Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Τα ορόσημα του προσώπου στους ζώντες


Ανθρωπολογικές μελέτες συνεχίζουν και γίνονται για διάφορους σκοπούς, όπως π.χ. η ιατρική, η οπτική αναγνώριση προσώπου, η πλαστική χειρουργική και η βιολογία. Βασικό εργαλείο της ανθρωπομετρίας είναι τα ορόσημα του προσώπου, που χρησιμοποιούνται για τις μετρήσεις διαστάσεων. Η εικόνα δείχνει γυναίκα Αφρικανικής καταγωγής, καθώς είναι εμφανής η ευρεία, πλακουτσωτή μύτη με πιεσμένη ρίζα, τα μεγάλα, παχιά χείλη και τα έντονα κατσαρά μαλλιά. Η εικόνα προέρχεται από μελέτη σε γυναίκες στις ΗΠΑ, με σκοπό την εύρεση διαφορών στις αναλογίες του προσώπου μεταξύ νέγρων και λευκών.

Τα ορόσημα που παρουσιάζονται είναι τα εξής, σε παρένθεση η πιο συνήθης χρήση τους:...

v = Vertex (για τη μέτρηση του ύψους του κρανίου)
tr = trichion (σπάνια χρησιμοποιείται εφόσον εξαρτάται από την τριχοφυΐα)
g = glabella (για μέτρηση του μήκους της κεφαλής)
n = nasion (για μέτρηση του ύψους της μύτης και του προσώπου)
ex = exocanthion (για μέτρηση του εύρους της οφθαλμικής σχισμής)
en = endocanthion (για μέτρηση του εύρους της οφθαλμικής σχισμής)
zy = zygion (για μέτρηση του εύρους του προσώπου)
al = alae (για μέτρηση του εύρους της μύτης)
ch = cheilion (για μέτρηση του εύρους των χειλιών)
gn = gnathion (για μέτρηση του ύψους του προσώπου)
sa = superaurale (για μέτρηση του μήκους του αυτιού)
sba = subaurale (για μέτρηση του μήκους του αυτιού)

Τα βασικά ορόσημα που λείπουν είναι τα eu (eurion), στα βρεγματικά οστά για τη μέτρηση του μέγιστου εύρους της κεφαλής και τα go (gonion), στις εξωτερικές άκρες των σαγονιών, για τη μέτρηση του εύρους του σαγονιού.

Όπως θα διαπιστώσατε, τα περισσότερα ορόσημα έχουν ελληνική ετυμολογική προέλευση.
Όποιος ασχοληθεί με την φυσική και φυλετική ανθρωπολογία, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει μελετήσει αναλυτικά τα ορόσημα και την γεωμετρία του προσώπου, εφόσον το πρόσωπο συγκεντρώνει τα περισσότερα γνωρίσματα που χρησιμοποιούνται στην φυλετική ταξινόμηση.

23 σχόλια:

  1. Σε ποιον τύπο ανήκει ο γερμανο-αγγλικής καταγωγής ήρωας Αμερικανός λοχαγός Thomas Ward Custer(αδερφός του θρυλικού συνταγματάρχου George A. Custer):

    https://i.pinimg.com/originals/10/a7/7e/10a77e042605c1d154244ebc1d00c65f.jpg

    https://pre00.deviantart.net/7706/th/pre/i/2016/182/6/0/thomas_ward_custer__1872__by_the13thcaptain-da8f1kh.jpg

    https://alchetron.com/cdn/thomas-custer-a392171b-df9d-451e-9f95-bbd0686f943-resize-750.jpg

    https://pre00.deviantart.net/5455/th/pre/i/2016/169/8/3/thomas_ward_custer__1861__by_the13thcaptain-da4eccx.jpg


    Θεωρείται ένας απο τους πιο ηρωικούς στρατιώτες που έχει αναδείξει η αμερικανική ιστοριά ,όντας ο πρώτος (ανάμεσα σε μόλις 18) που παρασημοφορήθηκε με το περίφημο "Μετάλλιο Τιμής"(Medal of Honor) του Κογκρέσου ΔΥΟ φορές,για απαράμιλλο ηρωισμό κατα την διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

    Σκοτώθηκε πολεμώντας ηρωικά μαζί με τους δύο αδερφούς του στην θρυλική μάχη του Little Bighorn,κατα την διάρκεια των Ινδιάνικων Πολέμων,έχοντας πάρει μαζί του πολλούς Ινδιάνους υπανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μονος υπανθρωπος εισαι εσυ βλαξ

      Διαγραφή
    2. Καλὰ τοὺς λέει ῥὲ φιλοϊνδιάνε μοῦλε. Ὑπάνθρωποι ἦταν καὶ εἶναι οἱ Ἰνδιάνοι καὶ ἁγιασμένα τὰ χέρια τῶν Λευκῶν ποὺ γενοκτόνησαν τὴν σιχαμερὴ ῥάτσα τους.

