Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μυκηναϊκές τοιχογραφίες: ποιον φυλετικό τύπο απεικονίζουν;








Τον Μεσογειακό!

Απάντηση σε αυτούς που μιλούν περί Ινδοευρωπαίων και άλλα αντιεπιστημονικές μπαρούφες. Κι όμως τα μασονικά ελεγχόμενα σχολικά βιβλία γράφουν ότι οι Μυκηναίοι ήρθαν από τις πεδιάδες της Ουγγαρίας και ανήκαν στην Ινδοευρωπαϊκή φυλή! Κι όλα αυτά για να μην υπερηφανευόμαστε ως Έλληνες ότι είμαστε γηγενείς και ξυπνάνε τα εθνικά αντανακλαστικά!

12 σχόλια:

  1. Τί σχέση έχουν οί ινδοευρωπαίοι,μέ τήν Ουγγαρία καί τούς μασόνους. Μήπως είσαι λίγο μπερδεμένος μέ τό όλο θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μασόνοι, όργανα του διεθνούς σιωνισμού, ελέγχουν την κυβέρνηση και συνεπώς και τα σχολικά βιβλία. Επειδή οι σιωνιστές φοβούνται την εθνική υπερηφάνεια, θέλουν να μας πείσουν ότι δεν είμαστε γηγενείς, αλλά "μετανάστες". Γι'αυτό το λόγο προωθούν την αντιεπιστημονική και ανυπόστατη θεωρία περί Ινδοευρωπαίων, οι οποίοι υποτίθεται ήρθαν από τον Καύκασο, δια μέσου των Ουγγρικών πεδιάδων στην Ελλάδα! Όλα αυτά είναι θλιβερά, αλλά αποτελούν πραγματικότητα στο σημερινό ανθελληνικό ελληνόφωνο κράτος.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή εννοείς πώς τήν λευκή φυλή, τής οποίας τμήματα είναι τά ανά τήν Ευρώπη καί όπου αλλού στόν κόσμο λευκά έθνη, τήν ανακάλυψαν ώς ιδέα οί μασόνοι;Ή οί Έλληνες είναι κάτι ξεχωριστό από τήν λευκή φυλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μεσογειακός φυλετικός τύπος, που αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό τους αρχαίους Έλληνες, είναι ξεχωριστό τμήμα της λευκής φυλής. Ο Μεσογειακός τύπος με βάση τις απεικονίσεις και όχι μόνο, βρίσκονταν στον Ελλαδικό χώρο εδώ και χιλιάδες χρόνια.

      Στις άλλες περιοχές της Ευρώπης βρίσκονται άλλοι φυλετικοί τύποι, Νορδικός, Βαλτικός, Διναρικός και αλλοι, που είναι μεν λευκοί, αλλά ανήκουν σε άλλο φυλετικό τύπο. Η λευκή ομάδα φυλών υπάρχει επειδή έτσι προέκυψε στη φύση και δεν ταυτίζεται με τις αρλουμπολογίες περί "Ινδοευρωπαίων". Οι εβραιομασόνοι είδαν ότι μπορούν να κάνουν αντεθνική προπαγάνδα με αυτήν την ανυπόστατη θεωρία και την υιοθέτησαν.

      Για τη λευκή ομάδα φυλών, την ιστορία της και τις υποκατηγορίες της μπορείς να διαβάσεις τον Carleton Coon καθώς και τα υπόλοιπα βιβλία που παρατίθενται στους συνδέσμους δεξιά.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. Τμήμα της λευκής φυλής, ναί είναι,αλλά τί σημαίνει ¨ξεχωριστό¨;Αν γιά παράδειγμα,υπάρχει Μεσογειακός τύπος στήν Ελλάδα στήν Ιταλία στήν Ισπανία ή όπου αλλού(εννοώ λευκός),δέν μιλάμε γιά φυλετική συγγένεια ή κάθε χώρα έχει τόν δικό της τύπο;Τό ίδιο καί γιά τούς άλλους φυλετικούς τύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρώμα του δέρματος είναι ένα μόνο από τα πολλά γνωρίσματα βάσει των οποίων γίνεται η κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε φυλές. Για να γίνει κατανοητό, ένας του Μεσογειακού φυλετικού τύπου και ένας του Βαλτικού φυλετικού τύπου, μπορεί να θεωρούνται "λευκοί" όμως διαφέρουν μεταξύ τους σημαντικά σε πλήθος σωματικών και ψυχικών χαρακτηριστικών, τόσο που οι φυλετικοί ανθρωπολόγοι κάνουν λόγο για διαφορετικές φυλές. Γι' αυτό είναι δόκιμο να γίνεται λόγος περί λευκής ΟΜΑΔΑΣ φυλών.

