Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Οι ευρωπαϊκοί φυλετικοί τύποι - Γερμανική πηγή


Η Γερμανική ανθρωπολογική σχολή παρήγαγε πλήθος εγχειριδίων ανθρωπολογίας, με την φυλετική τυπολογία της Ευρώπης. Πολλές φορές τα βιβλία αυτά ήταν εκλαϊκευτικά, ώστε να κατανοήσει και ο απλός κόσμος τον βαθύτερο λόγο της ανθρώπινης ποικιλομορφίας, που είναι η φυλή.

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε, από πάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά, παρουσιάζονται οι εξής φυλετικοί τύποι:

Νορδικός (Nordisch)
Κρομανοειδής (Fälisch)
Μεσογειακός (Westisch)
Διναρικός (Dinarisch)
Αλπικός (Ostisch)
Βαλτικός (Ostbaltisch)

Να σημειώσουμε ότι ο Αλπικός δεν είναι τυπικός, δεν αποκλείεται να έχει ελαφρά Αρμενοειδή επίδραση. Ο Διναρικός έχει έντονα γνωρίσματα, αν και στην Ελληνική ύπαιθρο θα έχετε δει αρκετούς φαινοτυπικά παρόμοιους.

48 σχόλια:

  1. Η μεσογειακή τυπική φεμινίστρια της αριστεράς. Από την αναρχία έως τον Σύριζα είναι γεμάτες οι τοπικές οργανώσεις των κάθε λογής ανθρωπιστών-κομμουνιστών. Στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία αντιθέτως βλέπεις πολλούς ίδιους με τον διναρικό, τον κρομανοειδή-φαιλικό και τον αλπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη βλέπεις και πόλους mtebid που είναι οι πόντιοι και οι γεωργιανοι, ο mtebid δηλαδή είναι μίξη αρμενοειδη με διναρικο και λίγη αλπική επίδραση, γιαυτό μερικούς αλβανούς και ντόπιους Έλληνες τους κάνω και για πόντιους, γιατί ο διναρικος μοιάζει με τους πόντιους

      Διαγραφή
    2. Βασικά ο διναροαλπικος μοιάζει με τους πόντιους όχι ο καθαρός διναρικος που είναι και σπάνιος ο καθαρός καθαρός, απλά σήμερα όταν λέμε διναρικος εννοούμε πως το κεφάλι να είναι διναρικο και η μύτη ξέρω γω, ενώ στα μάτια στα μαλλιά μπορεί να έχει άλλη επίδραση, αλλά ανήκει στον διναρικο γιατί έχει το κεφάλι και την μύτη που είναι τα βασικά

      Διαγραφή
  2. Σε ποιον τύπο ανήκει η κοντόχοντρη αυτιστική Γαλλίδα σύζυγος του ψυχοπαθούς αΗδού Βάργκ Βίκερνες?

    https://i.ytimg.com/vi/O7ECZSRp2cQ/maxresdefault.jpg

    https://i.ytimg.com/vi/Hp1Srp3jH6E/maxresdefault.jpg

    https://thuleanperspective.files.wordpress.com/2013/07/picture-7021-1.jpg

    https://mariecachet.files.wordpress.com/2012/09/mcachet31-1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ19 Ιουλίου 2018 στις 4:09 π.μ.

      Αλπική με Νορική ή Κελτική Νορδική επίδραση!

      Ο ξεφτίλας κατα φαντασίαν μουσικός Βίκερνες που το παίζει "καθαρός Ευρωπαίος 99,7%(!) Νεάντερταλ" πήγε και βρήκε γυναίκα που ανήκει κατά κύριο λόγο σε φυλετικό τύπο με απώτερη εξω-ευρωπαική καταγωγή!Και μάλιστα σε βίντεο του ισχυρίζεται οτι η γυναίκα του είναι "καθαρότερη Ευρωπαία Νεάντερταλ" απο τον ίδιο -που είναι νορδικος με βαλτική επίδραση-,γιατί έχει...αυτισμό,ένα "Νεάντερταλ γνώρισμα" που της επιτρέπει να ερμηνεύει τους αρχέγονους μύθους του παγανισμού (οι οποίοι,σύμφωνα με την ίδια,συμβολίζουν αποκλειστικά την αναπαραγωγική διαδικασία και τα όργανα της γυναίκας)!!!