      Διαγραφή
    3. Πίσω από όλα τα εγκλήματα των λευκών βρίσκονταν και βρίσκονται οι Εβραίοι, οι λευκοί είναι απλώς το εκτελεστικό όργανο. Γενοκτονίες ιθαγενών, εκμετάλλευση του τρίτου κόσμου, δουλεία των μαύρων, αποικιοκρατίες, παγκόσμιοι πόλεμοι κτλ. Όλα για να πλουτίζουν οι Εβραίοι και οι λευκοί υπηρέτες τους.

      Διαγραφή
    4. Δὲν μποροῦμε νὰ ἀποδώσουμε τὴν γενοκτονία τῶν Ἰνδιάνων στοὺς Ἑβραίους, διότι δὲν εἶχαν ἐγκατασταθῇ ἀκόμα στὴν Βόρειο καὶ Νότιο Ἂμερικὴ Ἑβραῖοι τραπεζίτες καὶ ἐπιχειρηματίες στὴν ἀρχικὴ τουλάχιστον φᾶσι τῶν σφαγῶν. Τὴν γενοκτονία διέπραξαν κυρίως Ἄγγλοι στὴν Βόρεια καὶ Ἰσπανοί-Πορτογάλοι στήν νότια. Οἱ γενοκτονίες τῶν μὴ λευκῶν φυλῶν δὲν ἀποτελοῦν ἐγκλήματα ἀλλὰ ἠθικῶς θεμιτὲς πράξεις, αφοῦ αὐξῆσαν τὸν ζωτικὸ χῶρο τῆς Λευκῆς φυλῆς, πρᾶγμα ὑγιὲς ἀπὸ δαρβινικῆς ὀπτικῆς.

      Διαγραφή
    5. Ταγματασφαλίτηϟϟ13 Ιουλίου 2018 στις 10:54 π.μ.

      Κάτσε ρε ανώνυμε,τι εκμετάλλευση του "τρίτου κόσμου" και "αποικιοκρατίες" μας τσαμπουνάς?Μάθε θλιβερό θύμα της πολιτικής ορθότητας και της αντι-λευκής προπαγάνδας,οτι οταν οι λευκοί πήγαν στην Αφρική το μόνο που υπήρχε εκεί ήταν κάτι ελεεινά λασποχώρια γεμάτα με πυθικανθρώπους τρωγλοδύτες που δεν είχαν ανακαλύψει καν τον τροχό!!!Ολες οι χώρες της Αφρικής ιδρύθηκαν απο λευκούς!Το ίδιο και οι πόλεις,καθώς και όλες οι υποδομές,τα νοσοκομεία,οι δρόμοι,οι αποχετεύσεις,οι σιδηρόδρομοι,όλα κατασκευασμένα απο τους λευκούς!Τα εκατοντάδες εκατομμύρια των νέγρων της Αφρικής σήμερα επιζούν λόγω τής φιλανθρωπίας των Ευρωπαίων όπου οργανώσεις στέλνουν τρόφιμα και ιατροί σπεύδουν να τούς σώσουν από το AIDS, τον έμπολα, τον κίτρινο πυρετό, την ελονοσία, την χολέρα και όλα τα άλλα δεινά τους!Ο δε πρωτογονισμός και η χαμηλή νοημοσύνη τους φαίνονται στην μεταμόρφωση τής Αφρικής μετά την αποχώρηση των Ευρωπαίων από αυτήν,με χαρακτηριστικό παράδειγμα την παλαιά ΡΟΔΕΣΙΑ.Εκτάσεις απέραντες όπου ευδοκιμούσαν οι κάθε είδους καλλιέργειες, από τα σιτηρά έως τις μπανάνες,που αρκούσαν να θρέψουν όλην την Γη.Χώρα πλούσια σε κάθε είδους ορυκτά,ποταμοί με όχθες από αχάτη,σπάνια μέταλλα,ουράνιο κτλ!Ηταν από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου και ο πληθυσμός ήταν καλοζωϊσμένος.Μετά,όταν ανέλαβε ο Μουγκάμπε και οι αγριάνθρωποι του και έδιωξαν τους Λευκούς εδημιουργήθη εκεί η επίγειος κόλασις που ονομάζεται ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.Η παραγωγή κατεστράφη καθώς είναι ανίκανος γιά γεωργός ή παραγωγός ο Νέγρος. Η χώρα ήταν αδύνατον να λειτουργήσει στοιχειωδώς,η οικονομία κατέρρευσε,ο πληθωρισμός εκτινάχτηκε σε δυσθεώρητα ύψη και μαζί με την πείνα έπεσε κάθε άλλο δεινόν, η δημοσία υγιεινή έπεσαν στο μηδέν,ενεφανίσθη η χολέρα και η πανώλης.Θερίζει ο κίτρινος πυρετός και η ελονοσία και ωσαν να μην έφθαναν αυτά,ο αποκτηνωμένος πληθυσμός των Νέγρων που συνουσιάζεται κτηνωδώς και ανεξέλεγκτως,δίχως προφυλάξεις κτλ, αποδεκατίζεται από το AIDS ενώ ταυτοχρόνως ο πληθυσμός της Αφρικής αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο, το 1950 ήταν 220 εκατομμύρια και το 2013 έφθασε το 1,1 δισεκατομμύριον,με εκατομμύρια νέγρους να κατακλύζουν την Ευρώπη και την Αμερική οπου ζουν δίχως να δουλεύουν,αποκλειστικά συντηρούμενοι απο τα φράγκα των λευκών κορόιδων!!!

