Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Κούμαρης: Ο κύριος παράγοντας κατάπτωσης των εθνών είναι η φυλετική μίξη


"…κύριος παράγων καταπτώσεως των φυλών δεν είναι τυχόν η διαφθορά, ο πλούτος, η αμεριμνησία, οι οποιαδήποτε νεωτεριστικαί ιδέαι κλπ. αλλ’ η μεταβολή του αίματος, η αλλοίωσις δηλαδή της συνθέσεως των βασικών πυρήνων της φυλής, δια της μείξεως, της διασταυρώσεως με ξένας φυλάς"



Ο Ιωάννης Κούμαρης υπήρξε η σημαντικότερη φυσιογνωμία στην επιστήμη της φυσικής ανθρωπολογίας στην Ελλάδα επί δεκαετίες. Με όλα τα διαθέσιμα μέσα, όπως πανεπιστημιακή έδρα, εργαστήριο, επιστημονική εταιρία, συνέδρια και άρθρα σε εφημερίδες, προέβαλλε τις απόψεις του στον επιστημονικό χώρο, αλλά και στο ευρύ κοινό. Το απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό της ιδεολογίας του. Θεωρεί...
ότι ο κύριος παράγοντας κατάπτωσης των εθνών δεν είναι ο πλούτος, η διαφθορά των ηθών ή οι νεωτεριστικές ιδέες, αλλά η φυλετική αλλοίωση. Η μίξη με άλλες φυλές είναι αυτή που αλλάζει τις εγγενείς δυνατότητες του πληθυσμού και μπορεί να τον οδηγήσει μακροπρόθεσμα στην παρακμή ή στην καταστροφή.

Ο Κούμαρης υπογράμμιζε διαρκώς τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ελλάδα από την φυλετική αλλοίωση. Δεν είχε εντρυφήσει στην αναλυτική φυλετική τυπολογία, αναφερόμενος συχνά στην Ελληνική φυλή, που πρακτικά σημαίνει το Ελληνικό έθνος με κριτήρια καταγωγής. Τέτοιες απόψεις είναι απαραίτητες να διατυπώνονται στον χώρο των επιστημών και της διανόησης. Να γίνει συνείδηση ότι ο βασικός παράγοντας για την ακμή και παρακμή των εθνών μακροπρόθεσμα είναι η φυλή.

29 σχόλια:

  1. Αν ειναι κακή η φυλετική μίξη ή όχι εξαρτάται από το σε πια φυλή αναφερόμαστε. Αν οι νεγροι αλλοιωθούν φυλετικά από ευρωπαικα γονίδιά μια χαρά βελτίωση θα έχουν. Κ έμας στην Ελλάδα μακάρι να μας παρτουζωναν οι βόρειοευρωπαίοι.. μπας κ μειωθεί το ποσοστό των διναρικων κ των αρμενοειδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δει πολλούς Έλληνες με τον έναν γονέα βορειοευρωπαίο να έχει πατέρα Γερμανό, Ολλανδό κτλ; Εγώ όχι, όλο μάνες έχουν βορειοευρωπαίες και Έλληνα πατέρα. Άλλοι παρτουζώνουν άλλες και τις ελληνοποιούν.

      Διαγραφή
  2. Όντως οι ελλεινιδες μονο αλβανους μαύρους κ αλλες κατωτερες φυλες τσιμπουκωνουν σπάνια βορειοευρωπαιους. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα οι αρμενοειδεις κ διναρικες γυναικες μας να εισαγάγουν νορδικα γονίδιά. Δεν έχω εβραιοχριστιανικες ιδεοληψίες μη τυχόν κ μας γαμησουν οι ξένοι τις ελλεινιδες μας.. αρκει να είναι με ανώτερες φυλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον με τις ελλεινίδες που τσιμπουκώνουν μαύρους και Αλβανούς εννοείς την γυναίκα σου, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. 99,9% των Ελληνίδων με Έλληνες πάει και μόνο, εν αντιθέση με τις βρωμιάρες Αγγλίδες που τσιμπουκώνουν μαύρους, τις Σουηδέζες Πακιστανούς και τις Γερμανίδες Τούρκους. Οπότε ελλεινές σκατοπουτάνες είναι οι βόρειες που τις γαμάει όλος ο πλανήτης, όχι οι Ελληνίδες.

