Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι για τις ανθρώπινες φυλές


"Εσύ βάζεις τον κάθε άνθρωπο στη θέση του.
Εσύ τους έχεις κάνει διαφορετικούς στη μορφή, στη γλώσσα και στο χρώμα του δέρματος.
Εσύ έχεις διαχωρίσει τους ξένους λαούς."



Οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις και η παράδοση της αρχαίας γραμματείας, αποδεικνύουν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι υπήρξαν ο πρώτος πολιτισμένος λαός του κόσμου. Η σοφία των ανώτερων τάξεων, ειδικά των ιερατικών, έδωσε τα φώτα σε πολλούς γειτονικούς λαούς, μεταξύ των οποίων...
και οι Έλληνες.

Ο Φαραώ της Αιγύπτου Ακενατόν, παρά την αποτυχία της θρησκευτικής μεταρρύθμισης που αποπειράθηκε, στον ύμνο του προς τον Ήλιο εκφράζει την παραδοσιακή σοφία των αρχαίων Αιγυπτίων. Οι λαοί του κόσμου διαφέρουν ως προς την μορφή, τη γλώσσα και το χρώμα του δέρματος, γεγονός που αποδίδεται στη θέληση του Θεού. Η φυλετική πραγματικότητα είναι μέρος του κοσμικού σχεδίου της θεϊκής θέλησης. Κατά την παράδοση των αρχαίων Αιγυπτίων, η φυλετική διαφοροποίηση των λαών του κόσμου πρέπει να γίνεται αποδεκτή ως θεϊκή επιταγή.

13 σχόλια:

  1. Όλοι όσοι έδωσαν τα φώτα στους αρχικά βάρβαρους Αιγυπτίους και τη 3η και τη 2η χιλ. π.χ. (μετά του "κατακλυσμού") υπήρξαν σχεδόν όλοι Ελληνικής καταγωγής, ομοίως και στους Μεσοποτάμιους αλλά και στους Ινδούς. Ήταν εκ των ιδίων Δυναστειών που κινούνταν ανάμεσα σε Αίγυπτο-Φοινίκη-Μεσοποταμία.

    Ο μεγαλύτερος ιατρός-φυσικός-αρχιτέκτων (που έκανε μάλιστα τη σκαλωτή πυραμίδα του Ντζοσέρ-Ώρου/Απόλλωνος) κλπ ήταν ο Ελληνογενής Αρκάς (υιός Απόλλωνος-Κορωνίδος) Ασκληπιός που αποκαλούσαν Ιμούθη (κατά την Ελληνική εκδοχή του Αιγυπτιακού ονόματος) ή Ιμωτέπ.

    Ομοίως ο Κουσίτης (νοτιο-αιγύπτιος ή μεσοποτάμιος) Όσιρις-Διόνυσος-Ένμερκαρ-Νιμρώδ-Ιζτουμπάρ-Ρούντρα ήταν ο πρώτος που εκπολίτισε την Αίγυπτο και την έκανε Αυτοκρατορία (αυτό αποδεικνύει το έπος του Ιζτουμπάρ, η στήλη του Ενμερκάρ, αλλά και άλλα Αιγυπτιακά αρχαιολογικά ευρύματα), σύμβουλος του ο Ελληνογενής Ερμής ο Τρισμέγιστος (Θωθ στην Αίγυπτο και Ναμπού στη Βαβυλώνα, Ναράντα στην Ινδία), ο μεγαλύτερος φιλόσοφος και επιστήμων όλων των εποχών στον οποίο οι διάφοροι πολιτισμοί στις διάφορες μορφές του αποδίδουν την εφεύρεση των γραμμάτων-της φιλοσοφίας-των επιστημών (και των εσωτερικών) αρχαίοθεν. Το ίδιο ομολογεί και η Ελληνική μυθιστορία. Αυτός δημιούργησε τη πρώτη "τριαδική" (τριαδική μονιστική) θρησκειά του Όσιρι, της Ίσιδος και του Ώρου.