      Αυτά για την ιστορία!

      Οσο για τους Ινδιάνους αγριανθρώπους,διάβασε πρώτα κάτι άλλο εκτός απο την "Ποκαχόντας" και το "Χορεύοντας με τους λύκους",μάθε τι ελεεινή,βάρβαρη και κτηνώδης ράτσα ήταν στην πραγματικότητα και μετά τα ξαναλέμε...

      Διαγραφή
    6. Ταγματασφαλίτηϟϟ13 Ιουλίου 2018 στις 10:59 π.μ.

      ΥΣ Ο υπεράριος ήρωας λοχαγός Custer ήταν Νορδικός/Κελτικός Νορδικός.

      Αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=Efkhqnb2Ni8

      ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

      Διαγραφή
    7. Καλά τι θα πουν οι "υπερασπιστές της λευκής φυλής", ότι όλα τα έκαναν οι Εβραίοι που τους κυβερνούσαν, τους κυβερνούν και τους κατευθύνουν; Αυτά τα λένε μόνο για τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους Σοβιετικούς που τους πολέμησαν στον Β' ΠΠ. Λάδι βγάζουν τους λευκούς. Τόμοι επί τόμων έχουν γραφτεί για το τι έκαναν και κάνουν οι Εβραίοι μέσω της κατευθυνόμενης λευκής φυλής, το όργανο των Εβραίων στον πλανήτη.

      Διαγραφή
    8. Το ζήτημα που τίθεται είναι πέραν του "Καλού και του Κακού", που θα έλεγε και ο Νίτσε.Ο πιο δυνατός επικρατεί. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό,όταν πρόκειται για την επιβίωση και την επέκταση της φυλής.Έτσι λοιπόν,οι λευκοί θα παλέψουν για την λευκή φυλή,οι Ινδιάνοι για την "κόκκινη" φυλή και πάει λέγοντας.
      Οι εξεγερμένοι Έλληνες,κατά την επανάσταση, εισέβαλαν στην Τρίπολη και έσφαξαν τούρκους και εβραίους, άντρες,γυναίκες παιδιά,ακόμα και εγκύους... Είναι λάθος ή σωστό;
      Η απάντηση εξαρτάται από το ποια είναι τα ιδανικά σου.Εμάς για παράδειγμα τα ιδανικά μας είναι Φυλή(λευκή)-Έθνος-Πατρίδα.Άλλων τα "ιδανικά" ενδέχεται να είναι ο "ψευτοανθρωπισμός και η " ταξική αλληλεγγύη ".Ο καθένας διαλέγει και παίρνει, και αναλόγως επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει τα εκάστοτε γεγονότα.Συνεπώς από τη μεριά μας,καλά έκανε ο Custer και εξόντωσε τους Ινδιάνους, διότι αυτό επέβαλλε το συμφέρον του Έθνους του (ή της φυλής του γενικότερα),μακριά από ψευτοηθικισμούς. Όμως για παράδειγμα από τη μεριά του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ που υποστηρίζει ότι έχει ινδιάνικες ρίζες Τσερόκι,δεν έκανε καλά ο Custer...Καταλαβαινόμαστε;