      Οι άνθρωποι της Μεσογειακής φυλής που βρίσκονται σε Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και αλλού έχουν φυλετική συγγένεια μεταξύ τους. Αν υπάρξει σημαντική διαφοροποίηση μετά από πολλές χιλιάδες χρόνια, τότε ίσως χρειαστεί να γίνει επιπλέον διαχωρισμός.

      Από κει και πέρα, όλοι οι "λευκοί" -στη βιβλιογραφία αναφέρονται ως Caucasoid- έχουν μακρινή συγγένεια μεταξύ τους. Ωστόσο έχουν εξελικτικά διαφοροποιηθεί σημαντικά κατά κλάδους, ώστε να γίνεται λόγος για Μεσογειακή, Νορδική, Διναρική, Αλπική, Βαλτική, κτλ φυλή.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Αρα λοιπόν, αυτοί οί φυλετικοί τύποι,αποτελούν όλοι μαζί τήν λευκή φυλή καί είναι ουσιαστικά τά κλαδιά τού δένδρου αυτής. Θέλω νά πώ δηλαδή ότι μεταξύ τών ευρωπαϊκών λαών υπάρχει συγγένεια καί όχι καθώς φαίνεται μόνον φυλετική, αλλά καί κατ΄επέκτασιν γλωσσολογική, θρησκευτική(πρό Χριστού) κ.λ.π..Τώρα εάν υποθέσουμε ότι κάποιοι(μασόνοι),θελήσουν νά διασπάσουν τήν συνοχή μιάς μεγάλης φυλετικής ομάδος ανθρώπων,δέν θά ήταν πιό λογικό νά διαδώσουν τήν ιδέα τού αυτοχθονισμού, σέ αυτά τά έθνη, ώστε νά αναπτυχθεί ένας ξερός εθνικισμός χωρίς προοπτική,σάν τήν ιδέα τού ¨περιούσιου λαού¨,καί τήν παράλληλη καλλιέργεια τού μίσους γιά τά λοιπά συγγενή έθνη;Γιατί νά μήν είναι έτσι καί νά είναι αλλιώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σιωνιστές και κατ'επέκταση τα όργανά τους οι μασόνοι, θέλουν να διασπάσουν την φυλετική συνοχή της Ευρώπης φέρνοντας εκατομμύρια λαθρομετανάστες από Αφρικανικές και Ασιατικές φυλές. Στόχος τους είναι να καταντήσουν οι λαοί πολυφυλετικές χαβούζες χωρίς φυλετικούς και θρησκευτικούς δεσμούς μεταξύ τους, ώστε να μην μπορέσουν να οργανωθούν και να αντισταθούν στους σιωνιστές επικυριαρχους. Κλασικό το παράδειγμα των Ρωμαίων που ανακάτευαν σκλάβους διαφόρων εθνικοτήτων για να μην επαναστατούν ή συνομωτούν.

      Η θεωρία περί μη αυτοχθονισμού, εντάσσεται στην προπαγάνδα για να δεχτούμε τους αλλόφυλους λαθρομετανάστες, καθότι δήθεν και μεις είμαστε "μετανάστες". Επίσης για να σπάσουν την εθνική υπερηφάνεια ότι τα εδάφη μας ανήκουν.

      Η φυλετική συνοχή διασπάται με την εισροή αλλόφυλων και όχι με καλλιέργεια "ιδεών" ή πολέμους!

      Αντιθέτως ο εθνικισμός αγωνίζεται πάνω από όλα για τη διατήρηση και ισχυροποίηση της φυλής. Ο εθνικισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του σιωνισμού. Είναι η ασπίδα του έθνους ενάντια στη φυλετική αλλοίωση.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ4 Ιανουαρίου 2024 στις 9:22 μ.μ.

