκων.
      Ο Πολιτισμος ειναι δημιουργημα του 0,5% και αν ειναι τοσο θηριωδες(!;)το ποσοστο.
      Ο πλανητης των πιθηκων.

      Διαγραφή
    2. Από που προκύπτει ότι οι εβραιοφιλελεύθεροι Ευρωπαίοι δολιχοκέφαλοι είναι ανώτεροι;

      Διαγραφή
    3. Μεσογειακοι/Ατλαντοειδεις/Νορδικοι ειναι η ιδια φυλη.3 Μαΐου 2014 στις 7:04 μ.μ.

      Συναγωνιστες 11:47 π.μ. και 5:59 μ.μ. συμφωνω απολυτως μαζι σας και επιπλεον επαυξανω.
      Ζητω η δολιχοκεφαλη περιακτικη Αρια Ευρωπη!

      Διαγραφή
  7. Καλό θα ήταν όταν αποφασίζετε ορισμένοι να εκφράσετε τελείως παρανοϊκές και εριστικές απόψεις να κάνετε και μια προσπάθεια να τις αποδείξετε τουλάχιστον. Έχω διαβάσει κατά καιρούς ειδικά στο συγκεκριμένο blog πολλές περίεργες απόψεις αλλά η δική σου ξεπερνάει κάθε όριο, μας λες ότι όλοι εκτός από τους μεσογειακούς και ατλαντοειδείς είναι ηλίθιοι.
    Η Ελλάς και η Ρώμη που είχαν εκτός από μεσογειακούς και μεγάλο αριθμό από "ηλίθιους" αλπικούς και "ψιλοβλάκες" διναρικούς έφτιαξαν και αξιόλογο πολιτισμό και Αυτοκρατορίες. Από την άλλη οι "ανώτερες" μεσογειακές Ισπανία και Πορτογαλία έπρεπε να βρουν πρώτα τους υπάνθρωπους ιθαγενείς της Αμερικής για να φτιάξουν αυτοκρατορία. Για να μην πούμε για τους "ανώτερους" ατλαντοειδείς Άγγλους που το μόνο που έκαναν ήταν να επεκτείνουν τα συμφέροντα των εβραίων σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσογειακοι/Ατλαντοειδεις/Νορδικοι ειναι η ιδια φυλη.3 Μαΐου 2014 στις 7:30 μ.μ.

      Η Ελλας και η Ρωμη υπηρξαν δημιουργηματα Μεσογειακων,για αυτο και κυριαρχησαν.
      Οι ανωτερες ως Μεσογειακες Ισπανια και Πορτογαλια εγκαθιδρυσαν αυτοκρατοριες επι κανιβαλων και εντομοφαγων τους οποιους δυστυχως δεν εξολοθρευσαν οπως τα Ατλαντοειδη και Νορδικα αδελφια.
      Ο λαος της Αλβιωνας ειναι θυμα των εβραιομασονων και οχι θυτης.

      Διαγραφή
    2. Στην Ελλάδα και την Ρώμη εκτός από Μεσογειακοί υπήρχαν Αλπικοί και Διναρικοί.
      Στην Ισπανία και την Πορτογαλία που υπήρχαν μόνο Μεσογειακοί έπρεπε να έρθει το 1492 για να επεκταθούν μέχρι τότε δεν είχαν κάνει τίποτα το αξιομνημόνευτο οι "ανώτεροι" μεσογειακοί της Ισπανίας.
      Είναι θύμα οι "ανώτεροι" Ατλαντοειδείς-Νορδικοί Άγγλοι;
      Μπα σίγουρα "κατώτεροι" βραχυκέφαλοι θα είναι μωρέ...

      Διαγραφή
  8. Όσοι ενδιαφέρεστε για τη νορδικούλα http://www.skene.pl/osoba/4471/Marika-Chudzinska

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κατι ασχετο

    The physical anthropologist Larry Angel who measured hundreds of Greek skulls identified the original Dorians as being predominately brachycephalic and had a "Dinaroid-Alpine Central trend".


