Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ο σωματότυπος στις γυναίκες


Στην εικόνα βλέπουμε τη μορφή που λαμβάνει ο σωματότυπος στη γυναίκα. Αριστερά βλέπουμε μια Νορδική, με εξωμορφική σωματοδομή, έχοντας ελάχιστο λίπος, λεπτό σώμα χωρίς καμπύλες και στενή λεκάνη. Στο κέντρο βλέπουμε μια γυναίκα κυρίως του νέγρικου Σουδανικού τύπου, με μεσομορφική σωματοδομή, έχοντας ευρείς ώμους και σώμα καλοσχηματισμένο με ισχυρούς μύες. Δεξιά δίνεται μια ενδομορφική -αν και όχι το καλύτερο παράδειγμα- με μεγάλη λεκάνη, αρκετή διατήρηση λίπους και στενούς ώμους.

Για όσους βρεθούν στις παραλίες το καλοκαίρι, παράλληλα με τη διασκέδαση, μπορείτε να κάνετε και κάτι που θα διευρύνει την αντίληψή σας. Κοιτάζοντας τις γυναίκες στην παραλία, παρατηρήστε τη μορφή του σώματός τους. Σε ποιον σωματότυπο ανήκουν; Σύντομα θα μπορέσετε να συνδυάσετε τον σωματότυπο με τα υπόλοιπα φυλετικά χαρακτηριστικά και να λάβετε ένα δείγμα περί της φυλετικής σύνθεσης της χώρας. Αλπικές και Αρμενοειδείς είναι ενδομορφικές, με τάση...
διατήρησης λίπους και χωρίς καλοσχηματισμένους μύες, οι Διναρικές είναι σχετικά εξωμορφικές με συνήθως αρκετά καλό σώμα εκ φύσεως, οι Μεσογειακές είναι επίσης εξωμορφικές, με λίγο παραπάνω καμπύλες από τις Διναρικές, οι Κρομανοειδείς είναι μεσομορφικές, με ισχυρό καλοσχηματισμένο σώμα, με εμφανείς μύες και σχετικά ανοιχτή πλάτη εκ φύσεως. Προσοχή, όταν μιλάμε για σωματότυπο δεν αναφερόμαστε στο βάρος, αλλά στη μορφή του σώματος και στην κατανομή του λίπους και των μυών. Για παράδειγμα, είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα νεαρές Αλπικές να είναι λεπτές, όμως είναι ενδομορφικές λόγω της μορφής του σώματός τους. Για να αποκτήσετε ακόμη καλύτερη εικόνα, μπορείτε να παρατηρήσετε τον σωματότυπο από μεσήλικες γυναίκες στην παραλία, οι οποίες μετά από δεκαετίες και πιθανές γέννες ενδιάμεσα, τους είναι πιο δύσκολο να κρατήσουν το σώμα τους ενάντια στην φυσική τάση. Στη βόρεια Ευρώπη πολλές μεσήλικες γυναίκες έχουν καλοσχηματισμένο σώμα, γεγονός που οφείλεται όχι στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής, αλλά σε Κρομανοειδή, Ατλαντοειδή ή Νορδική φυλετική συνιστώσα, σε αντίθεση με την Ελλάδα που τα πράγματα διαφέρουν.

Πιθανότατα στην παραλία στην Ελλάδα να δείτε κυρίως ενδομορφικές σωματοδομές, ακόμα και αν οι γυναίκες είναι νεαρές και διατηρούνται ακόμα λεπτές. Οι ενδομορφικές είναι συνήθως Αλπικές ή Αρμενοειδείς. Λίγες μεσομορφικές θα δείτε, με πλάτες και εμφανείς μύες, κάτι που είναι πιο σύνηθες στην βόρεια Ευρώπη λόγω πολλών Κρομανοειδών. Εξωμορφικές θα δείτε αρκετές, κυρίως λόγω Διναρικών, αλλά και κάποιων Μεσογειακών. Επίσης, να γνωρίζετε ότι οι πιο ευτραφείς αποφεύγουν τις παραλίες, συνεπώς τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα υποεκτιμούν τους ενδομορφικούς, οι οποίοι δηλαδή θα είναι στην κοινωνία περισσότεροι από όσους βλέπετε στην παραλία.

Μία αντίστοιχη εικόνα της αρχικής:


21 σχόλια:

  1. Νορδική-Κρομανοειδής,δεν είναι η Κάμερον Ντίαζ;Όχι σκέτο Νορδική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νορδική-Διναρική είναι,έχει βαθουλά μάτια και σχετικά πλατύ μέτωπο σε συνδυασμό με μικρό σαγόνι, τυπικά γνωρίσματα διναρικού.

