Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Ο Carleton Coon για την αντίσταση των λαών στην μαζική είσοδο ξένων

"Από τη στιγμή που μια φυλή εγκατασταθεί ως ο κύριος πληθυσμός σε μια περιοχή, έχει την τάση να μένει εκεί και να αντιστέκεται στις γενετικές επιδράσεις από επόμενες εισβολές... ...εκφράζεται από την αντίσταση του πληθυσμού στην εισροή μεγάλου αριθμού ξένων στην κοινωνική και γενετική δομή του. Είτε το πούμε ξενοφοβία, είτε προκατάληψη, είτε οτιδήποτε άλλο, οι άνθρωποι συνήθως δεν αποδέχονται μάζες από ξένους ανάμεσά τους, ειδικά αν οι ξένοι έρθουν με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και έρθουν για να εγκατασταθούν μόνιμα. Αυτομάτως δημιουργούνται κοινωνικοί μηχανισμοί ώστε να απομονωθούν οι νεοεισελθόντες και να κρατηθούν γενετικά διαχωρισμένοι."

Carleton Coon, The origin of races


Ο διάσημος Αμερικανός ανθρωπολόγος Carleton Coon επισημαίνει την τάση των ανθρώπων να αντιστέκονται στην μαζική είσοδο ξένων στη γη τους. Η αντίσταση προς τους ξένους πραγματοποιείται με διάφορους κοινωνικούς μηχανισμούς, οι οποίοι όπως και να τους χαρακτηρίσουμε, έχουν ένα αποτέλεσμα:...
προσπαθούν να κρατήσουν τους ξένους κοινωνικά και εν τέλει γενετικά διαχωρισμένους. Δηλαδή, αν το δούμε βαθύτερα, η τάση των λαών να αντιστέκονται στους ξένους που έρχονται να εγκατασταθούν μόνιμα στα εδάφη τους, έχει βιολογικές βάσεις και είναι μια προσπάθεια γενετικής απομόνωσης.

Τα περισσότερα κοινωνικά φαινόμενα έχουν βαθύτερα και φυλετική βάση. Η αντίδραση στους ξένους, ειδικά αν είναι αλλόφυλοι, προκύπτει από τις διαφορετικές εγγενείς ψυχικές προδιαθέσεις γηγενών και ξένων. Κοινωνικά αυτό εκφράζεται ποικιλοτρόπως, αποτελώντας βαθύτερα αντίδραση στην φυλετική επιμειξία και στην αλλοίωση του γενετικού υποβάθρου.

11 σχόλια:

  1. Αφαίρεση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων από αλλοεθνείς, απέλαση λαθραίων εισβολέων της χώρας και εφαρμογή απαρτχάιντ! Αυτή είναι η λύση στην λαθροεισβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ιστολόγιο όταν αναφέρεται στον μεσογειακό τύπο εννοεί τον Δυτικό Gracile med ή τον Ανατολικό μεσογειακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Gracile Med.Αυτόν που οι Γερμανοί ανθρωπολόγοι ονόμαζαν, "Δυτικό".

      Διαγραφή
    2. Σε όλους τους Μεσογειακούς, δεν κάνει κανέναν διαχωρισμό σε Μεσογειακούς φαινότυπούς, απλώς ονομάζει τους Προσωασιατικούς "Μεσογειακούς" ως Ιρανικούς και τους Βορειοαφρικανικούς τύπους Σαχαρικούς.

      Διαγραφή
  3. Μάθημα ρατσισμού 1.0 για αριστερούς εξισωτιστές

    Όλα τα επιτεύγματα του Νέγρου(2018):
    https://www.youtube.com/watch?v=cFJBhMuJTt8

    Ελάχιστα απο τα επιτεύγματα του Λευκού(2018):
    https://www.youtube.com/watch?v=pNaZCDhvh88
    https://www.youtube.com/watch?v=WQzLrvz4DKQ

    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...

    Εμείς πάντως καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα που εκφράζεται με δύο μονάχα δισύλλαβες λέξεις:

    !!!HAIL HITLER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει η θεωρεία οπως αυτή του Jared Diamond που λέει πως ο πολιτισμός παράγεται όχι με φυλετικά κριτήρια αλλά με γεωγραφικά. Δηλαδή θέλει να μας πει πως η πολιτισμική ανάπτυξη και εξέλιξη επηρεάζεται αποκλειστικά από το περιβάλλον στο οποίο κατοικεί μια φυλή. Τι απάντηση υπάρχει σε αυτή την θεωρεία;

      Διαγραφή
    2. Πανεύκολο!Μια λέξη μόνο είναι η απάντησις:"Αϊτή"

      Διαγραφή
    3. Η Αϊτή ήταν μια πάμπλουτη γαλλική αποικία και κατά τας παραμονάς της Γαλλικής Επαναστάσεως ζούσε μίαν πρωτοφανή ευημερία,χωρίς ιστορικόν προηγούμενον. Ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός ζαχάρεως με άνω του 50% της παγκοσμίου παραγωγής και επίσης ο μεγαλύτερος παραγωγός καφέ.Το εξωτερικόν εμπόριον της ήταν άνω του 1/3 του αντιστοίχου της μητροπολιτικής Γαλλίας!Οι Νέγροι αν και σκλάβοι ωφελούντο τα μέγιστα από αυτήν την ευημερία,οι συνθήκες ζωής των εβελτιούντο και για αύτο ηύξανε ταχέως ο αριθμός τους!Μέχρι που στην Γαλλία έλαβε χώρα η τρισκατάρατος γαλλική επανάσταση της "ελευθερίας" και "ισότητας" με αποτέλεσμα οι νέγροι να επαναστατήσουν και με την βοήθεια των Άγγλων και των Ισπανών και εκμεταλλευόμενοι μια επιδημία που θέρισε τον γαλλικό στρατό,να κατασφάξουν όλους ανεξαιρέτως τους λευκούς Γάλλους και να ιδρύσουν ανεξάρτητο κράτος.Η συνέχεια της ιστορίας: Η ανεξάρτητη Αϊτή έπεσε στην αθλιότητα,στην ανομία,στην δυστυχία, στην φτώχεια,στην πείνα και παρεδόθη στον κίτρινο πυρετό,έγινε όπως ακριβώς την βλέπουμε σήμερα:το πλεον υποανάπτυκτο,διαλυμένο και εξαθλιωμένο κράτος της Αμερικής,εφάμιλλο στην εξαθλίωση και την βαρβαρότητα μόνο με ομόφυλα αφρικανικά κράτη όπως η Τανζανία.Γιατί δεν εμεγαλούργησαν οι ανεξάρτητοι,ελεύθεροι πλέον νέγροι,σε ένα τόσο πλούσιο νησί σε τέλειο περιβάλλον,έχοντας μάλιστα βρει τα πάντα έτοιμα απο τους λευκούς,αλλά έχοντας παραλάβει μια πλούσια χώρα,την κατέντησαν ακριβώς σαν τις χώρες της υποσαχαρίου Αφρικής απ' όπου και κατάγονται;;;

      Ιδού η κατάσταση της Αϊτής:
      https://www.youtube.com/watch?v=H--9IEDYqi4

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.