      Πραγματικά,απορώ τι κοκτέιλ ναρκωτικών παίρνει αυτό το άτομο και η αλπική φώκια του,για να συλλαμβάνουν αυτές τις καταγέλαστες αρλουμπολογίες που συσκευάζουν σε βιβλιάρια και πουλάνε σε άσχετους ανεγκέφαλους και ευκολόπιστους καληνυχτάκηδες.

      ΥΣ Το "αΗδός" το έκλεψες απο εμένα,εεε;

      Διαγραφή
    2. Ο Βαργκ δεν στέκει καλά, πράγματι. Βέβαια έκανε καλή μουσική για το είδος του αν και η εκκεντρικότητα του είδους αυτού το κάνει δυσπρόσιτο. Από εκεί και πέρα, σε μερικά πράγματα έχει φυσικά δίκιο, αλλά έχει σίγουρα μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα που απορρέουν από τον τρόπο που μεγάλωσε, το ψώνισμα και τα χρόνια του στην απομόνωση της φυλακής. Το πρόβλημα με τον Βικέρνες δεν είναι μόνο τι λέει, αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον έχουν κάνει ίνδαλμα κι ακούνε όλα όσα λέει.

      Διαγραφή
    3. Ο Βικερνες αποτελεί πρότυπο-βγήκε απο τη φυλακή και δημιούργησε μια ευτυχισμένη οικογένεια με πολλά παιδάκια.Εν αντιθέσει με την πλειοψηφία μεγαλώνει τα παιδιά του με αρχές περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι γονεις αδιαφορούν για τα βλαστάρια τους με ολέθριες επιπτώσεις γαι την κοινωνία.

      Διαγραφή
  3. Η μεσογειακή, με το τυπικό "φλου" βλέμμα, είναι σαν να έχει βγει από αριστερό πάρτυ αποποινικοποίησης κάνναβης και λοιπών ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι Μεσογειακή ή Αλπική?Ευχαριστώ!
    https://www.instagram.com/p/BirguZqhVDt/?taken-by=marina_veazoglou

    https://www.instagram.com/p/BlQ1zMoFMXi/?taken-by=marina_veazoglou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ19 Ιουλίου 2018 στις 5:13 π.μ.

      Μεσογειακή με αλπική επίδραση!

      Γνήσια ψωνισμένη,αποθητική και κατα πάσα πιθανότητα παντελώς ηλίθια χοντροκώλα Ελλεεινίδα.Και όμως,κάτι τέτοιες χαζογκόμενες αποτελούν πρότυπα ομορφιάς για το σύγχρονο υπεδαφικό εκχυδαισμένο λούμπεν ελληναριάτο.

      Διαγραφή
    2. Ρε μπουτρζόβλαχε Ταγματασφαλίτη πού την είδες ρε ηλίθιε την Μεσογειακή ομορφιά;;

      Διναρική ειναι η κοπέλα με άλλη επίδραση πιθανώς Αρμενοειδή ή Αλπική.

      Διαγραφή
    3. Ταγματασφαλίτηϟϟ19 Ιουλίου 2018 στις 3:27 μ.μ.

      Εχεις δίκιο!Τώρα το πρόσεξα στις άλλες φωτογραφίες.
      Άκυρο!