      Διαγραφή
    9. "Δεν φτάνω στο σημείο να πω οτι οι μόνοι καλοί ινδιάνοι είναι οι ΝΕΚΡΟΙ ινδιάνοι,αλλά πιστεύω οτι ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ και δεν θα ήθελα να εξετάσω ιδιαίτερα την περίπτωση του δεκάτου!"

      -Συνταγματάρχης Θεόδωρος Ρούσβελτ

      Ζήτω το ένδοξο 7ο σύνταγμα ιππικού!ΑθΑΝΑΤΟΙ!!!
      Ήρωες στο βωμό του αγώνα του πολιτισμένου λευκού
      ανθρώπου εναντίον του ινδιανομογγόλου αγριανθρώπου!

      https://www.youtube.com/watch?v=m3-aMX5qNwI

      Διαγραφή
    10. Το τι είναι Ηθική το ανέλυσαν οι Έλληνες Πλάτων και Αριστοτέλης, εσύ μπορείς να τους λες όσο ψευτοηθικιστές θέλεις, όπως και αυτοί απ' την μεριά τους θα σε έλεγαν ανήθικο. Για αυτό την πάτησε ο Χίτλερ, γιατί έκανε το λιοντάρι εκεί που δεν έπρεπε. Αυτά έχουν οι λεονταρισμοί, το κάνεις το λιοντάρι μία, δύο, την τρίτη σε πατάνε κάτω. Πάντως αυτό που λες για ψευτοανθρωπισμό και ψευτοηθική είναι υποκριτικό. Δηλαδή να σου σκοτώσουμε και να σου βιάσουμε την μάνα, να κάνουμε το ίδιο στα παιδιά σου και μετά εάν αντιδράσεις να σε κατηγορήσουμε για ψευτοανθρωπιστή και ψευτοηθικολόγο. Το δίκαιο του δυνατότερου λέει, καλά που είμαστε στην ζούγκλα και είμαστε τα ζώα; E τότε φάτε τον Σιωνισμό που καταστρέφει την Ευρώπη και μην μιλάτε, οι δυνατοί είναι οι Εβραίοι, όπως ήταν πάντα. Οι Έλληνες στην Τριπολιτσά ήταν αγανακτισμένοι, οι Τούρκοι είχαν εισβάλει πριν σε Ελληνικά χωριά και είχαν σκοτώσει, κλέψει και βιάσει. Άλλωστε αυτοί ήταν οι εισβολείς και εκμεταλλευτές των Ελλήνων, ακριβώς δηλαδή ότι ήταν οι Ευρωπαίοι στην Αμερική των Ινδιάνων και οι Έλληνες πάντα έβαζαν μπροστά την ηθική και το τι είναι σωστό και δίκαιο. Για αυτό την πάτησαν και οι Τούρκοι. Υπάρχει ένας άγραφος μεταφυσικός νόμος, το λάθος/κακό να την πατάει πάντα στο τέλος. Η κτηνωδία βέβαια είναι και αυτή μία επιλογή, αλλά ας θυμηθούμε τι είπε και ο Ηρακλής για τον δρόμο της κακίας και τον δρόμο της αρετής, που οδηγεί ο ένας και που οδηγεί ο άλλος.

      Διαγραφή
    11. Μα εκεί ακριβώς το χάνεις. Όπως και τον μέγιστο Νίτσε, δεν μας ενδιαφέρουν οι ηθικολογίες της ελληνικής decadence,όπως ο Σωκράτης και τα παράγωγα του,αλλά τα κορυφαία πνεύματα που απαντώνται στους Προσωκρατικούς. Επιπλέον είναι εμφανές ότι δεν έχεις διαβάσει Πλάτωνα και Αριστοτέλη,οι οποίοι την "ηθική" τους,την ανέπτυξαν για τους Έλληνες και όχι για τους "βαρβάρους". Συνεπώς καμία σχέση με την ψευτοηθική σου,θυληπρεπή και σάπια όπως είναι.
      Τελικά καλά λένε οτι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