    Ο Διόνυσος Ζαγρεύς εκπολίτισε τους Ινδούς και τους έδωσε τη φιλοσοφία τους.
    Ομοίως όλες οι φιλοσοφίες και θρησκείες σε όλο το κόσμο εώς και τη Κίνα (Αλχημικός Ταοϊσμός ίδε π.χ.) είναι καταγεγραμμένα σαφώς και λεπτομερειακώς απο τον Έλληνα Αργείο/Αρκά Ερμή το Τρισμέγιστο (Αλχημιστή-Ερμητιστή), τον οποίο αποκαλούν Φου-Χι, όπως και το Κρόνο-Σανγκ-τι και τον Ουρανό-Τιανσούν.

    Ομοίως όλες οι Δυναστείες (μία ευρύτερη επι της ουσίας) στην Αίγυπτο της 2ης χιλ. π.χ. υπήρξαν Ελληνογενείς αρκαδο-αργειακές και βοιωτικές (Κάδμος, Αίγυπτος, Δαναός, Βήλος κλπ) όπως καταγράφει και η Ελληνική ιστορία αλλά αποδεικνύει πόσο μάλλον και ειδικά εδώ η Αιγυπτιακή (τελευταίος Θηβαϊκής Δυναστείας 1500 π.χ. Κάδμος-Κάμωσης, Αθάμας-Αάχμας κλπ όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο σχόλιο, και οι οποίοι μάλιστα απώθησαν τους Υξώς). Αυτό το μοτίβο επανήλθε με τη Βασιλεία των Πτολεμαίων στην Αίγυπτο.

    https://www.scribd.com/doc/116114055/%CE%95%CE%A1%CE%9C%CE%97%CE%A3-%CE%9F-%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A3-9000%CF%80-%CE%A7

    Τα ως άνω κείμενα, κάποια όπως ο διάλογος του Ερμή στον Ασκληπειό προ-χριστιανικής εποχής, δείχνουν ότι οι μνήμες αυτές συγκρατήθηκαν εώς και το 1ο-2ο μ.χ.αι. τουλάχιστον στην Αίγυπτο, σε διάφορες κοινότητες κλπ. Ο συγγραφέας του εν λόγω έργου έχει κάνει πολύ καλό ιστορικό υπόμνημα επίσης.

    Μάλιστα παρουσιάζουν όλες τις ως άνω προαναφερθείσες προσωπικότητες με τις πραγματικές ιστορικές σχέσεις και ταυτότητες τους και όπως αναφέρω άνωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αψογος!
      ελληνες οι θεοι της αιγυπτου!
      ελληνες οι μονοι ανθρωποι στον πλανητη!
      ελληνες οι εκπολιτιστες της οικουμενης!
      γη ο πλανητης των ελληνων!
      θα ξαναγυρισουμε και θα τρεμει ο γαλαξιας!

      Διαγραφή
    2. Δε χρειάζονται τα πολλά που γράφεις. Ναι οι Έλληνες είναι οι εκπολιτιστές της οικουμένης, θες δε θες. Αν έχεις στοιχεία περί τουναντίον παρέθεσε τα και άσε τις ανθελληνικές ιαχές. Δεν είπα ότι είναι θεοί, αλλά θεοποιημένοι του παρελθόντος παρεμπιμπτόντως, εσύ δε καταλαβαίνεις. Ανέτρεξε όπου θες για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές, φαίνεται το νεοψευδελληνικό γύφτικο ύφος σου και ότι έχεις χαλάσει ένα γραμμάριο απο τότε που γεννήθηκες για να διαμορφώσεις ιδεολογία και κοσμοθέαση. Γιατί να θεωρήσω όταν δεν υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ότι ο κάθε γύφτος δίδαξε τη πάνσοφη φυλή των Ελλήνων. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;

      Διαγραφή
    3. *ένα γραμμάριο φαιάς ουσίας

      Διαγραφή
    4. Τα βάζω ξανά εδώ γτ σβήστηκαν. Να προστεθεί ότι και προ του Κάδμου, ο Έλληνας Λινός εφηύρε το Ελληνικό αλφάβητο και το διέδωσε σε όλη την Ελλάδα.