      Διναρική + Αλπική

      Διαγραφή
  5. Σε ποιον τύπο ανήκει αυτός ο "Έλληνας της Αμερικής":

    https://www.youtube.com/watch?v=4tMlWwh4WmI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριες φυλετικες μορφες στην ελλαδα ειναι ο αλπικος,ο μεσογειακος,ο διναρικος η αναμειγμενοι σε 95% και πανω οσους εχω δει στην ζωη μου οσο για τους νορδικους μετρημενοι στα δακτυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ εγω τα ίδια βλέπω, πολύ περισσοτερους κρομανοειδεις αποτι νορδικους. Και η συντριπτική πλειοψηφία τον Ποντίων έχουν έντονη αρμενοειδη επίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εικόνες από την ανάρτηση 3 (μεσογειακή) και 4 (διναρικός) αντικατοπτρίζουν τον μέσο φυλετικό τύπο της αριστεράς και του εθνικισμού στην Ελλάδα. Η αριστερά είναι μεσογειακή, ενώ οι εθνικιστές στην συντριπτική πλειοψηφία διναρικοί ή διναρίζοντες. Καθόλου τυχαίο, επελέγη γυναίκα για τον μεσογειακό τύπο, γιατί ο μεσογειακός είναι σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους ψυχικά θηλυπρεπής (επιδειξιομανής, συναισθηματικός, πολυλογάς, συγκινείται από τους αδύναμους) και πολιτικά οχλοκράτης, ενώ ο διναρικός ανδροπρεπής (σκληρός, ανελέητος, αθλητικός, φανατικός) και πολιτικά φασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας έχεις πρήξει πια αλβανοσπορε με τα ίδια και τα ίδια. Βρήκε ο Αλβανός (διναρικος) τη γενιά του και αγαλιασε η καρδιά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλάκα είναι ότι οι Διναρικοί των Βαλκανίων(Αλβανοί, Μαυροβούνιοι κτλ.) θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο των Μεσογειακών. Έχω διαβάσει τι λένε σε διάφορα Φόρουμς.

      Αρκετοί Νορδικοί και Διναρικοί έχουν μίσος κατά των Μεσογειακών, ειδικά των ανδρών.

      Διαγραφή
    2. Ενώ προσπαθείτε να μιλήσετε για φυλετισμό, και συχνά πυκνά αναφέρεστε σε δημοσιεύσεις, ρήσεις, εγχειρίδια εθνικοσοσιαλιστών, δεν τολμάτε να παραδεχθείτε την σκληρή για σας αλήθεια. Τα κείμενα των φυλετιστών, ειδικά των εθνικοσοσιαλιστών, στην κατηγοριοποίηση των φυλετικών τύπων πάντα θέτουν τους μεσογειακούς,όχι μόνο κάτω από τους νορδικούς, αλλά και κάτω από τους διναρικούς και τους κρομανοειδείς. Κι αυτό διότι θεωρούν τους 3 αυτούς τύπους ως ψυχικά ανδροπρεπείς, ενώ τον μεσογειακό, τον αλπικό και τον βαλτικό ως ψυχικά μαλθακούς και θηλυπρεπείς.
      Αν δεν σας αρέσουν τα επιστημονικά αυτά πορίσματα, γίνετε δημοκράτες και αντιρατιστές, οι οποίοι λένε πως ο φυλετισμό είναι "ψευδεπιστήμη". Αλλά μην μας το παίζετε και ειδικοί στην φυλετική ανθρωπολογία με χοντροκομμένα ψεύδη που προσπαθούν να φτιάξουν μια σαλάτα για να τα χωρέσουν όλα και όλους.