      Διαγραφή
    12. Μπαίνεις σὲ σάιτ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ γιὰ νὰ κάνῃς ἠθικὲς ἀξιολογήσεις; Γιὰ νὰ μᾶς πῇς ὅτι ἡ ἐξόντωση τῶν Ἰνδιάνων γουρουνανθρώπων, ποὺ δὲν ἀνέπτυξαν καθόλου ἐπιστῆμες καὶ τεχνολογία ἀλλὰ μαστούρωναν ὅλη τὴν ὥρα καὶ χόρευαν, ὅτι ἦταν κάτι κακό;;; Τὸ ἄν θὰ ἐκδικηθοῦμε γιὰ τὸν φόνο ἑνὸς συγγενοῦς μας (ποὺ εὶναι ὑγιὴς ἂντίδρασι) δὲν ἀποτελεῖ ἀπόδειξι γιὰ τὴν ὕπαρξι ἀντικειμενικοῦ-ἀπολύτου ΚΑΛΟΥ καὶ ΚΑΚΟΥ. Ἡ ἠθικὴ εἶναι σχετικὴ καὶ ἡ μοναδικὲς ἀξιολογήσεις τύπου «ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ» ποὺ ἔχουν νόημα εἶναι αὐτὲς ποὺ σχετίζονται μὲ τὴν προαγωγὴ τῶν σκοπῶν τῆς ἐξελίξεως τῶν εἰδῶν καὶ φυλῶν στὸ ζωϊκὸ βασίλειο. Παραδείγματος χᾶριν, ἄν ἡ ἐκμετάλλευσι τῶν Νέγρων σὲ φυτεῖες ἐνισχύῃ τὴν οἰκονομία τῶν Λευκῶν, τότε εἶναι ἠθικῶς ΚΑΛΗ καῖ ΔΙΚΑΙΗ πρᾶξι. Ἐνῷ ἄν κάποιος σκοτώσῃ τὸ παιδί σου, βλάπτει τὴν οἰκογένεια σου καὶ ὑπονομέυει τὸν ἐξελικτικὸ σκοπὸ τῆς (πολλαπλασιασμό καὶ αὔξησι τῶν ἀπογόνων σου), ἄρα εἶναι ΛΟΓΙΚΟ νὰ θὲς νὰ ἐξολοθρεύσεις τοὺς φονιάδες του, ὅμως τὸ Σῦμπαν καὶ ἡ Φῦσι εἶναι ἐντελῶς ἀδιάφοροι σχετικὰ μὲ τὸ ἂν ἐσὺ θὰ ἐκδικηθῇς ἤ ὄχι. Δὲν μπορεῖς νὰ ἐπικαλεσθῇς κάποια ΑΠΟΛΥΤΗ ἀρχὴ ΗΘΙΚΗΣ καὶ ΔΙΚΑΙΟΥ γιὰ νὰ προσδώσῃς στὴν πρᾶξι σου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ.

      Διαγραφή
    13. Προσθήκη στὸ ἀνωτέρω:«ἄν ἡ ἐκμετάλλευσι τῶν Νέγρων σὲ φυτεῖες ἐνισχύῃ τὴν οἰκονομία τῶν Λευκῶν, τότε εἶναι ἠθικῶς ΚΑΛΗ καῖ ΔΙΚΑΙΗ πρᾶξι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ»

      Διαγραφή
    14. "Μπαίνεις σὲ σάιτ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ γιὰ νὰ κάνῃς ἠθικὲς ἀξιολογήσεις; Γιὰ νὰ μᾶς πῇς ὅτι ἡ ἐξόντωση τῶν Ἰνδιάνων γουρουνανθρώπων, ποὺ δὲν ἀνέπτυξαν καθόλου ἐπιστῆμες καὶ τεχνολογία ἀλλὰ μαστούρωναν ὅλη τὴν ὥρα καὶ χόρευαν, ὅτι ἦταν κάτι κακό;;;"

      Επί του προκειμένου.

      Δηλαδή συμφωνείς που οι Ρωμαίοι συμπεριφέρονταν στους απολίτιστους βόρειους Ευρωπαίους σαν να ήταν
      γουρούνια(ασχέτως αν όντως ήταν) και τους είχαν υποδουλώσει, τους οποίους θα έπρεπε να εξολοθρεύσουν σαν κατώτεροι υπάνθρωποι που ήταν.

