Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Ο Gustave Le Bon για την διαβρωτική επίδραση της φυλετικής μίξης


"Η πρώτη επίπτωση της μίξης μεταξύ διαφορετικών φυλών είναι να καταστρέψει την ψυχή της φυλής, δηλαδή το σύνολο των ιδεών και κοινών συναισθημάτων που δίνουν δύναμη στους λαούς και χωρίς αυτά δεν υπάρχει ούτε ένθος, ούτε πατρίδα."



Η φυλή δεν επιδρά μόνο στην εμφάνιση του πληθυσμού. Πάνω από όλα η φυλή συνδέεται με εγγενείς συμπεριφορές και ψυχικές τάσεις, που καθορίζουν το ψυχισμό του λαού. Ο κορυφαίος Γάλλος ψυχολόγος διαπιστώνει ότι η φυλετική μίξη οδηγεί σε αλλοίωση των κοινών ψυχικών προδιαθέσεων που δίνουν δύναμη στον λαό, με αποτέλεσμα...
να δημιουργείται ένα ψυχικό και συναισθηματικό κενό, να εκλείπουν τα εθνικά αντανακλαστικά, να χάνει την σημασία η έννοια της πατρίδας και του κοινού εθνικού πεπρωμένου.

Αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά οι Εβραίοι εξουσιαστές και με σκοπό την υποδούλωση των υπολοίπων εθνών, προωθούν, μέσω των μασόνων υποτακτικών τους, την ανεξέλεγκτη φυλετική μίξη. Με τη μίξη του αίματος, διαρρηγνύονται οι συνεκτικοί δεσμοί των εθνών και αδυνατίζει ο πατριωτισμός και το εθνικό αίσθημα. Το δίδαγμα του Le Bon θα πρέπει να βρίσκεται για πάντα στο μυαλό μας, ώστε όσοι αγαπούν την πατρίδα τους και το έθνος, να αντιτίθεται σθεναρά σε κάθε πολιτική που διάδοσης της φυλετικής μίξης.

4 σχόλια:

  1. Magna Europa est patria nostra


    Greater Europe is Our Fatherland

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αντισημιτισμός,επιβάλλεται να γίνει η νέα θρησκεία της Ευρώπης (και όχι μόνο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας παδιά!Ξέρει κανείς από εσάς τους φυλετικούς τύπους ανά ποστοστό % σε Λάρισα και Βόλο?Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.