      Διαγραφή
    3. Ο ανώνυμος ξανθός σλαβοβαλκάνιος σιγουρα θα είναι από την παρέα του νορδικιστή Στέφανου Γκέκα και λογικά θα είναι κανένας αλβανός ή ρωσοπόντιος υπεράριος, αν δεν είναι και ο ιδιος ο Γκεκας, με το ωραίο επίθετο που αποκαλύπτει τις αλβανικές του ρίζες, πράγμα που σίγουρα έχει ψάξει και έχει επιβεβαιώσει, για αυτό και η κάψα που έχει με την κοντόκωλη αυτή φυλή. Όσο για το τι λέγανε οι επιστήμονες του Ράιχ, αυτοί είχαν βγάλει τους σλάβους ισάξιους φυλετικα των γύφτων ρομά, και μετά όχι μόνο τους δέχθηκαν σαν ευρωπαίους, αλλά έκαναν και μαζικό παιδομάζωμα το οποίο ουσιαστικά θα είχε σλαβοποιήσει τους Γερμανούς. Έκαναν δηλαδη κωλοτούμπα τσιπρέικη, όχι μαλακίες. Γάμησαν την λογική από κάθε τρύπα. Να μην πούμε για τον φιλόσοφο της ψωλής Ρόζενμπεργκ ο οποίος έλεγε ότι οι Ελληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους και έβγαζε τους μαυριδερούς γυφτοειδής Αρμένιους υπεράριους ινδοευρωπαίους. Σαν έχουνε γαμήσει τα μυαλά ρε μαλάκες, έχετε χάσει μπροστά στους μύθους και στα φανταχτερά λάβαρα κάθε είδους λογική κρίση, σε λιγο θα λέτε ότι τα σκατά του Χίτλερ δεν μύριζαν σαν τα σκατά των υπόλοιπων, αλλά κανέλα. Η αποτίμηση δε από τα βιβλία, επιστημονικά άρθρα, φυλλάδια, προσπέκτους, των λευκων ρατσιστών των ΗΠΑ ειναι μηδέν στο πηλικό και το καυλι του αχμετ ακομα καλα κρατει. Στην Ελλαδα ρε τρομπες η Χρυση Αυγη από τις παρουσιάσεις βιβλίων πήγε στο 7%; Πάτε καλά ρε; Δεν θέλει κουλτούρα ο λαοτζίκος, ειδικά στην Ελλάδα άμα πεις ότι διαβαζεις βιβλία μπορεί να σε βγάλουν και ντιντί. Δύναμης και φοβέρα γουστάρει. Οπότε περισσότερη δράση και λιγότερες φιλοσοφίες, καιρός για φιλοσοφίες υπάρχει μετά άμα πάρεις την εξουσία. Άστε τον Ρόζενμπεργκ και πιάστε Γκέμπελς. Μεσογειακός και ο Γκέμπελς, τυχαίο;

      Διαγραφή
    4. Μαλακές οι Έλληνες δεν είναι καν μεσογειακοι τι θιγεστε Μαξ 22% μεσογειακοι στην Ελλάδα ενω και στην Αλβανία υπάρχουν σε μικρότερο ποσοστό, Ελλάδα κυριαρχούν αλπική και διναρικοι και υπάρχουν και αρκετοί mtebid οι πόντιοι δηλαδή