      Επιπλέον το εκπολιτιστικό έργο το οποίο ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Τριπτόλεμος με τα μέσα που του παρείχε η θεά, καταγράφεται και σε μυθολογίες άλλων λαών. Μεταφέρουμε χαρακτηρι στικά από το βιβλίο του Γουίλ Ντιράν (Wil Durant) "Η ιστορία και ο πολιτισμός της Κίνας" την μαρτυρία της Κινεζικής παράδοσης:


      "...Πριν έρθουν οι ουράνιοι Βασιλείς, οι άνθρωποι στην Κίνα ζούσαν σαν τα ζώα. Σκεπάζονταν με δέρματα ζώων, τρέφο νταν με ωμό κρέας και δεν ήξεραν τον πατέρα τους...
      ...Όταν ήρθε ο Φου Χι, με την βοήθεια μιας πολύ μορφωμέ νης βασίλισσας, έμαθε στον λαό τον γάμο, την μουσική, τα γράμματα, και την ζωγραφική. Τους έμαθε επίσης να ψαρεύ ουν με δίκτυα και να καλλιεργούν τον μεταξοσκώληκα...
      Μετά τον θάνατο του Φου Χι, το έργο του το συνέχισε ο Σενγκ Μουγκ. Αυτός βρήκε το αλέτρι, τη γεωργία, το εμπόριο, την Ιατρική επιστήμη, και το πως να θεραπεύονται οι άνθρωποι με τα βότανα..."

      Είναι γνωστό π.χ. ότι οι κινέζοι χιλιάδες χρόνια προ χριστού ήταν σε άγρια κατάσταση, επίσης ότι πήραν το πολιτισμό τους απο λευκά φύλα (τα μαρτυρεί αρχαιότατη κινεζική παράδοση) στο ΒορειοΔυτικό σημερινό τμήμα της, μάλλον οι Τοχάροι (Βιβλικός Τογάρμα).

      Διαγραφή
  2. ρε φιλε γιατι παρεξηγηθηκες?????? ο 10.53 ειμαι. συμφωνω απολυτα μαζι σου και δεν τα γραφω ειρωνικα αυτα αλλα τα εννοω...
    πας μη ελλην βαρβαρος εστι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά συγγνώμη αν είναι έτσι αλλά έτερος σχολιαστής είχε απαντήσει πάνω στα ίδια ακριβώς την ίδια περίπου ώρα που απάντησες και εσύ με σαφώς προσβλητικές θέσεις και θεώρησα ότι είσαι εσύ.

      Οι θεοί όλου του κόσμου τυγχάνουν απλώς θεοποιημένες ιστορικές προσωπικότητες, όλες. Υπάρχουν άπλετα στοιχεία σε αρχαίους και νέους συγγραφείς πέρι τούτου, όπως στο Μανέθωνα, το Σανχουνιαθών, το Βηρρώσο, το Στοβαίο, τον Ευσέβιο Καισαρείας, τον Κύριλλο Αλεξανδρείας, τον Αρτεμίδωρο, τον Σουίδα, τον Απολλόδωρο κλπ. Όλοι οι ως άνω είναι τρελοί και δεν ξέρουν και ξέρει ο κάθε τυχάρπαστος συμπλεγματικός;

      Π.χ. ο Ασκληπειός δεν είναι μόνο μυθολογικό πρόσωπο που βρίσκουμε στην Ηλιάδα (με υπαρκτή λατρεία όπως άλλωστε και ο Ερμής), αλλά και πέραν για πέραν ιστορικό πρόσωπο (ασχέτως αν π.χ. παρουσιάζεται πολλές φορές με υπερβολικό τρόπο), είναι ο Ιμωτέπ των Αιγυπτίων. Γι' αυτό είχαμε και τα Ασκληπιεία προς τιμήν του. Δεν αποτελούσε μόνο σύμβολο δηλαδή αλλά και υπαρκτή προσωπικότητα του οποίου ο χρόνος δράσης του εντοπίζεται αρκετά πίσω στο παρελθόν. Αυτό δε σημαίνει τίποτα, πόσο μάλλον.