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
      Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ

      ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία, φαίνεται νά συμφωνούμε ως πρός τήν ύπαρξη τήν φυλετικής συνοχής τής Ευρώπης, καί πώς προκειμένου νά τήν διασπάσουν, φέρνουν τούς λαθρομετανάστες, καί μάς κάνουν νά τούς δεχτούμε κατασκευάσοντας συγχρόνως καί τήν θεωρία τών Ινδοευρωπαίων, η οποία μάς θυμίζει τό μεταναστευτικό μας παρελθόν.Αν όμως πάλι αποδεχτούμε από τήν άλλην ότι εμείς οί Έλληνες είμαστε αυτόχθονες, αλλά τό ίδιο καί οί Ιταλοί, οί Γερμανοί, οί Άγγλοι κ.ο.κ.,τότε αυτομάτως δέν φαίνεται νά υπάρχει η παραπάνω συγγένεια καί άρα υπάρχουν πολλές λευκές φυλές, πού η κάθε μία έχει τό δικό της μέρος όπου εμφανίστηκε.Κάτι τό οποίο δέν πιστεύω πώς μπορεί νά τό υποστηρίξει κανένας μελετητής ή επιστήμων.Αυτό πού πρέπει νά δούμε,αντικειμενικά καί μέσα από όλους τούς επιστημονικούς κλάδους πού μπορούν νά συνδράμουν σέ αυτό,είναι η εμφάνιση καί η πορεία τής λευκής φυλής,η αναγνώριση τού δικού μας ¨είναι¨μέσα σέ αυτήν καί ή τελική προσπάθεια, διασώσεώς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ερώτημα που θα πρέπει να τεθεί εδώ είναι, ποια υπήρξε η κοινή και πρωταρχική κοιτίδα της λευκής φυλής προ του διαχωρισμού της.
    Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε κάτι τέτοιο, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον πρωταρχικό φυλετικό λευκό Ευρωπαϊκό τύπο;
    Θεωρίες υπάρχουν πολλές, συγκεκριμένη απάντηση όμως δίνεται βάσει της εκάστοτε "ατζέντας" που διαθέτει κανείς και της θεωρίας που θέλει να υπερισχύσει και να επιβληθεί.
    Πχ οι βόρειοι σωβινιστές δηλαδή το αντίστοιχο των "Ελληναρων" εντός της χώρας μας θέλουν να μας πείσουν ότι όλος ο πολιτισμός των αρείων λευκών υπήρξε "Νορδικός" δηλαδή δημιούργημα του συγκεκριμένου ανοιχτόχρωμου και δολιχοκέφαλου τύπου, επίσης η πεποίθηση τους είναι ότι ένας ήταν ο άριος φυλετικός τύπος, φυσικά αυτός του Νορδικου και όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι είναι εκφυλισμένες και μολεμένες η εξύβριδισμένες μορφές του, θέσεις οι οποίες επειδή δεν ευσταθούν ακόμα και στην πιο απλή ιστορική ανάλυση, πρέπει και συνήθως ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ με διάφορες ευφάνταστες μεταφυσικές πεποιθήσεις περί θούλης, "πνευματικών" και υπερβόρειων φυλών.

    Ποια είναι η θέση μας ως προς την κοινή κοιτίδα, ποιος είναι ο κοινός μας πρώτο άριος φυλετικός τύπος, ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το ζήτημα σαφώς και δεν είναι δυνατόν να δοθεί, είναι όμως δυνατόν να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση ως προς το ζήτημα των φυλετικών τύπων των σκαπανέων της πολιτισμικής δημιουργικότητας της λευκής ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ανθρωπότητας, των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία σίγουρα δεν ήταν Νορδικη, η Μεσογειακή φυλή δημιούργησε τους Μεσογειακούς πολιτισμούς, η Νορδικη τους βόρειους πολιτισμούς η συνάφεια μεταξύ των δυο αυτών φυλετικών και ψυχοσωματικών χαρακτηριστικών είναι ιστορικά αποδείξιμη και θα πρέπει όλοι εμείς οι φυλετιστές όχι μόνον να την αποδεχόμαστε αλλά και να την επιδεικνύουμε αφήνοντας στην άκρη τους άνευ νοήματος τοπικούς φυλετικούς σωβινισμούς μας και βλέποντας το σύνολο το οποίο κατοχυρώνει και στους δυο φυλετικούς κλάδους εξαιρετικά επιτεύγματα.
    Και φυσικά και τους βαλτικούς και τους Αλπικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι ναι ηρθαν λιγοι ελληνες απ την γροιλανδια και μερικοι
    απο την στεπα ! οι αλλοι ελληνες που ηταν εδω
    μολις τους ειδαν τους εκαναν μπεηδες !
    οτι λαμακια θυμονται οι ευροπεοι !
    και χαφτουμε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.