      Διαγραφή
  10. Επισης οι κρομανοειδης διακρινονται σε βορειους και νοτιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι λάτρεις της μεσογειακής φυλής, με το αιτιολογικό πως είναι δολιχοκέφαλοι, παλεύανε μάταια να μας πείσουν πως οι μεσογειακοί είναι και αυτοί Herrenrasse, πλάι στους νορδικούς. Έτσι τσιτάραν άρθρα, σύμβολα και ρήσεις του εθνικοσοσιαλισμού.
    Έλα μου όμως που οι περισσότεροι ξέρουν πια ξένες γλώσσες και η πρόσβαση πλέον στα κείμενα του φυλετισμού είναι πανεύκολη. Έτσι βλέπουμε πως οι εθνικοσοσιαλιστές, πέραν της βόρειας φυλής, πρότασσαν ως αξιολογότερους φυλετικούς τύπους τον φαιλικό-κρομανοειδή και τον διναρικό. Ενώ ο μεσογειακός ακολουθούσε τέταρτος και καταιδρωμένος.
    Κι' αυτό γιατί οι εθνικοσοσιαλιστές δεν ήταν φετιχιστές ούτε το παίζανε μοντελάκια με δολιχολαγνεία, αλλά έδιναν βάση στα ψυχοπνευματικά γνωρίσματα των φυλετικών τύπων. Σύμφωνα με αυτά ο μεσογειακός είναι απείθαρχος, ράθυμος, γυναικεία συναισθηματικός και δεν έχει ηγετικές ικανότητες. Ο μεσοκέφαλος φαιλικός με την επιμονή που τον διακρίνει και ο βραχυκέφαλος διναρικός με το πολεμικό πνεύμα και την τραχύτητα είναι ανώτερη στην ιεραρχία. Αρκεί μια απλή ανάγνωση των εγχειριδίων των SS για να σας πείσει.
    Και κάπου εδώ τελειώνει το μεσογειακό παραμύθι.
    Η πλάκα είναι ότι στην Ελλάδα οι διναρικοί, κρομανοειδείς και νορδικοί στο σύνολο τους είναι περισσότεροι από τους μεσογειακούς ή τουλάχιστον ίσοι. Με μεσογειακούς θα ασχολούμαστε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οο διναρικοι από μόνοι τους περνάν τους μεσογειακους στην Ελλάδα, μεσογειακοι μαξ 22% να είναι, ενώ πρώτοι είναι αλπικοι και διναρικοι (όταν λέω μεσογειακους βάζω μέσα όλους τους μεσογειακους φυλετικους τύπους, κρομανοειδης ατλαντοειδης και ο κλασικός μεσογειακός)

      Διαγραφή
  12. Όλοι οι Μεσογειακοί πίσω στην Κρήτη ή ακόμα καλύτερα να τους πετάξουμε στο Αιγαίο και όλοι οι Αλβανοί, Σέρβοι, Βόσνιοι, Βούλγαροι και λοιποί Βαλκάνιοι Διναρικοί, Αλπικο-Διναρικοί, Αλπικοί, Βορεβικοί, Νορδικοί μέσα στην Ελλάδα για να γίνουμε ξανά Δωριείς και Άριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα άμεση αποβαλκανοποίηση της Ελλάδος, ευγονική για αριθμητική κυριαρχία της Μεσογειακής Φυλής στην Ελλάδα και αργή αλλά σταθερή εξάλειψη των Βαλκανικών στοιχείων.

      Λίγοι Νορδικοί μπορούν να επιτραπούν εντός Ελλάδος.

      Διαγραφή
  13. Η συγκριση μεταξυ Μεσογειακών και Διναρικων ειναι μεγιστη υβρις για την Μεσογειακη φυλη. Η Διναρικη φυλη ειναι κακασχημη και αξεστη με πολυ χαμηλο πνευματικο επιπεδο.Η αφροκρεμα της Ευρωπης ειναι η Μεσογειακη , η Νορδικη φυλη και Ατλαντοειδης μετα ειναι οι Αλπικοι, ΚΜ ,Βαλτικοι και ισως ακομα και οι Αρμενοειδης υπερεχουν πνευματικα των Διναρικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λεω λαθος; Δηλαδη οι Διναρικοι δεν ειναι πραγματι κακασχημοι;Δεν ειναι κατσαπλιαδες;Εχω φαει ξυλο απο Διναρικους Αλβανιαριδες στα καλα καθουμενα.Στο σχολειο παντα οι Διναρικοι δημιουργουσαν προβλημα. Δεν ειδα κανενα Μεσογειακο η Αλπικο η ΚΜ να εχει τετοια βαρβαρη συμπεριφορα.

      Διαγραφή
    2. Ναι επειδή οι μεσογειακοι είναι φλώροι να γιατί, ο καλύτερος mtebid είναι, οι πόντιοι δηλαδή και οι γεωργιανοι είναι mtebid, δηλαδή μίξη αρμενοειδη με διναρικο και λίγη αλπική επίδραση αυτό είναι ο mtebid phenotype

