Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Χάρτης κορμικού δείκτη του κόσμου 2 - Lundman


Ο χάρτης παρουσιάζει την κατανομή του μέσου κορμικού δείκτη στον πλανήτη, για ιθαγενείς πληθυσμούς. Είναι του Σουηδού ανθρωπολόγου Bertil Lundman.

Σύμφωνα με την κλασική ταξινόμηση του κορμικού δείκτη, το διάστημα της μεσοσκελίας είναι 51-53, ενώ μικρότερες τιμές σημαίνουν μακροσκελία και μεγαλύτερες τιμές βραχυσκελία. Μακροσκελία σημαίνει μακριά άκρα σε σχέση με τον κορμό και βραχυσκελία σημαίνει κοντά άκρα σε σχέση με τον κορμό. Η μεσοσκελία είναι μια μέση κατάσταση.

Οι Ευρωπιδικοί πληθυσμοί της Ευρώπης, της βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής είναι μεσόσκελοι. Επίσης μεσόσκελοι είναι και σχεδόν όλοι οι ιθαγενείς της Αμερικής. Από την άλλη, οι συγγενείς τους μογγόλοι της ανατολικής Ασίας...
είναι βραχύσκελοι. Αυτή είναι μια από τις διαφορές μεταξύ μογγόλων της Ασίας και ιθαγενών της Αμερικής.

Οι νέγροι και οι νεγροειδείς είναι κατά κανόνα μακρόσκελοι. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής βρίσκεται εντός μακροσκελίας, πλην των Πυγμαίων. Επίσης, μακρόσκελοι είναι οι νεγροειδείς κάτοικοι της κεντρικής και νότιας Ινδίας, οι Μελανήσιοι και οι Αυστραλοειδείς. Ειδικότερα, οι Australid, μαζί με τους Sudanid και Nilotid, είναι από τους πλέον μακρόσκελους ανθρώπους του πλανήτη.


Από Lundman Β., Umriss der Rassenkunde des Menschen im geschichtlicher Zeit, 1952. Τον βρήκαμε εδώ.

15 σχόλια:

  1. https://ethnikismos.net/2018/08/18/ελενη-φουρειρα-εθνικιστρια-στην-αλβα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αλβανοί είναι γενικώς υπάνθρωποι!Δεν ξέρω αν ήσαν ανέκαθεν έτσι ή αν ο κομμουνισμός τους αποκτήνωσε περισσότερο,αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ελεεινοί βαλκάνιοι υποκοσμικοί κατσαπλιάδες δίχως τίποτα το ευγενές πάνω τους!Παντού όπου βρίσκονται χαρακτηρίζονται απο χαμηλό επίπεδο,γυφτιά και παραβατικότητα(όπλα,ναρκωτικά,νταβατζιλίκι κτλ) αλλά και απο κακομοιριά και διαρκή κλάψα για τον "ρατσισμό" που υφίστανται.

    Σκατά στα μούτρα όσων ψευτο-φυλετιστών διαπράττουν το ανοσιούργημα να μιλάνε για "ελληνοαλβανική ένωση και φιλία" και εξεμούν άθλια συνθήματα του τύπου "Ελλάς-Αλβανία-μια φυλή".Επίσης φτύνω όσους ψευτο-φυλετιστές θεωρούν οτι οι κοντοί τηγανοκέφαλοι Αλβανοί είναι ανώτερη/καθαρότερη/δυναμικότερη φυλή και τους θαυμάζουν,ενώ προωθούν την μίξη Ελλήνων-Αλβανών όπως ο Βλαστός κτλ.Σκατά στα μούτρα όλων τους!!!

    Καμαρώστε χαρακτηριστικές φάτσες "ανώτερης και καθαρότερης άριας φυλής":

    http://lajmifundit.al/wp-content/uploads/2018/07/yi1HMBRK58.png

    https://cdn.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/07/alvanos-768x451.jpg

    https://alchetron.com/cdn/ilir-meta-b95236fd-9eb2-41f5-ac15-3e1e462394e-resize-750.jpeg

    https://3.bp.blogspot.com/-5VY56s-mcz8/UcL4dCVKC7I/AAAAAAAE5jU/IwyuSn4sL1E/s1600/ALVANOS+VIASTIS+SINANI+SHKELQIM.jpg

    https://exit.al/wp-content/uploads/2017/02/edi.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτούς τους φυλετικούς τύπους τους βλέπεις συχνά πυκνά στους Βορειοδυτικούς "Έλληνες". Είναι αυτοί που συνήθως βρίζουν τους Μεσογειακούς Έλληνες.