      Μάλλον Ρωμαίοι σας χρειάζονται και όχι πολιτισμένοι Έλληνες!

      "ἄν κάποιος σκοτώσῃ τὸ παιδί σου, βλάπτει τὴν οἰκογένεια σου καὶ ὑπονομέυει τὸν ἐξελικτικὸ σκοπὸ τῆς (πολλαπλασιασμό καὶ αὔξησι τῶν ἀπογόνων σου), ἄρα εἶναι ΛΟΓΙΚΟ νὰ θὲς νὰ ἐξολοθρεύσεις τοὺς φονιάδες του,"

      Άρα συμφωνείς που οι σύμμαχοι μετά από αυτά που υπέστησαν οι Ευρωπαϊκοί πληθυσμοί εξολόθρευσαν τους Ναζιστές και ισοπέδωσαν την Ναζιστική Γερμανία;

      "Παραδείγματος χᾶριν, ἄν ἡ ἐκμετάλλευσι τῶν Νέγρων σὲ φυτεῖες ἐνισχύῃ τὴν οἰκονομία τῶν Λευκῶν, τότε εἶναι ἠθικῶς ΚΑΛΗ καῖ ΔΙΚΑΙΗ πρᾶξι."

      Άρα καλά έκανα οι Ρωμαίοι που τους Βόρειους που αιχμαλώτιζαν, τους είχαν μετέτρεπαν σε σκλάβους;

      Όσο για το δουλεμπόριο των μαύρων αυτό το άρχισαν Εβραίοι.

      https://www.google.gr/search?ei=CD9KW5W6G8yYsgG11ryICA&q=%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9&oq=%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9&gs_l=psy-ab.3...4442.4992.0.5572.2.2.0.0.0.0.243.450.2-2.2.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.LFGHmt2OJrU

      Αυτές είναι οι "καλές" και "δίκαιες" πράξεις, οι πράξεις των Εβραίων για να πλουτίζουν εις βάρος άλλων; Ε αυτό κάνουν και σήμερα οι Εβραϊκές Γερμανικές τράπεζες στην Ελλάδα.

      "Φῦσι"

      Ο Άνθρωπος είναι πάνω από την φύση, στους νόμους της φύσης που προτείνει να επιστρέψουμε ο Δαρβίνος ανήκουν τα ζώα, όχι ο άνθρωπος, εκτός αν ξαναγίνουμε Νεάντερταλ.

      Διαγραφή
    15. "Μα εκεί ακριβώς το χάνεις. Όπως και τον μέγιστο Νίτσε, δεν μας ενδιαφέρουν οι ηθικολογίες της ελληνικής decadence,όπως ο Σωκράτης και τα παράγωγα του,αλλά τα κορυφαία πνεύματα που απαντώνται στους Προσωκρατικούς. Επιπλέον είναι εμφανές ότι δεν έχεις διαβάσει Πλάτωνα και Αριστοτέλη,οι οποίοι την "ηθική" τους,την ανέπτυξαν για τους Έλληνες και όχι για τους "βαρβάρους". Συνεπώς καμία σχέση με την ψευτοηθική σου,θυληπρεπή και σάπια όπως είναι.
      Τελικά καλά λένε οτι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια."

      Όταν εγώ διάβαζα τα "Ηθικά Νικομάχεια" του Αριστοτέλους εσύ μάλλον έπαιζες με τα άλλα παιδάκια στην γειτονιά και έγλυφες το παγωτό σου. Παρακμή ο Σωκράτης... μίλησε και η ακμή... δεν έχει σημασία οι Έλληνες φιλόσοφοι αν ανέλυσαν την ηθική μόνο για τους Έλληνες, μιας και ο πολιτισμένος κόσμος σήμερα υποτίθεται ότι σε αυτούς στηρίζει τον πολιτισμό του, άρα θα έπρεπε να ακολουθούν και αυτά τα διδάγματα, το οποίο δεν το κάνουν. Το ότι λες ότι εγώ προσωπικά έχω ψευτοηθική και μάλιστα θυληπρεπή και σάπια, δείχνει άνθρωπο που δεν μπορεί να συζητήσει σαν άνθρωπος και ανοίγει τον οχετό μιας και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον άλλο με επιχειρήματα.

      "Τελικά καλά λένε οτι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια."