      Διαγραφή
  14. Ρε τουρκαλβανε στην κλασική Ελλάδα οι Δωριείς ήταν το κυρίαρχο φύλο στην Κρήτη και τα δωδεκαννησα όπως φαίνεται και στον κυρίαρχο δωρικό ρυθμό των ναών. Ακόμη και μέχρι πρόσφατα (που πλάκωσαν οι συμπατριώτες σου από την Αλβανία) ήταν ελάχιστες οι αλβανικές -διναρικες φάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι μεσογειακοί πέσαν στην παγίδα μόνοι τους. Για να το παίξουν Herrenrasse, και καλά επιστημονικοί, παρέπεμπαν σε βιβλία του φυλετισμού. Όπου τα ίδα βιβλία τους αποκαθηλώνουν πλήρως και τους βάζουν ιεραρχικά κάτω από βόρειους, κρομανοειδείς και διναρικούς.
    Αγωνιστείτε με αλπικούς τώρα για την τέταρτη θέση και καλά ξεμπερδέματα. Λένε και δεν ξέρουμε αγγλικά ή γερμανικά για να διαβάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέταρτη θέση περνάμε επόμενη φάση,ή παίζουμε μπαράζ με τον τέταρτο φαινότυπο από ανατολική Ασία;
      Φυσικά οι Νορδικοί πάνε φουλ για τελικό μόλις ξεπεράσουν το εμπόδιο των ημιτελικών με τον φυλετικό τύπο της Κεντρικής Αφρικής.

      Διαγραφή
    2. Ζηλεύεις την ομορφιά μας ασχημάνθρωπε κατσαπλιά. Όλο το αρχαιοελληνικό κάλος είναι τυπωμένο στα πρόσωπά μας και όλη η πολιτισμένη Δύση μας έχει στην συνείδησή της ως τους γνήσιους απογόνους των αρχαίων Ελλήνων που έχουν απομείνει στον ελλαδικό χώρο. Αυτο προκύπτει κατά πολύ μεσα απο τα έργα τέχνης των δυτικοευρωπαίων που αναφέρονται στην αρχαιότερα και παραπέμπουν στον μεσογειακό φαίνοτυπο. Για αυτό και ο Φαλμεράγιερ και λοιποί ανθέλληνες γράφανε τον 19ο αιώνα πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Γιατί για αιώνες οι ορδές των αλλοφυλων στον ελλαδικό χώρο αλλοίωσαν το φαίνεσθαι των Ελλήνων και αυτό που αντίκρισαν οι δυτικοευρωπαίοι όταν ήρθαν στην επαναστατημένη Ελλάδα ερχόταν σε σύγκρουση με την συνείδησή τους.

      Υ.Γ.

      Μας τα έχεις κάνει πλανήτες γράφοντας 20 σχόλια μόνο εσύ σε κάθε ανάρτηση αναφέροντας συνέχεια το ίδιο και το ίδιο πράγμα σαν αυτιστικός που δεν εχει ζωή.

      Διαγραφή
    3. Οι απαντήσεις των μεσογειακών είναι απολαυστικές γιατί επιβεβαιώνουν τις φυλετικές έρευνες περί του θηλυκού ψυχισμού τους. Ο ένας μας απαντά ότι έτρωγε ξύλο από τους κακούς διναρικούς στο σχολείο και ο άλλος πως είναι "πανέμορφος". Εντάξει να μην ξεχάσουμε να σου κρατήσουμε μια θέση για τα καλλιστεία 2019.
      Επί τη ουσίας, ότι οι φυλετικές έρευνες ούτε Herenrasse τους θεωρούν ούτε καθόλου απόγονους Ελλήνων, εκεί κουβέντα.
      Διαγράψτε τότε τα βιβλία του Coon, του Clauss, του Eickstedt, των SS και προετοιμαστείτε για τα επόμενα καλλιστεία. Με ψευτιές επιστημονικός φυλετισμός δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 6:09 είσαι υπερβολικός. Δεν είναι ολοι οι Μεσογειακοί για next top model. Επίσης δεν γίνετε ουτε εσύ να είσαι καθαρός απόγονος των αρχαιων Ελλήνων γιατί η φυλετική μίξη υπήρξε αναπόφευκτη για όλους.