      http://lajmifundit.al/wp-content/uploads/2018/07/yi1HMBRK58.png

      https://cdn.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/07/alvanos-768x451.jpg

      https://alchetron.com/cdn/ilir-meta-b95236fd-9eb2-41f5-ac15-3e1e462394e-resize-750.jpeg

      Εμετός μου έρχεται, ανακατεύομαι. Μόνο με ευγονική και Εθνικισμό θα σωθεί η Ελλάδα από τους τσουβαλιασμένους για Έλληνες Βαλκάνιους και τους Βαλκάνιους λαθρομετανάστες. Μόνο Μεσογειακοί, Νορδικοί και Ατλαντοειδείς είναι οι άνθρωποι στην Ευρώπη, οι υπόλοιποι υπάρχουν απλώς για να σου ανακατεύουν το στομάχι με τις εμετικές τους μορφές και συμπεριφορές.

      Διαγραφή
    2. Οι μόνοι που σώζονται είναι Μεσογειακοί και Νορδικοί με ελαφρά Αλπική ανάμιξη ή Αλπικο-Μεσογειακοί και Αλπικο-Νορδικοί που τουλάχιστον δεν είναι τόσο αποκρουστικοί. Οι υπόλοιποι, Διναρικοί, Βαλτικοί, Κρομανοειδείς, Μογγολοειδείς και όσοι έχουν τέτοιες αναμίξεις, δεν πρέπει καν να συγκαταλέγονται στο Ανθρώπινο είδος. Επίσης η παχυντική διατροφή πρέπει να απαγορευτεί δια νόμου και να επιβληθεί υποχρεωτικός η γυμναστική και ο αθλητισμός, τέρμα πιά με τους γουρουνόμορφους και τους βόιδόμορφους.

      Διαγραφή
    3. Και οι Αλπικοί ένα μάτσο χάλια είναι, πατσιές να τους κρέμονται από παντού, κάτι μύτες σαν τους κλόουν, κάτι μάτια λες και είναι βάτραχοι, μαγούλες, με χείλη σαν τους αράπηδες, το καλοκαίρι να βρωμοκοπάνε ιδρώτα και να μην μπορούνε να πάρουν τα πόδια τους, σκέτη αηδία. Αν αυτό είναι ο Άνθρωπος τότε και τα γουρούνια Άνθρωποι είναι.

      Διαγραφή
    4. Οι Διναρικοί είναι σαν τσιροπούλια, οι Αρμενοειδείς έχουν τα μούτρα των ποντικιών και οι Κρομανοειδείς είναι σαν γορίλες, τα ίδια τετράγωνα μούτρα έχουν και τα ίδια εξογκωμένα υπερόφρυα τόξα. Οι Βαλτικοί είναι και αυτοί σαν τα γουρούνια.

      Συγκρίνετε τώρα όλους αυτούς με Μεσογειακούς, Νορδικούς και Ατλαντοειδείς.

      Διαγραφή
  3. ο φυλετικός τύπος του ηθοποιού Paul Rudd είναι Ατλαντοειδής?

    https://www.google.gr/search?q=Paul+Rudd&client=opera&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj789yqjvncAhVQzKQKHb0LCuUQ_AUICigB&biw=1880&bih=943#imgrc=DjK181r4rW9NVM:

    https://www.google.gr/search?q=Paul+Rudd&client=opera&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj789yqjvncAhVQzKQKHb0LCuUQ_AUICigB&biw=1880&bih=943#imgdii=54TNsCkpUDxSIM:&imgrc=oR8Vd6U5OMAokM:

    https://www.google.gr/search?q=Paul+Rudd&client=opera&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj789yqjvncAhVQzKQKHb0LCuUQ_AUICigB&biw=1880&bih=943#imgrc=l2SkrjbWS2dPeM:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατλαντοειδής με Atlantomed επίδραση.Τίποτα απολύτως το αρμενοειδές.

      Διαγραφή
  4. Μόνο σε εμένα οι Αλβανοί ομοιάζουν με τους γεωργιανους και τους Τσετσένους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς ταξινομείτε την τώρα νεκρή δημοσιογράφο Νατάσα Βαρελά;
    http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/2018/08/apo-ti-pethane-natasa-barela.jpeg
    http://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/201808/c6f427_338556_2359211458857_6030297_o.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Neo-Danubian (Σλαβικός τύπος)

      Διαγραφή
    2. Eμένα απλώς μου φαίνεται ότι είναι Αλπική με κάτι άλλο, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά τελοσπάντων, ευχαριστώ για την απάντηση.

      Διαγραφή
  6. Οι east nordids θα μπορουσαν να να συγκριθουν με τους hallstat nordics?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.