      Το ότι έδρασαν σε άλλο τόπο και περιβάλλον (όπως στην Αίγυπτο) δεν έχει σημασία καμία.

      ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι οι... Αιγύπτιοι και οι Μεσοποτάμιοι εκπολίτισαν τους Έλληνες, γιατί συμβαίνει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

      Ο ΚΑΔΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ, ΕΛΛΗΝΟ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΛΠ

      ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ, Ε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ, ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 1550 Π.Χ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1500 Π.Χ. ΙΔΡΥΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΟΜΩΝΥΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ, ΘΗΒΕΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ). Ο Κάμωσης είχε αυτοκρατορία εώς τη Φοινίκη. Ο Κάδμος π.χ. ως γνωστόν έφερε το Ελληνο-φοινικικό αλφάβητο (και γιατί οι σημίτες φοίνικες ήρθαν απο τα ανατολικά της ερυθράς θαλάσσης πολύ πιο μετά). Η γενεαλογία λοιπόν του υπαρκτού ιστορικού προσώπου αυτού εμφανίζει και άλλες πολύ σημαντικές ιστορικές προσωπικότητες, είναι γνωστό απο τον Απολλόδωρο καθώς και άλλους συγγραφείς η Αρκαδο-Βοιωτική καταγωγή των προσώπων αυτών που ήρθαν απο Άργος και Θήβες σε Αίγυπτο και Φοινίκη και έκαναν δυναστείες συντηρώντας σχέσεις με βασιλείς (πιθανόν συγγενείς τους) του κύριως Ελληνικού κορμού, όπως και περιγράφεται εντός. Ιώ (Ίσιδα), Αίγυπτος, Δαναός, Βήλος (Βαάλ), Κάδμος, τα ονόματα μιλούν απο μόνα τους.

      Εντός της γενεαλογίας του "Κάδμου" (αποκαλούμενου και Ερμού στα μυστήρια της Σαμοθράκης) εντοπίζεται και ο Θωθμωσης ΙΙΙ (δισέγγονος του) (=Θωθ/Ερμής σύζυγος της Έρσης, κόρης του Κέκρωπος την ιδία χρονολογία), που θεωρείται ο Φαραώ της γνωστής Εξόδου και ο μεγαλύτερος βασιλεύς της Αιγύπτου. Και άρα ο Ερμής ο Τρισμέγιστος.

      Όλες οι μούμιες των ατόμων αυτών έχουν όλες Ελληνικό-ΔυτικοΕυρωπαϊκό dna (r1b1) και είναι 100% λευκές καυκάσιες με στενές ψηλές μύτες. Το χρώμα του τριχωτού της κεφαλής τους είναι καστανό-ξανθό, δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κανείς. Ακόμα και τα αγάλματα παρουσιάζουν στενοπρόσωπα άτομα με γαλανά μάτια κλπ. Καμία σχέση με αιγυπτιακά χαρακτηριστικά ούτε κατά προσέγγιση. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή ούτως ή άλλως, δεν γίνεται να προέρχονται απο κανένα άλλο Ευρωπαϊκό έθνος και ούτε υπάρχουν στοιχεία, ένα είναι το εγγύτερο, το Ελληνικό.

      Που είναι τα στοιχεία ότι οι Μεσοποτάμιοι και οι Αιγύπτιοι εκπολίτισαν τους Έλληνες και όχι απλά ότι άνηκαν σε ίδιο ευρύτερο πολιτιστικό περιβάλλον με κάποιους Έλληνες κινούμενους απο Ελλάδα σε Αίγυπτο και Μεσοποταμία να έχουν εκπολιτίσει αυτούς, γιατί όλα δείχνουν το αντίθετο...