      Ανώνυμε 6:51 απαντάς σε ότι σε βολεύει και γραφεις τοσα σχόλια μόνος σου αναμασώντας τον εμετό σου. Επίσης οι Βαλκάνιοι σου έχοντας σλαβική επιρροή θεωρούνταν και αυτοί υπάνθρωποι απο τους ναζί που τόσο πολύ εκθειάζεις.

      Διαγραφή
    5. Ρε ανώνυμε 21 Ιουλίου 2018 - 6:51 μ.μ., τι ψύχωση έχεις με την Μεσογειακή φυλή; Σου είπε ο Μεσογειακος_1999 ότι του επιτέθηκαν στα καλά καθούμενα Διναρικοί Αλβανοί στο σχολείο ενώ ήταν μόνος του, πολλοί εναντίων ενός και ο θηλυπρεπής είναι αυτός ενώ τα Αλβανά δεν είναι πούστηδες; Να σε σπάσουμε δηλαδή εσένα εδώ μέσα όλοι μαζί στο ξύλο και μετά να σε λέμε θηλυπρεπή; Ρε πας καλά; Μεγαλύτερη πουστοφυλή από τους Αλβανούς δεν υπάρχει, πάντα γλείφτες αυτών που κατά καιρούς ήταν ισχυροί ήταν(Βυζαντινοί, Τούρκοι, Γερμανοί, Ρώσοι, Αμερικάνοι κτλ) και πάντα λαμόγια και πονηράτζες. Ο άλλος σου λέει ότι οι Μεσογειακοί είναι όμορφοι, ότι έχουν το αρχαίο Ελληνικό κάλος και ότι οι Αλβανοί και οι Διναρικοί είναι άσχημοι και τον λες και αυτόν θηλυπρεπή; Δηλαδή η ανδρική ομορφιά είναι θηλυπρέπεια για εσένα και η ασχήμια ανδρισμός; Δεν νομίζω να τίθεται θέμα περί Ευρωπαϊκής ομορφιάς, οι Μεσογειακοί και οι Νορδικοί είναι οι πιο όμορφες φυλές της Ευρώπης, οι Διναρικοί δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν όμορφοι και για να το αντιμετωπίσεις αυτό τους λες θηλυπρεπεις; Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες που είχαν ανάγει το κάλλος σε ύψιστη αξία στις κοινωνίες τους τι ήταν για εσένα, θήλεα; Δεν πάμε καλά.

      Το ξέρεις ότι υπήρχαν αγώνες Ευανδρίας και Ανδρικών καλλιστείων στην αρχαία Ελλάδα, Αθήνα και Πελοπόννησο;

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82

      Διαγραφή
    6. *εναντίον, κάλλος.

      Διαγραφή
  16. Μάγκα μου ο Διναρικός με το καπελάκι είναι φτυστός με τον εικονιζόμενο καπελωμένο Διναρικό του γνωστού βίντεο. Τσεκάρετε τη μυτόγκα που βγαίνει οφσάιντ και το βλέμμα του κατσαπλιά αρχοντοχωριάτη.

    https://www.youtube.com/watch?v=dP9Wp6QVbsk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι μεσογειακοι δεν ειναι ευρωπαιοι προηλθαν απο τη μεση ανατολη j2 απλοομαδα αν βαλεις εναν συριο οριενταλικο που στην ουσια ειναι μεσογειακος πιο σκουροχρωμος μονο το χρωμα διαφερει απο αυτους αν ο συρος ειναι πιο λευκος τοτε ειναι ιδιοι,το λευκο χρωμα των μεσογειακων προκυπτει απο μιξη μεσογειακων-αλπικων η διναρικων.οι μεσογειακοι δεν ειναι ευρωπαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νότιοι και Κεντρικοί Ευρωπαίοι πριν 8.000 χρόνια ήταν σκουρόχρωμοι, το λευκό δέρμα το πήραν από τους Νεολιθικούς αγρότες που ήρθαν από την Ανατολία.

      http://www.sciencemag.org/news/2015/04/how-europeans-evolved-white-skin

      http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3028813/Europeans-dark-skinned-8-000-years-ago-Pale-complexions-brought-Europe-Near-East-study-claims.html


      Σταμάτα να λες ανοησίες και να γελοιοποιείσαι. Από πάντα ήταν λευκοί οι Μεσογειακοί, τουλάχιστον εδώ και 8.000 χρόνια και δεν το οφείλουν σε κανέναν Βαλκάνιο Διναρικό ή Αλπικό.