      Τέλος πάντων, πες τα αυτά σε Ελληνίδες στον δρόμο και θα γελάει το σύμπαν, άσε που οι Έλληνες σύντροφοι τους θα σε τουλουμιάσουν στο ξύλο.

      Ανώτερες φυλές οι Νόρδοι και οι Βόρειοι, οι πρώην υπάνθρωποι απολίτιστοι βάρβαροι... να γελάνε και οι πέτρες. Που την βρήκαν την ανωτερότητα οι πρώην τρογλωδητες; Ας μην έπαιρναν τον πολιτισμό των Μεσογειακών λαών και θα σου έλεγα εγώ που θα ήταν τώρα οι "Ανώτεροι" μπαμπουίνοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20 Αυγούστου 2018 - 4:48 μ.μ.
      Ο Δυτικός πολιτισμός έχει γενέθλιο τόπο την Βορειο-δυτική Ευρώπη και όχι την Μεσόγειο.Στη πραγματικότητα ο αρχαίος κλασσικός (Ελληνικός και Ρωμαϊκός) πολιτισμός μόνο ως το ακριβές αντίθετο το Δυτικού μπορεί να κάποιος να τον δει.Εκεί εξηγείται και το πάθος των Ευρωπαίων για τον πολιτισμό της αρχαιότητας που λανθασμένα θεώρησαν ως δικό τους.

      Διαγραφή
  3. Εγώ είπα ότι οι ελλεινιδες που έχουν ξένο άνδρα, είναι κατά κανόνα υπάνθρωπος αφού οι αξιόλογοι φυλετικά άνδρες τις έχουν για φτύσιμο. Ασφαλώς η συντριπτική πλειοψηφία τους βρίσκουν Έλληνες κλαρινογαμπρους. Αφού έχεις βγάλει σκαρτες τις νορδικες ατλαντοειδεις γυναικες και εκτιμάς τόσο τις Βαλκάνιες-αρμενοειδεις ελλεινιδες απορώ τι μπαίνεις σε φυλετικό γκρουπ. Εχεις μαύρα μεσάνυχτα φυλετικά πήγαινε καλυτερα σε κανένα ορθόδοξο μοναστήρι να εξυμνήσεις την «παρθενια» των ελλεινιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντυπωσιακό ότι επισκέπτονται φυλετικό μπλογκ και αντιφασίστες - κομμουνιστές.. Οι μεσογειακές 30% κατά εκτιμήσεις είναι το αξιόλογο κομμάτι οι διναρικες αλπικές κ αρμενοειδεις (που μάλλον τυφλός είσαι για να μην τις βλέπεις) είναι σαβούρα. Τώρα το πόσες κ τι ειδους πουτσες τρώνε οι ελλεινιδες δεν αποτελεί κριτήριο φυλετική ανωτερότητας. Η παρθενια είναι κριτήριο ανωτερότητας μόνο σε τζιχαντιστες-μουσουλμάνους κ φανατικούς ορθόδοξους παπάδες..

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα, οι Ελληνίδες έγιναν Αρμενοειδείς Ελλεεινίδες, οι Έλληνες Ελεεινοί Αρμενοειδείς και όποιος το αρνείται γίνεται αυτομάτως αντιφασίστας - κομμουνιστής!

      Επίσης εγώ βγάζω σκάρτες τις βόρειες...

      Παλιές στατιστικές από το 2010, φαντάσου τι γίνεται τώρα.

      Ευρώπη διαφυλετικοί γάμοι

      21% Ελβετία
      18,2 Λουξεμβούργο
      11,8% Γαλλία
      11,6 Ιρλανδία
      11,2 Γερμανία
      11% Βέλγιο
      10,8% Αυστρία
      9,3% Σουηδία
      9,3% Ολλανδία
      8,8% Αγγλία
      8,6% Νορβηγία

      κτλ.

      Ελλάδα... 3%

      https://emnbelgium.be/sites/default/files/attachments/eurostat_mixed_marriages.pdf

      Δεν υπάρχει σύγκριση!

