Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο Δίας σε άγαλμα με χρώμα - ποιον φυλετικό τύπο απεικονίζει;


Ο Δίας απεικονίζεται ανήκοντας στον Μεσογειακό φυλετικό τύπο, κάτι που υποδηλώνει κάθε στοιχείο του προσώπου. Μάλιστα έχει διατηρηθεί ο χρωματισμός του αγάλματος, με καστανά μάτια και πολύ σκούρα μαλλιά και τριχοφυΐα προσώπου.

6 σχόλια:

  1. οι πιθηκοειδεις σκουπιδοφυλες πρεπει να εξολοθρευθουν21 Μαρτίου 2014 στις 8:05 μ.μ.

    Ο Διας παρουσιαζεται δολιχοκεφαλος Μεσογειακος ανηκων δηλαδη στον ανωτερο φυλετικο τυπο η,εστω,σε εναν απο τους τρεις ανωτερους,Μεσογειακους-Ατλαντοειδεις-Νορδικους.
    Ιερο καθηκον ολων των Αριων ασχετως φυλετικου τυπου,δολιχοκεφαλων,μεσοκεφαλων και βραχυκεφαλων,Μεσογειακων,Ατλαντοειδων,Νορδικων,Διναρικων,Κρομανοειδων,Αλπικων και Βαλτικων ειναι η αμεση εξολοθρευση των κατωτερων σκουπιδοφυλων που μολυνουν τον πλανητη και η μονοπωληση του απο την Λευκη Ευρωπαικη φυλη ωστε να γεμισει ο κοσμος ευγενεις φυσιογνωμιες Λευκων Ανθρωπων και κυριως των ανωτερων περιακτικων δολιχοκεφαλων οπως ο εικονιζομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε; Δηλαδή αν εξολοθρευτούν οι ανθυποπίθηκοι της αφρικής θα πας εσύ να ζήσεις εκεί κάτω ε;
      Το θέμα είναι να κυριαρχήσουν οι Άριοι λευκοί σε περιβάλλοντα που μπορούν να ζήσουν. Αυτό επιβάλλει ο νόμος της Φυσικής Επιλογής του Δαρβίνου.
      Τώρα το να κυριαρχήσουν στη ζιμπάμπουε ή στις μογγολικές στέπες του τζεκινχιστάν δε νομίζω να είναι και ωραίο και επίσης να αισθάνονται και ωραία.

      Διαγραφή
    2. Ζητω η Λευκη Ροδεσια22 Μαρτίου 2014 στις 2:20 μ.μ.

      Δεν ισχυριστηκα βοιδι οτι πρεπει να επικοιστουν ολες οι γωνιες του πλανητη.Δεν υπαρχει λογος να υφισταται παρουσια διποδων η ακομα και τετραποδων οντων σε ολο το μηκος και το πλατος του που ουτως η αλλως δεν υφισταται απλουστατα τα κατωτερα ειδη πρεπει να εξαλειφθουν για να μην αποτελεσουν μεταξυ αλλων και βιολογικη απειλη οπως συμβαινει σημερα εκτος και εαν βρισκεσαι σε αλλη διασταση η κανεις χρονια χρηση ναρκωτικων ουσιων οποτε δεν αντιλαμβανεσαι ουτε κατ'ελαχιστον τις δραματικες αλλαγες γυρω σου.

      Διαγραφή
    3. Τι συζητηση ειναι αυτη;ειστε σοβαροι;εννοειται πως μπορουν να ζησουνε λευκοι στην αφρικη η στις στεππες και πρεπει και να το επιδιωξουνε κιολας.

      Διαγραφή
  2. Στούς Ετρούσκους εκτός απο σκουρόχρομους Μεσογιακούς,συναντάμε συχνά και μερικές ξανθές φιγούρες στις τοιχογραφίες.Είναι Νορδικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νορδικος Κελτης Πολεμαρχος22 Μαρτίου 2014 στις 2:29 μ.μ.

      Κατα πασαν πιθανοτητα ναι ειναι Νορδικοι που προηλθαν απο την Κελτικη κατακτηση της βορειας Ιταλιας η οποια διολου τυχαιως ονομαστηκε αργοτερα απο τους Ρωμαιους Gisalpina Gallia ητοι Εντευθεν των Αλπεων Γαλατια.Να σημειωθει οτι οι Νορδικοι Κελτες ειχαν καταλαβει και την ιδια την αιωνια πολη οπου ο πολεμαρχος τους ο Βρεννος ειπε το περιφημο:Vae Victis ητοι Ουαι τοις ηττημενοις.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.