Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Καταρρέουν οι ΗΠΑ; - Μια φυλετική προσέγγιση

Θα διαβάζετε διαρκώς απόψεις για το ότι "καταρρέουν οι ΗΠΑ", με διάφορες αφορμές από την εξωτερική πολιτική και τους πολέμους όπου έχουν εμπλακεί. Καταρρέουν οι ΗΠΑ, ή μήπως κάποιοι το εύχονται αυτό να συμβεί και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι άνα πάσα στιγμή θα γίνει; Θα αναλύσουμε το ζήτημα, εστιάζοντας στην φυλετική του σκοπιά.

Οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός από απογόνους βορειοευρωπαίων, οι οποίοι πήραν τα εδάφη των ιθαγενών, τους οποίους εξαφάνισαν μετά από μακροχρόνιους πολέμους. Όμως από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του το 1776, ελέγχθηκε πολιτικά από τους...
εβραιομασόνους και παραμένει αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα, χωρίς ούτε δευτερόλεπτο ελευθερίας, απόλυτο όργανό τους. Μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ΗΠΑ θεωρήθηκαν από τους σιωνιστές ότι αποτελούν πιο σημαντική βιομηχανική και στρατιωτική δύναμη από τους Βρετανούς και ο διεθνής σιωνισμός άλλαξε την κύρια έδρα του, από την Βρετανία στις ΗΠΑ. Έκτοτε, οι ΗΠΑ αποτελούν το στρατιωτικό όργανο επιβολής του διεθνούς σιωνισμού.

Οι σιωνιστές εκμεταλλεύονται τους λοβοτομημένους καταναλωτικούς μαζανθρώπους που έχει δημιουργήσει η ευημερία και η σιωνιστική βιομηχανία θεάματος. Στο ατομικιστικό υλιστικό πρότυπο βοηθά σημαντικά ο πολυφυλετισμός των ΗΠΑ, αφού απουσιάζουν οι συνεκτικοί δεσμοί μεταξύ των ανθρώπων, οι οποίοι καταλήγουν να κοιτούν μόνο την επιβίωση στην πολυφυλετική ζούγκλα. Οι απόγονοι των βορειοευρωπαίων αποδείχτηκαν άψογοι στον ρόλο του μαζάνθρωπου που δημιουργεί ευημερία, επιστήμη και αν χρειαστεί μάχεται για όποιον σκοπό του ζητηθεί από τα ΜΜΕ. Αυτό το όργανο επιβολής του σιωνισμού, είναι λογικό κάθε σοβαρός άνθρωπος υπέρμαχος του Ευρωπαϊκού πολιτισμού να θέλει να διαλυθεί, γι' αυτό και τα διάφορα ευχολόγια για επικείμενη "κατάρρευση" των ΗΠΑ, η οποία δεν έρχεται ποτέ, προς τέρψη των σιωνιστών. Οι ΗΠΑ παραμένουν πανίσχυρες στρατιωτικά, κανένα σημάδι εσωτερικής πολιτικής αναταραχής δεν υπάρχει και οι Αμερικάνοι παραμένουν λοβοτομημένοι μαζάνθρωποι. Από την άλλη, η δραματική αύξηση των μη λευκών μεταβάλλει τις ΗΠΑ. Τι σημαίνει αυτό από βιοπολιτικής σκοπιάς;

Ο παρακάτω χάρτης παρουσιάζει την κατανομή της εθνοτικής καταγωγής των κατοίκων των ΗΠΑ. Γίνεται εμφανές ότι οι περισσότεροι κάτοικοι των ΗΠΑ, ακόμα και σήμερα παραμένουν λευκοί, απόγονοι βορειοευρωπαίων, κυρίως Γερμανών, Βρετανών, Ιρλανδών. Σημαντικές μειοψηφίες είναι οι Μαύροι και οι Μεξικανοί, οι οποίοι αρχίζουν και αγκαλιάζουν τις ΗΠΑ από τον νότο.


Ο παραπάνω χάρτης δεν είναι φυλετικός, αλλά περιέχει σημαντική πληροφορία. Γενικά, στις ΗΠΑ μπορεί να βρει κανείς ανθρώπους από σχεδόν όλες τις φυλές του κόσμου και δεν έχει υπάρξει πραγματικός φυλετικός χάρτης, παρά μόνο εθνοτικός ή καταγωγής. Άλλες μελέτες γίνονται ως προς το χρώμα του δέρματος και δεν υπεισέρχονται σε λεπτομερείς φυλετικούς τύπους, π.χ. Atlantid, Sudanid, Margid, κτλ. Μία μέτρηση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι η εξής:


Αν πάρουμε το τελευταίο νούμερο ως το πιο αυστηρό για τους λευκούς, προκύπτει ότι πλέον οι απόγονοι Ευρωπαίων είναι το 63% του πληθυσμού, σε αντίθεση με την παντοκρατορία τους πριν τρεις αιώνες. Και η συρρίκνωση του ποσοστού τους συνεχίζεται καθημερινά, από τους Μαύρους και τους "Λατίνους", οι οποίοι πλησιάζουν ή υπερβαίνουν το 15% και οι δύο ξεχωιστά.