    "But the society failed to meet adequately the challenge of population pressure (partly solved by colonizationof Cyprus and of northwest Anatolia after the Trojan war); the challenge of use of a new metal, iron, at first controlled by Anatolian powers (attempted solution also through the Trojan war ?); the challenge of more exiled north Greek highlanders, like the earlier Achaeans whose energy had contributed to the Mycenaean confederacy; and the challenge of freedom of the individual landowner or craftsman or serf. Possibly paternalistic rule of Achaean barons plus restricting force of a unifying but omnipresent Mycenaean religion (as contrasted with confused but free imagination in the young “Homeric” religion) restrained initiative which might have solved these challenges. In any case cosmopolitanism was reduced, destructive Dorian invasions occurred, and dictatorial monarchies continued into the Geometric period. But the invaders’ destructiveness cleared away rigid sections of Mycenaean social structure leaving room for new traits. After emigrations of Aeolians and Achaeans, Ionians and the more adventurous of the Dorians, the invaders were quickly absorbed ethnically, either by adopting local landowners into their tribes as in the Peloponnese, or by greater strength of the local society as apparently in Attica. After Submycenaean heterogeneity and local diversity in physical type a parallel process of absorption occurs during the Geometric phase of fusion and culture growth. Fusion was promoted by close linguistic similarity of invaded and conquered, by the Dinaroid-Alpine central trend of the invaders like that of both earlier and later northern intruders, and by persistence, especially among the females of the Mycenaean racial blend."

    SOURCE : Angel, J. Lawrence, 1946, Social Biology of Greek Culture Growth, American Anthropologist

    But what contrast the proto-Greeks at around 2100 BC and early Dorians (who's homeland was North Greece/Epirus) had who invaded the Peloponnese at about 1200 BC with the had with the classical Greeks in Attica and Anatolia who were very dolichocephalic.

    "All authorities agree that the ancient Hellenes were decidedly long-headed, betraying in this respect their affinity to the Mediterranean race, which we have already traced throughout Southern Europe and Africa, Whether from Attica, from Schliemann's successive cities excavated upon the site of Troy, or from the coast of Asia Minor: at all times from 400 B.C. to the third century of our era, it would seem proved that the Greeks were of this dolichocephalic type. Stephanos gives the average cranial index of them all as about 75.7 betokening a people like present Calabrians in head form; and, for that matter, about as long-headed as the Anglo-Saxons in England and America."

    SOURCE : Ripley, W. Z., 1900, The Races of Europe, a sociological study, Kegan Paul, Trench, Trubner page 407

    Racial Type of the Ancient Hellenes(by Dienekes Pontikos).

    A quote from Ripley (p.410) “these ideal heads [of the statues] are distinctly brachycephalic.” Importantly, various populations in modern Hellas who are suspected by some (for historical and linguistic reasons) to represent a relatively pure Hellenic type, the Sphakiots and Maniates are also brachycephalic. Ancient Greeks were, however, on average mesocephalic [6].

    6. Angel, J. Lawrence, 1944, A racial analysis of the ancient Greeks: An essay on the use of morphological types, American Journal of Physical Anthropology

    The ancient Greeks during the classical period were, like modern Greeks, for the most part Brachycephals.
    (Dr. Aris Poulianos "The origin of the Hellenes").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣΚΥΛΑΔΩΝ18 Ιουνίου 2015 στις 9:51 μ.μ.

    Η ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ είμαι νορδο κρομανοιδης με κάστανα Μάλια πολύ ανοιχτό δέρμα και ματιών είμαι 15 1,85 cm μεσοκεφαλος με τεράστιο σαγωνι και πλατύ αλλά και ψυλο κρανίο η μύτη μου ευτυχίος είναι νορδικη και όχι μεσορινη όπως έχουν τα αδέλφια μου επίσης είμαι μεσομορφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.