      Διαγραφή
  2. Σε ποιόν τύπο ανήκει ο Βρετανός πολιτικός Philip Hammond:

    https://www.conservatives.com/-/media/Images/Site-Redesign/Profile-Pictures/Philip-Hammond.ashx?h=692&la=en&w=519&hash=FDDA50CA537758F5D31DF496426973FCEDE671D8

    https://ctd-thechristianpost.netdna-ssl.com/en/full/56267/philip-hammond.jpg?w=760&h=544

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σουηδεζες ακόμη και αν είναι χοντρές εχουν στητους και ωραίους κωλους. Οι ελλεινιδες ακόμη και λεπτές έχουν πλαδαρους κωλους που κρέμονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος θεωρείται ο πιο ικανός μεσογειακος(pontid,saharid,east med,gracile) ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μου φαινεται καμια διαφορα απο τις φωτογραφιες. Δεν υπαρχουν ποιο ξεκαθαρες εικονες ή αντιστοιχα για τους αντρες ο σωματοτυπος τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προστέθηκε μια ακόμα εικόνα, όπου οι σωματοδομές των γυναικών φαίνονται πιο ξεκάθαρα.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  6. Από τις παραπάνω φωτογραφίες αποδεικνύεται γιατί οι άντρες εδώ και πολλά χρόνια, ήδη από τον Μεσαίωνα, προτιμούν τις Καρντασιανές Αλπικές (και Βαλτικές) γυναίκες, λόγω καμπυλών. Εάν δε, προστεθεί και ο ήρεμος και υποτακτικός ψυχισμός τους, τότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι η Αλπικοποίηση μέσω της σεξουαλικής επιλογής σύν των άλλων, θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ιδίως τώρα που οι δολιχοκλεφαλες γυναίκες ασπάζονται τον Φεμινισμό και κυρίως κυνηγούν και προτιμούν την καριέρα αντί την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και θα προτιμησουμε τις ηρεμες και υποτακτικες(στα πλαισια παντα της λογικης)οπως ηταν οι παλιες ελληνιδες! Τι να προτιμησουμε δηλαδη? Τις νευροσπαστες, αριστερες και φεμινιστριες/καριεριστριες σημερινες Ελληνιδες και γενικοτερα ευρωπαιες? Ουτε καν αλπικες/βαλτικες που λες, σκουροχρωμες γαρ!

      Διαγραφή
    2. Πάντως τελευταία φίλε μου οι αλπικές έχουν δώσει διαφορετικά δειγματα γραφής απο όσα λες.Σου παραθέτω κάποιες φωτό απο SJW και αναρχικές γυναικές.Όλες αλπικές δικέ μου ,παρόλο που θα περιμέναμε με τα λεγόμενα του ιστολογίου,κάποια διναρικιά που φανατίζεται εύκολα και πολύ να ενστερνίζεται τέτοια πράγματα.Μια πιθανή ερμηνεία είναι οτι ο κόσμος αλλάζει και οι εν λόγω αλπικές νίωθουν να χάνουν τα προνόμια τους,δες πχ που ξύπνησαν οι άντρες και δε θα ανεχτούν πλέον την Strap-on dictatorship στις δυτικές χώρες.Επιπλέον γίναν της μόδας οι λεπτοί/ες,οι δίαιτες,το σπορτέξ lifestyle,επομένως χάνουν και την αίγλη τους οι αλπικές,που τώρα δε θα τις κοιτά κανεις

      Ιδού

      https://heartiste.files.wordpress.com/2014/12/sjwicon1.jpg?w=500&h=333

      https://i.ytimg.com/vi/oFrZsGbO6N0/hqdefault.jpg

      https://i.ytimg.com/vi/2GP2kU1yilE/hqdefault.jpg

      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCWjWYVRh8lp6yNZK-ri6HC7Lmv1GECJQxiJai78pEoPTsLKHG

      ΑΥΤΑ απο 1 τηλεορασοκέφαλο διναρικό

      Διαγραφή
  7. Εγω γουσταρω την σουδανη...ελατε τωρα φυλετιστες μου, πειτε την αληθεια, δεν γουσταρετε το σωμα της σουδανης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μαύρες και δη του Σουδανικού φαινοτύπου είναι από τις πιο ερωτικές γυναίκες.

      Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε και πιθηκάκια μαζί τους!

      Διαγραφή
    2. Truthteller μεγα υποκριτη, αν εισαι συνεπης ρατσιστης που μισει ολες τις υπολοιπες "φυλες"(αφου θεωρεις οτι θα κανεις πιθηκακια), δεν πρεπει να κανεις καν σεξ με γυναικες μαυρες κλπ...Με τις ξενερωτες νορδικες σου αγορινα μου θα παραμεινεις!!

      Διαγραφή
  8. Αυτή η τύπισσα που είναι γνωστός στην Ελλάδα ο σωματότυπος της ως κωλαρού,είναι μεσογειακή πεντιγκρί ή μίξη με αλπικό ή άλλους φαινότυπους? Ρωτάω γιατί ειναι λεπτή με τεράστια λεκάνη και γάμπες
    https://i.pinimg.com/originals/cc/58/a5/cc58a53df803b1cfefa8bb7d2729e395.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικα απο τις τρεις γυναικες που παραθεσατε παραπανω, μακραν η πιο ξενερωτη ειναι η Ευρωπαια-νορδικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγνωμη κα Διαχειριστα αλλα εδω επεσες 100 τα εκατο εξω.... Αν ειναι η Χαλι Μπερι με τοσο μακρυ λαιμο (αν δεν απατωμαι το πλεον αναγνωρισιμο χαρακτηριστικο των ΕΞΩΜΟΡΦΙΚΩΝ) Μεσομορφικη τοτε ειναι και η Παπαρηγα ...μοντελο!! Το τι τυγχανει μαυρη αρα και σαφως πιο μυωδης απο μια αντιστοιχη λευκη δεν σας λεει κατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Χάλι Μπέρι είναι μιγάς. Αποκλείεται να έχει τον σωματότυπο της λευκής μητέρας της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.