      Ειδικά στην Αγγλία οι Αράπηδες ρίχνουν πολύ πράμα.

      https://www.west-info.eu/mixed-race-couples-increase-in-england-and-wales/
      https://www.telegraph.co.uk/news/politics/10943807/Love-across-the-divide-interracial-relationships-growing-in-Britain.html

      Διαγραφή
    3. Και στην Σουηδία οι Σουηδέζες ξαλαφρώνουν τους Μεσανατολίτες λαθρομετανάστες.

      https://redice.tv/news/sweden-invests-millions-to-teach-migrants-how-to-have-sex-with-blonde-women
      http://www.savemysweden.com/the-swedish-government-invests-millions-on-learning-immigrants-to-have-sex/
      https://www.infowars.com/report-swedish-women-prove-their-tolerance-by-having-sex-with-refugees/
      http://morningmail.org/yipee-kind-sex-refugees/
      http://eksergesi-ellinon.blogspot.com/2017/06/blog-post_72.html
      https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2017/06/08/swedish-feminists-systematically-having-sex-with-refugees/
      https://sputniknews.com/europe/201805251064795219-sweden-sex-migrants/
      http://barenakedislam.com/2017/01/13/yet-another-horrific-story-about-swedens-muslim-immigrant-rape-culture/
      http://barenakedislam.com/2017/12/18/sweden-shocker-muslim-migrants-gang-rape-17-year-old-girl-then-pour-lighter-fluid-in-her-vagina-and-set-in-on-fire/

      Διαγραφή
    4. Οι γυναίκες σε Ευρώπη και Αμερική που παντρεύονται αλλόφυλους είναι σύμφωνα με στατιστικές οι χαμηλότερης ποιότητας κάτι που κάποιοι το θεωρούν μακροπρόθεσμα ως κάτι θετικό.Κάποιοι μάλιστα έχουν προτείνει ότι και οι πολιτικές θέσεις και απόψεις έχουν και γονιδιακή αφετηρία ώστε να μπορούν να μιλούν για φυλή συντηρητικών και φυλή liberal με μόνο κοινό κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά.Άνδρες με αρρενωπά χαρακτηριστικά τείνουν να είναι ποιο συντηρητικοί από τους soyboy.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20 Αυγούστου 2018 - 4:48 μ.μ

    Αγαπητέ ανώνυμε υπάρχουν αρκετές Ελληνίδες που θα τσιμπουκώσουν Αλβανούς και Νέγρους μόνο για την "μόδα" της σημερινής νεολαίας.
    Οι τσούλες δεν έχουν φυλετικό τύπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν δεν έχω δει καμία, μην παίρνεις στα σοβαρά τους ανθέλληνες βορειολάγνους εδώ μέσα. Ανοησίες λένε και μόνο. Ο Γερμανισμός και η βορειολαγνεία τους κάνει ανθέλληνες. Αυτοί μισούνε μέχρι τις οικογένειες τους.

      Διαγραφή
    2. Νομίζεις ανώνυμε 6:17 μ.μ. !Οι Ελλεεινίδες σπάνε ρεκόρ αντιρατσισμού και αριστεροσύνης!Που να είχαν υποστεί και την αντεθνική προπαγάνδα που έχουν υποστεί οι βόρειες.

      Διαγραφή
  5. Οι Βορειοευρωπαιες παρτουζωνονται από Τούρκοαραβες και Αφρικανούς όσο δεν πάει τι μαλακίες γράφεται μερικοι ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά έχετε δίκιο πως αρκετές Ελληνίδες και άλλες Ευρωπαίες πάνε με μη Ευρωπαίους αλλά πάνε και πολλοί άντρες...για παράδειγμα στις ΗΠΑ θα δείτε πολλούς λευκούς άντρες με Ασιάτισσες,επίσης στην Ελλάδα έχω δει Έλληνες με μαύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=w1f6o1HQBvg Ποιοι είναι οι Φυλετικοί τύποι αυτών των Ιταλών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τρεις που τραγουδάνε μαζί με αυτήν που κάνει τον αγγειοπλάστη είναι όλοι μεσογειακοί εκτός απ' αυτόν με τα κόκκινα γυαλιά που έχει και Διναρική μίξη.

      Διαγραφή
    2. Μοιάζω πολύ με τον μεσαίο που εχει μουσακι, ειδικά οι γονιες στα μάτια και τα χρώματα ίδια απλά εχω ποιο εντονο στρογγυλό κούτελο... Και ο διαχειριστής με βγάζει αλπικό σκέτο πως γίνεται?..