      Διαγραφή
    2. Πάντως το σημερινό γυφτέξ ουδέν μια σχέση έχει με r1b1 απλό-ομάδα.Περισσότερο με οριεντάλιδες ανθρωποπίθηκους με iq σταθερά κολλημένο σε διψήφιο.Ευτυχώς που οι λάθρο είναι μακρινοί συγγενείς τους και έτσι δεν θα καταλάβουν τη διαφορά του εποικισμού τους.Εις υγείαν .

      Διαγραφή
    3. Τίποτα πηγές έχεις να μας παραθέσεις για αυτά που λες ή όλο λόγια; Πως είσαι τόσο σίγουρος πως οι Έλληνες εκπολίτισαν τους Αιγύπτιους και όχι το αντίθετο; Μάλλον για μαλακίες που λένε ορισμένοι νεοέλληνες για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους μου ακούγονται αυτά.

      Διαγραφή
  3. Σωστα τα λες φιλε ανωνυμε, για τους αρχαιους πολιτισμους, που τους ιδρυσαν αρια ελληνικα φυλα, μονο που οι σημερινοι ελληνες, δεν εχουν το r1b1, αλλα αλλους φαινοτυπους απο μεση ανατολη, οπως τα j2, j1, απο βορειοδυτικη αφρικη, και αιθιοπια, οπως e1b1, T, και απο καυκασο το G, ολα αυτα κοντα στο 60%. Το ευρωπαικο dna (I1,I1b, r1b, r1a1), ειναι γυρω στο 40%. Οι απλοομαδες απο μεση ανατολη και αφρικη, δεν οφειλονται σε μεγαλο βαθμο σε επιμιξειες που προηλθαν απο την ελληνιστικη εποχη, το βυζαντιο, και την τουρκοκρατια, αλλα βρισκονταν εδω απο την αρχαιοτητα. Μην κρυβομαστε, ο νεοελληνας ειναι εβραιορωμιος και φυλετικα (μπορει να βαλουμε φατσες εβραιων και νεοελληνων διπλα-διπλα, και να ψαχνουμε την διαφορα...), μετα και τις τεραστιες μετακινησεις και προσωασιατικων πληθυσμων απο την μ.ασια, λογο θρησκειας(λογο το οτι ηταν ρουμ ορθοδοξ, δεν δηλωναν ελληνες), δεν μπορουμε να μιλαμε για ελληνικο κρατος, αλλα για ενα κρατος που αποφασισε να φτιαξει ο ροτσιλντ πριν καμια 180αρια χρονια, για να ψαλιδισει λιγο την οθωμανικη αυτοκρατορια. Απλως το ανθελληνικο αυτο μορφωμα-κρατος, εχει μια μειονοτητα, που καταγεται απο τους αρχαιους,(25-30% κυριως μεσογειακοι-κρομανοειδεις, με καποιους εξελληνισμενους ηδη απο την αρχαιοτητα ντοπιους αλπικους, τυπου Σωκρατη).

