Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Γιατί στους μαύρους των ΗΠΑ αρέσει η ραπ μουσική;

Η ραπ μουσική ξεκίνησε στα γκέτο των μαύρων στις ΗΠΑ και με την βοήθεια των ΜΜΕ απέκτησε δημοφιλία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πλέον, πλήθος λευκών προσπαθούν να μιμηθούν τη μουσική ραπ και τον ρυθμικό χορό με τον οποίο συνοδεύεται. Όμως γίνεται προφανές ότι οι μαύροι εκφράζονται περισσότερο από αυτό το είδος της μουσικής, παρά οι λευκοί, οι οποίοι το κάνουν μόνο μιμητικά και για εμπορικούς λόγους. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι μαύροι των ΗΠΑ αποτελούν απογόνους σκλάβων που μεταφέρθηκαν βιαίως από την δυτική Αφρική για να εργαστούν στις φυτείες της Αμερικής. Ως προς τα ψυχικά και σωματικά τους γνωρίσματα, εμφανίζουν μια αγάπη για μουσική με έντονο ρυθμό και για χορό με ταχύτατες έως "βίαιες" κινήσεις. Οι ομόφυλοί τους στις ζούγκλες της Αφρικής διασκεδάζουν με την επίσης έντονα ρυθμική μουσική των ταμ ταμ, που συνοδεύονται από επίσης φρενήρεις χορούς. Συνεπώς, η ραπ μουσική αποτελεί μια μετάλλαξη της μουσικής των τυμπανων της ζούγκλας, με τη χρήση της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας. Η μουσική έχει γίνει πιο ηλεκτρονική και τεχνολογικά επεξεργασμένη, ωστόσο το περιεχόμενο ως προς τον ρυθμό είναι παρόμοιο. Οι μαύροι δεν άλλαξαν προτιμήσεις ερχόμενοι στην Αμερική, παρότι ζουν για αιώνες εκεί, αλλά διατήρησαν την φυλετική τους προδιάθεση στη μουσική και στο χορό. Το συμπέρασμα είναι ότι μια φυλή δεν αλλάζει τις προτιμήσεις και την ψυχοσύνθεσή της αν βρεθεί σε διαφορετικό κοινωνικό περιβαλλον, όσο και αν προσπαθούν οι διάφοροι σιωνιστικά χορηγούμενοι διεθνιστές να μας πείσουν για την "ενσωμάτωση" και την "ένταξή" τους στην κοινωνία. Οι αλλόφυλοι πάντα θα αποτελούν πηγή διαφορετικών κοινωνικών και πολιτιστικών προτιμήσεων, δημιουργώντας διασπαστικές τάσεις στην κοινωνία.


Η ραπ μουσική εκφράζει τους μαύρους αλλά δεν εκφράζει τους λευκούς. Η προώθηση της μουσικής αυτής παγκοσμίως γίνεται όχι επειδή εκφράζει τους διάφορους λαούς, αλλά επειδή την προωθούν τα σιωνιστικά ελεγχόμενα τηλεοπτικά δίκτυα σε όλες τις χώρες του Δυτικού πολιτισμού. Οι σιωνιστές επέλεξαν αυτό το είδος της μουσικής για προώθηση, ως αρκετά εκφυλιστικό και διαλυτικό των ηθών των λευκών. Στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα προωθούσαν την μουσική τζαζ, της οποίας περασε η μόδα. Το απολύτως βέβαιο είναι ότι όταν η ραπ σταματήσει να προωθείται λυσσαλέα από τα ΜΜΕ, σε ελάχιστα χρόνια θα έχει εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.