      Διαγραφή
  8. Υπάρχει πολιτικός φορέας ο οποίος να προασπίζει την φυλετική καθαρότητα του έθνους και να διαθέτει σοβαρό πρόγραμμα ευγονικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς έχουμε φουλ κολλημένα διναρικα-αρμενοειδη μυαλά σαν το δικό σου για αυτό δεν βλέπω σωτηρία στην Ελλάδα. Εβραιοσιωνισμος υπάρχει παντού, μνημόνιο ομως μόνο στην Ελλάδα όποτε με τις μπαρούφες που γράφεις δεν βγαίνει νόημα. Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν οι ίδιοι φυλετικοί τύποι αλλά με πολύ διαφορετικά ποσοστά (οι μεσογειακοί ήταν η συντριπτική πλειοψηφία και όχι μειοψηφία όπως σήμερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς η δυστυχώς, όπως το πάρεις, δεν έχω τίποτα το Διναρικό αλλά ούτε και το Αρμενοειδές επάνω μου(η φυλετική σου ταξινόμηση προέκυψε από την καλπάζουσα φαντασία σου και την πλύση εγκεφάλου που έχεις υποστεί από το Νορδιστικό και αντι-νοτιοευρωπαϊκό μέρος του Εθνικοσοσιαλισμού). Με γερμανολάγνους ανθέλληνες δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε σωτηρία(άλλωστε έχουμε πολλούς γερμανόδουλους πολιτικούς, για να μην πω ότι είναι όλοι). Το ότι οι Εβραίοι μισούν και θέλουν να καταστρέψουν πάνω από όλα τον Ελληνισμό έχει εξηγηθεί εδώ και χρόνια από Ελληνιστές-Εθνικιστές συγγραφείς, όταν οι Έλληνες ακόμα περνούσαν καλά και δεν υπήρχαν μνημόνια. Εσύ μπορείς να υποστιρίζεις ότι η ΕΕ είναι Ευρωπαϊκή και Γερμανική και όχι Σιωνιστική.

      Στην αρχαία Ελλάδα οι καθαροί Μεσογειακοί ήταν μόνο 23,53%

      Greek Morphological Types: Table from J. Lawrence Angel

      Μεσογειακοί 23,53%

      Βασικοί Λευκοί(άλλη τυπολογία για τους "Ατλαντο-Μεσογειακούς", Μεσογειακούς-Κρομανοειδείς) 20%

      Αλπικοί 14,12%
      Ανάμικτοι Αλπικοί 12,94%
      Διναρικοί Μεσογειακοί 5,88%
      Βασικοί Λευκοί(Κρομανοειδείς) 20%


      Αλπικά, Διναρικά και Κρομανοειδή στοιχεία έφταναν στην κλασσική αρχαιότητα 53% κατά Angel.

      Τον Μεσαίωνα.

      Αλπικοί 26,32%
      Ανάμικτοι Αλπικοί 2,63%
      Διναρικοί Μεσογειακοί 5,26%
      Βασικοί Λευκοί(Κρομανοειδείς) 10,53%

      45%.

      Και οι καθαροί Μεσογειακοί 39,47%.

      Όχι απλώς δεν μειώθηκαν οι Μεσογειακοί αλλά αυξήθηκαν κατά τον Μεσαίωνα επί Βυζαντίου.

      http://dienekes.awardspace.com/articles/karlearlson/

      Στην Κλασσική αρχαιότητα οι Μεσογειακοί ήταν μόνο 23,53% και οι ανάμικτοι Μεσογειακοί(Βασικοί Λευκοί και Διναροποιημένοι Μεσογειακοί) 25,88%. Όλοι μαζί σχεδόν 50%.

      Πλειοψηφία δεν ήταν ποτέ οι Μεσογειακοί στην Ελλάδα.

      Για να μιλάμε με στοιχεία!