Οι λευκοί είναι κυρίως Nordid, Atlantid, Cromagnid και λιγότερο άλλοι που εισέρρευσαν αργότερα. Οι Μαύροι κυρίως Sudanid και Congolesid, ενώ οι Latinos, κυρίως Pueblid και Margid. Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσίαζε φυλετική μελέτη με διαχωρισμό όλων αυτών των φυλετικών τύπων και όχι μόνο λευκοί, μαύροι, λατίνοι.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ είναι ακόμα στην μεγάλη τους πλειοψηφία λευκοί, απόγονοι Ευρωπαίων, παραμένοντας καταναλωτικοί μαζάνθρωποι, απόλυτα υποταγμένοι στους σιωνιστές, ικανοί στην επιστήμη και χρήσιμο πολεμικό εργαλείο τους. Οι ΗΠΑ δεν καταρρέουν όσο υπάρχουν οι λευκοί που της δίνουν δύναμη και οι σιωνιστές που κρατούν τα σχοινιά. Δυστυχώς, αν δεν υπάρξει ένα εσωτερικό αντισιωνιστικό πολιτικό κίνημα που θα επικρατήσει, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η δύναμη των ΗΠΑ θα συρρικνωθεί, μόνο όταν μειωθούν ακόμη περισσότερο οι λευκοί.

12 σχόλια:

  1. Βεβαιως τωρα το κεντρο της σιωνιστικης παγκοσμιας διακυβερνησεως μεταφερεται στην Ευρωπη οπου δημιουργουνται οι ηνωμενες πολιτειες της Ευρωπης με την λαθρομεταναστευση/μεταναστευση πιθηκοειδων ορδων απο την ασια και την αφρικη.Ολα τα καθεστωτικα κομματα εχουν πλεον ως μερος του προγραμματος τους την δημιουργια και επισημως αυτου του καινουργιου εκτρωματος-αλλωστε στις προσεχεις εβραιοεκλογες για οσους δεν το εχουν πληροφοριθει ακομα θα εχουν το δικαιωμα του εκλεγειν και του εκλεγεσθαι υπηκοοι οιουδηποτε κρατους/πολιτειας της ενωμενης Ευρωπης/ηνωμενων πολιτειων της Ευρωπης εννοειται βεβαιως ασχετως καταγωγης-ανθρωπινης η μη-και θρησκευματος-δεν μας πειραζουν τωρα οι ταλιμπαν-ετσι για να ερχονται σιγα σιγα καποιοι σε στοιχειωδη εστω επαφη με την πραγματικοτητα.
    Η εγκαθυδρηση αυτου του τερατουργηματος εξυπακουεται οτι θα σηματοδοτησει τον οριστικο αφανισμο της Λευκης φυλης απο προσωπου γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΕΣ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμα και ειλικρινη συφχαρητηρια για το αρθρο.Περα από την παραθεση στατιστικών,χαρτη κλπ σε απλα Ελληνικα περιγραφει την εικονα των σημερινων ΗΠΑ.
    Νοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Η.Π.Α μαζί με την Βρετανία αποδεικνύουν ότι οι "ανώτεροι" κατά πολλούς εδώ μέσα δολιχοκέφαλοι είναι μαζικοποιημένοι και οι εβραίοι τους κάνουν ότι θέλουν ελέγχοντας την εξουσία τους.
    Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα εθνικιστικά κινήματα έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους σε πλειοψηφικά βραχυκέφαλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ30 Μαρτίου 2014 στις 8:17 π.μ.

      Ετσι!! να τα λεμε αυτα..

      Διαγραφή
    2. Η αναφορα γινεται για τις Ευρωπαικες βραχυκεφαλες χωρες.

      Διαγραφή
  5. Συγγνώμη για το άσχετο αλλά μπορείτε να μου κατατάξετε φυλετικά τους εικονιζόμενους στην παρακάτω φωτογραφία:
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/s720x720/1173819_10201856496518339_1467955211_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έλεγα πως η κοπέλα είναι διναρική και ο τύπος αλπικομεσογειακός

      Διαγραφή
  6. Λοιπόν η κοπέλα είναι Αλβανίδα ( μπορεί να είναι και Βοριοηπειρώτισσα δεν είμαι σίγουρη) ενώ ο τύπος Έλληνας..Η ομοιότητα με τους Αλβανούς εντοπίζεται στα μάτια κυρίως κατά τα άλλα δεν θυμίζει Αλβανίδα νομίζω...(είμαι αυτή που υπέβαλε την ερώτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλπικη ειναι σίγουρα λογω των ματιών της που εχει βαριά βλεφαρα και πολυ Αλβανοί και ειδικά Βορειοηπειρώτες ειναι αλπικοι

      Διαγραφή
    2. Αρια ειναι η κοπελα δεν τιθεται φυλετικο ζητημα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.