      Για εσένα το είπαν, να είσαι σίγουρος.

      Διαγραφή
    16. Τί εἶναι αὐτὰ ποὺ ἀπαντᾷς μωρὴ ἀνεγκέφαλη, ἀνώνυμη γαμιόλα. Ἡ ἐπίκλησι τῆς αὐθεντίας (Πλάτων, Ἀριστοτέλης) δὲν ἀποτελεῖ ἐπιστημονικὸ ἐπιχείρημα. Ὁ Ἀριστοτέλης πίστευε στὸ γεωκεντρικὸ σύστημα. Σάλτα και γαμήσου μουνοπανάκι. Μᾶλλον κάποιος πιτσιρικὰς σοῦ εἶχε καρφώσει τὸ παγωτὸ στὸν κῶλο ὅταν διάβαζες... Πλάτωνα. Δὲν κατάλαβες τίποτα Χριστιανοηθικόπουστα σχετικὰ μὲ τὴν σχετικότητα τῆς ἠθικῆς καὶ συνεχίζεις να μοῦ ἀραδιάζεις μαλακίες για τὸ ὰν εἶναι καλὸ ποὺ οἱ Ἑβραῖοι ἐκμεταλλεύονται τοὺς μὴ Ἑβραίους. Βρὲ μοῦλε γιὰ τὴν ἑβραϊκὴ Ῥάτσα εἶναι καλό! Τί δὲν καταλαβαίνεις βρὲ μουνόπανο;;;; Φῦγε ἀπὸ δῲ μέσα ῥὲ θηλυπρεπὲς πουστράκι. Μὴν ἀσχολῆσαι μὲ ἂνθρωπολογία. Πήγαινε σὲ κανὰ μοναστήρι νὰ διαλεχθῇς περὶ ἠθικῆς καὶ ἐπὶ τῇ εὐκαρίᾳ νὰ γλείψῃς καὶ τὴν βρωμερὴ ψωλὴ τοῦ Ἰησοῦ.

      Διαγραφή
  2. Ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης σε ποιόν τύπο ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ13 Ιουλίου 2018 στις 2:26 μ.μ.

      Ατλαντομεσογειακός + Διναρικός

      Διαγραφή
  3. Ανάγκη γενοκτονιων είχαν ιστορικά τα κατώτερα έθνη όπως λχ οι τουρκομογγολοι. Οι Βίκινγκ ή οι μεσογειακοί αρχαίοι Έλληνες δεν ενδιαφέρονταν πως να εξολοθρεύσουν τους λαους κατσαριδες-σκουπίδια που ως υπανθρωποι δεν είναι καν αξίοι ανταγωνισμού. Σε λίγο θα υπερηφανεύεστε για την εξολόθρευση των πιθήκων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀντε γαμήσου μωρὴ γαμιόλα. Οἱ πίθηκοι δὲν ἀνταγωνίζονται τοὺς Λευκοὺς γιὰ ζωτικὸ χῶρο ἐνῷ οἱ μὴ Λευκὲς φυλὲς ἔπρεπε νὰ ἐξολοθρευθοῦν, γιὰ νὰ γίνῃ έκμετάλλευσι τῶν φυσικῶν πόρων τῶν περιοχῶν τους καθῶς καὶ ἐκμετάλλευσι ἐργασίας τῶν βρωμερῶν Ἀράπηδων. Εὶσαι ἐντελῶς βλαμμένος. Μὴ μπαίνῃς καὶ ἐκτίθεσαι μωρὴ γαμιόλα.

      Διαγραφή
  4. Διναρικο ντουβάρι που φαντασιώνεσαι ότι είσαι ο Χιτλερ.. Με την λογική (οτι ο φυλετικά ανώτερος πρεπει να εξολοθρεύει τον κατώτερο) οι νορδικοι Σκανδιναβοί θα έπρεπε να εξολοθρεύσουν όλη την ανθρωπότητα, μεταξύ άλλων τους υπάνθρωπους Γερμανούς (που στην πλειοψηφία είναι μογγολο-αλπικοι). Το ζήτημα είναι πως θα βελτιώσουμε τη φυλετική χαβούζα της Ελλάδας και της ευρωπης (μεταξύ άλλων από τα διναρικα σου γονίδιά) και οχι να αυνανίζομαστε με τον εκχριστιανισμό(εκβραισμο) των Ινδιάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.