      Διαγραφή
  10. Ρε φυλετιστη του κωλου πως είναι δυνατο να υποτιμάς φυλή ξανθών δολιχοκεφαλων εξωμορφικων με υψηλό ανάστημα και ηγετικές ικανότητες (νορδικοι); Μια επίσκεψη σε σκανδιναβική χώρα να κανεις και θα δεις ότι είναι 100 χρόνια μπροστά σε οργάνωση τεχνολογία εργασιακες συνθηκες κοινωνία κοκ.
    Καταρχήν η ταξινόμηση που αναφέρεις προέρχεται από παρατήρηση 58 κρανίων (την κλασική εποχή) όποτε δύσκολο να βγάλεις στατιστικά σημαντικά αποτελέσματα με τόσο μικρό δείγμα. Πιο ευκολο είναι να δεις αγάλματα προτομές τυχογραφιες όπου είναι σαφές ποιος ήταν ο κυρίαρχος φυλετικός τύπος.
    Στην κλασική εποχή σύμφωνα με την πηγή που αναφέρεις οι διναρικοι ήταν 3,45% και όχι 30% όπως σήμερα. Άρα το να λέμε ότι έχουμε την ίδια φυλετική σύνθεση με την αρχαία Ελλάδα είναι λάθος κ σύμφωνα με την πηγή σου. Οι Εβραίοι είναι πολιτισμικά-ιδεολογικά σε σύγκρουση με την αρχαία Ελλάδα που ήταν παγανιστική ως μονοθειστες που είναι. Η σημερινή εβραιοχριστιανικη Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κίνδυνο για τον εβραιοσιωνισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς μάθε να μιλάς δημοσίως όπως πρέπει και όχι σαν πόρνη του πεζοδρομίου.

      Υποτιμάω τους Νόρδους εγώ και όχι η ανθρώπινη ιστορία; Που ήταν οι Νόρδοι όταν όλος ο πλανήτης και σχεδόν όλες οι ανθρώπινες φυλές είχαν πολιτισμούς... πουθενά, ανύπαρκτοι ήταν και σε επίπεδο νέγρων της Αφρικής. Αν δεν έπαιρναν τον πολιτισμό από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους ακόμα στον πάτο της ανθρωπότητας θα
      βρισκόντουσαν. Τώρα αν τους υποστηρίζουν οι Σιωνιστές για δικούς τους σκοπούς και τους έχουν ανεβάσει, ενώ έχουν πλήξει και κατεβάσει τον Νότο(θυμήσου τι ήταν η Νότια Ευρώπη επί Βυζαντίου και τι ήταν η Σκανδιναβία και η Γερμανία) αυτό δεν έχει να κάνει με κατωτερότητα των νοτίων Ευρωπαίων, αλλά με πλήγματα των Σιωνιστών κατά των νοτίων Ευρωπαίων και ειδικά των Ελλήνων.

      Τα αρχαία κρανία που μελέτησε ο L. Angel δεν ήταν 58 αλλά 415.

      "the total for mainland Greece of 255 dateable ancient males, 132 females, and 28 children,2 distributed chiefly around the Corinthian isthmus but including scattered individtuals from Arcadia, Acarnania, Leukas, Thessaly, and small series from Chalcidice,3 and from Cephallenia."

      2 J. L. Angel, " A Racial Analysis of the Ancient Greeks: an Essay on the Use of Morphological
      Types," Am1. Journ. of Phys. Anthrop., N. S., II, 1944, pp. 329-376.
      3J. L. Angel, " Classical Olynthians," in D. M. Robinson, Excavations at Olynthus, XI,
      Necrolynthia (Baltimore, 1942), pp. 211-240.
      4J. L. Angel, "Ancient Cephallenians," AHn. Journ. of Phys. Anthrop., N. S., I! 1943, pp.
      229-260.

      http://www.ascsa.edu.gr/pdf/uploads/hesperia/146687.pdf

      Ο Αngel δεν ταξινομεί καν αρχαίους Έλληνες ή Βυζαντινούς για Διναρικούς, αλλά για Διναρικούς-Μεσογειακούς και δίνει ποσοστό 5,88% και όχι 3,45%.

      http://dienekes.awardspace.com/articles/karlearlson/

      Ποσοστά για την σημερινή Ελλάδα δεν δίνει κανένας Ανθρωπολόγος.