    Son Of Odin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το πρόβλημα είναι τι γίνεται ως προς αυτό το 25-30%, γιατί αυτό μετράει. Κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο αυτό το γαμημένο 50-70%, πόσο είναι, πρέπει να τη κοπανήσει απο εδώ και δεν μ' ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Δεν ΑΝΗΚΟΥΝ εδώ. Κάποιος πρέπει να απαγορεύσει να αναπαράγονται ξένοι φυλετικοί τύποι και να δώσει προνόμια στους γηγενείς για να αναπαράγωνται με υψηλούς ρυθμούς. Εκτός απο φυλετικό είναι και πολιτιστικό και ακόμα και ηθικό το πρόβλημα καθότι κατώτερος φυλετικός τύπος = κατώτερο ήθος και συμπεριφορά, την οποία επιβάλλει μάλιστα στους γηγενείς της χώρας ως άλλος άτυπος κατακτητής. Αυτό όμως δεν πρέπει να ανακοινωθεί ΠΟΤΕ, αλλά τη κατάλληλη στιγμή που θα αρπάξει την εξουσία ή θα έχει το πάνω χέρι να το πράξει όποιος το πράξει, μαζί με τη βοήθεια όλων των λευκών εθνών, να το τελειώσει μια και καλή να αναπνεύσει ο ανθρώπινος κόσμος (διάβαζε : λευκή φυλή) επιτέλους. Ομοίως το ίδιο πρέπει να γίνει και σε πανευρωπαϊκή μη σου πω και παγκόσμια κλίμακα, δηλαδή απο τη κάθε περιοχή να αρχίζουν να μηδενίζονται σταδιακά τα ποσοστά γεννήσεων αλλότριων φυλετικών στοιχείων. Θα κριθεί/πιστοποιηθεί ότι αποτελούν ξένα στοιχεία βάσει μετρήσεων και τεστ dna. Έτσι και ανακοινωθεί αυτό απο κανέναν τότε τελειώσαμε εμείς με απόλυτη βεβαιότητα. Ομοίως δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κανένα ποσοστό βίας αλλά μέγιστη στρατηγική και προπαγάνδα γιατί αποτελούμε ισχνή μειοψηφία. Ομοίως αν δημιουργήσει πλαίσια αξιοκρατίας αμέσως τα κατώτατα στοιχεία και αργά αλλά σταθερά θα εξαλείφονται λόγω εκ γενετής ανεπάρκειας τους να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες αυτές (χωρίς να τεθούν καθόλου φυλετικά κριτήρια μάλιστα) που έχει στοιχίσει τα μέγιστα τώρα ειδικά. Ειδάλλως, αν δε γίνει κάτι τέτοιο το βλέπω να τελειώνουμε σε ζήτημα ελάχιστων χρόνων.

      Διαγραφή
    2. Αυτοι οι προελληνικοι πληθυσμοι e-v13 κτλπ βρισκονται εδω απο την αρχαιοτητα πραγμα που σημαινει οτι αποτελουσαν μερος του αρχαιοελληνικου πολιτισμου.
      Υπαρχει και το mtdna που περναει απο μητερα σε κορη αν δεν κανω λαθος το οποιο δεν εχω ψαξει,ειναι ομως πολυ πιθανο αυτοι οι προ-σημιτικοι(j2) και προ-χαμιτικοι(e-v haps)πληθυσμοι με την ελευση τους σε περιοχες της μεσογειου να αναμιχθησαν με ντοπιους γυναικειους μεσογειακους-κμ πληθυσμους η ακομη και αυτη η μιξη να συνεβη στην ανατολη και να υπηρξε back-migration στην βορεια αφρικη.Ειναι γνωστο οτι οι αιθιοπες ας πουμε εχουνε καυκασιο dna και η μιξη τους με λευκους εχει ως αποτελεσμα αρκετα λευκοτερους απογονους απ'οτι θα χε με υπο-σαχαριους,ειναι αποριας αξιο επισης το πως σερβοι κροατες και αλβανοι-ελληνες(ειδικα αυτοι της διναροκρατουμενης νοτιας πελοποννησου) κατηγοριοποιουνται ως διναρικοι ενω στους πρωτους κυριαρχει η απλοομαδες I2a2 και στους δευτερους η e-v13,γενικα υπαρχουνε πολλες κενα στο παζλ και δε βγαζεις ακρη,ειναι κριμα.

      Διαγραφή
  4. Πολλές μπούρδες διαβάζω σε αυτά τα σχόλια και δυστυχώς τίποτα σχετικό με το παραπάνω άρθρο. Ερμής ο τρισμέγιστος και μαλακίες... Λες και υπήρχε η έννοια "Ελλάδα" το 3500π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.