      Έχεις όνειρα Βαλκανικής θερινής νυκτός.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου και για τη γνωμη σου.

      Διαγραφή
    3. Κομπλεξικό Διναρικό σκουπίδι ψόφα επιτέλους.

      Διαγραφή
    4. Όσο τον βρίζουμε τον Διναρικό τόσο μανίζει με τους Μεσογειακούς. Δεν χρειάζονται τέτοιου είδους "ρατσισμοί" ανάμεσα σε λευκούς, άλλωστε και ο Κολοκοτρώνης Διναρικός ήταν όπως και κάποιοι άλλοι οπλαρχηγοί. Ο Διναρικός και ο Διναροειδής τύπος υπάρχουν στην Ελλάδα από τα αρχαία χρόνια.

      Διαγραφή
  18. Επισης οι μεσογειακοι-αλπικοι-διναρικοι -βαλτικοι εχουν ερωτοτροπησει και παντρευτει με εκατονταδες χιλιαδες νορδικες.οι νορδικοι σιγουρα επιζητουν εξουσια και οχι κρεβατι.οι νορδικιες εχουν παει με τη μιση ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μλκ έχω γνωρίσει τώρα μια Αγγλίδα νορδικια τουρίστρια αυτή επειδή δεν ξέρει εδω τα κονέ για μπάφους της πάω εγώ σαν βαπορακι και μου δίνει κώλο αντί λεφτά άπιαστο μωράκι γαμιετε τρελα

      Διαγραφή
    2. Οι τουρίστριες από βόρεια ευρώπη ειδικά κάτι Σουηδίες είναι καραπουτανάρες απορώ ποιος πατέρας τις μεγάλωσε.

      Διαγραφή
  19. Οι Αλβανοί φαίνονται πολύ ειδική περίπτωση. Ενώ υποτίθεται ότι είναι κατά βάση διναρικοί, είναι κοντοί και βραχύσωμοι. Είναι επίσης πολύ άσχημοι, πρέπει να είναι ο ασχημότερος ευρωπαϊκός λαός. Ελάχιστα μοιάζουν με τους διναρικούς Κροάτες που είναι ψηλοί και αδύνατοι (αν και επίσης αρκετά άσχημοι). Δεν έχει νόημα. Μπορεί κάποιος να διαφωτίσει; Μήπως οι Αλβανοί είναι τελικά εξωευρωπαϊκοί από την περιοχή του Καυκάσου όπως μερικοί υποστηρίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το αιώνιο ερώτημα των σχολιαστών του μπλογκ αυτού. Υποτίθεται ότι οι αλβανοί είναι Διναρικοί-Αλπικοί κυρίως.Μόλις δούμε όμως έναν Έλληνα Διναρικο,ή Ιταλό ή Σέρβο ή Κροάτη ή Αυστριακό κτλ,δεν μοιάζει καθόλου με έναν αλβανό "Διναρικό". Σε όλους μας έχει τύχει να ξεχωρίζουμε έναν αλβανό από χιλιόμετρα. Κάνει μπαμ από τη σκατόφατσα του.Ενώ αυτό δεν συμβαίνει με τους Διναρικούς άλλων εθνών, τους οποίους αντιλαμβανόμαστε απλώς ως Διναρικούς.
      Η τελευταία ερώτηση σου είναι μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα,που όμως,δεν αναγνωρίζεται επίσημα...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.