      Δεν αποτελεί κίνδυνο για τους Σιωνιστές Εβραίους η Ελληνο-Χριστιανική και Ελληνο-Ορθόδοξη Ελλάδα; Γουρούνια αποκαλούν στα Ταλμούδ οι Εβραίοι τους Έλληνες και τους Χριστιανούς που πρέπει να εκμεταλλευτούν και να καταστρέψουν. Διάβασε τα έργα για τους Εβραίους του Κ. Πλεύρη. Πάρα πολλοί Έλληνες συγγραφείς έχουν γράψει για το πως ο Σιωνισμός προσπαθεί να καταστρέψει την Ελλάδα. Εσύ γιατί νομίζεις έχουν μαζευτεί όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, λόγο πολέμων όπως προπαγανδίζουν τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης; Ή ότι η Ελλάδα είναι στα μνημόνια γιατί ο Ελληνικός λαός έφαγε τα λεφτά; Χάψε το Σιωνιστικό παραμύθι, δικαίωμα σου.

      Διαγραφή
    2. Πλεύρης:Απαγορεύεται κανείς να είναι ναζί;Έτσι μου γουστάρει.

      Ίσως τώρα το βουλώσεις.Αν συνεχίσεις τις αντιναζιστικές αστικές γιαγιαδίστικες ζητωπατριώτικες ασυναρτησίες,θα παραθέσω και άλλα σχόλια θαυμασμού του Πλεύρη για την Ε/Σ Γερμανία.

      Διαγραφή
    3. Πλεύρης: «Γιατί δεν μηνύσατε και τον Αδόλφο Χίτλερ για το βιβλίο “Ο Αγών μου”»;
      Στάη: «Δεν μηνύονται παρά μόνο οι συγγραφείς. Να τον αναστήσετε και θα τον μηνύσουμε».
      Πλεύρης: «Άμα σηκωθεί από τον τάφο θα σας τακτοποιήσει».

      Για να το βουλώνεις μία ώρα αρχύτερα ζητωπατρίωτη ''ελλάνιε'' από τον Σείριο.

      Διαγραφή
    4. Μα με τον ίδιο τρόπο μπορείς να επιτεθείς στον Κ. Πλεύρη αποκαλώντας τον "ζητωπατριώτη" και "Ελλάνιο" από τον Σείριο.

      Κοίτα τίτλους βιβλίων.

      Πας μη Έλλην Βάρβαρος,
      Οι Βάρβαροι
      Σκόπιμα λάθη, Ινδοευρωπαίοι και Φοινικισμός

      Πάνε περίπατο οι Γερμανοί, βάρβαροι και κατώτεροι των Ελλήνων.

      Ο Πλεύρης είναι αυτοχθονιστής, αντι-Ινδοευρωπαϊστής/αντι-Ινδογερμανιστής, αποκαλεί συχνά τους προγόνους των Γερμανών πελεκυφόρους βαρβάρους που κοιμόντουσαν μέσα στις λάσπες και έκαναν μπάνιο μία φορά τον χρόνο βουτώντας στα ποτάμια, που τους εκπολίτισαν οι Βυζαντινοί με την Πριγκίπισσά Θεοφανώ κτλ

      Ο Πλεύρης δηλώνει Έλλην Εθνικιστής και έχει πει ότι διαφωνεί με την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα, με αυτά που έκαναν όπως η κλοπή του χρυσού της Ελλάδος και το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο που οδήγησαν στην λιμοκτονία των Ελλήνων όπως και με την κλοπή αρχαιοτήτων. Επίσης κατά καιρούς δείχνει φωτογραφίες παιδιών από την κατοχή κατηγορώντας τους Γερμανούς.

      Το ότι έχει θαυμασμό για ορισμένες ιδές και πολιτικές του Εθνικοσοσιαλισμού(όπως έχουμε όλοι) δεν σημαίνει ότι είναι Ναζιστής. Τα "έτσι μου γουστάρει" είναι αντίδραση σε αυτά που του λένε οι δημοσιογράφοι.

      Τέλος πάντων, χίλιες φορές καλύτερα Ζητωπατριώτης Έλλην παρά Ζητωχιτλερίτης γερμανολάγνος ανθέλληνας!

      Διαγραφή
    5. Εδώ ανελλήνιστε ανθέλληνα,προάγεται η φυλετική και πολιτιστική ενότητα της λευκής φυλής και της Ευρώπης.Δεν έχουν θέση εδώ,γιαγιάδες σαν εσένα,ζητωπατριώτισες,μυστακοφόρες καλόγριες σαν και του λόγου σου που συναντά κανείς στα καφενεία μέχρι και στον περιπτερά της γειτονιάς,που βρίζει ολημερίς τη Μέρκελ και τους ''Γερμανούς'',επειδή ο ίδιος είναι ένας πανάχρηστος.Σκάσε επιτέλους,δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

      «Οι στρατιώται των SS επολέμησαν ηρωικώς αλλά τελικώς επεβλήθη η υλική υπεροχή των Συμμάχων. Στον πόλεμον ανδρών εναντίον μαζών, επεκράτησαν αι μάζαι».
      «Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασιν και τρόπο ζωής (…) αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό (…) είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής (…) απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής»

      Κ.Πλεύρης
      Υ.Γ.Ο Πλεύρης για την εισβολή,τα βάζει με τους Άγγλους,σκάσε επιτέλους γιαγιά σε σώμα εφήβου.

      Διαγραφή
    6. ''Χιλιάδες Γάλλοι ενετάχθησαν στα Ες-Ες και επολέμησαν γενναίως στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.(ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ)
      Εκείνοι οι ηρωικοί πολεμισταί υπήρξαν οι Εκλεκτοί της Ευρώπης,οι Ιππόται της Λευκής Φυλής''
      Κ.Πλεύρης

      Επίσης ο Πλεύρης παραθέτει τις απόψεις του Χίτλερ για τη συγγένεια αρχαίων Ελλήνων-Γερμανών και τις συμμερίζεται,προφανώς εννοώντας τον Νορδικό τύπο βλαμένε,ακόμα και αν αυτό είναι εν μέρει λάθος από ανθρωπολογικής σκοπιάς.Πάντως έχει σημασία,διότι καταδεικνύει τις απόψεις του Πλεύρη πάνω στο θέμα.

      ''Μόνο η θέα της Μαύρης Στολής των Ες-Ες με την αργυρά νεκροκεφαλή παρέλυε τον Εβραιοσιωνισμό''
      Κ.Πλεύρης

      Μάλιστα ο ίδιος ο Πλεύρης,βρίσκει συγγένεια και συσχέτιση μεταξύ της νεκροκεφαλής των SS που χρησιμοποιούσαν ως σύμβολο,με την νεκροκεφαλή του Ιερού Λόχου κατά το 1821,λόγω της ελληνολατρίας του Χίτλερ και των Γερμανών γενικότερα.
      Γενικά το βιβλίο του ''οι εβραίοι όλη η αλήθεια'',εκτός του ότι χτυπάει αλύπητα τους Εβραίους και τον Σιωνισμό,εκθειάζει παράλληλα με εγκωμιαστικά σχόλια,τον Χίτλερ,την Ε/Σ Γερμανία,τον Χίμλερ,τον Γκαίμπελς,τον Γκαίρινγκ,τον Ντεγκρέλ,τον Χάιντριχ κ.α.Και πάνω από όλα εγκωμιάζει τη Βέρμαχτ και τα SS!
      Πήγαινε τώρα σαν έφηβη γιαγιά που είσαι να κλάψεις για το δίστομο και τα καλάβρυτα,μιας και έχεις ιδιοσυγκρασία γκόμενας.Ακόμα δεν τελείωσες το Λύκειο,έχεις και άποψη,ΜΠΕΜΠΑ.

      Διαγραφή
    7. Μωρή καργιόλα του μουστακοφόρου Χιτλέρ, καταρχάς δεν σας γαμήσε όλος ο πλανήτης ανάποδα, δεν σας πετάξανε τα μάτια έξω, θέλεις και άλλο μωρή πουτάνας Γερμανίδας τουρίστριας γιέ; Τόσο αχόρταγη είσαι; Μέχρι και η Χρυσή Αυγή σας άδειασε, ορφανά του Χίτλερ.

      Η Χρυσή Αυγή αποκηρύσσει τον εθνικοσοσιαλισμό
      https://www.youtube.com/watch?v=Bej8pqBMZms

      Στον ήλιο μοίρα δεν έχετε. Σκούζε όσο θέλεις, κατάπτυστοι από όλους τους Έλληνες και γενικά τους Ευρωπαίους είστε.

      Το ότι ο Πλεύρης έχει θαυμασμό για ορισμένες ιδέες και πολιτικές του Εθνικοσοσιαλισμού(όπως έχουμε όλοι) δεν σημαίνει ότι είναι Ναζιστής.

      Σκούζε όσο θέλεις.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.